Έχετε ξεφύγει....
Συνάντηση Βουλιαγμένη θα κάνουμε....? χα χα χα
Printable View
Έχετε ξεφύγει....
Συνάντηση Βουλιαγμένη θα κάνουμε....? χα χα χα
Να γίνει η Βουλιαγμένη !!!
Υ.Γ. Κορνέ Κωνσταντινίδη... απόλαυση!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
respect σε κωνσταντινιδη και κοσμικον για το μιλφειγ και το γαλακτομπουρεκο τους αντιστοιχα..απλα κορυφαια...
οσον αφορα τουρτο-παστοειδη,φλειβορ..
Κριμα που δεν μπορω να ψηφησω αφου δεν εχω δοκιμασει της Δεσποινας ,αλλα απ'οτι βλεπω στην ψηφοφορια ειναι μπροστα ο Κωσταντινιδης....και πραγματι και εδω στη Λαρισα ειναι το καλυτερο συγκριτικα με τα τοπικα ζαχαροπλαστεια!thumb
Μολις μπηκε στο σπιτι μιλφειγ απο τη Δεσποινα !!!
Περιττο να σας πω τι θα γινει εντος ολιγου.....
Οι δίπλες σας αρεσουν ?
Αχχχχχ τρώω τσουρέκι με μπισκότο από Maxx Perry....
Χάλι μαύρο... δεν τρώγεται για πέταμα... χα χα χα
Είχαμε διάφορες πάστες από max perry τη Κυριακή που μας πέρασε. Μια χαρά, εκτός από μία που το καταλάβαινες πως δεν ήταν φρέσκια.
max perry? συγγνωμη αλλα αυτο ειναι ονομα για σωβρακο, οχι για γλυκο.
Το ρώτησα διότι εγώ απλά δε μπορώ να φάω ποτέ μια δίπλα αλλά μια πιατελλα. Και βέβαια μόνο σπιτικες.....
Πάντως μιλώντας περί max Perry κλπ είμαστε απίθανη ράτσα....μας πουλάει κάποιος βιτρίνα και αμπαλαζ και τσιμπαμε σα ψάρια...στις μαγαλες πόλεις του εξωτερικού σπάνια συναντάς τέτοιες αλυσίδες. Συνήθως υπάρχει ένα πολύ καλό και γνωστό ζαχαροπλαστείο η σοκολατιε και όλη η πόλη συρεει εκεί .....δεν ανοίγει σε κάθε δρόμο και από ένα παράρτημα....
Στο palet Βαγγελη πάω από 15 χρoνων.....με το που σχολαγαμε απ το σχολείο πηγαίναμε εκεί για εκλαιρ και πυραμιδακια....μετά ανακαλύψαμε και το προφιτερολ το οποίο πιστεύω ότι είναι μακραν το καλύτερο της Αθηνας. Το μόνο εκνευριστικο στο palet είναι οι τιμές του.....ήταν ανέκαθεν πανάκριβο αλλά χαλάλι του.
Μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα, πηγαίνετε και στη Μασκωτίτσα (στη Συγγρού, δίπλα στην Ολυμπιακή) για πουτίγκα, θα με θυμηθείτε...
Πήγα χθες Κωνσταντινίδη για μερικά μιλφέϊγ. Είχανε τις βασιλόπιτες έτοιμες προς πώληση. Πρόσφεραν και στο κόσμο που έμπαινε στο μαγαζί σύμφωνα με τη πάγια τακτική του Κων/δη αυτές τις μέρες. Ήταν πράγματι πάρα πολύ ωραία, ειδικά με την επικάλυψη της μαύρης σοκολάτας.....μμμμμ γιάμι γιάμι :thumbsup:
Κάνω μετά μία και κοιτάω το ταμπελάκι της τιμής. ΕΙΚΟΣΙ-ΕΠΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ !!!!!!!!!!! ΔΥΟ-ΕΠΤΑ. 2 ΚΑΙ 7. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ !!!!!!!!!! ΤΙ ????????????? ΠΟΣΟ ?????????? ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ?????????????????????????
Ρωτάω τη κοπέλα αν ζυγίζουν κιλό. Μου απαντάει.....'1 1/2 ίσως και λίγο παραπάνω...' Δηλαδή θέλω ΣΑΡΑΝΤΑ+ ΕΥΡΩ (40+) να πάρω ΜΙΑ (1) βασιλόπιτα ??????????????? ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΟΥΑ ?????? Είπαμε respect στο Κωνσταντινίδη, στα φρέσκα τα γλυκά του τα πεντανόστιμα, στη καθαριότητα και στην άψογη και ευχάριστη εξυπηρέτηση, ΑΛΛΑ 40+ ευρώ για βασιλόπιτα δε σκορπάω για ένα κέϊκ με ξηρούς καρπούς και Nutella από πάνω. Α ναι, και ένα κέρμα μέσα.
ΥΓ: Έφτιαξε μια βασιλόπιτα η κυρά μόλις τώρα, μοσχομύρισε όλο το σπίτι !!!!!!!!
για δωσε τα φωτα σου ρε μπιλαρα...
μας εχουν τσουρομαδησει στο Αθηνα..χεεχε
υγ.
σημερα εφερε η συναδελφος χαλβα φαρσαλων
ρεεεεεεε.....τι ΠΡΑΓΜΑ ηταν αυτο????????
[QUOTE=Vasilis;125237
σημερα εφερε η συναδελφος χαλβα φαρσαλων
ρεεεεεεε.....τι ΠΡΑΓΜΑ ηταν αυτο????????[/QUOTE]
Εισαι off topic, να μπει στο thread με τα μιλφειγ!!!thumb
Συμφωνώ στην πρόσθετη ενημέρωση - bill987 θα αναλάβεις?
Εγώ δεν θα ξεχάσω τα καζάν ντιπί που έφαγα στην Θεσσαλονίκη.....................
Να φατε σιροπιαστα απο τον ΛΑΖΑΡΙΔΗ στην Ν.Χαλκηδονα να σας φυγει το τσερβελο .Αν θελει μπορει να το επιβεβαιωσει ο Christos 330.