Ναι δεν το ειχα δει...το τιμονι ειναι advantage.
Printable View
Ναι δεν το ειχα δει...το τιμονι ειναι advantage.
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι όντως είναι πολύ καλό
Μου είπαν εκεί ότι κάτι θα κάνουμε για να βρούμε τιμόνι μαζί με αερόσακο και να τους δώσω εγω αυτή την γκουμούτσα!
Με το που το είδε λέει ο ιδιοκτήτης το 3άκτινο έβγαλε σπυριά!!
Δεν το παίρνω λέει έτσι!!
Άκου να δεις κουλά..
οντως πρέπει να αλλαχθεί το τιμόνι δεν βλεπεται:thumbsdown:
Xάλι μαύρο άστα!!!
Καλοριζικο καλα χιλιομετρα!!!
στο δικο μου η ηλιοροφη δεν χτυπαει,τα σκαλοπατια αλλαζουν ολη την εμφανιση του αυτοκινητου...
Το τιμονι θελει πεταμα, προσοχη μονο στο ποιο τριακτινο θα σου βαλουν να εχει και το cruise control..
Κατι βεβαια που μου κανει εντυπωση ειναι στα φωτα το προ face lift ειχε πορτοκαλι μεσα τα φλας, βεβαια στα xenon μπορει να ηταν λευκα...
Είναι sport pack και έχει λευκά!
Σ ευχαριστώ πολύ!
Χμμ καλά έκανες και μου πες για cruise control, αλλά το αμάξι δεν έχει νομίζω !
Άρα δεν θα έχει κ ρύθμιση από το τιμόνι...
Απορώ πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος που να έχει παραγγείλει sport pack και με το που το παραλαμβάνει να αλλάζει το τριάκτινο τιμόνι σε τετράκτινο...
Να πουμε καλοτάξιδο το εργαλειο???
Εννοείται!!
Από χτες...Σ ευχαριστώ πολύ
Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!
Καλοτάξιδο Στέφανε, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
Ευχαριστώ πολύ να είστε όλοι καλά !
Καλοταξιδο ευχαριστα και ασφαλη χλμ.
Σ ευχαριστώ πολύ!
:original: στην επιστροφη λοιπον απο οπoυ ειχε παει η τροικα (katsaraios jordan nino) για μπανιο και την ωρα που παρκαρα στη πυλωτη..Ω εκ του θαυματος το pdc τα΄φτυσε.:thumbsdown:
Παρα το εκπληκτικο οφθαλμολουτρο στη παραλια απο καλλιπυγες υπαρξεις :shok: :whistle:, η δυναμη της συνηθειας (εξις δευτερα φυσις) με εσωσε και αντιληφθηκα οτι το pdc δεν δουλευει και δεν "καρφωθηκα" στη κολωνα.
Το φωτακι μεσα στη καμπινα (του pdc) αναβοσβηνε συνεχως και ηχος καπουτ κανενας, δειγμα δυσλειτουργιας, καποιες φορες συμβαινει γιατι καποιος απο τους αισθητηρες εχει παρει σκονη ή υγρασια ( ετσι λενε στα ξενα φορα).
Αρχισαμε.. ηταν η μονη λεξη που ειπα και ανεβηκα σπιτι να "βαλω" τις σκεψεις μου σε ταξη.:ranting2:
Μετα μιση ωρα εκ νεου ελεγχος του pdc και αυτη τη φορα ολα λειτουργουσαν κανονικα, εκτοτε δεν το παρουσιασε ξανα, αλλα ενα μηνυμα μου το εδωσε ετσι δεν ειναι?
Γιαννη μου εγω το μονο που βλεπω ειναι μετα το πατημα με τον Γιωργο, το αμαξακι σου εχει θεματα....χτυπημα πισω, βλaβη pdc...εχεις σκεφτει μηπως ειναι ξενος και ζηλοφθονος δακτυλος......:whistle::whistle:.......ο οποιος εφαγε γηπεδα σε ανοιγμα με Χ3 ......:hystericalbs1: :hystericalbs1:
Μηνυμα σου εδωσε και μαλιστα σιωπηλα.....αλλα παιζει και να ηταν καποιο σκουπιδι(σκονη) που εκατσε στον αισθητηρα.....οπως ειπες
προβλημα με αισθητηρα μαλλον, εμενα παντως ετσι ξεκινησε σιγα σιγα , ποτε δουλευε ποτε οχι , του δινα καμια φαπα κανα ξεματιασμα τελικα το 'πε το ποιημα για τα καλα και τον αλλαξα στο 80αρι used βαμενο ,τοποθετημενο
:rally: Αρτι αφιχθής απο οικογενειακες διακοπες στη Κεφαλονιά ( οχι δε λεμε ακομα καλο χειμωνα...), εχω να επισημανω τα εξης για την 2λιτρη Χ3
ΘΕΤΙΚΑ:
εντυπωσιακή σε χωματόδρομους ακόμα και σε κακοτραχαλους. παει ανετα δεν κολώνει και ειναι σφιχτη και στιβαρή σα τανκ, δε τριζει τιποτα :thumbsup:
το μοτερακι οσο παει και ανοιγει, με 31 χιλ. χλμ δεν ειναι καθολου αργό αντιθετα τα κανει ολα μια χαρα για το ειδος της (οκ δεν ειναι Μ)
χωραει οτι θες...
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
το λαδακι ακομα το τσιμπαει ,
η ηλιοροφή τριζει με τη ζεστη και τη σκονη στα σημεια που εφαπτονται οι λαστιχενιες τσιμουχες, και παρα τη λιπανση που εκανα δεν εχω βρει τη λυση,
και τελος προχθες πατωντας μια προκα μου τρυπησε το λαστιχο και ενω δεν εβγαλε ενδειξη μειωσης πιεσης ελαστικου στο πινακα, και αφου το εφτιαξα με μπαλωμα, σημερα στην απαραδεκτη εθνικη Πατρων-Κορινθου, και ενω πηγαινα με 110 περιπου μου αναβει η κοκκινη ενδειξη για μειωση της πιεσης και πιθανου σκασιματος του λαστιχου, και θορυβημενος σταματω σε βενζιναδικο ελενγξα τα λαστιχα που δεν ειχαν χασει αερα, συνεχισα κανονικα και "εξαφανισα" την ενδειξη κανοντας την αρχικοποιηση που λενε οι οδηγιες. Δεν ειμαι σιγουρος αν εκανα καλα, παντως καλα επεστεψα και σιγουρα θα τσεκαρω τα λαστιχα:shok:
kalispera se olous exw ena x3 2.0 benzini me 50.000 xlm k exw ena thema me to relanti..kapou diavasa gia epanaprogramatismo krerei kaneis tpt?i kapoio sinergeio oste na min me skisoun stin timi...episeis k ena themataki me tin iliorofi..euxaristw...
Ένας επαναπρογραμματισμός λογικά αρκεί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
περι αξιοπιστίας και προβλημάτων του Χ3 ο λογος, και επισκεπτόμενος γνωστή αντιπροσωπεία της οδού Βουλιαγμένης για να φτιάξω τον πίσω προφυλακτήρα που με τράκαρε ανόητος, βιαστικός που δεν προλαβε να φρεναρει σωστα (ευτυχως ηταν ασφαλισμενος και εκανε δηλωση) , και περιμενοντας να το παρω, ειπα να ρωτησω ποσο θα πουλιοταν το χ3 σήμερα μες τη κριση. Λοιπόν στη καλύτερη μου ειπε, για αμαξι 3-4 ετων και με περιπου 40-45 χιλ.χλμ, max. 17.000 €:shok:. θα μου πεις τι περίμενες... μωρε , οχι οτι μ ενδιαφερει, αλλα δεν το δίνω , δεν το σκοτώνω με τίποτα. καλύτερα , αν χρειαστεί, να το κλειδώσω στο γκαράζ παρα να το σκοτώσω...
Το αμάξι και αξιόπιστο είναι και την δουλειά σου κάνεις
Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για αυτο που το πήρα το Χ3
Από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας..
χαιρετω το forum, για να μην ανοιγω νεο θεμα έχεις κανεις αντιμετωπισει προβλημα με το δοχειο νερού του πλυστικου συστηματος? το ρωτώ γιατι στο χ3 μου έχει διαρροή και χανει το νερο σε λιγες μερες. εκανα κατι πατεντες αλλά τιποτα. παρατηρησα οτι το νερο φευγει σιγα-σιγα απο μια τρυπούλα που έχει το ένα απο τα δυο μοτερακια που συνδεονται με το δοχείο. ρωτησα σε αντιπροσωπεία και κλασσικα μου είπαν οτι θέλει αλλαγη το μοτεράκι με κοστος περι τα 50 € το ανταλλακτικό. έλεος ψευτικα είναι ? αναμενω τα φωτα σας...
καλημερα, σε συνεχεια του προηγουμενου και μετα απο αποτγχημενες προσπαθειες να διορθωθει το πρόβλημα με πατέντα και αφού χάλασε και το δεύτερο μοτερα:ranting2:κι τα άλλαξα και τα δύο με κόστος 87¤. τελικά η αξιοπιστία της εταιρίας του Μονάχου είναι παροιμιώδης:hystericalbs1:
Εντάξει σε ένα αμάξι επιπέδου Χ3 να χαλάνε τα μοτέρακια μπορεί να μην κρίνει την αξιοπιστία της εταιρείας αλλά δεν είναι και κάτι που δεν σε ενοχλεί.
Αλλωστε έχει τόσα αλλα φάουλ που αυτό είναι αστείο!!
καλημερα, η αξιοπιστία φυσικα και δεν κρινεται από ένα απλό μοτεράκι του πλυστικού. Όμως όπως αναφερει και ο Νinox3 έχει και άλλα foul που δεν συνάδουν με το όνομα της εταιρίας. παντως πρόβλημα σαν κι αυτι στο μοτεράκι δεν έχω ξανασυναντήσει σε άλλα αυτικινητα μου. χαλάσαν και τα δύο σχεδόν ταυτόχρονα και σε συνδυασμό με τον γρύλο που χαλασε πριν λιγο αρχίζω να πιστευω πως καποια υλικα ειναι παθητικα και έχουν ημερομηνία ληξεως... αφηστε που στο συνεργειο ηταν βεβαιοι οτι θα πεσουν και οι αλλοι τρεις γρυλου, θα χαλασει το vanos, και τελικα όλα αυτά ζημιώνουν τη τσεπη μας.
Σιγουρα δεν μετανιωνω για την αγορα ,αλλα σε συνδυασμο με τη σημερινη οικονομικη κατασταση (τελη, χαρατσια κλπ) δεν θα το αγοραζα.
γεια σε όλους
θα ήθελα να ρωτήσω αν έτυχε σε κάποιον κάτι παρόμοιο με μένα.
έχω ένα χ3 2005 2,0 πετρέλαιο χειροκίνητο. χύθηκε νερό από μπουκάλι κατα λάθως στο χώρο αποσκευών και βραχυκυκλώθηκε ένα κουτί αλουμίνιο που γράφει πάνω ATC400/500 και μου ανάβει την ένδειξη 4χ4 καθών και του ABS μπροστά στο πίνακα οργάνων. άλλαξα αυτό το κουτί με ένα αλλο μεταχειρισμένο για 150 ευρώ και δουλεύει το ABS αλλά όχι και η τετρακίνηση και συνεχίζει να ανάβει η ένδειξη 4χ4. μήπως ξέρει κανείς αν πρέπει να αλλάξω τίποτα άλλο?
ευχαριστώ
Κωδικοποιηση με διαγνωσικο κανατε?
Να πας να σβήσεις τη βλάβη σε διαγνωστικό (έλεγξε επίσης αν τα part numbers πάνω στα 2 ανταλλακτικά είναι ακριβώς τα ίδια)
Νεο δειγμα ποιοτητας και αξιοπιστιας:
Χθες ειχα παρκαρει για αρκετες ωρες σε ελαφρα κατηφορικο δρομο. Η βροχη προφανως δημιουργησε χειμαρο και οταν μπηκα στο αμαξι βρηκα λιμνη νερου στη θεση του συνοδηγου εκει που ειναι το πατακι.
Απο που μπηκε τοσο νερο; απο κατω ; απο τη πορτα; δεν βρηκα καποια ενδειξη που να με βοηθησει. Τι να πω ... Ποιοτητα γερμανικη... Λες κι εχω Yugo... και δεν ξερω ποτε θα στεγνωσει κι αν δημιουργησει κανενα αλλο προβλημα
Ελεος :ranting2:
Σπυρο , μαλλον μπηκε απο τις υδρορροες της ηλιοροφης..... ελεγξε σε συνεργειο αν ειναι βουλωμενη καμμια. Αν παρκαρεις κατω από δεντρα και ειδικα πευκα , βουλώνουν απο τις πευκοβελόνες και γινεται η ζημια. Δεν πιστευω ότι φταιει το αμαξι.
Λες βρε συ Σταθη ; δεν φαινεται ομως πως το νερο μπηκε μεσα σα να μπηκε απο κατω λες και το βαπτισανε σε νερο ...
Μπες στο Tiguan Club να δεις τι γινεται με τις πανοραμικες...πλημμυριζουν ειτε ο χωρος του οδηγου ειτε του συνοδηγου οταν βουλωσει μια απο τις δυο υδρορροες.
Επισης βρηκα και ενα ποστ με φωτογραφιες που λεει και για το χωρο του φιλτρου καμπινας...μηπωσ οταν το αλλαξαν εγινε κατι στραβο???
Κοιτα τισ φωτογραφιες στη μεση της σελιδας
https://www.bimmerfest.com/forums/sh...d.php?t=498704
Κατω απο το φιλτρο καμπινας λενε ότι μπορει να ειναι το πρόβλημα , αν δεν ειναι η ηλιοροφη
κοιτα το post 32 εδω : https://www.bimmerfest.com/forums/sh...=498704&page=2
Aυτο μαλλον ειναι το προβλημα σου
Good luck. I have had the same problem of water accumulation in the front passenger footwell. We have had the cassette replaced twice, so far, and have had the vehicle in four times for this problem (one attempted fix was to reattach the drain tubes and the last attempted fix was to clear blockage of the drain holes). The water runs down the a-pillar.
I have found that the problem is most likely to occur with the car is parked on a downhill slope during a rain storm. I don't know if you can recall if that was the orientation of you vehicle prior to your discovery of the water intrusion.
Ειναι το Post 9 εδω : https://www.bimmerfest.com/forums/sh...d.php?t=177965