:shok::shok::shok:για δωσε οδηγιες???:whistle::whistle::whistle:
Printable View
οκ request sended
κουμπώνεις ένα στικάκι και πας και κάνεις save game data...
στην δική μας περίπτωση τώρα...θα μου στείλει ο φίλος το αμάξι. εγώ αφού το πάρω, θα
κάνω μπακ απ και θα του το στείλω πίσω, μετά το μπακ απ...μόλις το στείλω, κάνω φόρτωση
το μπακ απ και έτσι το έχω και εγώ και ο φίλος το έχει πάρει πίσω...
ψάξε στην κεντρική σελίδα της κονσόλας. κάπου θα δείς save game data...επιλέγεις το
παιχνίδι που θέλεις να σώσεις, και που θέλεις να το σώσεις...τπτ δεν είναι ρε...
η suzuka δεν τελειωνει με βροχη...ειναι στο γυρο 150...εχει αλλους 22...βρεχει συνεχεια....και ο καθε γυρος κυμαινεται στα 2΄35΄.......μιλαμε το ps3 υπερωριες.....και το βραδακι παλι τα ιδια..............
Αν είστε σε οποιοδήποτε άλλο firmware αναβαθμίστε στην 3.55 (ειτε απο το PSN είτε μέσω usb stick.
Στη συνέχεια πηγαίνετε στο φάκελο custom firmware και παίρνετε το φάκελο PS3 και τον βάζετε σε usb stick χύμα.Κουμπώστε το στο PS3 και πάντε στο System Update From Storage Device.Tρέξτε το Update.Αν σας πετάξει το μήνυμα ότι βρίσκεστε στην τελευταία έκδοση τότε θα πρέπει να κάνετε το εξής:
1)Κλείστε το PS3 σας
2)Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο On μέχρι να ακούσετε 3 beep και η κονσόλα θα ξανακλείσει.
3)Κρατήστε πάλι πατημένο το πλήκτρο On μέχρι να ακούσετε 3 beep, το 3ο θα ακουστεί κάπως διπλό και αφήστε γρήγορα το πλήκτρο On και θα μπεί στο recovery menu.
4)Βάλτε πάλι το στικάκι σας στο PS3 με το CUSTOM FIRMWARE που σας έδωσα
5)Επιλέξτε system update και προχωρήστε στην αναβάθμιση.
Κάντε επανεκκίνηση το PS3 σας στο τέλος κι αυτό ήταν τώρα έχετε custom firmware!
Μετά κάντε εγκατάσταση με το Install All Packages που έχει εμφανιστεί στο μενού του PS3 τα αρχεία
Custom Firmware: h++p://www.mediafire.com/?2w9h4n7no0x94hn
Gaia manager: h++p://www.multiupload.com/AP650L7QCS
Kαλα παιχνιδια :)
thomelef ok το πηρες το θηριο????
ναι το πείρα...θα στο στείλω πίσω. το αγωνιστηκό ενοόυσα βασικά...αυτό το έχω και εγώ ρε...ευχαριστώ πάντως...
στο εστειλα!!!!!στειλε μου και εσυ το αλλο...
Εχω την 3.55,κατεβασα τα αρχεια που λες απο pc σε usb stick,πηγαινω στο system update via storage media και μου βγαζει"No applicable updaete data was found" δηλαδη οτι δεν υπαρχουν δεδομενα αναβαθμισης που μπορουν να εφαρμοστουν,μονο στα μενου φωτο,μουσικης,βιντεο εμφανιζεται το αρχειο ps3 απο εκει δεν μπορεις να κανεις κατι...:sm-scared5:!!!
ποιός ψήνεται να γίνει λόμπυ για νορντσλάιφ να γίνει καμμιά μάχη τρελή???
μόλις τελείωσα με το σεταπ του γκε τε αρ...:original::original::original::original::or iginal:
εγώ θα τρέξω με ///M3 E46 GTR RACE CAR...
λοιπόν...φτιάχνω λοββυ με ονομα thomelef...
έτοιμο το λόμπυ
ναι ρε...εκτός και αν έχεις καμιά φόρμουλα...δεν έχει νόημα...
βρε έμπα
ρε παιδια ακουσα οτι τσιπαρουν το ps3...ξερει κανεις που να το κανω τι τυποι υπαρχουν και κοστος?συγκεκριμενα μου ειπαν οτι το πας σου περναν ενα προγραμμα και μετα βαζεις παιχνιδια στον εξωτερικο δισκο...
γνωριζεις φανταζομαι πως ειναι φακελος του update...δηλαδη πως ονομαζετε κτλ..
παρε ενα link και ψαξτο να δεις που θα βγαλετε ακρη..ειναι πολυ απλο...
https://ps3jailbreak-greece.blogspot...mware-ps3.html
εγώ που έχω την 3.5.6 τι παίζει???