Για καλό το γράφεις αυτό τώρα? :th_Laie_67-1:
Κουνήσου από τη θέση σου!
Printable View
Πολυ σωστος!
Αλλα να σου πω και κατι ρε Dizman....τι σε νοιαζει αμα κουναει λιγο στην εθνικη?
οταν η εθνικη θα ειναι το 1/5 των χλμ που θα κανει στη ζωη του το αμαξακι!
αστο να κουναει!!!
στην πολη μεσα ειναι αστερι?
αυτο εχει σημασια!
εμενα με εχει εντυπωσιασει πολυ παντως το yaris....και δεν του το χα.....
Εμενα που οταν ηταν εγκυος επαιρνε το Zed καθε μερα στα Εξαρχεια.......
και ειναι και super πιλοτακι το μωρο μου.
χιλιες φορες να ελιωνε τα λαστιχα-συνεμπλοκ-σκατα-φατα στο βουνο παρα μεσα στην πολη!
μα γι αυτο ειπα για τα γουστα μου ;) εγω πχ προτιμω λιγοτερο ανετο στην πολη αλλα πιο σταθερο οταν το πιεζεις
επειδη εχουμε παει και με αυτο 2-3 ταξιδακια οφειλα να το αναφερω. Σε γρηγορη οδηγηση ειναι μεν γρηγορο αλλα λιγο βαρετο.
Και ναι στην πολη ειναι αστερι, τα ειπα και πριν.
Αμα ο φιλος εχει και 5αρα νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη.
Στοιχηματακι ομως οτι αμα τελικα κανει την αλλαγη θα κινηθει σε καποιο πιο γκλαμουρατο τυπου 500 η pundo η μιτο η δεν ξερω τι αλλο.
Παντα στη φραση λογικη vs συναισθημα οι ιαπωνες αντιπροσωπευουν τη λεξη λογικη, κατα την αγορα ομως μπαινει και το συναισθημα
Για μια ακομα φορα πολυ σωστος.
Αν εψαχνα εγω σαν Δημητρης για δευτερο αυτοκινητο πολης δε θα με ενοιαζε και καθολου αν κουναει η αν ειναι εντελως ξενερωτο στην οδηγηση.
θα αγοραζα αυτο που μου κανει πιο καλα τη δουλεια μου.
βεβαια να πω και μια αμαρτια μου....μια μερα γλυκοκοιταζα ενα suzuki swift gti του 1996 σε καλη κατασταση......για μες την πολη βρ αδερφε.....χιχιχιχι
Καλά βρε Δημήτρη, με τη Ζέτα κάθε μέρα στα Εξάρχεια? :hystericalbs1:
Χθες πάντως εκτίμησα πολύ την παθητική ασφάλεια του νέου Yaris όταν μια κυρία έφερε τετ-α-κε και το κάρφωσε σε μια μπαριέρα κι εν συνεχεία σε μια λεύκα έξω από το γραφείο μου. Ο κρότος με πέταξε από την καρέκλα. Το Yaris πάει για ολική αλλά ο κλωβός άθικτος. Δεν το περίμενα, μιλάμε για ΤΗΝ σύγκρουση. Η κοπέλα ευτυχώς βγήκε εντελώς άθικτη.
P.S. Αυτό που με τρόμαξε είναι πως το ατύχημα προκλήθηκε από κάποια νερά στον δρόμο. Άγαρμπη οδηγός, αλλά κι από κράτημα τα γιαπωνέζικα μάλλον δε μας τα λένε καλά.
Τώρα νομίζω πως υπερβάλλεις ... Ποιό κράτημα και ποιά οδηγική απόλαυση ψάχνεις σε ένα αυτοκίνητο πόλης ? Τα παιδιά πιό πάνω στα λένε άψογα και ο Δημήτρης και ο dimzan, yaris χρειάζεσαι και άσε τα σου-ξου-μου ... Λαδάκι όποτε τύχει και δώστου βρωμοδουλειές να βγάλει, γι αυτό φτιάχτηκε. Και δεν θα το πλήρωνα καινούργιο, της κυράς μου είναι του 01 μοντ. και το μόνο που άλλαξε μιά φορά είναι δισκόπλατο στις 90χιλ χλμ.
By the way, σου έχω πει πως το 06 έπεσε πάνω της Α3 sportsback στο Α-pilar, από την πλευρά του οδηγού, παραβιάζοντας στοπ, την απογείωσε πάνω σε πεζοδρόμιο, το αμάξι έπαθε 5500 ζημιά και η ίδια δεν χάλασε ούτε το μανικιουρ της ? Τώρα στο πα κι αυτό. :original:
Δημητρη με λενε κι εμενα παιδια :D
Λοιπον σε θεμα κρατηματων το yaris ειναι τυπικο. Μπορω να το συγκρινω αμεσα με τα swift και civic που οδηγω συνεχεια και σιγουρα το yaris ειναι πισω.
Βασικα δεν ειναι οτι μπαινει πολυ πιο αργα η χανει πλευρικα G λογω κακης προσφυσης. Ισα ισα ειναι πολυ αξιολογο. Απλα η μαλακη αναρτηση (βλεπε αυτοκινητο πολης) δινει πολυ αργες αντιδρασεις και σχετικα κακη πληροφορηση. Σε αποτομες αλλαγες κατευθυνσης και μεταφορας φορτιου .. ε δεν προοριζεται για αυτο. Το τιμονι κοβει ωραια αλλα σε αισθηση δεν με εμπνεει.
Τωρα αυτη που της εφυγε στα νερα, ε θα της εφευγε στα νερα οποιοδηποτε αμαξι χωρις ESP. Οποιοδηποτε αμαξι στα χερια ενος απειρου ειναι επικινδυνο στα νερα. Για την ακριβεια ενα αμαξι με απολυτο στησιμο ξεκολλαει πιο αποτομα στα νερα και αιφνιδιαζει. Οποτε δεν ηταν θεμα του yaris αυτο ;)
Το ξαναλεω, το yaris ειναι το αντιστοιχο glx της εποχης μας.
Mιάς και λέμε για yaris, τι λέτε για το νέο Charade? Ένα φθηνότερο yaris με σήματα Daihatsu και φουλ εξοπλισμό! Πολύ τίμιο αμάξι (αν και ο χαρακτήρας του δεν συνάδει και πολύ με το όνομα charade έτσι όπως το θυμόμασταν!!!)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1562159/
Μπορεί να αποκτήσει και συλλεκτική αξία στο μέλλον μιας και θα είναι το τελευταίο μοντέλο της Daihatsu που θα εισαχθεί στην Ευρώπη:whistle::th_Laie_67-1:
πλακα κανεις!!! τι copy-paste ειν αυτο???
αναμεσα στα 2 προτιμω το φθηνοτερο κι απ οτι βλεπω το daihatsu ειναι και με πιο πολλα εξτρα (7 a/b abs ebd ESP κλπ κλπ)
Βασικα αν ειναι και Made in japan αξιζει καλυτερα απο το τουρκικο yaris.
μονο στη μεταπωληση θα εχει προβλημα, ειδικα αν δεν πουλησει αρκετα ωστε να γινει γνωστο
Απ ότι θυμάμαι το Yaris παράγεται Γαλλία όχι Τουρκία. Σε αντίθεση όλη η μέχρι τώρα γκάμα της Daihatsu παράγεται Ιαπωνία, αν και για το Charade δεν ξέρω...λογικά η Daihatsu θα θέλει να αξιοποιήσει τις γραμμές παραγωγής του Yaris στη Γαλλία μιας και σε λίγο καιρό θα δούμε να κυκλοφορεί το νέο Yaris...οπότε μην πάνε χαμένα τα facilities για το υπάρχον μοντέλο!!!
Προσωπικά το μόνο που θα με φόβιζε είναι το aftersales της Daihatsu μιας και το 2013 αποσύρεται από την Ευρωπαική αγορά.
Η daihatsu έχει πολύ ακριβά ανταλλακτικά . Δεν είναι να τρακάρεις με δαύτο
Πως να μην υπάρχει στοκ όταν...
...Daihatsu Terios...
aka TToyota Rush:
https://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83...82%B7%E3%83%A5
aka Perodua Nautica:
https://en.wikipedia.org/wiki/Perodua
Τερμα και η Αγκριπαν δηλαδη;
Ελα ρε κριμα.
λοιπον παρε σμαρτ να σωθεις diezel 100χλμ με μονο 4 ευρώ!!
το ιδα και ετριβα τα ματια μου