χαχαχα!!! Σαββατο δεν γινεται, εχω test drive η ώρα 11 το πρωι!!!
Printable View
@fanisk: εισαι στο πνευμα μου :original::thumbsup:
Καλα το καταλαβα εδω και μέρες.
Απο την στιγμη που εμπλεξαν οι υπευθυνοι της πίστας την Κυπριακη ομοσπονδια στο πρωταθλημα time attack και ζητησαν αυτα:
-No CO-DRIVER allowed
-No TURBO RESTRICTOR FOR ALL CATEGORIES / GROUPS
-Groups A , N , S, E & Drift Cars
-Classes as per Speed Regulations
-Championship for Groups only as per Hill Climb Regulations
...-Saturday one reconnaissance 3 rounds with Timing and one Trial 5 Rounds with Timing.
-Sunday 2 Runs 5 Rounds each with timing and the better of the 2 times will count for the race winning.
- All safety Rules as per CMF Speed Regulations will count.
- All competition cars will stay overnight at the track under the control and care & responsibility of the Organizers / Track Owners.
- CMF General & Speed Regulations will count.
- Only Athletes belongs to CMF are allowed to participate.
ουτε εγω ουτε και ο αθλητης-μελλοντικος πρωταθλητης cornilia tsopana μπορούμε να εχουμε συμμετοχή και η αληθεια ειναι ουτε καν θελουμε να μπλεξουμε με τετοια λαμόγια.:ranting2:
ΟΜΩΣ καποια παιδια συζητουν με τους υπευθυνους της πιστας για την διαργανωση τεσσαρων-πεντε track days με τον χαρακτηρα "Sunday Cups" οπου θα μπορουν να λαμβανουν μέρος μονο καθημερινα αμάξια.
@on topic.
Σημερα έρχονται top mounts ρυθμιζόμενα που εχω αγορασει για την μαμα αναρτηση του CSL και το απογευμα θα τα τοποθετησω.
Κριμα ρε.
Κριμα.
Δεν πειραζει ομως.
Γιατι δεν κανετε μια διοργανωση δικη σας; Τυπου Σερρες rwyb?
Αυτο θα κανουμε.
Θα κανουμε 4-5 αγωνες μονο για καθημερινα αμαξια.
Δεν θα υπαρχουν αγωνιστικα, ουτε λαστιχα slicks, roll gate κλπ. Οι συμμετοχες θα αφορουν ΜΟΝΟ αμαξια ανεξαρτήτος υπποδυναμης (θα χωριστουν σε κατηγοριες φυσικα) αλλα να ειναι με πινακιδες και να κυκλοφορουν κανονικα και καθημερινα.
Μιλήσες με τον Κύπρο για αυτο το θέμα??
Τα κλασικά λαμόγια που με τις κλασικές λαμογιες τους για να βγάλουν όποιον θέλουν νικητή , διώχνουν τον κόσμο από τον αθλητισμό
Εγω θα το λέω και θα το επαναλαμβάνω '' Οσο ασχολουνται πιθηκάνθρωποι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμο στο νησι δεν πάμε μπροστα''
Μακαρι να ηταν μονο αυτο Σπυρο. Θα ημασταν και ευχαριστημενοι.
Ομως φερνοντας σου ως παραδειγμα τις συμμετοχες που απο τα 20 ευρω πηγαν στα 150. Εκτος αυτου οι γνωστοι "υπευθυνοι-διοργανωτες" βαζουν κανονισμους για καθαρα εμπορικούς λογους επειδη και αυτοι ειναι εμποροι.
Θες roll-gate να τρεξεις. - Ελα να σου πουλησω
Θες σλικς . - Ελα να σου πουλησω
Θες ζωνες τεσσαρων σημειων. - Ελα να σου πουλησω
και παει λεγοντας το πραγμα...
Το ωραίο chief μου δεν είναι μόνο αυτο, καλά κάνουν (ας πουμε) και ζητούν τέτοια απο τους αγωνιζόμενους, με την πίστα ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??? Πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να κάνει αγώνες με αυτοκίνητα που πληρουν προδιαγραφές (ας πουμε) FIA????? Γιατι να πληρώσουν μόνο οι αγωνιζόμενοι να εναρμονιστούν, να εναρμονιστεί και η πίστα με τις ανάλογες προδιαγραφές!!!!! Πρώτα πρώτα η τηλεμετρία τους οποτε θέλει δουλευει!!!!
Αστα να πάνε!!!
συμπέθερε...εγώ νομίζω πως όλο αυτό είναι φτηνό κόλπο...
είδαν πως θα τους έραβες και σου έσκασαν αυτό το παραμύθι
για να σε βγάλουν εκτός...ξήλωσε ρε το μαμημένο...
σκεφτομαι να το κανω ανταλαγη με το ξυλομενο του Μανου αλλα φοβαμαι οτι στους τελευταιους θα τερματισω.
Δεν ειναι γρηγορο το αμαξι του Μανου. Πιο αργο και απ το replay ειναι. Θα με περνανε και τα Χοντακια.
Μηπως εχει κανει adapt ο εγγεφαλος ρε συμπε με το στυλ που ο οδηγα ο κρητικος? Μαλλον αυτο θα εγινε. Αφου το abarth 500 που εχει μου ειπε οτι ειναι πυραυλος.
Αυτη την εντυπωση εχει.
ναι ναι...δεν το'χει ο κρητικός...καλά που το παράτησε κιόλα εδώ το αμαξάκι και ανάσανε λίγο...
παρτο ρε συμπε και αραξε το εξω απ το σπιτι σου.
βαλε και δυο-τρεις κοτες μεσα να τρωει και κανα φρεσκο αυγο η μικρη
ακόμα δεν αρχίσαμε αυγό ρε...αλλά βραστή κότα αλεσμένη, τρώμε...
είδωμεν συμπέ...
μου μαμισες το θρεντ παλι.
ενας μοντ ρε παιδια να μαζεψει τον Κρητικο
Αdapt εχει κανει ο δικος εγκεφαλος απο τοτε που γνωρισες μερικους σαλονικιους...:whistle:
Ναι μ'αρεσει να ειναι κοντα σε 850σι ες αι Μ8φ16 και παντα ετοιμοπολεμο!
Εγω τη Γιωργαρα περιμενω και σε μια ωρα ειμαι εκει....
Επισης δεν εχω λεφτα για καυσιμα!
Καλα το δικο μου θα ειναι κοτετσι,,,το διπλανο ασημι τι θα ειναι???????
κλαιιιιιιιιιιιιιιιν
εππππππ νάτο το πουλάκι μας...
μανωλάκη για τον απρίλιο ετοιμάζεσαι, ή ακόμα δεν έχεις δεί το πρόγραμμα του tds???
υγ. μέχρι τον απρίλη θα κυκλοφορώ με αλήτικο τρόμπετ που ουρλιάζει, μάυρου χρώματος,
χωρίς καθήσματα και θα το παίζω πολύ μούρη...
υγ2. για ποιο ασημί μιλάς ρε???για το τζιπάκι με τις μαύρες ζάντες και τα σηματάκια ///Μ???
edit.
άσε ρε που μου έμαθες και τα multiquote...ποιόν πείρες τηλέφωνο
και εσύ να σου το μάθει???:thefinger::thefinger:
...ρε συμπέθερε...αυτό το κιότ με τα πολά κιότ πως γίνεται???
και πως μπορώ να κάνω σε ένα μύνημα πολά κιότ????????????
χαχαχαχαχα...
Ο κρητικός έχει βυσμα στην διαχειριστική ομάδα:whistle:
επίσης στο παραπάνω ποστ εμφανίζεται μια νέα οπτική .
Θωμας ο δάσκαλος ... Ένα νέο παλικάρι αναλαμβάνει να μάθει τα μυστικά του Ίντερνετ στον σεφ ... Θωμας ο δάσκαλος !
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «κιότ»
Θωμας ο δάσκαλος
εμενα με εμαθε πριν ενα μηνα.
για τον Μανο λεει τωρα.
εκδοσεις "κιοτ" το εχουν κανει μπεστ σελλερ
τι λεγαμε για το σετ απ του csl ????
δεν με νιαζει Σπυρο.
αφου πρωτος εγω το κανω μπ@υρδελο το θεμα. Ετσι για να κανουμε και λιγο χαβαλέ.
ερχοντε αυριο τα ρυθμιζομενα top mounts για την μαμα αναρτηση και μολις τα βαλω ανοιγω αλλο.
εβαλα top mounts ρυθμιζομενα μπροστα και ρυθμισα
-3.1 μπροστά
-2.0 πισω
και σημερα τους :gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandan a::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_band ana::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_ba ndana::gun_bandana:.
Κατεβασα το ρεκορ μου κατα ενα δευτερο και βγηκα πρωτος στο σημερινο track day.
Ειναι τρελος ο Κυπριος λεμε!!!
Χριστοφορε να υποθεσω οτι εχεις σλικ?
Μπράβο Chris που βρήκες άκρη!! Μυρίζομαι κάτι καλό!!!
Άντε να δούμε... thumb
Μπράβο ρε Σεφ!!!!! Το φχαριστήθηκε ο μικρός ???
Ναι Κωστη.
Με τρελανε.
μπράβο ρε συμπέθερε γαβαλά...να σε δώ την άλλη βδομάδα που θα έρθει το κοπέλι
και θα σου ρίξει 10 δευτερόλεπτα στην προθέρμανση...να δώ που θα πάς να κρυφτείς.
Συμπε, αμα ερθει ο Κρητικός και μου ριξει έστω και 10 εκατοστα μεσα στην εδρα μου, θα το καψω και μετα θα αυτοπυρποληθώ σαν τον οπαδό του Οτσαλάν.
Δεν υπαρχει περιπτωση , συμπε....
Το κοπέλι ειναι η προσωποποίηση του ΟΦΗ που που κανει μονο για Β΄εθνικη οσο αφορα track days.
Κριμα ειναι και το κρανος του Stig που εχει. Ειναι λες και βλέπω τον Καραγκούνη να εχει τα παπουτσια του Μέσι και να νομιζει οτι ειναι ο Μεσι.