ναι την κούμπωσα αλλα δεν λενε να αναψουν... μηπως δεν εκανα κατι σωστα?
Printable View
ναι την κούμπωσα αλλα δεν λενε να αναψουν... μηπως δεν εκανα κατι σωστα?
αυτα ειναι τα φαναρια μου αλλα εδω δείχνει πως ανάβουν
https://www.ebay.de/itm/TOP-SET-2-x-...71236579820%26
Γνωρίζετε κανενα μαγαζι που τα φέρνει και τα περναει κιολας?
Ενδιαφερομαι για το χ1.
καταρχήν αν δεν κανω λαθος δεν πρεπει να εχει aftermarket για το Χ1 η μπορει να εχει και να μην τα εχω δει πάντως δεν ξερω αν αξιζει να τα παρεις απο ελλαδα
Οντως δεν εχω βρει πουθενα...Γινεται να μην υπαρχουν aftermarket??Μονη λυση τα γνησια?
μπορεί να ειναι ακομα νωρις δεν ξερω τι να πω...κανε λιγη υπομονή αλλιώς μεταχ. γνησια για κατι πιο οικονομικό
Ευχαριστω..καλη τυχη με τα δικα σου.
Δες το video λεει πως να το κανεις
https://www.youtube.com/watch?v=3e6bOoXGWi4
Καλησπερα παιδια. Σπυρος απο Θεσσαλονικη. Εγραφα στο παλιο φορουμ (φαντασου!!!) και πρωτη φορα μπηκα εδω μετα απο χρονια.
Ειχα βαλει απο το 2007 που ειχα πρωτοπαρει το αμαξι (116 e87) xenon στα μαμα φαναρια. Μαλιστα ειχα τραβηξει αρκετα για να κανω να δουλεψουν σωστα μιας και ηταν προημα τα xenon και δεν υπηρχαν canbus κτλ οποτε παιδευομασταν με κατι modulakia πατεντες κτλ.
Τεσπα ειδα τωρα τις ομορφιες που βαλάτε στα δικα σας και ζηλεψα. Βλεπω οτι και οι τιμες ειναι λογικες γιατι παλιοτερα ηθελαν κανα 800ευρο τα φαναρια.
Αν καταλαβα καλα υπαρχουν 2 εταιριες dectane και depo. Ποια ειναι καλυτερα?
Εμενα με ενδιαφερει
καλυτερα να επαιρνα απο καποιον απο δω απο Ελλαδα και το περασμα το κανω εγω. Αν παιζει μονο απο εξωτερικο και παλι καλως αλλα θα χρειαστω λιγο πιο συγκεκριμενες οδηγιες για να μην την πατησω.
Καποιος μου ειπε να προσεξω οτι παρω να ειναι καλο να μην περνει νερα μεσα. Υπαρχει τετοια πιθανοτητα?
Εγω τωρα εχω xenon 7000κ Η7. Θα χρειαστει να αλλαξω λαμπες?
Τα angel eyes συνδεονται στη θεση που αναβαν οι ψειρες ετσι?
Σορρυ για το μεγαλο ποστ! Οποιος μπορει βοηθαει!
Ευχαριστω!
Δοκιμασμενα και χωρις προβληματα με υγρασια και μπορεις να βαλεις και το ΧΕΝΟ κιτ μεσα στο φαναρει ωστε να μιν τρυπας καπακια.
Εγω τα ειχα 6 μινες και ηταν οκ.
https://www.ebay.de/itm/ANGEL-EYES-S...61238500577%26
Εδω Φωτο περασμενα τελιωμενα μεχρει που το εδωσα το αμαξι ηταν ολα οκ
https://www.bmwfans.gr/forum/images/.../34hh2d4-1.jpg
και εγω απο γερμανια πηρα τα δικα μου τα εχω απο το καλοκαιρι και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα (πάλι καλα :D) δεν ειναι depo αλλα μου αρεσαν γιατι ηταν μαυρα απο μεσα να και φωτο πως ηταν και πως ειναι τωρα
https://www.bmwfans.gr/forum/images/..._zpsd2db-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/..._zps8073-1.jpg
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.
Καταρχιν να πω οτι μου αρεσουν τα δαχτυλιδια που αναβουν κιτρινα (και οχι λευκα).
Βλεπω οτι και οι 2 σας βαλατε μαυρο φαναρι (το γυρω γυρω εννοω) εγω αν προτημω σε γκρι , βγαζει αυτη η μαρκα; Πειτε και σεις τη γνωμη σας απλα το γκρι μου βγαζει λιγο πιο μανισιο και μου αρεσει.
Ευχαριστω
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αυτα εννοω γκρι λινκ
Ποια ειναι η γνωμη σας?
Κανω 2 ερωτησεις τελευταιες πριν παραγγειλω επειδη δεν ειδα να αναφερεται καπου:
α) Εχουν αυτα τα φαναρια ενσωματομενο το συστημα αυτοματης ρυθμισης υψους?
β)Κουμπωνει εδω η Η7 λαμπα που εχω xenon?
Sory αν εγινα κουραστικος παιδια:oops:
οι λαμπες λογικα ταιριαζουν τωρα για τον συστημα ρυθμισης δεν μπορω να σου απαντησω 100% στα δικα μου ειχε το καλωδιο που μπαίνει στο μοτερακι αλα δεν έψαξα να δω αν γίνετε γτ βιαζόμουν να τα περάσω...
Ο λογος που θελω να βαλω τετοια φαναρια ειναι (περα οτι ομορφαινει το αμαξι) κυριως οτι τωρα ψιλοχοντροτυφλωνω τους απεναντι. Ο προτζεκτορας που εχουν αυτα τα φαναρια πιστευω λυνει το θεμα ετσι?
Θα εκλεινα τα γκρι εχθες αλλα ειχα ενα θεμα με το paypal και θα γινει απο βδομαδα μαλλον. Τωρα ομως με βαλατε σε σκεψεις για τα μαυρα!!!
Παιδια καλησπερα και παλι!
Μετα απο πολλες υποχρεωσεις που ξεμπερδευτηκαν καταφερα τελικα να παραγγειλω τα φαναρια. Τα πηρα απο ebay απο Γερμανια. Μου τα στειλαν με DHL και τα περιμενω απο βδομαδα. Διαβασα ομως κατι και ξενερωσα. Επειδη ερχονται με courier θα πληρωσω τελωνειο? Εσεις πως το κανατε? Πληρωσε κανεις τελωνειο?
Μη μου βγουν κανα 400αρι τα φαναρια ρε γμτ...
Δεν εχει τελωνει απο Ευρωπη.
:mpaks:Τελειωσα την τοποθετηση πριν λιγο. Μου πηρε κανα δυωρο αλλα χαμαλιασα λιγο και τον αδερφο μου να ξεβιδωνει καμια βιδα:original::original::original:
Αυτο που ειχα ρωτησει για υην αυτοματη ρυθμιση υψους το ειχα διατυπωσει λαθος. Εννουσα αν εχει μοτερακι για να ρυθμιζεις το υψος απο μεσα. Να πω οτι δεν εχουν δικο τους μοτερακι αλλα το βγαζεις απο τα παλια σου φαναρια ,το βαζεις στα καινουργια , κουμπωνεις και τη φυσα και δουλευουν ολα τελεια!
Το αναφερω γιατι πιο πανω ο Γιωργος ειπε οτι δε το εδωσε σημασια και με ειχε στεναχωρισει!
Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τις πληροφοριες και τη βοηθεια!!!
*δε σας ακουσα και πηρα ρτα γκρι:ranting2::ranting2::ranting2:Μη με κραξεται αλλα μου αρεσουν περισσοτερο ρε παιδια:original:
Βαλε καμια φωτο να δουμε.
Δε μπορεσα να βγαλω καλες με το κινητο, θα προσπαθησω αυριο
Θα ανεβασω κιαλλες...
Ωραίος, καν τους και μια ευθυγράμμιση και θα είσαι κομπλέ!
Λετε να θελουν ευθηγραμιση; Παντως παρκαρα εχθες σε ενα τοιχο και ειδα οτι και τα δυο βαρουσαν ακριβως το ιδιο υψος. Λετε να θελουν και ηλεκτρολογο;
κοιτα εγω οταν τα εβαλα τους εκανα, δεν ειναι κατι 5 λεπτα υποθεση ειναι.ουτως η αλλως ολα σχεδον τα συνεργεια το αναλαμβανουν απ'οσο ξερω..
τα φανάρια ερχονται με ένα λάστιχο που επιλέγουμε από ποια μεργια είναι το τιμόνι οπότε απλά θα ρύθμισης το ύψος ακριβό το ίδιο και στου δύο προβολής ο προβολής που είναι το οδηγού χτυπά ποιο κεντρικά,τα φαναρια ερχοντε για την αριστερή μεργια του οδηγού οπότε δεν θέλει τίποτα να κανείς.
Ρύθμιση της δέσμης φώτων.
https://www.autotriti.gr/data/magazi...hema/36640.asp
Παντως οποιος απο Θεσσαλονικη θελησει βοηθεια προσφερομαι να βοηθησω. Κοστος ενα καφεδακι...
πολυ ομορφα ! μπορεις να αλλαξεις τα LED στα Angel eyes και να τα κανείς άσπρα
Στη συσκευασια υπηρχαν ανταλακτικα λαμπακια τα οποια δε ξερω αν ηταν ασπρα ή κιτρινα. Παντως ετσι μου αρεσουν περισσοτερο ομως.
Κατι που αξιζει σημιωσης ειναι τα angel eyes ενω το βραδυ φωτιζουν ωραια τη μερα δεν ειναι τοσο εντονα σε σημειο να επικεντρωνεται το φως μονο 4 σημεια που ειναι οι λαμπες σχεδον...
Για τα χρηματα που μου κοστισαν παντως τα θεωρω πολυ πολυ καλη αγορα.
μιας και τα εχω 2 χρονια με ασπρα τη μερα δεν φαινονται καλα(καμια σχεση με οεμ) αλλα το βραδυ μ αρεσουν αρκετα.το μονο που εχω παρατηρησει ειναι πως λογω προτζεκτορα θα αποδιδουν καλυτερα με ξενον στη μεσαια σκαλα απλα λογω χρονου ολο το αναβαλλω...αυτο που εννοω πως χανουν σε φωτεινοτητα σε σχεση με τα εργοστασιακα και υπ'οψιν εβαλα αρκετα καλες λαμπες..(αυτες που δινει και η bmw ως performance philips ειναι)..πιστευω πως αναλογικα με το κοστος των οεμ σε ρετροφιτ αξιζει, αλλα ειναι σαφως υποδεεστερα..