-
Part two!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
katsaraios
Φιλε τι ναι τουτο δεν το εχω ξαναδει,πως το λενε??
Γιωργηηη.. Η Συνεχεια!! :shok: :shok:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...77801674_n.jpg
-
Kαι μια απ τα Παλια......
-
-
Σήμερα έζησα μια πολυ αβολη στιγμή περίεργη πως να το πω, μπήκε για να πει τα κάλαντα ένας άντρας περίπου στην ηλικία μου γρατζουνοντας μια κιθάρα όπως ένα πεντάχρονο παιδί και έβγαζε αναρθρους ήχους λέγοντας υποτίθεται τα κάλαντα στην αρχή δεν κατάλαβα και έβαλα τα γέλια νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα κάποιος. Μετά όμως το μετά ήταν δύσκολο του δωσα κάτι έτσι επειδή Μ έκανε και γελασα γυρνώντας να φύγει είδα ακουστικό στο αυτί του ήταν κουφαλαλος ένιωσα τόσο άσχημα πρώτα για την ακούσια αντίδραση μου αλλα και γι αυτόν που η ανάγκη τον έκανε προφανωσ να κάνει αυτο το πράγμα με αφορμή αυτο του χάριζω την παραπάνω φωτο σαν μια συγνώμη
Παρακαλώ δεν θα ήθελα κανένα thanks σεβαστείτε το, απλά έχω τύψεις απο το πρωί
-
Εγω σαν γαϊδουρι αναισθητο που ειμαι, το ξεπερναω και λεω οτι εστειλα τρεις γυφτους με κλαρινο εναντι ενος 20αρικου, να μπουκαρουν στους ανταγωνιστες μου στη διπλανη πορτα και να "τα πουν ολα"
Μετα τους εβαλα μεσα σε εμενα και επαιξαν το μελαχροινακι στην ουρα που περιμενε για σηματα πληρωμες.
Τους ειπα να ξαναρθουν παραμονη του χρονου να τους ξαναστειλω αποστολη στη γιουρομπανκ.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stamatis
Εγω σαν γαϊδουρι αναισθητο που ειμαι, το ξεπερναω και λεω οτι εστειλα τρεις γυφτους με κλαρινο εναντι ενος 20αρικου, να μπουκαρουν στους ανταγωνιστες μου στη διπλανη πορτα και να "τα πουν ολα"
Μετα τους εβαλα μεσα σε εμενα και επαιξαν το μελαχροινακι στην ουρα που περιμενε για σηματα πληρωμες.
Τους ειπα να ξαναρθουν παραμονη του χρονου να τους ξαναστειλω αποστολη στη γιουρομπανκ.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:thumbsup:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
hades7
Σήμερα έζησα μια πολυ αβολη στιγμή περίεργη πως να το πω, μπήκε για να πει τα κάλαντα ένας άντρας περίπου στην ηλικία μου γρατζουνοντας μια κιθάρα όπως ένα πεντάχρονο παιδί και έβγαζε αναρθρους ήχους λέγοντας υποτίθεται τα κάλαντα στην αρχή δεν κατάλαβα και έβαλα τα γέλια νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα κάποιος. Μετά όμως το μετά ήταν δύσκολο του δωσα κάτι έτσι επειδή Μ έκανε και γελασα γυρνώντας να φύγει είδα ακουστικό στο αυτί του ήταν κουφαλαλος ένιωσα τόσο άσχημα πρώτα για την ακούσια αντίδραση μου αλλα και γι αυτόν που η ανάγκη τον έκανε προφανωσ να κάνει αυτο το πράγμα με αφορμή αυτο του χάριζω την παραπάνω φωτο σαν μια συγνώμη
Καλα να σαι να στον στείλω και του χρόνου !!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
hades7
του έδωσες τίποτα ρε καρμίρη???.....
Εκτος πλακας....πολύ άβολη στιγμή....
-
https://img28.imageshack.us/img28/8983/sam0533li.jpg
Eτοιμα και τα ψωμια με την λαδοριγανη και το τριμμενο σκορδο .
Αντε καλη μας ορεξη και καλο μας βραδυ :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Z4 DCT
του έδωσες τίποτα ρε καρμίρη???.....
Εκτος πλακας....πολύ άβολη στιγμή....
Του έδωσα εγω 30 ευρο και μια σακούλα σοκολάτες και μπισκότα το παλικάρι το βρίσκεται στα φανάρια 2 φανάρια της Βενιζέλου στην Καλλιθέα !!