απλα δε θελω να γινει ξερο στις αντιδρασεις το αυτοκινητο. και να μην παει και σαν βαρκα...
Printable View
απλα δε θελω να γινει ξερο στις αντιδρασεις το αυτοκινητο. και να μην παει και σαν βαρκα...
Tην φοραω 3 μηνες , την εχω λιωσει στις ορεινες διαδρομες της ευβοιας(κ ειμαι χωρις ζαμφορ απο τοτε που την εβαλα λογω λαθους παραγγελιας) κ στους κ@λοδρομους των δυτικων προαστειων.
Ειναι πολυ καλη οπως ειπα κ παλιοτερα.
Στους κατοχους bilstein-H&R θα ειναι πιο ανετη,εως πολυ περισσοτερο.
Γενικως τεινει προς το μαλακο ενω ταυτοχρονα ειναι και αρκετα σφιχτη σε μια ορεινη διαδρομη.
Κοπαναει μονο σε αποτομα χαντακια ,οχι σε σαμαρακια.
Εχει μαλακά ελατηρια σχετικα, για αυτο κ δεν ενδεικνυται για τεζα χαμηλωμα ερπετου.
Εγω ειμαι ευχαριστημενος κ θα την ξαναεβαζα πιστευω.
Αγγελε, σε τι υψος τη ρυθμισες ?
Απο ποσο υψος μεχρι ποσο ειπαμε παει ?
Αν μπορεις βγαλε καμμια φωτο να δουμε, πιο πολυ για το χαμηλωμα μπρος-πισω.
π.χ. το δικο μου (με H&R + bilstein κιτρινα) μου φαινεται πιο ψηλο πισω απο οτι θα'θελα.
:thanks:
Πηγαινει σχεδον μεχρι 10 ποντους !
Εγω την τοποθετησα εδω στον Πουπακη στο Μενιδι .
Στην ουσια στη διαιρουμενη ραμπα που εχει ειναι σαν να μου το ζυγισε κ το εβαλε να κατσει στο σωστο υψος.
Επαναλαμβανω στο σωστο υψος , για να υπαρχει κ σωστη λειτουργια της αναρτησης.
Ηθελα λιγο χαμηλωμα ακομα ,αλλα δεν με αφηνει :ranting2: ..... :th_Laie_67-1: !
Οποιος θελει να την δει απο κοντα ευχαριστως να βοηθησω !
κ εγω πριν 3 μηνες ημουν στο σκοτος, εψαχνα αλλα δεν ηξερα καποιον που τη φορα να με κανει μια βολτα να δω τι λεει.
Οποιος θελει λοιπον μου λεει!
Ανεβαζω φωτο απο το ζυγισμα κ απο το τελικο σταδιο που το αφησαμε.
Λοιπον, φαινεται ιδιο με τα 40/15 των δικων μου H&R.
Εγω θα το προτιμουσα λιιιγο πιο χαμηλο πισω (το δικο μου εννοω).
Το "σωστο" υψος ποιο ειναι ?
Σου εξηγησε καθολου ?
(Δεν ειρωνευομαι.)
Δεν ξερω, ειναι για το 50-50 ζυγισμα (που λενε πως εχουν τα BMW) μπρος-πισω ?
Γιατι ?
Αληθεια, αλλες εταιριες δινουν ελατηρια 35mm ολα, αλλες 40/15.
Λιγο πιο χαμηλο πισω, τι θα γινοταν (υποτιθεται) ? Πιο υπερστροφικο ???
Ξερει κανεις να μας πει ?
(ασχετο: οι ζαντες σου μ'αρεσουν πιο πολυ χωρις τα καπακια, φαινονται πιο "αγριες")
Πιο χαμηλο πισω γινεται πιο υποστροφικο....Εργοστασιακα τα BMW εχουν 1.5 ποντο διαφορα μπρος-πισω...Αρα το χαμηλωμα 40-15 εχει πιο ψηλα το πισω μερος και κανει τ'αμαξι υπερστροφικο(Καλο αυτο στα Ε36 που γενικα ειναι στημενα υποστροφικα).Εμενα ειναι 50-35 χαμηλωμενο αν θυμαμαι καλα και προ-Quaife εβγαζε μουτρα ευκολα.Η Raceland βγαζει διαφορετικο κιτ για 4κυλινδρα και 6κυλινδρα?
Γενικα παιδια αξιζει η αγορα τους?Σε θεμα αντοχης?
Παιδια σκεφτομαι και εγω να τις παρω εχω κατι sachs μαυρα εδω και 80κ χιλιομετρα και αρχιζει και παει σαν βαρκα το αμαξι. Αλλα περιμενω να ακουσω γνωμη απο αντοχη αν σου βγενουν τα σηκωτια σε ταξιδι η στην πολη εξαιρουντε οι καροδρομοι γιατι ολα τα αμορτισερ βαρανε εκει αν ειναι κουραστικα σε ταξιδι κ.τ.λ απο θεμα αντοχης?? Και κατι αλλο γιατι στο σιτε τις δινει 330 ευρα και στο e-bay 180??
Δεν πρεπει... Στα 46αρια που εβλεπα εγω εδινε ιδιο κωδικο απο 36-330..
Αξιζει για αυτα που πληρωνεις.. Δηλαδη η σχεση τιμης-ποιοτητας-αποδοσης ειναι σουπερ..
Εγω ειχα sachs μαυρα με schnitzer ελατηρια.. Τις πηρα γιατι ειχα τα χρηματα και ειπα να το ρισκαρω και να τις δοκιμασω.. Ετσι εβαλα μονο τις μπροστα, εκανα καμια 200αρια χλμ και μετα τις εδωσα γιατι ηταν σκληρες για τα δικα μου γουστα και ειχα και γκρινιες απο τη γυναικα.. :D
Απλα, εγω ειμαι πολυ περιεργος στο θεμα της ανεσης...
Μπορει ομως σε εμενα να φαινεται σκληρη, σε καποιον αλλο να του αρεσει ή να μην την θεωρει σκληρη.. Ειναι τα διαφορετικα κριτηρια του καθενος..
Παντως γενικα διαβαζω οτι ειναι σχετικα "μαλακη" αναρτηση για ρυθμιζομενη..
Φορουσα και bilstein sport παλια με μαμα ελατηρια και δεν ειχα προβλημα μονο σε λακουβες (τρυπες) κοπανουσαν στο δρομο ηταν οκ.
Τυχαια τωρα μονο ειδα τις τιμες των καινουριων Bilstein κιτρινα (και εγω αυτα εχω αλλα τα αμορτισερ μου τα κανανε δωρο, τα H&R 40/15 πληρωσα μονο).
400 ευρω ??!
Τα δοκιμαζα τα Raceland χαλαρα...200 ευρω ? Τζαμπα ειναι.
Για αυτο λεμε οτι αξιζουν μια δοκιμη!!Υπαρχουν βεβαια και αλλες μαρκες που εχουν κατι coilover σε παραπλησιες τιμες!
Για να μη σου πω οτι σκεφτομαι να βγαλω τα bilstein/h&r (40/15) και να βαλω αυτα !
Κοπαναει που κοπαναει, τουλαχιστον να ερθει στο υψος που θελω (λιγο πιο χαμηλα πισω)...
Το "κοπαναει" βεβαια ειπαμε ειναι υποκειμενικο.
Και εγω εχω ενα θεμα με τον κωλο που ειναι πιο ψηλα...Δεν μου αρεσει εμφανισιακα....
επειδη δεν γνωριζω πολλα απο υπολογιστες...μπορειτε να μου δωσετε το λινκ ακριβως για e36 coupe να τις παραγγειλω με εναν φιλο μου...
Eγω Βilstein δεν θα ξαναβαζα ποτε.
Ειναι κ παραπολυ κουτσουρο κ κοπανανε κ δεν με τρελαινουν κ στο στριψιμο.
Αντ'αυτου με τις Raceland εχω βρει την υγεια μου.
Δεν ειπα οτι ειναι καλυτερες η χειροτερες στο στριψιμο οι Bilstein ΑΛΛΑ το ολο πακετο raceland ειναι πιο ολοκληρωμενο κ το value for money κορυφαιο thumb
Πρεπει να μαζευτουμε να μας πας μια βολτα να δουμε και εμεις το φως το αληθινο-φθηνο :-) !!
ενα λινκ παιδια.....
ο πρωτος πωλητης εχει 100% θετικες κριτικες αλλα εχει πουλησει μονο 54 πραγματα (οχι απαραιτητα σετ raceland, πουλανε κι'αλλα πραματα). διευρκινιζει ξεκαθαρα ομως 179 ευρω +20 μεταφορικα. κανουν (λεει) για "ολα" τα μοντελα Ε36. ΠΡΟΣΟΧΗ τα πρωτα Ε36 (απο '91 μεχρι 6ο νομιζω του '92) θελουν ΑΛΛΑ.
ο αλλος εχει 99,1% θετικες αλλα εχει πουλησει 7675 πραγματα. μια χαρα ειναι δηλαδη, αλλα οχι τελειος. ΔΕ διευκρινιζει ομως τιμη για τα μεταφορικα, απλως λεει "αποστολη σε ολη την ευρωπη εκτος Ισπανια.." κλπ. αυτος ομως διευκρινιζει οιτ κανουν απο 6/'92 μεχρι και του '98. ξερει τι λεει δηλαδη, οχι σαν τον αλλο που το αφηνει ετσι "ολα τα Ε36" που δεν ισχυει. πρεπει να του στειλεις ενα μαιλ ομως να διευκρινισεις μεταφορικα για να εισαι σιγουρος.
τι μοντελο εχεις ??
97 ειναι το μοντελο..θα κανει λογικα
και μια ερωτηση σε αυτους που ξερουν...τα πιατακια που μπαινουν πανω κανουν με αυτα που εχουμε τωρα τα μαμα?
Λοιπόν είμαι και εγώ στην αναζήτηση ΦΘΗΝΗΣ ανάρτησης και λέω μία από τις 2
1. raceland
https://cgi.ebay.de/RACELAND-Gewinde...#ht_3212wt_905
2. Fk λέει ( το πόσο είναι, άγνωστο...)
https://cgi.ebay.de/FK-AK-Street-GEW...ht_4107wt_1139
Για πείτε καμιά γνώμη...
ξερετε πως ρυθμιζοντε οι raceland για θα τις βαλω μονος μου
ξερει κανεις αν η raceland βγαζει για ε36 μ3?σε μια προχειρη αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι.
Μάνο κανονικά δεν μπαίνει, θέλει κάποια πατέντα, διάβασε εδώ μήπως βγάλεις άκρη (εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι το βρίσιμο για το πόσο κακή ανάρτηση είναι..... και ήθελα να την πάρω....)!!
https://forums.bimmerforums.com/foru....php?t=1518318
Καπου διαβαζα οτι και αυτες ειναι πολυ καλες για τα λεφτα τους.. https://shop.ebay.de/i.html?_nkw=Ap+..._dmd=1&_ipg=50
ap
Βρε παιδιά ανάρτηση Raceland για Ε46 Compact δεν υπάρχει???
Απ' ότι βλέπω στο ebay λέει εκτός από Compact και Μ3.
Για κοιτα καλυτερα.. https://cgi.ebay.de/ap-Gewindefahrwe...item2c5ae508c7 :D
για τα πιατακια πανω που βιδονουν στους θολους ...εχει η raceland δικα της πανω η θα βαλουμε τα μαμα που εχει τωρα?
τα μαμα
Παιδιά θέλω τη γνώμη σας για τις coilover αναρτήσεις της TA Technix https://cgi.ebay.de/Tuningart-Gewind...#ht_5445wt_929
Λόγω του ότι τα αμορτισέρ μου είναι σπασμένα κ επειδή λεφτά για κάτι καλό δεν υπάρχουν λέω να δοκιμάσω τα ανωτέρω. Τι λέτε αξίζει .....?
Κάπου είχα δει για αυτές τις αναρτήσεις σε ένα ξένο φόρουμ που τις συζήταγαν Θανάση.Για τα λεφτά τους είναι καλές έλεγαν.Θα ψάξω να σου βρω το λινκ αν είναι να διαβάσεις απο πρώτο χέρι...;)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Θα το ψάξω καλύτερα!!!
καλησπερα , μπορω να τις βαλω σε e30 318 is ?