εγώ ξέρω ότι δεν υπάχει ρευστό, παρά μόνο τίτλοι και χαρτούρα που η αξία τους ανεβοκατεβαίνει όποτε θέλει, όπως θέλει.
το ότι με ένα τσικ είμαστε εκτεθημένοι και σε μια μέρα πεινάμε, είναι γνωστό και αυτό.
Printable View
εγώ ξέρω ότι δεν υπάχει ρευστό, παρά μόνο τίτλοι και χαρτούρα που η αξία τους ανεβοκατεβαίνει όποτε θέλει, όπως θέλει.
το ότι με ένα τσικ είμαστε εκτεθημένοι και σε μια μέρα πεινάμε, είναι γνωστό και αυτό.
Ε εντάξει πες το κι έτσι.
Σας εξήγησα πάντως πως παιζει στην πράξη η φάση.
Πάντως οσο είμαστε καλά παιδιά και κατεβαχουμε τα πεντελονια και κάνουμε ότι μας λενε (ακριβώς δηλαδή αυτό που γίνεται μέχρι τώρα) θα συνεχίσουν να μας κρατάνε στην "ζωή ".
Τώρα αν αρχίσουν μαγκιές στυλ Τσιπρα "καταργω μονομερώς τα μνημόνια κλπ" θα σταματήσουν κι αυτοί την χρηματοδότηση των τραπεζων same day και τότε είναι που όντως θα μιλάμε για νεα εποχή.
sorry για το μακρύ off topic, αλλά μέχρι να ανακοινωθούν οι αλλαγές για τα αυτοκίνητα μονο εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε.
εσύ καλά τα λές και έτσι είναι...το θέμα είναι να το καταλάβουν όλοι αυτοί που πετάνε αετό και λένε τα δικά τους, ότι μπορούμε να κάνουμε 1000-2 πράγματα, όπως καταγγελίες μνημονίων κτλ κτλ...
δυστηχώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει που βρισκόμαστε, ακόμα χειρότερα, γιατί βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε και γίνεται ένα μπάχαλο.
η αλήθεια είναι ότι είμαστε τελείως αμόρφωτοι, δεν γνωρίζουμε βασικές αρχές οικονομίας (βλέπε το ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι τα έξοδα πρέπει να είναι σε μια ισσοροπία με τα έσοδα), και προτιμούμε πάντα το ψέμα απο την αλήθεια.
Έλα ρε συ Θωμά τι περιμένεις όταν σε «σοβαρές» συζητήσεις και καλά πολιτικοποιημένων ατόμων το πιο σοβαρό επιχείρημα είναι
1)εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι (μας χρωστούσε ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ; )
2)αυτή η ΠΙΠΙΛΑ με τα κατοχικά δάνεια... Ναι λες και η Γερμανία κατά την ανοικοδόμηση προτίμησε έλληνες εργάτες γιατί ήταν οι καλύτεροι στον κόσμο, οι πιο εργατικοί οι πιο υπάκουοι κτλ κτλ
Ε πάνω σε αυτή τη βάση τι να πεις;
Ακόμα και τώρα πέρα από περικοπές κτλ κτλ ΕΝΑΣ δεν έχει βγει να πει θα γίνει αυτό και αυτό με ένα ΠΛΑΝΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ρε το κέρατό μου, ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ δε μιλάω παραπάνω, αλλά δεν δέχομαι να κάτσω να συζητήσω ή να ακούσω τίποτα για πλάνα/σχέδια κτλ με ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ χρονικό ορίζοντα. Δλδ εντάξει καμία ελπίδα ξέρωγω. τίποτα
Πενταετία;;;;;
τέτοιο πλάνο δεν υπήρχε ούτε καν τις καλές εποχές και θα υπάρχει τώρα;
Ποιος μπορεί να προβλέψει από την στιγμή που πολιτικά μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα άρδην;
Και ανέφερα παραπάνω παράδειγμα.
Εγώ θέλω να δω με ποιες εργοστασιακές αξίες θα υπολογίσουν τους φόρους. Είμαι πραγματικά περίεργος.
Κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι τι σχέση έχει η εργοστασιακή αξία με τα τέλη κυκλοφορίας. Δηλαδή το IQ θα πληρώνει 100 ευρώ και ο Aston Martin κλώνος του 1000? Το Skoda 250 και το Audi με το ίδιο μοτέρ 1250? 660 και το μαμά S3 και το τουμπανιασμένο με τα 700 άλογα?
Τι μλκίες είναι αυτές? Τέλη σημαίνει εισφορά για φωτισμό, σηματοδότηση, φθορά οδοστρώματος, περιβαλλοντική επιβάρυνση. Αυτά έχουν σχέση με τη χρήση, το βάρος, την κατανάλωση, τους ρύπους. Άλλο τέλη, άλλο τεκμήρια και φόρος πολυτελείας.
Ε εντάξει μωρέ λεπτομερειες.... θα τα βάλουν στο μίξερ και ότι βγει θα μας το σερβίρουν.
Αν ΑΝ λεω, υπάρξει μεγάλη και σοβαρή αντίδραση για τις νεες αδικίες που θα προκύψουν, θα πουνε τώρα είναι αργά δεν προλαβαίνουμε να τα αλλάξουμε θα τα διορθώσουμε από του χρονου....
και η ζωή συνεχίζεται....
Έμαθα σήμερα ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο από το 2014 τα ΤΚ να γίνουν μηνιαία λέτε να ισχύσει κάτι τέτοιο;;;
Ακουστηκε ναι
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2