αυτα ειναι μπαξιματα... οχι εκκεντροφοροι, εξατμισεις και ιστοριες...
βαλε καμια φωτο να χαρουμε κι εμεις για το νεο σου "αποκτημα"...:whistle:
υγ.: καλα που υπαρχεις κι εσυ και κρατας ψηλα τη σημαια...:thumbsup:
Printable View
Πηρα τελικα smoked φλασακια της Depo για εμπρος & πλαι..:w00t::dance1: Ομορφα φαινονται!! :original:
Θα ανεβασω φωτο μολις τα "φορεσω" να μου πειτε γνωμες..:D
εμπαξα software fine tuning που μετρημένα του έδωσε 1 κιλό αυτοπεποίθηση και περίπου 8 πόδια self-esteem...
Cool enough thanks to Jim.
Τραβηξα καποιες με το κινητο..
Συνημμένο Αρχείο 394Συνημμένο Αρχείο 395
Συνημμένο Αρχείο 396Συνημμένο Αρχείο 397
ωραια είναι ταιριάζουν και το κάνουν αρκετά -κακό-...
Παρήγγειλα carbon-δέρμα εσωτερικό διάκοσμο (trim) (ταμπλό, πόρτες κ.λπ.) από Μ3 και λεβιέ Μ3 από Γερμανία και carbon σήμα για καπό - πορτ μπαγκάζ :original:
Όντως πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
Mπαταρια varta 73 αμπερακια!
Πολυ βαρια βρε παιδι μου........
Έμπαξα ένα λεβιεδάκι MOMO προσφάτως και σήμερα επιτέλους έμπαξα και τις OMP πεταλιέρες που είχα συνηθίσει τόσα χρόνια στο άλλο αμάξι. Απλές και σκέτο αλλουμίνιο όπως μου αρέσουν και όπως με βολεύουν. Ευτυχώς βρήκα τις ίδιες στο internet με μακρύ πεντάλ του γκαζιού για το bmw.
angel eyes με xenon,ολο το σαλονι το εκανα μπεζ με μαυρο με καινουργια καθισματακια!!!!!
https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=30
Ζαχαρία αγόρι μου ....
δεν σταματάς να μας προκαλείς θαυμασμό με τα ωραία μπαξιματάκια σου..thumb
και γω είμαι στο στρώσιμο κατόπιν μερικών αλλαγών στο μοτέρ μου και ελπίζω οι κομπρεσοράδες(γκουχου γκουχου) να ναι διαθέσιμοι ώστε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα:warriorsmiley:
επίσης έμπαξα εξάφτερο κοθότι η δύναμη και η ροπή θα ναι κάμποση
και κάτι γειωσούλες...
εγώ έμπαξα το πόδι στοδεξί πεντάλ και το έβγαλα
κάτω απο το πατάκι...
τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά, οπως μου
είπε και ο μοναδικός θεατής του μπαξίματος, ο
οποίος τυγχάνει να είναι και ο μεσολαβητής για τα λεφτά
που μου βγήκε το μπάξιμο.
ευτυχώς εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ και μου έκανε μια
πολύ ωραία εκπτωσούλα και με έστειλε στην ευχή
του θεού.
πρώτη φορά βλέπω τόσο ξηγημένο αστυνομικό...
Μολις τελειωσα με την κοτσαδουρα....Ηλεκτρικη για να μην φαινεται!!!
Απλα δν φαινεται (εκτος και ειναι ανοικτος). Μπαινει μεσα στο προφ/ρα και πατωντας κουμπακι απο το μπαγκαζ...τσουπ εμφανιζεται...Απλα ξηλωνεται ολο το αυτοκινητο, μπαινει καινουργια πλεξουδα με 2 εγκεφαλους η οποια ενωνεται στο κεντρικο εγκεφαλο, μετα πας στην BMW για ταιριασμα των εγκεφαλων και αναβαθμιση συστηματος..ΑΣΤΑ φιλε αν το ξερα δν θα το κανα!!!
Ενα κινητηρα 330 εμπαξα και εγω....
-Θεοφιλος-
Εγω πριν τα μπαξιματα στην μπεμπα αποφασισα να την κανω να αισαθανεται ποιο ομορφα στ0ν πρoσωπικο της χωρο οποτε της εβαλα ενα δαπεδο για να ειναι ανετη.........
Δεν ειναι μπαξιμο, αλλα ειναι εξ ισου σημαντικο για ενα θηλυκο οπως η Ζετα μου.
Μπηκε στο κεντρο περιποιησης του Κωστα (μονστα) για peeling, απολέπιση, καθαρισμο, ρετους, γυαλισμα, νεο μεικ απ, τα παντα όλα και εξω, αλλα και μεσα (δέρματα) βεβαίως βεβαίως.
Θα καιει καρδιες πάλι μολις βγει
Εμπαξα (αγορασα) φρενα εξαπιστονα bmw για το 92αρι και τα δικα του θα τα μπαξω στον ασσο ..........:thumbsup:
Απο βδομαδα θα μπαξω και στο μοτερ........
Αυτα ειναι βρηκα φωτο....
Εγώ έμπαξα ένα Gadgeτάκι που παίζει mp3 τοποθετόντας του ένα στικάκι USB ή memory card SD,και εκπέμπει ασύρματα μέσω ραδιοφωνικής συχνότητας στο Radiocd...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...6202_1_m-2.jpg
Εμπάχθη χτες short shift στο Ε36 μου. Παλιότερα πολλοί ρωτούσαν την καλλίτερη επιλογή στα Ε36, με διάφορες και τις περισσότερες φορές ακριβές aftermarket λύσεις.
Υπάρχει η εργοστασιακή λύση του shift από το Ε36 Μ3.
Με κόστος ανταλλακτικού 50 ¤ + εργασία.
Κονταίνει σημαντικά η διαδρομή του λεβιέ, όχι τόσο όμως ώστε να γίνεται δύσχρηστος ή πολύ σκληρός.
Για τα δικά μου γούστα έγινε τέλειο :thumbsup::mpaks:
willwood 4pot brake kit,m54 light pulley kit,D2 RS coilover,αλουμινενια εμπρος μπαρα θολων,μεγαλυτερα πισω φρενα.τα περισοτερα ειναι στο γκαραζ και θα μπουν το μαρτιο μαζι με αρκετα ακομα!
απο σημερα μιας και σηκωνουμε λιγο πιεση,ειπα να την βλεπουμε και σε αριθμους:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://img522.imageshack.us/img522/808/hpfm328.jpg
εβαλα και πολλα αλλα,αλλα λογω πρωταθλητισμου τα κρυβουμε:hystericalbs1: