Τι να κανει αυτος ο Μαρκαριαν ρε παιδιά??
Κριμα που εφυγε και δεν εκατσε λιγο ακομη εδω.
Μας εκανε και γελουσαμε λιγο.
Πλάκα ειχε. Σαν Μαπετ Σόου ηταν ο ανθρωπος.
Printable View
Τι να κανει αυτος ο Μαρκαριαν ρε παιδιά??
Κριμα που εφυγε και δεν εκατσε λιγο ακομη εδω.
Μας εκανε και γελουσαμε λιγο.
Πλάκα ειχε. Σαν Μαπετ Σόου ηταν ο ανθρωπος.
το είπα εγώ, δεν το είπα? Ο πατέρας τους έβαλε να κάνουν τις φασαρίες και τους τραμπουκισμούς στον αγωνιστικό χώρο για να πειράξει τον καλό και αξιότιμο φίλο του..... και τα άκυρα δουλειά του πατέρα ήταν ...και τα μπινελίκια του Μαρινάκη στο Σισσέ δουλειά του πατέρα ήταν..
επίσης, διώξτε τον Μητρόπουλο γιατί είναι "δάκτυλος" του βάζελου και δημιουργεί επεισόδια.... :laughing::laughing::laughing::grin: :sm-angry05:
Εχω μια ιδεα......
Αυτο το θρεντ συνεχος ξεφευγει....οκ δημοκρατια εχουμε και ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του, και ολοι φιλοι ειμαστε και μια χαρα περναμε...
ΑΛΛΑ....
ρε παιδια σε λιγο θα ξεφυγει παλι, και θα ακουστουν λαλακειες και παλι μετα θα κλειδωθει και παλι φιλοι θα ειμαστε.....γιατι δεν το βγαζετε off???
Yπαρχει λογος καθε τρεις και λιγο να αρπαζομαστε για τις ομαδες??, γιατι το να μην αρπαχτουμε θα ηταν ανωμαλο.....αγορακια ειμαστε και ως γνωστον υπαρχει φυσικος ανταγωνισμος εδω μεσα, οπως και παντου!....ποιος την εχει μεγαλυτερη...απο ανεκαθεν...π.Χ......
Οποτε καλυτερα να αρπαζομαστε γιατι καποιος εριξε σε καποιον 1 καροτσα η οχι παρα για τους γαυρους , τους βαζελους τα παοκια,τους χανουμιδες......που στιο κατω κατω δεν προσφερουν τιποτα και σε καεναν εκτος απο εκτονωση νευρων......
Εκτος και ολο το θρεντ ειναι αυτο!!!!, αν δεν μπορουμε να πουμε οτι θελουμε ο ενας στον αλλο και το λεμε με αλλους τροπους.....Κωλογαυρε, Κωλοβαζελε,μαλακοαεκτζη και παει λεγοντας......και εννοουμε, ******, παπαρι, και αλλα ευγενη χαρακτηριστικα
Εμενα προσωπικα πολυ θα μου αρεσε με κοσμιο τροπο να μπενιλικονα τον depp γιατι του εριξα 8 κωλονες στην ευθεια της θηβας( τωρα εχει παθει ανακοπη και ψαχνει τα υπογλωσσια:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:) παρα να αρπαζομαι(φιλικα) μαζι του για τον γαυρο........θα χε και νοημα να σπασει το iphone για 8 κωλονες!!!!!:whistle:
Το παραδειγμα το εφερα με τον Βαγγελη γιατι τον γνωριζω προσωπικα και δεν ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον αλλο που ισως δεν ξερω τοσο καλα......
Αυτα ειχα να πω.....ελπιζω να αρεσαν....
εεεμμμμ...αυτα ειχε δει , το διαιτητικο τριο και σου λεει...κατσε να ακυρωσουμε τα γκολ του βαζελου..προς θεου,μην τυχον δωσουμε κανα πεναλτι..και αν μπορουμε προωθουμε και κανα μουφα γκολ του θρυλου!! ασε να παμε σπιτακι μας το βραδυ...με τους καφρους που εχουμε πανω απο το κεφαλι μας...ο θρυλος να νικησει και οι υπολοιποι να πανε να μπιπ...που ειχε πει μια εξεχουσα προσωπικοτητα!
την πλάκα μας κάνουμε Γιάννη... δεν πρόκειται να τσακωθούμε κιόλας.. πάντως, δεν ζούμε και σε περιβάλλον "εικονικής" πραγματικότητας ..όσες εικόνες και να δούμε. Τα καραγκιοζιλίκια των "μεγάλων" ομάδων και των ηγετικών "μορφών" που τις διοικούν τα βλέπουμε ζωντανά.. (όσοι θέλουν να τα δουν)
..και εγώ προσωπικά, έχω κατηγορήσει την ομάδα μου όταν παίζει μπάλα για τα μπάζα, αλλά και τους φλωρόμαγκες που τη διοικούν..
Kλεινοντας θα πω το εξης.Καφριλικια γινονταν και θα γινονται απο οπαδους ομαδων.Καφριλικια ομως απο προεδρους ομαδων πλην Μπεεεεου δεν θυμαμαι.Ο Μαρινακης εκανε ενα μεγαλο λαθος και αυτο οφειλεται στην απειρια του.Χτυπησε και εβρισε παιχτες που πληρωνει ο Βαρδινογιαννης,ο Βγενοπουλος,ο Γιαννακοπουλος, ο Πατερας κτλ .Υπαρχουν καποιοι αγραφοι νομοι στο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα που λενε οτι οποιος μπορει στο παρασκηνιο ας παρει την διαιτησια με το μερος του,ας λαδωσει,ας δανεισει παιχτες σε ομαδες με ανταλλαγμα βαθμους.Αυτο εκανε και ο Κοκκαλης τοσα χρονια που ηταν γατα και καθαριζε στο παρασκηνιο ενω μπροστα εβγαινε ατσαλακωτος.Ο Κοκκαλης δεν κατεβηκε ποτε να χτυπησει κανενα Κωνσταντινου οπως ο καφρος ο Μαρινακης.Ο φουκαρας ο χτεσινος στο χωρο του ποδοσφαιρου Μαρινακης πιστευει οτι μπορει να γ@μ@ και να δερνει την περιουσια εφοπλιστων και δισεκατομμυριουχων που ειναι πολλα χρονια στο χωρο του αθλητισμου πριν απο αυτον.Αυτο εκανε ασχημη εντυπωση οχι μονο στους μετοχους του Παναθηναικου αλλα και στους μετοχους αλλων ομαδων.Ειμαι σιγουρος λοιπον οτι αυτον και την ομαδα του(δυστυχως η ευτυχως) θα τον τελειωσουν οι ιδιοι που τον εβαλαν στη θεση του προεδρου της σουπερ λιγκ.Ειναι απλα θεμα χρονου...
δεν θυμασαι φιλε μου χαλκ (σωστα το προφερω?) διοτι επι εποχης καπετανιου με τα πιστολια, τις ελληνοποιησεις, τις δωροδοκιες και τις λοιπες αλητειες ησουνα μικρος ή αγεννητος.
ας κρατησουμε μια ευθυμη νοτα σε αυτο το θεμα διοτι τα γεγονοτα που γινονται κατα καιρους δεν αντεχουν σε καμια σοβαρη κριτικη. απο οποια πλευρα και αν προερχονται.
γι αυτο πριν εσεις ολοι οι λαγοι, εεε συγγνωμη οι παναθηναϊκοι ηθελα να πω :th_Laie_67-1:, αναρτησετε το λαβαρο της καθαρσης του ποδοσφαιρου, φορεσετε το μανδυα του αδικημενου και το ρασο της οσιας παρθενας διαβαστε λιγη ιστορια.
θα σας βοηθησει να μαθετε οτι κανεις δεν μπορει σε αυτο τον πολυπαθο χωρο να εμφανιζεται ως τιμητης των παντων.
ειδικα οι οπαδοι του δημιουργου των μεγαλυτερων σκανδαλων στην ιστορια του ελληνικου αθλητισμου παναθηναϊκου, δεν εχουν το δικαιωμα να ομιλουν για αδικιες και για "πρωτοφανη" πραγματα.
ιστορικα οι διοικουντες την ομαδα τους διδαξαν (και συνεχιζουν ακαθεκτοι να μολυνουν και αλλους τομεις του αθλητισμου) αδικια, δωροδοκια, παρανομια, προκληση, βια, νοθεια, ψευδος κλπ.
οι αποψεις μου στο θεμα ποδοσφαιρου εχουν κατατεθει σε παλιοτερα θεματα. οπως το παρακατω ποστ για παραδειγμα:
οχι οτι εχει καποια ιδιαιτερη σημασια τι πιστευω εγω, αλλα οποιος ενδιαφερεται μπορει να τις αναζητησει. δεν μπορουμε να λεμε συνεχως τα ιδια.
προσωπικα αντιμετωπιζω και θα αντιμετωπιζω και αυτο το θεμα με χιουμορ και χαβαλε. εχω δεχθει καζουρα, εχω κανει καζουρα.
ας αφησουμε τις αμπελοφιλοσοφιες και τις επιλεκτικες κριτικες γεγονοτων (οπως συμφερει τον καθενα) λοιπον και ας δουμε τι γραφουν σημερα δυο εγκριτες και αμεροληπτες εφημεριδες... :D :D :D
https://static.fsport.gr/press/newsp...1/gavros_l.jpg
https://static.fsport.gr/press/newsp...athlitis_l.jpg
τι άλλο να σχολιάσεις πια..? :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :thumbsup:
https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:...VzXGu9sVJO3v-d
https://www.gazzetta.gr/media/k2/ite...604?1297105604
https://static.doldigital.net/websta...FE0E08EBC6.jpg
https://62.1.2.141/images/article_pi..._thrilos_3.jpg
https://www.antinews.gr/wp-content/u...lis-akis22.jpg
https://2.bp.blogspot.com/_QAB2A7llV...600/filaki.jpg
φατε καροτακι λαγουδακια...
εχει βιταμινη c και βοηθα τη μνημη... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.gifmania.co.uk/Looney-Tu...unny/bugs1.gif
Δεν νομιζω καν να στρωσανε...
Ξαναδιαβασε ιστορια Σταθη να δεις ποσα πρωταθληματα πηρες οταν ηταν ο Βαρδινογιαννης και ποσα πηρανε οι αλλες ομαδες οταν ηταν ο Κοκκαλης.Και βεβαιως Ντιπμπλου οπως στρωσατε θα κοιμαστε για αυτο σε κεκλισμενων θυρων παιχνιδι βλεπε Παοκ πατε με συνοδεια αστυνομιας.
φιλε μου δεν χρειαζεται να διαβασω ιστορια διοτι τα περισσοτερα τα εζησα.
οι διοικουντες την ομαδα σου ηταν οι πρωτοποροι σε ολα τα δεινα του ποδοσφαιρου.
φυσικα μετα απο αυτους ακολουθησαν και αλλοι. και θα ακολουθησουν και στο μελλον.
αυτο το γεγονος δεν δινει το δικαιωμα σε κανεναν οπαδο να εμφανιζεται ως τιμητης των παντων, αδικημενος κλπ.
αν ειχες διαβασει παλιοτερες τοποθετησεις μου θα ειχες καταλαβει οτι το παιχνιδι αυτο απο τη στιγμη που φερνει αποτελεσμα θα συνεχιζεται.
μονο οι πρωταγωνιστες θα αλλαζουν.
οι μεθοδοι (που φυσικα καθιερωσε ο ιστορικος προεδρος της ομαδας σου) ομως οχι.
γι αυτο λεω οτι το θεμα δεν προσφερεται για σοβαρη αναλυση, αλλα μονο για χαβαλε. thumb
Βασιλη σε ξερω ρε ειχαμε κανει ενα μεγαλο ματς μια μερα με εσενα,εμενα κατσαραιο,βασιλη330 και Lil.Kαι ειχαμε παρει την νικη γιατι δεν υπηρχε κανενας Καλοπουλος :DΠαράθεση:
φιλε πραγματικα δεν αξιζει να συνεχιζεις..
(ελπιζω να χεις καταλαβεις ποιος ειμαι, παιζαμε μαζι μπαλιτσα με katsaraio ktl στου μπατιστα)
Σταθη το ξερω οτι προσφερετε για χαβαλε.Εριξα πολυ γελιο με καθε Ολυμπιακο που συναντησα αυτες τις μερες ο οποιος περιμενε να βγαλει ο Μαρινακης ανακοινωση οτι μετραγε το γκολ για να το παραδεχτει :th_Laie_67-1::thumbsup:
επισης προτεινω, αν δεν διαφωνειτε, το θεμα να μετακομισει στην ενοτητα του χιουμορ.
απο τη δημιουργια του ο σκοπος του ηταν το πειραγμα, η πατροπαραδοτη καζουρα και ο χαβαλες, μεταξυ μιας ομαδας μελων που εχουν κοινο παθος την αυτοκινηση.
δεν ηταν η εκ βαθους αναλυση για το ποιος ευθυνεται για ολα τα κακως κειμενα του αθλητισμου, ουτε προσφερεται για οπαδικου τυπου υβριστικες συμπεριφορες (οι οποιες υπηρξαν στο παρελθον ευτυχως μεμονωμενα).
γι αυτο το σκοπο υπαρχουν αλλα σαϊτ και φορουμ που μπορειτε ανωνυμα ή επωνυμα να εκτονωθειτε.
το θεμα αυτο εγινε για την πλακα μας, αν καποιος τα παιρνει στα σοβαρα και ζοριζεται στ΄αληθεια ειναι καλυτερα να μη συμμετεχει.thumb
Μιλάτε για πιστολάδες όταν έχετε εκτελέσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχετε στείλει 25 χρόνια πίσω με τις παράγκες σας.... μιλάτε για λαγούς και για φούστες. Εδώ μέσα μπορείτε να είστε υπερήφανοι για τα οργανωμένα αίσχη που είδαμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.. Άντε τώρα που βγήκατε πρωταθλητές ..με την αξία σας ..και με τα αυτογκολ των φίλων.... να πάτε του χρόνου στην Ευρώπη να διασκεδάσουμε για άλλη μια φορά ..και να καταλάβετε και σεις για άλλη μια φορά τι ομαδίτσα είστε στην πραγματικότητα.. όσα λεφτά και να χώσετε. Το μόνο "κομμάτι" που έχει κάποια αξία εκεί μέσα είναι ο Μιραλάς.. μετά το χάος.. Ένας παίχτης μόνος του πάντως δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τον αστέρα Τρίπολης... γι αυτό και όλα τα παιχνίδια τα πήρατε οριακά.. :thumbsup:
Σωστός!!!! αλλά κάποιοι χοντραίνουν τα πειράγματα και την πλακίτσα...
η πλακα ειναι πλακα νικο.
δεν υπαρχει χοντρη ή λεπτη.
το χιουμορ ο καθενας το αντιλαμβανεται διαφορετικα.
γι αυτο λεω οτι οποιος παιρνει σοβαρα εστω και μια λεξη απο εδω και ζοριζεται σ΄αληθεια, ειναι καλυτερα να μη συμμετεχει...
προσωπικα δεχομαι την πλακα, απο τη στιγμη που την κανω πρωτος απ' ολους...thumb
Οκ, θα βάλω τότε κι εγώ ένα άβαταρ που θα έχει κάτι ωραίο ..που φαντάζομαι ...και μια υπογραφή ακόμα πιο ..."μεγάλη" ...που θα βγαίνουν σε όλα τα θέματα ...και που θα έχει σχέση με τη Γιούβε (που η διαιτησία σας αντιμετώπισε όπως όλες τις ομάδες) ..και θα γίνει πλακίτσα καλή.... κι αν θίγονται και άλλοι ..θα τους πω πως απλά είναι πλάκα..
κυκλοφορησε η νεα μπλουζα...
να κανουμε group buy... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://kourkouti.yooblog.gr/files/2...gw-kalypta.jpg
https://kourkouti.yooblog.gr/files/2..._5019050_n.jpg
και αφου καποιοι μιλησαν για σοβαρα πραγματα, οριστε ενα αποσπασμα απο σχολιο του κωστα καισαρη...
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:Παράθεση:
Αφού είναι αγύμναστοι
Παντού σε όλο τον κόσμο, είθισται μετά από τέτοιες νίκες να ακολουθεί ο γύρος του θριάμβου. Αθλητές είναι ο Σισέ και οι άλλοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ας τρέχανε πιο γρήγορα να πάνε στ αποδυτήρια. Δικιά τους ευθύνη είναι, αν τους πρόλαβαν, πολίτες. Αγύμναστοι, με παραπάνω κιλά και καπνιστές.
Όσο για τις διαμαρτυρίες ότι τους χτύπησαν πρόκειται για υπερβολές. Αν όχι για συκοφαντίες. Πήγε κανένας τους στον ιατροδικαστή για εξέταση και γνωμάτευση; Όχι. Άρα δεν δικαιούνται δια να ομιλούν. Πρέπει λοιπόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι να μαθαίνουν να χάνουν. Ότι σε κάθε παιχνίδι, υπάρχουν και τα τρία αποτελέσματα. Κι ο ηττημένος δίνει το χέρι στον νικητή. Όχι να ψάχνει να βρίσκει δικαιολογίες. Κάτι τέτοιοι είναι που υποθάλπουν τη βία και εξάπτουν τα πάθη. Και χαλάνε μάλιστα τόσο μεγάλες και ωραίες στιγμές.
edit: αλλαξα και υπογραφη, το πουλμαν με τη τζουλια βγηκε διοτι διαβαζουν και παιδια...;)
Σταθη συνεχιζεις να ποσταρεις φωτογραφιες, και να γινετε πλακιτσα....Απλα πρεπει να καταλαβεις εσυ οπως και ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοι οτι μετα απο αυτα που εγιναν, δεν χωραει τοσο η πλακα, διοτι ολοι εχουμε τα νευρα μας, θελαμε να κερδισει η ομαδα μας κτλ.
Αν γινοταν ενα ωραιο ματς και κερδιζατε ΚΑΘΑΡΑ, να δεχτω την πλακα και να πω χασαμε ας τα ανεχτουμε τωρα. Επισης Βαγγελη δεν χρειαζεται ουτε να βαζουμε με κεφαλαια τα +10 ουτε να λεμε στο shoutbox : ''εφαγα λαγο, στιφαδο, αλλα εχω κουραστει να τον τρωμε κτλ.
Παει να γινει καφενειο των φιλαθλων, και δεν ηταν ετσι. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Νικο περι των avatar και της πλακας, γιατι ολοι μπορει να βαλουμε γελοια πραγματα....
Απλα θεωρω οτι δεν παιρνεις ισως στα σοβαρα πια το site αν κρινω απο τα avatar και τις υπογραφες....Απλα λεω το κουρασαμε
φιλε μου γιωργο βλεπω το χιουμορ σου περναει κριση...:whistle:
χαλαρωσε μην παθεις και τιποτα...thumb
https://chzgifs.files.wordpress.com/...indblownp1.gif
....και η φάση είναι ότι οι "original" λαγοί (όχι τα κουνέλια) που χλευάζει ..είναι στην πραγματικότητα οι Ολυμπιακοί ...Από εκεί είχε ξεκινήσει ..και τώρα τον λεκέ τους... τον χρησιμοποιούν εναντίον του Παναθηναϊκού..... χαχαχα :thumbsup: :thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=iOKP...mbedded#at=126
το χιουμορ τζορτζ ο καθενας το αντιλαμβανεται αλλιως...
αλλη φορα να μου το παραγγελνεις εκ των προτερων ωστε να το προσαρμοζω στα γουστα σου...:original:
αν εχεις κατι να προσθεσεις στο θεμα εισαι ελευθερος.
αν θες να συνεχισουμε την προσωπικη συζητηση το τηλ. μου το ξερεις...thumb
ο μιραλας δεν πηρε κιτρινη ετσι?
Λοιπον..μια και δε μπορειτε την πλακιτσα προσωπικα την σταματαω (εδω γιατι για μενα πλακα ειναι ασχετα πως την αντιλαμβανεται ο καθενας) ..πριν ομως θελω να πω μερικα τελευταια πραγματα μια και καποιοι το πηραν σοβαρα.
Σε καμμια περιπτωση δεν ειπα πως δεν αποδοκιμαζω τις σκηνες αυτες αντιθετα ...ειπα πως ειναι απαραδεκτο το να μπαινουν οι οπαδοι στο γηπεδο και να γινεται οτι γινεται(οπως και η καθε μορφη βιας)...οπως επισεις ειπα πως το γκολ εδειχνε για γκολ χωρις να το αρνηθω.
Δεν εχω να κρυψω κατι ουτε να φοβηθω κατι ειδικα τη στιγμη που και +10 να μην ηταν θα ηταν +4 η -10 ε..και ?
Ειπα πως μια φαση που εμεις βλεπουμε απο την τηλεοραση πιο καθαρα και με καλυτερη οπτικη (που πολλες φορες και μεις οι ιδιοι χρειαζεται να το ξαναδουμε και ξανα για να βγαλουμε συνμπερασμα)πολλες φορες για ενα διαιτητη ειναι σαφως πιο δυσκολο.
Αυτο δε συμαινει πως ψαχνω δικαιολογιες ουτε τις εχω αναγκη και ειπα πως τετοια λαθη αλλα και χειροτερα πολλες φορες (οπως και επεισοδια μεταξυ παικτων-οπαδων-παραγοντων)γινονται σε ολο το κοσμο και δεν ειναι μονο Ελληνικο φαινομενο και μαλιστα σε χωρες με καλυτερη ποδοσφαιρικη και αθλητικη παιδεια.
Λεω κατι που ειναι ψεμα η λαθος ?
Γιατι θα πρεπει να ειναι δικαιολογια..σε τι τη χρειαζομαι με ζουνε οι παε ?
Περα απ ολ'αυτα ομως δεν ειδα να φωναζεται για το τσαμπα πεναλτυ του Ηρακλη ας πουμε (τυχαια το αναφερω γιατι ειναι χθεσινο),γιατι αραγε εχει διαφορα πεναλτυ με πεναλτυ,οταν ειναι αδικο?
Το που καταλαβε οποιος καταλαβε οτι εγω συμφωνω με το Μαρινακη και οτι επαυξανω, καλο ειναι να μαθει να διαβαζει σωστα .
Ειμαι φιλος του Ολυμπιακου και γουσταρω που ειμαι και το χαιρομαι οπως και ο καθενας χαιρεται για την ομαδα που αγαπαει !!!
Δεν ειδα να εγινε κατι οταν τσακιζατε διαιτητες στο ξυλο οταν βαραγατε τους ιδιους σας τους παικτες οταν κανατε ντου σε διαφορα γηπεδα(και δεν εχετε κανει και λιγα φετος), ουτε οταν με το σπασμενο ποτηρι πηγε να βγει το ματι του Μιραλας ειδα να λεει κανεις αισχος ντροπη και τετοια αν ηταν ομως οπαδος της οποιας ομαδας δικη μας τοτε θα λεγαμε !!!!
Γαργαρα και αυτα ?
Το βιντεακι που εβαλα πιο πανω δε βλεπω να ενοχλει κανενα γιατι αραγε?
Ειναι ψεματα φωτομονταζ οι οπαδοι σας δεν ειναι αυτοι ?
Το συνηθες φαινομενο ειναι τα ευκολα συμπερασματα οι ευκολες κατηγοριες και μια ζωη δικαιολογειες χωρις να κοιταζουμε την καμπουρα τη δικη μας αλλα των αλλων.
Τεσπα δε βγαζει νοημα αυτη η συζητηση ,θα μπορουσαμε να λεμε ολοι χιλιαδες πραγματα και λογια, αυτο ομως που θελω να πω ειναι πως ολοι μα ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν κυριοι τα εχουν κανει οι περισσοτερες μεγαλες ομαδες και θα τα ξανακανουν...ψεματα λεω ?
Ας αφησουμε λοιπον τα μεγαλα λογια και τις κλαψες γιατι σημερα ειμαστε εμεις θεατες αυριο εσεις μεθαυριο καποιοι αλλοι.
Μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας .
Τελος να πω αυτο που λεω και εδω μεσα εχω ξαναπει και το πιστευω..
Οταν μια ομαδα εχει υπεροχη και παιζει τη μπαλα που πρεπει να παιζει και ειναι καλη δεν εχει να φοβηθει τιποτα..ουτε διαιτητες ουτε οπαδους....μπαινεις παιζεις καθαριζεις γκολακια με διαφορα και τελειωνεις,οποια ομαδα και να ειναι αυτη οπως και να λεγεται και οτι χρωμα φανελα και να φοραει !!!
Εγω εδω εγραψα για να πειραξω φιλους και να κανω πλακα τιποτα παραπανω (τα συμερασματα για την ομαδα μου και για τις αλλες ομαδες τα εχω βγαλει δε χρειαζεται να μου πει καποιος αν αδικηθηκε ο μεν η ο δε)οπως μου κανουν οταν χανω.
Σταματηστε να τρελαινεστε δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε εγω τουλαχιστον το θεωρω μεγαλη κοροιδια να χαλασω σχεσεις με φιλους για την οποια ομαδα!!!
Οστοσο εχει δικιο ο Σταθης,πως οταν δε μπορει καποιος να δεχτει πλακα και νομιζει πως θα ξεφυγει καλο ειναι να μη μπαινει να διαβαζει το συγκεκριμενο θεμα.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Με φιλικη διαθεση προς ολους γνωσους και αγνωστους και ειδικα σε οσους εχουμε πιει και φαει παρεα λεγοντας και δυο κουβεντες παραπανω . :thumbsup:
παντως ο Ντιπμπλου ετσι και "πιασει" κατι στο στομα του τελειωσε:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Σταθη πολυ σωστα αυτα που λες περι πλακας αν και καποιοι "αρπαζονται παραπανω.
Μα δεν ευχαριστιουνται οι βαζελοι που θα εχουμε παλι τσοντα free καθε αγωνιστικη στην Ευρωπη??:hystericalbs1::hystericalbs1:
Βαγγελη ποσταραμε την ιδια ωρα ,δεν πιστευω να καει το λαπτοπ...χαχαχαχαχαχα
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:
https://www.antiafieroma.info/osfp/G...ixnidi_jpg.jpg
https://www.antiafieroma.info/osfp/G...ous_tu_jpg.jpg
Προσωπικα δεν νομιζω οτι γελαει κανεις εδω στο φορουμ μιας που η κατασταση εχει ξεφυγει γενικοτερα εξω.Ο τελικος του κυπελου στο μπασκετ ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα αναβληθει μιας που αν βρεθουν οι οπαδοι και των 2 ομαδων εκει σιγουρα θα γινει μακελειο.Ο Μαρινακης εχει καταλαβει απο χτες που ξεκινησε τις κολωτουμπες οτι η κατασταση δεν προσφερεται για γελια.Ειναι η απειρια που λεγαμε την οποια καταλαβε οτι θα την πληρωσει...
Παράθεση:
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.
Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στη συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά τη λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα, αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».
αν ήταν 4 θα ήταν αλλιώς ...σήμερα θα τα είχαν σπάσει στου Ρέντη ..και δεν θα είχες κανένα πρωτάθλημα σίγουρο! thumb
τους διαιτητές άλλοι τους "αγοράζουν" κι άλλοι αγανακτισμένοι τους τσακίζουν όταν τους βλάπτουν για το γνωστό σκοπό..
..δίνουν και στου Ρέντη μάθηματα για το πως επιτίθεσαι στους ίδιους σου τους παίκτες... άπειρες φορές το έχουμε δει το σκηνικό..
...πριν απο το βιντεάκι που έβαλες Βαγγέλη υπήρξε σφαγή 20χρονου στη Λ. Λαυρίου για μεταξύ των δύο αγώνα γυναικών στο βόλεϋ.....!
...και πολύ πιο πριν είχαν συμβεί τα γεγονότα της Ριζούπολης και 4-5 συνεχόμενα αγορασμένα από τον πρόεδρο γιατί τα είχε αυτός ανάγκη... κι όχι ο Ολυμπιακός ...τα ξεχνάμε? Θέλουμε να τα ξεχάσουμε αλλά δεν γίνεται ρε φίλε. Πας να εξισώσεις δολοφονίες και πρωταθλήματα της παράγκας, με την αγανάκτηση που έχουν προκαλέσει στον κόσμο και αντιδρά.. στο ντέρμπυ συνεχίστηκε το γνωστό σκηνικό του γ@μάω και δέρνω... η γνωστή συνταγή...
τη δική μας την καμπούρα??
Για μένα πρέπει να πετάξουν έξω από το πρωτάθλημα άμεσα και τις δύο ομάδες (και όσες ομάδες δημιουργούν επεισόδια οι οπαδοί τους) και να μην λάβουν μέρος ούτε στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα... ας πάνε άλλες ομάδες που έχουν το στοιχειώδες προσόν στον αθλητισμό να αναγνωρίζουν την ήττα από τον αντίπαλο.. και να δεις πως θα γίνουν αρνάκια όλοι οι νταβάδες πρόεδροι ...και πως αναγκαστικά θα ακολουθήσουν και οι οπαδοί..
και τελευταία ...έχω το θάρρος (όποτε γίνεται κλοπή βαθμών που βγάζει μάτι ..και ειδικά όταν η κλοπή γίνεται σε φάση που κρίνει πρωτάθλημα) τουλάχιστον να αναγνωρίσω πως το παιχνίδι δεν το δικαιούμαι... και (αν χάσει δίκαια) πως η ομάδα έγινε ρεζίλι και ήταν για τα μπάζα.... thumb
Δεν εχω μετρησει πανω απο 5 φιλαθλους του Ολυμπιακου να εχουν εισελθει στον αγωνιστικο χωρο για να πανηγυρισουν.Στο τελος κανει την εμφανιση του και ο φιλος μας ο Μαρινακης.Περαστικα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
https://www.youtube.com/watch?v=DgXl...layer_embedded
Για μένα πάντως δεν υπάρχει θέμα. Tα post σου στο συγκεκριμένο thread, μπορώ να τα πάρω μόνο στην πλάκα.
Κάποιον που σπάει το iphone του απο έκσταση λόγω μιας κάλπικης νίκης, έχοντας γράψει το (κάλπικο) "+10" 550 φορές και με λίγα λόγια τον εκφράζει απόλυτα η φράση του πανμέγιστου Σπάθα "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε νε γ@μηθούνε", δεν μπορείς να τον πάρεις με κανέναν άλλο τρόπο, παρά μόνο στην πλάκα. thumb
ασε ρε νικο... θα βαλω τα κλαματα σε λιγο... :th_Laie_67-1:
το οτι εισαι στο +16 απο αεκ και παοκ, λογω κλοπης βαθμων εισαι.
ποτε βγηκες να καταγγειλεις τα πεναλτι που σου δωσανε (και με αυτα ειναι πρωτος σκορερ ο κλοουν)...?
ας μην πουμε παραπανω και χαλασουμε τις καρδιες μας, οπως λεει και ο βαγγελης η αληθεια ενοχλει...
@κωνσταντινε θα σε μαλωσω... ολο ξεχνας τον φινοκαλιωτη...
παντα με το φως ανα χειρας ο κωστας, καλη του ωρα!thumb :th_Laie_67-1: