Ήσουν στο Sunday Battle εχθές?
Printable View
Ήσουν στο Sunday Battle εχθές?
ενα βιντεο απο τα sunday battle με ενα πατημα απο 2ερες ρολλ ψηλα με s3 γυρω στα 400 αλογα!!
https://www.youtube.com/watch?v=wi0v1OEUcMk
τωρα για οτι αφορα τις εντυπωσεις το αμαξι ειναι αρκετα καλο,ισως θελει μια ψιλοβελτιωση στο στησιμο αλλα ειναι υπο σκεψην !!! να γινει πρωτα ο πρωτος αγωνας να δω τι χρειαζεται και μετα θα ερθει και η διορθωση!
Σταματη ωραιο το θεριο σου. Ρε παιδια που ειναι το Sunday battle?
Δεν έχουν σταθερό σημείο κάθε Κυριακή για ευνόητους λόγους.
Πάντως 3 είναι τα σημεία που το διοργανώνουν(εως τώρα).
Ωραια και που ειναι αυτα, δεν ειμαι της Σ ρε παιδια, με το τσιγκελι σας τα βγαζω:original::original:
Που εχεις τους κοφτες Σταματη;
Με το 3.43 ησουν και στο κοκκινο Ε30;
και η δυναμομετρηση
https://img27.imageshack.us/img27/45...3890121007.jpg
Uploaded with ImageShack.us
και μια απο την κυριακη οπου εχει και την αεροτομη πισω αλλαχωρις την γλωσσα μια και εγινε ενα λαθος στην βαφη και δεν την εχω βαλει ακομα..
https://img59.imageshack.us/img59/71...7089951007.jpg
Σταμ δε σε προλαβα τη Κυριακη να παμε βολτα!!! ειχες ηδη παει για Σβουρες κατα δηλωση του Μητσου !~ :whistle:
Καμπυλες βουνο στο Θεο!χαχαχα
Πιστευω και εγω με ενα πιο αγριο εκ/φορο θα σαι ακομα καλυτερα
επιβαρυνοντας λιγο την τουρμπινα και τις χαμηλομεσαιες.
Και σε μενα ο μηχανικος θεωρησε λογω 8βαλβιδου οτι
ηταν must να μπει εκ/φορος (272°).
Καλη συνεχεια...
λιγο την τοποθεσια για το Sunday Battles και εδω παιδια με πμ φυσικα.........
Να πω και εδω μερικα λογια για τον αγωνα της κρητης...
το αμαξι με το πρωτο περασμα εδειξε την διαθεση του και εγραψε ενα 12.2 με πολυ κακο 18μετρο (2.2)...
οπου αυτο σημαινει οτι με να καλυτερο 18αρι το αμαξι πεφτει χαλαρα κατω απο 12 sec /400m...
δυστηχως ομως το δισκοπλατο δεν ειχε διαθεσει και ετσι μας αφησε νωρις μιας και με τα hoosier ετρωγε πολυ ζορι....μετα απο αρκετη αναζητηση για δισκοπλατο,παρθηκε η αποφαση να πεσει στο κιβωτιο κοκα κολα...ναι ναι καλα ακουτε....και ετσι και εγινε....αφου ριξαμε δυο κουτακια μεσα το αμαξι δεν εκανε αλλο περασμα..περιμενοντας την κυριακη...
κυριακη λοιπον ....στησιμο...burn out... και στο αφημα του συμλεκτη εμεινα απο μπιλιοφορο!!!
φουλ με τον μηχανικο αφου βρηκαμε κυριακατικα ανταλακτικο...να μην τα πολυλογω λογω καποιοων ατυχων γεγονοτων καταφεραμε να στηθουμε μετα απο 3 ωρες εντασης,αγχους κλ πκλπ κλπ να στηθω στο φαναρι μιας και επρεπε να παω διοτι αρχιζαν οι κοντρες(πλεον δεν μετραει ο χρονος οπως το σαββατο παρα μονο πιος θα περασει πρωτος τα 400 μετρα)
αντιπαλος ενα audi s3 420ps που εκανε σταθερα 12.2-12.1
εδω να παω οτι τρεχαμε στην κατηγορια 12 sec οπου απαγορευεται να πεσεις κατω απο 12...
το αουντι εχει ηδη κλειδωσει και εγω πλησιαζω σιγα σιγα ανεβαζοντας συγχρονος στροφες διοτι ξερω οτι με το που θα κλειδωσω και εγω θα αναψει το φαναρι....
το φαναρι αναβει και με εκπληκτικο χρονο αντιδρασης(ο.5) πεταγομαι δυνατα... 1-2 αμαξια αλλαζω γρηγορα σε 2ερα κουμπωνω και 3η και γυρναω το κεφαλι να δω που ειναι το αουντι μιας και πιστευα οτι θα ειναι κοντα μου αλλα δυστηχως δεν βλεπω τιποτα και μου περναει απο το μυαλο οτι εχω φυγει κοκκινος και αφηνω γκαζι και ρολλαρω....
ξανακοιταω απο τον καθρεπτη και βλεπω το αουντι να ερχεται με 1000 και τρωω αναλαμπη οτι πλεον δεν ειναι χρονος που τον φτιαχνεις μετα κλπ κλπ εδω ειναι κοντρα ..ητοι οποιος περασει πρωτος τα 400...κατεβαζω σε 3η δινω και μια αμπραγιαρισια...μαζευω το σ3 που ηδη ειναι 1,5 μπροστα ...φτανω στο φτερο του αλλα δυστηχως εχουν τελειωσει τα 400 μετρα.....
δεν πιστευα τι μαλακια ειχα κανει...δεν ξερω ισως εφταιγε η ενταση που ειχαα λογω της ζημιας...αφου μαλιστα και ο οδηγος του αουντι με ρωτησε γιατι εκοψα...
οπου μετα πηγαινα με μια κοπελα οπου κανε περιπου σε ολα τα περασμα της 13...οποτε η πρωτια ηταν σιγουρη...αλλα....
το αμαξι ετοιμαζεται για τον 2ερο αγωνα στο πολυκαστρο αλλα πλεον με οργανωση σαν αστακος απο ανταλλακτικα...και εδω να ευχαριστησω το συνεργειο που με στηριζει(BMW TSOUTRAS) για ολα τα ανταλακτικα πλεον που θα μου διαθετει αλλα και για την προετοιμασια του αυτοκινητου πριν και μετα τον αγωνα!!!!
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...
https://img834.imageshack.us/img834/...1053981451.jpg
https://img72.imageshack.us/img72/24...0961451451.jpg
https://img19.imageshack.us/img19/55...0960066451.jpg
https://img845.imageshack.us/img845/...0960016451.jpg
https://www.xe.gr/automoto/used-cars...3-9742703.html :shok::shok::shok:Να'ναι άραγε γνήσιο????
https://img842.imageshack.us/img842/1161/m3ell1.png
Σε πειραζω ρε για το "γνησιο":original:
απλά επειδή λέει 2300 ;) γι'αυτό είπα.Αλλά φαίνεται μάλλον είναι μια ακόμα δηλωμένη μετατροπή :)
Αν και λιγο καθυστερημενα η ενημερωση....
Η γριουλα μου Και εγω καταφεραμε και βγηκαμε 1η στην κατηγορια μας αν και δεν επιτυχαμε χρονο αξιολογο.
Παροτι στο πρωτο περασμα του σαββατου χασαμε το γραναζι της 4ης( στα φορτωματα εσπασε λογω δυναμης,βλεπεις φοραω απο 2λιτρο) καταφεραμε το απογευμα και το αλλαξαμε με την βοηθεια καποιον φιλων με ενα αλλο που ειχα το ιδιο βεβαια.ετσι λοιπον το δηλιμμα ηταν το εξης.....ξεκιναω οπως πρεπει και ανοιγω ολες τις ταχυτητες αντρικα η....κανω καλη εκκινηση και αν ειμαι μπροστα φυλαω την 4η?????
Επιλεχτηκε τελικα η δευτερη ...οπου βρεθηκα με ενα m3 e92 οπου με δυνατη εκκινηση δεν χρειατηκε ναιεσω ουτε καν την τριτη σχεδον και περναμε στα ημητελικα με ενα σταρλετ αρκετα δυνατο και αρκετα ελαφρυ...
Εκει λοιπον με χρονο αντιδρασης 0.55 και 2 δευτερολεπτα τα πρωτα 18 μετρα καταφερα και πεταχτηκα 2 καροτσες δημιουργωντας αγχος στον αντιπαλο με αποτελεσμα να πεσει σε κοφτες και κακη εκκινηση ετσι λοιπον αφου κουμπωσα 4η προτου αρχιζει και φωρτωνει τσεκαρα τον καθρεπτη ....ρολλαρα και περασα τα 400 μετρα χωρις πιεση της 4ης...
Ετσι λοιπον βρεθηκα στον τελικο με ενα evo 9 αρκετα καλο.....
Εχοντάς παρατηρησει οτι το εβο εχει lanch control σκεφτηκα οτι αν προλαβω και κλειδωσω πρωτος θα του κανω την ζωη δυσκολη διοτι με το που κλειδωσει ο ενας και κλειδωσει και ο αλλος κατευθειαν αναβει το πρασινο...οποτε ταχρονικα περιθωρεια για κουμπακια κλπ ειναι μηδαμινα....
Ετσι και εγινε...με το που εκανα το burn out κατευθειαν πηγα και κλειδωσα και η σκεψη μου βγηκε αληθινη....το εβο ειχε ηδη αγχωθει και ερχοταν σιγα σιγα ναμκλειδωσει για ναπρολαβει να βαλει και lanch control αλλα ειπαμε οτι με το που κλειδωσουν κσι οι δυο το φαναρι αναβει ...
Και ενω εχω κλειδωσει και 4000 στροφες με σκοπο να ανεβασω αλλο λιγο με το που βλεπω τα πορτοκαλι φωτα αμολαω και το αμαξι μπρουμουτιζει αλλα σε κλασματα τραβαω κλωτσια στο συμπλεκτη και η γρια μου τρελαθηκε.....
Το εβο δεν ειχε προλαβει τα κουμπακια του και ετσι μπρουμουτησε με αποτελεσμα πλεον η γρια μου να εει εκσφενδονιστει κανοντας παλι χρονο αντιδρασης 0.5 ( με οριο 0.4 απο εκει και κατω ακυρωνεσε διοτι δεν μπορει να κανεις τοσο γρηγορη αντιδραση βαση κανονισμου) και φυσικα αφου κουμπωνω 4η καιωτην εχω στο οριο πανω στην ενταση κοιταω καθρεπτη και βλεπω οτι ειμαι μπροστα και δεν προλαβαινει το εβο να φτασει....το κραταω με μισο γκαζι και περναω τα 400 μετρα...χοροπηδωντας και φιλοντας την γριουλα μου στο ταμπλο της!!!!!!!!!
Αφου της αφησα για λιγο το κυπελλο να χαρει το πηρα καιωτο αφιερωσα στην κορη μου ιωαννα!!!!!
Το αμαξι ειναι ηδη μεσα για μπει αλλο σασμαν απο 330 μαλλον και να φτιαχτουν καμπεροβιδες η καποιο αλλο συστημα συρταροτα ωστε να παταει το λαστιχο ολο μιάς και τωρα παταει το μισο...
Να πω οτι εκτος απο την μη πιεση της 4ης ειχα κσι 10 πιεση στα λαστιχα με αποτελεσμα να μην μπορω να ξεκινησω τερμα ,μιας και τα hoosier για να δουλεψουν θελουν απο 7 και κατω!!!!
Επισης στην κατηγορια μου το σαββατο τρεχεις για τον χρονο ωστε να βγουν τα ζευγαρια της κυριακης καιωτην κυριακη πλεον δεν μετραει ο χρονος αλλα το ποιος θα περασει πρωτος τα 400 μετρα ητοι κοντρα!!!!
Ευελπιστω
Τσιτάτη περιγραφή Σταμάτη.
Πάντα επιτυχίες και χαρές ευχομαι.
πολυ ωραια και αναλυτικη η περιγραφη σου σταματη.
και εις ανωτερα!
Μπραβο Σταματη !
Εισαι η προσωποποιηση του "ενα ζευγαρι χερια" χαχαχα
Και οι χρονοι αντιδρασης σου απο την περιγραφη και τα λεγομενα σου πρεπει να ειναι πιο γρηγοροι και απο του τσακ νορις χαχαχα.
Παντα επιτυχιες αλλα πανω απο ολα να το ευχαριστιεσαι ;)
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!! Πραγματι σε οτι αφορα την εκκινηση ,το παιδι με το σταρλετ μου ειπε ρε φιλε με το πρασινο εισουνα 2 αυτοκινητα μπροστα...τα εχασα!!!!!
Φανταστητε οτι πηγα με την γυναικα μου....φορτωσαμε το τρειλερ μονοι μας ,ταξιδακι,και κανονικα βοηθεια στον αγωνα....
Μου λεει λοιπον....τετοια αγωνια δεν εχω ξαναπερασει οταν σε ειδα τελικο!!!! Αλλα σε παραδεχτηκα γιατι χωρια οτι ξεκινησες φοβερα σε ολες τις εκκινησεις του γαμησες την ψυχολογια με αυτα που εκανες ετσι οπως τα ειχες σκεφτει!!
Τελικα ειναι ωραια....θα ερχομαι και εγω μαζι σου...:rally::rally:
Υπαρχουν βιντεο απο ημιτελικο και τελικο στο προφιλ μου στο facebook αν μπορει καποιος να τα περασει εδω ας το κανει...
Συγχαριτηρια ρε Σταματη,για το πριονι σου,να σαι παντα καλα και να το χαιρεσαιthumb.Λαμια προλαβαινεις?
Συγχαρητήρια ! Πάντα επιτυχίες με το πανέμορφο όχημα σου ...Να το χαίρεσαι και να σου δίνει πρωτιές...
Ευγε, κανα νεο απο την αλλη γιαιγα σου (Ε30 Μ3)????? Σου εχω πει την ιστορια της καροτσας αυτης ετσι?
στην εχω πει αλλα θα στην ξαναπω. Το παλιο σου Μ3 το κοκκινο ξεκινησε στην κατοχη του καντινιερη του Γιωργου Παντελεακη πολυ πριν ξεκινησει τους αγωνες (Clio) σαν ενα απλο Ε30. Το αυτοκινητο φτιαχτηκε στον Βουδουρη full E30 M3 και ηταν η πρωτη σωστη μετατροπη σε S38 B38 (ψυξη απο Ε28 Μ5, πολλαπλη απο Ε28 Μ5, σωστες βασεις μηχανης ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΑΜΦΗ), με σαλονι παγου Ε30 Μ3, οργανα, κλπ, 6 πιστονα tarox και ζαντες OZ, black hella φωτα και χρωμα κυπαρισσι μεταλλικο. Το αυτοκινητο ειχε βεβαια το φοβερο american spec προφυλακτηρες αλλα και το πολυποθητο πανακριβο καπο απο evo II το οποιο ειναι παναλαφρο σε σχεση με τα απλα Μ3. Τοτε ο Γιωργος τσακιζε οτι υπηρχε στον δρομο γιατι το μοτερ φορουσε εκκεντροφορους, καπακι, προγραμμα, κλπ και για της αρχες του 90 ηταν απλα ΟΠΛΟ!!! Το αυτοκινητο αργοτερα το πουλησε σε εναν ξαδελφο του ο οποιος ηταν/ειναι αστυνομικος γιατι οι Παντελεακηδες ξεκινησαν να φτιαχνουν το αλλο οπλο ενα Ε36 Μ3 turbo στο Αργος. Ο ανθρωπος αθελα του το ψιλοχαρχαλεψε το αυτοκινητο λογω κοστους συντηρησης και εκει εμφανιζεται ο ξαδελφος μου ο οποιος το γνωριζε το αυτοκινητο απο τον Γιωργο και πανω στον χαβαλε μαθαινει οτι ο αλλος θελει να το πουλησει. Την επομενη κιολας ημερα το αγορασε το αυτοκινητο και το στειλαμε στον Μητση για να το φτιαξει γιατι τοτε στο team του Βουδουρη που εφτιαξε το αυτοκινητο ο Μητσης ητανε βασικος παιχτης. Μετα απο αρκετα χιλιαρικα και αρκετες επισκεψεις το αυτοκινητο ξανα ελαμψε και αυτη τη φορα με ζαντες τσεκουρια απο Ε34 Μ5. Καποια στιγμη μετα απο 3 χρονια ο ξαδελφος μου αφου παντρευτηκε και αφου η γυναικα του αρχισε την γκρινια αποφασισε να πουλησει το αυτοκινητο και αμεσως εμφανιστηκε ο Μακης ο Βουδουρης και το αγορασε. Δυστυχως μετα απο λιγο το μοτερ εσπασε οποτε ο Μακης αφου το ξηλωσε το αυτοκινητο (φρενα, σαλονι, οργανα, καπο, ζαντες κλπ) βαφτηκε το αυτοκινητο κοκκινο και τοποθετηθηκε ενας S14 και ετσι εφτασε στα χερια σου Σταματη η ετσι φανταζομαι εγω. Το μοτερ ξαναφτιαχτηκε απο την αρχη και μαζι με ολα τα καλα πραγματα τοποθετηθηκαν στο Ε30 Μ3 του Δονατου (το παλιο μαυρο του Πατσουρεα – εποχης πλατεια Πολητειας – Υγεια, κλπ) ενος φιλου απο την Αναβυσο μαζι με τα υπολοιπα καλουδια.
Μετα στα δικα σου χερια εξελιχτηκε περαιτερω τα οποια ειναι γνωστα, οποτε το αμαξι αυτο εχει μακρα κοντρο-ιστορια και χαιρομαι απιστευτα που το ξανα αγορασες. Να εισαι καλα και να το κανεις παλι ΟΠΛΟ φοβερο η τελειως stock M3.
Εγω πρασινο το πηρα! με το καπο το καλο πανω.. απλα φοραγε ενα 2300 μοτερακι οπου το εκανα ανταλαγη + την διαφορα με τον μητση και εβαλα πανω ενα 2500 τετρακυλινδρο.
απο εκει και μετα το εβαψα και το εκανα κοκκινο,και αρχισα να βελτιωνω το μοτερ εως το σημειο που το εφτασα με πολυ χρημα στα 296 αλογα ατμοσφαιρικο και να στροφαρει 9000... το μοτερ μετεπειτα πουληθηκε στον κουμπαρο μου οπου δυστηχως απο ενα χαλασμενο μπεκ χασαμε το μοτερ οπου ανακατασκευαστηκε και πουληθηκε μαζι με το αμαξι του κουμπαρου μου.
μετεπειτα αγοραστηκε ενα 6 κυλινδρο 2500 οπου τοποθετηθηκε κομπρεσσορας και απεδωσε 375 αλογα και μετεπειτα ψεκαστηκε και 170 αλογα νιτρο.
το αμαξι πουληθηκε εξ ολοκληρου οπου το 2012 ξανααγοραστηκε χωρις μοτερ.
α μαλιστα, εισαι σιγουρος για το καπο ο λογος που σε ρωταω ειναι οτι το καπο μετα το ειχα δει στου Δονατου οπου μετα ο Δονατος το πουλησε στον κολλητο μου και αυτος πουλησε ολη την μετατροπη κομπλε (s38 b38) και φορεσε μοτερ S62 V8 με μαμα "ξεκλειδωμενο" εγκεφαλο. Ολα καλα, θα το φτιαξεις μαμα S14 2.5 η παμε για αλλα.....?
το μ5 το καλο που φτιαχνω...
ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ, αμα θες την γνωμη μου να ψαξεις να βρεις ψυξη και πολλαπλη απο Ε28 Μ5 και μπομπα αζωτου, ωστε να μην κανεις πατεντες σε τιποτα. Μπραβο ρε φιλε, μπραβο.
Μπράβο Σταμάτη!!!
Φοβερό εργαλείο του Δονάτου το αμάξι....
Μόλις φτιαχτεί το Μ3,πάρε και τον TSAF και πάμε για καφέ-ουζάκι στον φίλο Δονάτο μαζί και με άλλα φουσκωτά!thumb