χαχαχαχαχααχαχχαχα!!!!!:shok::th _Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Άμα είναι έτσι να πάω εγώ που είμαι και πιο κοντά .. Μην κάνεις και τζάμπα χλμ βρε κουτό ΧΑΑΧΑΧΑΧ
Το κατάλαβα όλοι για το καλό μου νοιάζεστε και σας ευχαριστώ. Να σημειώσω οτι όποιος πάει για την μεταφορά δεν θα δυσκολευτέι ιδιαίτερα μιας και το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 58-62 kg και έχουν αρκετά σημεία που μπορείς να τα πιάσεις και να τα ανασηκώσεις. Βέβαια χρείζουν ιδιαίτερης μεταχείρησησς γιατί είναι έθραυστα.
Χαχαχα το ξέσκισα το thread και συγνώμη :)
Να γεμισουμε ενα κοντεινερ απο δαυτα ρε παιδια.....το αναλαμβανω εγω.....:whistle::whistle:
Παιδες σας πεφτω λιγο μακρια (Καλυμνο) εγω, αλλα το αφεντικο τρελαθηκε και δινει στα μελη μας, ΔΩΡΕΑΝ, σφραγισματα, καθαρισμους, απονευρωσεις, και οτι εχει να κανει με προσθετικη δοντιων πληρωνετε ΜΟΝΟ τον τεχνιτη. Για να τρωτε ΑΦΟΒΑ τις λιχουδιες του ΤΑΜΤΑΜ!!! Dental tour...χαχαχα!
Αν θελετε επισης σας ξεμπερδευω και ΨΑΡΙΑ, και σας τα στελνω ταχυδρομικως...Μιλαμε για ΨΑΡΙΑ οχι γεννετικως μεταλλαγμενα μπαρμπουνακια που εχω φαει κατα καιρους εις τας Αθηνας...
-Θεοφιλος-
Εγω μιας και ακομα φοιτω στο πανεπιστημιο δεν μπορω να σας βοηθησω. Βεβαια εαν ειναι κανεις φοιτητης και ψαχνει κανενα στουντιο να μεινει στη θεσσαλονικη ευχαριστως να βοηθησω. ΑΑαα παρεπιπτοντως σπουδαζω φυσικη.
Ομοίως κι εγώ, όπως και αρκετοί άλλοι συνάδελφοι όπως παρατήρησα, σε θέματα υπολογιστών, αλλά και web design, θα χαρώ να βοηθήσω όποιον χρειαστεί κάτι.
τουριστικά στη Κέρκυρα
Πέτρο, πόσο περίπου πηγαίνουν τα εισιτήρια για να περάσεις Ιταλία με το αυτοκίνητο;
Εγώ έχω διαφημιστική εταιρεία.
www.admine.eu
χαρά μου να συμβουλεύσω και να εξυπηρετήσω όποιον χρειαστεί κάτι (με ειδικές τιμές πάντα).
Εγώ έχω ένα εργαστήριο με χαράξεις - κοπές laser και ειδικές κατασκευές.
Ο μεγαλύτερος όγκος εργασιών μας είναι γύρω από την αμυντική βιομηχανία αλλά και το διαφημιστικό/επιχειρηματικό δώρο.
Οπότε ότι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες/προϊόντα της www.lasermark.gr έκπτωση 30% για όλα μας τα μέλη.
Ότι έχει να κάνει με την αγάπη μας, δηλαδή τα BMW μας όπως χάραξη πεταλιών, χερούλια θυρών, χάραξη σε προσωπικά αντικείμενα (αναπτήρα,στυλό,μπρελόκ) για όλα τα ενεργά μέλη του φόρουμ μας είναι ΔΩΡΕΑΝ! ;)
Θελω να ερθω να δω απο κοντα!
Ψοφαω για τετοια!!!
ειχα και γω κατι λειζερ χειρος που ειχαν καυστικες ικανοτητες:yes:
αν θυμαμαι καλα 200ΜW.
Χαιρομουνα αναβοντας τσιγαρα,και καταστρεφοντας μπαλονια!!!!
Μεχρι εκει ομως
Άλλο milli (10^-3) Χρηστάρα και άλλο Μega (10^6)...;) hehehehe!:D
Αν χρειαστεί κάποιος βοήθεια ηλεκτρονικής φύσεως στην διάθεσή σας ως ηλεκτρονικός και κομπιουτεράς...thumb
Επίσης στην διάθεσή σας αν ενδιαφέρεστε για κάτι πιο extreme όπως εμφύτευση βηματοδότη ή απινιδωτή για την καρδιά σας (Human Heart-tuning)!!! :nitro:
Παιδια μηπως ξερει κανεις αν υπαρχουν οικονομικα δωματια στην πατρα για τις ημερομηνιες του καρναβαλιου?
κατι τιμες που πηρα ηταν 120ευρω και βαλε η βραδια και δε λεει πολυ...
Αναλαμβάνω ανακαινίσεις διαμερισμάτων, και μεμονομένα,εάν χρειάζεται, τις παρακάτω εργασίες......
* Βαψήματα (κάθε είδους)
* Σπατουλαρίσματα
* Χτισίματα-σοβατίσματα
* Τοποθετήσεις πλακιδίων
* Γυψοσανίδες
* Ψευδοροφές
* Μονώσεις
* Τοποθετήσεις "panel"
* Kεραμοσκεπές
* Πέργολες
Το τηλέφωνό μου είναι το 6944833967 & 6947939298 Μάκης.
Παρέχεται εγγύηση εργασιών.
μακη ευχαριστουμε, χρησιμα ειναι ολα αυτα...
καθαρισμους αποθηκων απο παλια υλικα, απομακρυνση αχρηστων, σιδηροκατασκευες κλπ, αναλαμβανεις?
Το Μ6 θελει να σουταρει.
Sent from my iphone using tapatalk
οχι ρε πεταω κατι παλια χαρτια, υλικα διαφορα, διαφημιστικα κλπ, για να βαλω τις βεσπες oλες μαζι...
το κασονι δεν το δινω, θα χρειαστει στη μεταφορα...:D
πολτικος μηχανικος ειμαι... οποιος χρειαζεται κατι.... απλα ενημερωνει...
επισης σαν υποψηφιος διδακτορας στο πολυτεχνειο Ξανθης, μπορω να βοηθησω φοιτητες στον τομεα του σκυροδεματος με τις εξετασεις...