Τα είπε όλα ο διονύσης !
Printable View
Τα είπε όλα ο διονύσης !
Αντε μπηκε και η καμερα οπισθοπορειας χθες και συνδεθηκε με το dynavin.Τουλαχιστον να φανει χρησιμο στο παρκαρισμα το κινεζακι
Καλορίζικη φιλε
https://www.car.gr/parts/view/1350657/
Το ειδε κανεις αυτο?
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Είναι και MPEG4; Σπύρο και Διονύση που τα ξέρετε καλύτερα πεστε και σε εμάς. Εαν έιναι καλό να ρωτήσουμε και στον Ζερβουδάκη και απο όπου θέλουμε το πέρνουμε. Εαν δουλεύη και απο την οθόνη όπως λεει και ο bmwologos ακόμα καλήτερα. Περιμένω νέα σας. Καλή Ανάσταση σε όλους και στις οικογενειές σας...thumb
Το έχω εγώ εγκατεστημένο. Πλήρης χειρισμός απο την οθόνη αφής ή απο το τηλεχειριστήριο και εικόνα χαρτί μέχρι 160χ/ω περίπου που το δοκίμασα στην Εγνατία προς Κομοτηνή. Ο δέκτης αυτός όμως(mpeg4) είναι για μονάδες V5. Για τις προηγούμενες (V4 κτλ) δεν ξερω τι παίζει και αν τον υποστηρίζουν.
για μενα οπως το ειδα αξιζει.ειναι μικρο σε διαστασεις μπαινει παντου και το κυριοτερο με ενα μονο καλωδιο κανει ολη την δουλεια.απο την στιγμη που δεν μπλεκεις με εξτρα χειριστηρια και κανεις τα παντα απο την οθονη και τα πληκτρα στο τιμονι πιστευω ειναι καλη επιλογη.επισης να αναφερω πως αυτο που ειδα εγω δεν ηταν με την απλη κεραια του dynavin αλλα ειχε διπλη και τελεια εικονα.
στις παλαιοτερες εκδοσεις δεν δουλευει απ την οθονη αφης αλλα μονο απ το τηλεκοντρολ
λοιποοον παιδια εχω 2 τιμες για ψηφιακο δεκτη της dynavin οποτε οποιος θενδειαφερεται ας μου στειλει πμ να του πω τι και ποιος. οι δεκτες ειναι 2 και ειναι ο ενας ο απλος για τις παλιες μοναδες στις οποιες δουλεβει μεσω του av in με δικο του τηλεκοντρολ και ο αλλος ειναι για τις καινουριες οπου εκει δουλευει απ την οθονη αφης και απ τα χειριστηρια στο τιμονι.
re paides tha ithela na rotiso san poiotita pioa einai kaliteri i DYNAVIN i i VISION gia e46
ειναι ακριβως μα ακριβως η ιδια ποιοτητα και ακριβως μα ακριβως η ιδια συσκευη.και μαλλον φτιαχνονται απ το ιδιο εργοστασιο/βιοτεχνια
kai kati allo i egkatastasi tis othonis einai eykoli?
αν πιανουν τα χερια σου σχετικα ευκολο ειναι ................εδω μεσα υπαρχουν παληκαρια που θα σου λυσουν την οποιαδηποτε απορια σου οσο αφορα την εγκατασταση και την λειτουργια της συσκευης thumb
https://cgi.ebay.de/RADIO-OEM-2-DIN-...ht_2496wt_1139
Αυτό τι λέει?????
Έπεσαν οι τιμές.........
Παιδια ξερει κανεις αν μπαινει το android στα μηχανηματα μας ειναι διαθεσιμο για κατεβασμα απο εδω https://www.dynavin.gr/android.php
Δε νομίζω να μπαίνει στα δικά μας.. Το "κομμάτι" του Navi στα δικά μας μηχανήματα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικό απο αυτά με Android (άλλος επεξεργαστής, άλλη διαθέσιμη RAM και ROM κτλ). Αλλά και να μπαίνει δε νομίζω να είναι εύκολο το φλασάρισμα και το σετάρισμα της ROM του μηχανήματός μας... Εγώ πάντως μια χαρά το δουλεύω με Windows :)
οχι το android δεν μπαινει στα παλιοτερα μηχανηματα ειναι εντελος αλλα μηχανηματα.
Καλησπερα λεβεντες ψαχνω ενα προγραμμα που να μετατρεπει τα βιντεακια σε μορφη τετοια που να παιζει στην οθονη (800χ480 ειναι η αλλη διασταση)??????? εχω μερικα σε avi τα οποια ειναι 320χ240 και παιζουν κανονικα, εχω μερικα βιντεακια σε μορφη avi τα οποια ειναι 372χ288 και δε τα παιζει,πως θα τα μετατρεψω με ποιο προγραμμα και που θα το βρω ?????????????????? επισης σε ποια μορφη ειναι καλυτερα να εχω τα βιντεο????????????? φευγω για διακοπες και καιγομαι να τα περασω (νωρις θυμηθηκα :whistle:)
edit ισως να εχει απαντηθει ξανα αλλα τοσες σελιδες που ειναι που να ψαχνω.......
Xilisoft Video converter με search στο google το κατεβαζεις με torrent.
Κανει μετατροπη τα παντα.
Leon πολυ καλο προγραμμα ευχαριστω (οσο για τις διαστασεις θα κανω κανα 2 πειραματα) :original:
θα μας τρελανει αυτην η οθονη, οσα βιντεο εχω κατεβασμενα απο youtube με το vdownloader (avi 320x240) παιζουν κανονικα, αυτα που κανω μετατροπη με διαφορα προγραμματα απο dvd σε avi ας πουμε η απο avi 680x400 σε avi 320χ240 δε τα παιζει :ranting2:
Αν θυμαμαι καλα δεξια στο πινακα μπορεις να κανεις custom ρυθμισεις εκτος απο τις προκαθοριμενες που εχει.
Καντα Mp4 να τελειωνεις αν σου τα παιζει .
δε παιζει φιλε Mp4..........το δοκιμασα, λειπουν και τα παιδια που εχουμε ιδια οθονη για διακοπες αυτοι πως να τα εχουν αραγε???????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????
Ψάξε και βρες την επιλογή "output codec" και βάλε Xvid.
Στο πρόγραμμα που θα κάνεις την μετατροπή στα βιντεάκια ;)
Θα σου στειλω link για να κατεβάσεις το Super video converter. Κάνει αρκετές μετατροπές με πολλές παραμέτρους.
Δε χρειάζονται. Είναι free. Υπομονή να ανέβει για να ποστάρω το link...
Άσχετο: έχεις το V4 ή το V5?