castrol 10-60 tws με λιγοτερο απο 15Ε κομματακι δυσκολο, μηπως χωρις ΦΠΑ ? για τσεκαρετο και πες μας να ξερουμε, θενκς
Printable View
castrol 10-60 tws με λιγοτερο απο 15Ε κομματακι δυσκολο, μηπως χωρις ΦΠΑ ? για τσεκαρετο και πες μας να ξερουμε, θενκς
όταν στο συνεργείο σου χρεώνουν στην αλλαγή λαδιών μόνο τα λάδια 90¤, πόσο κάνουν?
Όταν βάζω μπροστά από τέρμα κρύο το αμάξι και φεύγω έχω την εντύπωση ότι η εξάτμιση κάνει πιο πολύ θόρυβο,σαν V8 από τον Μαρανέλλο...
Μην γελάτε,σοβαρά μιλάω! :D
Αφού είναι πιο ψηλά το ρελαντί όταν είναι κρύο.
Βασικά όχι όταν είναι ακίνητο το αμάξι,αλλά ενώ κινείται.Μπορεί να είναι και εντύπωση μου οπότε κρατάω μικρό καλάθι...
έχει όντως αισθητή διαφορά όταν είναι κρύο το αμάξι...ειδικά αν ξεκινήσεις και είναι πολύ κρύο, κάνει και μπερδέματα.
χώρια που ακούς την εξάτμιση να κροταλίζι σαν κατσαρολικό στις 1700 - 1800 στροφές.
καλα ειναι αν μπορεις να το αφηνεις λιγο να ζεστενεται πριν ξεκινάς τουλαχιστον να σβηνουν τα 2 πρωτα λαμπακια..εγω παντα το αφηνω να ζεσταθει παντα
αλλα και πριν σβησω για παραδειγμα το αφηνω λιγο να δουλεψει ή οταν το σκιζω μετα δεν το σβηνω κατευθειαν
και πολυ δικιο εχουν οι προλαλησαντες. Το 10W60 θελει αρκετη ωρα για να ζεσταθει και αν καποιος το πλακωνει παγωμενο θα χασει την συμπιεση του λογω γατζουνισμενων χιτωνιων πολυ γρηγορα!!!
αν το έχεις σκίσει, ναι. αν είσαι χαλαρός δεν τρέχει κάστανο να το σβήσεις κατευθεία. εγώ πχ, πάντα κανονίζω πρίν φτάσω σπίτι η θερμοκρασία λαδιού να είναι σε ideal θερμοκρασία.
Το ότι θέλει σωστό ζέστα είναι δεδομένο ότι το θέλω.
Σκεφτείτε στην απελπισία της η BMW να σου πει ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ όταν είναι κρύο και λαμπάκια σου έβαλε,και δείκτη θερμοκρασίας λαδιου σου έβαλε...Ε άμα δεν καταλαβαίνεις είσαι άξιος την μοιρας σου...
Για το σβήσιμο μετά απο σκίσιμο δεν ξέρω αν έχει νόημα να περιμένεις, αυτό το κάνουμε στα τουρμπο για να μην κρατήσει λάδι η τουρμπίνα.Στο ατμοσφαιρικο δεν ξέρω ακριβώς που αποσκοπεί...
Στο να έρθουν όλα τα μέρη σε όσο γίνεται πιο ομοιόμορφη θερμοκρασία.
Επίσης αν παρατηρήσεις σε παλιά αναλογικά όργανα όταν έσβηνες και μετά από κανά δίλεπτο τρίλεπτο ξαναέβαζες το κλειδί στα λαμπάκια η θερμοκρασία ανέβαινε πάνω από την μέση.
Λοιπόν χθές πήγα και έκανα ρύθμιση βαλβίδων.
10 βαλβίδες θέλανε λίγο, οι 6 κλειστές και οι 4 ανοιχτές.
Κόστος 230 €.
Απόλυτα σωστά όσα λέει ο τεντυμπόης nik200.
Το αυτοκίνητο έχει διαφορά. Πιο γρήγορο και πιο ήσυχο στο ρελαντί.
Ειδικά στις χαμηλές στροφές έχει σημαντική διαφορά.
Κατανάλωση δεν ξέρω ακόμη γιατί από τις πολλές γρήγορες δοκιμές ανέβηκε!
Ευχαριστώ όλους που έχουν ενημερώσει στο συγκεκριμένο θέμα, και ιδιαίτερα τον nik200.
:original:
131k :original:
πολλά είναι..
παιδια για ρυθμιση βαλβιδων..γυρω στα 200-250 ζητανε ολοι...και ειναι και καποια ανταλλακτικα μεσα (που δεν θυμαμαι τωρα..)..περα απο φλαντζες..γιατι η σωστη ρυθμιση..πρεπει να ειναι τελειως κρυο το μοτερ..και μετα ειναι κανα 2ωρο-3ωρο δουλεια..(αν πραγματι εχουν θεμα αρκετες...)
υγ..χαιρομαι αν βοηθησα...:original:
Και μια φωτογραφια πριν τη ρύθμιση όπου φαίνεται η αγριάδα και η κακοσύνη
των εκκεντροφόρων :thumbsup:
https://i1209.photobucket.com/albums...e/IMG_3452.jpg
Έχει πλύνει κανείς μηχανή; Την μάνα της και τον πατέρα της έχει αλλά φοβάμαι μην την ακούσει κανας πολλαπλασιαστής...