oχι ρε Χριστοφορε απλως το καθισμα ελειπε,, αλλα ενταξει ηταν μια χαρα
Printable View
Άντε και το Σάββατο Γιωρίκα θα σε πάω βολτίτσα εγώ με το 93αρι. Δεν είναι csl αλλά πιστεύω να σε ικανοποιήσουμε (έχεις και δύσκολα γούστα)
Aυτο το Σαββατο θα πιουμε καφεδακι??
οφ κορς!!!
οκει!
θα ειμαστε εκει..:thumbsup:
ααα Θωμα, επεισα την Ολγα να μου δωσει το μπεμπε να ερθω στον καφε!:rally::rally:
αν προλαβω θα ερθω κ εγω!
Και εγώ μάλλον θα περάσω έστω για λίγο. Κατα τις 12.30 ε;
φερτο εσυ και μη σε νοιαζει..θα παρουμε δυο χαπακια και θα ειμαστε οκ
εγώ την σερβιτόρα την έχω πεί, κάθε σαββάτο, 12μιση η ώρα, να καθαρίζει ένα τραπεζάκι
και να έχει ένα φρέντο εσπρέσο μέτριο επάνω του...χαχαχαχαχα!!!άντε θα τα πούμε απο
κοντά αύριο...
μεσα κι εγω.
12:30!!
thumb
Εκτός απροόπτου κι εγώ!
έτσι να μαζευόμαστε πολές...
αντε Γιωργαρα ελα, θα ειναι και ο φιλος σου ο Καζακος να τον ρωτησεις για λαδια!!:th_Laie_67-1:
Δυστυχως ετυχε κατι και δε ξερω αν θα προλαβω να ερθω αυριο...Ελπιζω να προλαβω...
Πληροφοριακά,
παρά την υγρασία και την ψυχρούλα, καθίσαμε έξω για να φουμάρουμε κιόλας, ίσως τους παρέσυρα κι εγώ που έφτασα πρώτος.
Βρέθήκαμε, ο kplc, τον οποίο αν και γείτονας σχετικά, γνώρισα πρώτη φορά, ο drifter Χρήστος, ο Θωμάς, ο Γιώργος (pilot), o Λιάκος και προς το τέλος ήρθε ο Καζάκος με τον γιό και άλλα 2 παληκάρια που σώφαραν ένα όμορφο Ε46 κουπέ.
και μερικες φωτογραφιες.
Ξεχασα να φωτογραφησω τον Ηλια.:ranting2:
Αργησε ο Ηλιας.Εμφανιστηκε μετα την φωτογραφιση.
......
..........
the heavy smoker!!!
Χρηστος (KAS) γνωστος drifter και μαλιστα γρηγορος!!!
Μπράααααααααααβο τι έκπληξη ρε Νικόλα! Πότε τις έβγαλες? Εγώ τουλάχιστον χαμπάρι δεν πήρα. :shok: thumb
Μπραβο σας παιδια αν και ειχε λιγο κρυο πρεπει να περασατε καλα. Μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα το γ@@@@@@ο το δοντι με εχει βγαλει εκτος εδω και 3 μερες.:ranting2::ranting2:
Να σαι καλα Γιωργο μου. Αν πανε ολα καλα την επομενη φορα θα ερθω και με το καινουργιο οχημα .
Eγώ ήμουν στα Τρίκαλα και έτσι δεν πρόλαβα να έρθω!Το επόμενο Σάββατο όμως θα είμαι εκεί!
μιας κ πλησιαζει το σαββατο θα παμε για καφεδακι?
of course...open a new thread plx!!!