Τα ελεγε ο τρελοφυσικος Λιακοπουλος εδω και 5 χρονια για τους ψεκασμους αλλα εμεις κοιταζαμε τις γραμμουλες και λεγαμε" κοιτα τι ωραια σχεδια"!!
Printable View
Τα ελεγε ο τρελοφυσικος Λιακοπουλος εδω και 5 χρονια για τους ψεκασμους αλλα εμεις κοιταζαμε τις γραμμουλες και λεγαμε" κοιτα τι ωραια σχεδια"!!
το διάβασες όλο το θρεντ? :whistle:
Σιγα μην κατσω να διαβασω ολο το θρεντ..
Προς τι ομως η ερωτηση σου?
α μάλιστα...πως πιστεύεις πως μας ψεκάζουν τότε? απλά επειδή το λέει ο Λιακο? η από τα βιντεάκια στον ''σωλήνα''?
Απλα επειδη τυχαινει να εχω αγορασει καποια βιβλια του λιακο με ειδικη αναφορα στο συγκεκριμενο θεμα με κανει να πιστευω οτι εχει δικιο.
Δηλαδη εσυ τι πιστευεις?οτι αυτα που σχιματιζονται απο τα αεροπλανα ειναι απλα κλανιες του πιλοτου και του συνοδηγου?
Δεν ξερω τι εχει γραψει ο ανθρωπος,απλα εγω ειπα την αποψη μου.
κλανιές του πιλότου... αυτό τώρα είναι σοβαρή απάντηση??
Εγώ σαν Μηχανικός Αεροσκαφών έδωσα τις τεκμηριωμένες επιστημονικά απαντήσεις μου κατά την διάρκεια του θρεντ.. απαντήσεις που βρίσκονται και στα βιβλία φυσικής του Γυμνασίου και ο Λιακόπουλος, όντας φυσικός, σίγουρα τα γνωρίζει αλλά θέλει να πουλήσει και κάνα βιβλίο.. εξάλλου οι θεωρίες συνωμοσίας γενικά ''πουλάνε''..
Σίγουρα πιστεύεις και στις θεωρίες συνωμοσίας που λένε ότι ο άνθρωπος δεν πήγε ποτέ στο φεγγάρι ε?
Αναλογα πως το θετεις..
Αν μου πεις οτι ο ανθρωπος που πηγε στο φεγγαρι ηταν Αμερικανος τοτε δεν το πιστευω.
Ο Λιακοπουλος ειναι ενας πολυ καλος φυσικος και εξισου καλος πωλητης βιβλιων και εγω ενα απλος αναγνωστης τωρα αν λεει αληθεια η ψεμματα σε αυτα που λεει για να πουλησει βιβλια τι αν σου πω.
Τις απαντησεις σου θα τις διαβασω αλλα τα τεκμηριωμενα επιστημονικα απο ενα μηχανικο αερσοκαφους με συγχωρις αλλα δεν τα πιστευω χωρις να σε προσβαλλω.
οκ.. όπως αγαπάς.. αλλά το ότι είμαι μηχανικός γιατί σε κάνει να μην με πιστεύεις? Θεωρείς οτι έχω σχέση με κάτι τέτοιο και προσπαθώ να το καλύψω????
Εξάλλου είπα πως οι αποδείξεις είναι καταγεγραμμένες στα βιβλία φυσικής πααααρα πολλά χρόνια! Δεν έχουν να κάνουν με κανένα επάγγελμα, είναι απλά οι νόμοι της φυσικής..
:fountwtis: mode on
Γιωργο, (pilot)
ΑΝ υποθεσουμε οτι πραγματι πετανε καποια αεροπλανα το οποια, εκτος απο τα καυσαερια τους, αφηνουν (επι τουτης) στην ατμοσφαιρα και κατι αλλο. Δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο το κατι αλλο, λεω ΑΝ
Η ερωτηση μου ειναι:
Τι πιθανοτητα υπαρχει, ειτε καποιος ο οποιος ειναι μηχανικος αεροσκαφων (οπως εσυ), ειτε πιλοτος, ειτε οτιδηποτε αλλο σχετικο με τα αεροπλανα, να μην γνωριζει (ειπαμε ΑΝ) τι τρεχει με τα chem trails ?
Και για να φουντωσω και αλλο το νημα, ο αστυνομικος που υπηρετει στην ΓΑΔΑ, ξερει τι "παιζει" στην CIA ? (πχ)
:warriorsmiley:
Γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να μου το μεταφρασεις επιστημονικα οπως το αναφερεις!
Οχι φιλε μου,δεν εχεις καμια σχεση και αν ειχες θα περιεγραφες πολλες θεωριες συνομοσιας.Σε πιστευω απολυτα!
Και τα γραφωμενα σου θα τα διαβασω στο παρον θρεντ με την πρωτη ευκαιρια γιατι μου αρεσουν τετοια θεματα.
Αν υπάρχουν τέτοια αεροσκάφη, που όπως έγραψα και παλιότερα, τίποτε δεν είναι σίγουρο! Πολλά πράγματα υπάρχουν που δεν έχουμε ιδέα!
Τότε πιστεύω πως οι πιλότοι και οι μηχανικοί που θα εργάζονται σε αυτά θα ξέρουν πάρα πολύ καλά περί τίνος πρόκειται! Πολύ απλά όμως,δεν θα μιλάμε για πολιτικά αεροσκάφη! thumb
Σε εμενα παει αυτο ?
Νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι αν ειναι πολιτικα ή μη τα αεροσκαφη, αλλα ΑΝ πραγματι (λεμε τωρα) γινεται αυτη η δουλεια
Δεν πιστευω οτι καποιος λεει (πχ) οτι η KLM ψεκαζει...
:th_Laie_67-1:
:whistle::original:
Παντως μου κανει εντυπωση οτι τελευταια δεν εχω δει αλλα ουτε και ακουσει περι ψεκασμων.
Ναι..Που να περναγε δηλαδη..!
mpeg4.
γιατί τόση βαβούρα για το νέο φορμάτ?
μεταδίδει μονο ψηφιακό σήμα?
Μονο?
απο το τοτε που εβαλα εναν απο δαυτους στο σπιτι, δεν λεει να μου .....
Ρε θα γραψετε κατι να αγχωθούμε και εμεις ?? :whistle:
Έστω και μια πιθανότητα να έχει ρε πιλοταρα, (φίλε μου Καλε), σχέση με αυτούς τους ψεκασμούς.......κανε μου μια χάρη σε παρακαλώ πολυ...... Ο Θωμάς στο σάιτ της εταιρίας του έχει βάλει χάρτη με συντεταγμένης για το που ακριβώς ειναι το μαγαζι του......άδειασε του ρε φίλε ένα φορτίο εκει απο πανω.....απο το καλοthumb
Και απο μένα ότι γουσταρεις:thumbsup:
Παϊλοτ,οποτε ψεκασετε κανενα "τριφυλλο",ξερεις,απο το καλο ριξε ΠΜ> να βγω στη βεραντα!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup: