καλο σαν βαση να ριξεις οπως ολοι εμεις οι "αρρωστοι" μπαξιμο!!
5 χιλιαρικα ειναι η νορμαλ τιμη του απλου μικρου σε κυβικα Ε46 ..
Printable View
Το αυτοκινητο χρειαζεται καποια πραγματα (περαν του μπαξιματος), οπως τακακια, καποιες διαρροες απο το σασμαν και το δεικτη λαδιου και εναν αισθητηρα καταληψης στη θεση του συνοδηγου. Το θεμα ειναι οτι το σασι ειναι καθαρο και το αμαξι αβαφο.
Ναι Στρατο δεν υπαρχει περιπτωση να το αλλαξω, απλα οταν το ειδα σε αυτην την τιμη το λυμπιστηκα.
Υ.γ. ποτε θα πιουμε καφε ρε;
Ρε είναι απλό ξηλώσει ότι έχεις βάλει στο κόμπακτ και βάλτε σε αυτο ολα ταιριάζουν και κανε κοτετσι το κόμπακτ μετα....... Σε δέρνει μεγάλη βλακεία τέλος!
πιστευω οτι αρκετα εμεινες με 16αρι. ασε που το κουπε θα ειναι κι ελαφρως πιο αργο απο το κομπακτ σου. τζαμπα ειναι αυτο που ποσταρες αλλα αδειο... αντε τρεχα μαζευε παλι πραγματα. που θα βρεις καινουριο μπακετ φουλ ηλεκτρικο σαλονι???
Για καφεδακι παμε οποτε θελειςthumb
Απο οτι εχω διαβασει μεχρι στιγμης εχεις ενα compact το οποιο εχεις ριξει καποια λεφτα πανω του. Το περιποιησε και δεν σου εχει βγαλει κατι. Γιατι να το δωσεις και να μην παρεις κατι ποιο μικρο? Δεν ειναι απαραιτητα να ειναι bmw. Οποτε θες περνεις εσυ το μικρο και η μητερα σου το compact ή το αντιθετο.
Δεν προκειται να το δωσω οτι και να λεω, απλα το κουπε το facelift μ'αρεσει πολυ και οταν βλεπω καποιο αμεσως μου γυαλιζει και κολλαω για λιγο. Περυσι το σκεφτομουν να το αλλαξω, αλλα τα εβαλα κατω και δε συμφερει με τιποτα ετσι οπως εχω κανει το κομπακτ. Αν ποτε παρουμε αλλο αυτοκινητο θα ειναι καποιο μικρο ντιζελ. Δεν ειναι εποχες για ηρωισμους.
Έτσι ακριβώς Γιάννη , το κουπε είναι άδειο για να το φέρεις στα επίπεδα το κομπακτ θες τουλάχιστον ένα 5αρι !!
Δεν αξίζει !!!!!
Γιαννη χτυπα ενα coupe εχει αλλο πατημα , ειχα κομπακτ και οταν πηρα το Ε46 ci επαθα πλακα!
Τα μπασιματα σε ολα τα αμαξια τα κανουμε για τον εαυτο μας λεφτα πισω δεν παιρνεις.
Εμενα το κομπακτ μου φαινεται οτι εχει καλυτερο πατημα, λογω 50-50 κατανομης βαρους. Το κουπε (εχω οδηγησει αρκετα) μου φαινεται λιγο πιο δυσκινητο στις αντιδρασεις του. Προσωπικη μου, παντα, αποψη.
Ασε τις βλακείες θα πάς να πάρεις το καινουριο το A class αφου εισαι κρυφομερσεντεζακιας :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Γιαννη εχεις πμ, κανονονισε αυτο που σου ειπα και σου εχω ενα ωραιοτατο audi α3 1.6 fsi 2005
Τι audi ρε λαφρυς εισαι; παρε με στο γουατς απ η κανε αναπαντητη να σε παρω, ειμαι απο κινητο και μου βγαινουν τα ματια στο γραψιμο.
Γιαννη τα πρωτα 2 μου Ε46 ετσι ηταν απλουρα μεχρι αηδιας !!!
Με τον καιρο τα εφερα στα μετρα μου οπως γουσταρα εγω !!!
Τωρα . . .
Απο σαλονι εχεις απο τιμονι εχεις παμε χτυπαμε απο μισο το 330 και το κανεις αρμα !!!
Ναι ρε το 30αρι το μοτέρ έλειπε απ του γιάννη μη σου πω κανένα Μ3
Μπάαα χαμογελαω με τα 275ε ............μου αρκει
330? Ποσα θα τρωω το χρονο σε βενζινες, οταν κανω πανω απο 30.000 χιλιομετρα το χρονο περιπου? Ασ'το καλυτερα... Για dieselακι με βλεπω...
Έλα ρε χαζε θα το κανεις αέριο σιγα. Και θα πηγαίνει και καλύτερα
Μη σου πω και υδρογονο thumb
Βρε και ηλικιακο βάλε και φωτοβολταϊκά βάλε
Εδω εισαι βάζεις pellet και καθάρισες :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
https://www.sungazette.com/photos/news/lg/555087_1.jpg
Υπολόγισε κοντα 300 Ευρώ τον τονο. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Γιάννη η προσωπική μου άποψη είναι να πας σε Coupe, όχι πάλι σε Compact. (Εκτός αν βρεις κάποια 325ti με full εξοπλισμό. Xenon, Ηλιοροφή, M-Pack κυρίως. :whistle: )
Λογικά όμως κρίνοντας από αυτά που κοιτάς πας για 1600cc πάλι. Οπότε καλύτερα Coupe, η Compact σου είναι άψογη γιατί να πάρεις πάλι Compact 1600cc?
Συν ότι με την Coupe θα έχεις και πολύ περισσότερες επιλογές για μοντάρισμα απ' ότι με την Compact. Θα το ξέρεις ήδη άλλωστε αφού ασχολείσαι. :original:
Τώρα αν δεν είναι απαραίτητο το σήμα BMW στο καπώ οι επιλογές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο..!
Και γιατι να είναι Ε46 πάλι ρε παιδιά;
έλα ντε?? πάρε ένα audi να δεις το φως το αληθινό!! :D:D
Γιάννη τα μπαξιματα που έχεις στο κοκπακτ δεν μπορείς να τα βάλεις στο κουπε?
Ο Γιαννης λογικα δεν θελει να περασει τα 1,6 lt οποτε εχει λιγες επιλογες σε BMW αν παει σε VW μπορει να παιξει στα 1,4
Τωρα εισαι μεγάλος και σε πήραν τα χρόνια ε? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Audi?? Vw?? Γιατι? Εχες ορεξη να σου καβαλάνε καδένες? BMW και πάλι BMW...!!!