εξαρτάται τι συγκρίνουμε φίλε μου...
ένα 316 πχ, φυσικά και είναι πιο βαρετό απο ένα 1.8Τ.
πές μας τι είναι το ένα και τι το άλλο. γιατί και εμείς αν
είχαμε κάνα R8 δεν ξέρω πως θα τα έβλεπα τα πράγματα.thumb
Printable View
Θα χει πολύ θέμα προς συζήτηση πάντως τότε όταν θα χουν παροθσιαστεί και τα 2...
350 το BMW- 340 το Audi και quattro
Κοπία θα πηγαίνουν..
πολύ πιθανό...και εγώ το πιστεύω αυτό φίλε σπύρο.
Θα αλλάξω λίγο τη κουβέντα.
Έχω αρκετούς πελάτες με το καινούριο Α4. Δε ξέρω για ποιο λόγο άλλα όποτε μπαίνω μέσα σ αυτό το αμάξι να το κάνω μανούβρες, μου δίνει μία περίεργη αίσθηση φτήνιας, που το A3/S3 ή ακόμα και το προηγούμενο Α4 (το αγαπημένο μου) δεν έχουν. Κάτι σαν να μην είναι audi. Δε ξέρω αν φταίει ο ελεεινός διακόπτης φώτων, κάποια άλλα απαίσια και φτηνιάρικα κουμπιά στη κεντρική κονσόλα, πάντως η όλη γεύση είναι πολύ κατώτερη από αυτό που περιμένεις. Φθηνότερα μοντέλα του group αφήνουν καλύτερη γεύση συνολικά.
Όσο για το focus συμφωνώ ότι πρόκειται για υπερόπλο, για μοτέρ διαμάντι (θέλω να το ακούσω να ανοίγει !!!!), αλλά το όλο πακέτο με τις φτερούγες, τις σκούπες και τα φαράσια είναι λίγο υπερβολή για μένα. Ακόμα και οι εξατμίσεις του κοιτάνε τον ουρανό.
Τις προάλλες πηγαίνοντας Σαρωνίδα με πέρασε Focus RS 500 μαύρο ματ (ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης έχει ό,τι supercar μπορείτε να φανταστείτε...) τέζα!
Πολύ καλό, ουδέτερες κλίσεις και το αμάξι πραγματικά άψογη συμπεριφορά
Αλλά θα προτιμήσω μιας και δεν έχω την δυνατότητα να έχω 15 αυτοκίνητα στην αυλή μου, ένα 135, S3, ΤΤ RS και πάει λέγοντας...
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου Κώστα
Μπορει να ειναι δυνατο το Focus αλλα ποτε δεν το συμπαθησα ασχετα αν ειχα καποτε..
To kαινουργιο RS ειναι οντως ΠΟΛΕΜΟΣ αλλα σε καμια περιπτωσει δεν θα το επερνα ουτε το RS3..
Σημερα με τα δεδομενα στην χωρα μας αν εχεις χρηματα ΤΩΡΑ περνεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!
Nαι..
Επειδη η τιμες ΤΩΡΑ ειναι προκλητικες στα μεταχειρισμενα και χτυπας με 60-65 χιλιαρικα Μ Ε92 ποιος ο λογος να μπω στην διαδικασια σκεψης ενος RS3 ΟΣΟ καλο καινα ειναι!
βασικά αυτήν την περίοδο αν έχεις λεφτά, τα κρατάς και δεν παίρνεις τπτ.
ειδικά λαμαρίνες...
Το λεω με το σκεπτικο που καποιος καιγεται για να παρει.
Παρε τοτε μια Μ5 Ε60 και θα εισαι υπερκαλημενος!
station δεν θα επερνα ποτε ακομα και με παιδια.. κατι σe κουπε και ενα μικρο απλο και φτηνο για την γυναικα μου στην πολη τιποτα αλλο εξαλου εγω κυλοφορω ολη μερα με ενα scooter.
To RS3 ειναι υπερτιμημενο δεν παυει να ειναι ενας κουβας{στα εισαγωγικα το λεω}.
εγω το βλεπω σαν πολυ ολοκληρωμενη λυση, διοτι θα κανει καλα πολλες δουλειες.
αραγε θα βγει σε 3πορτο?
Σιγουρα ειναι ενα αυτοκινητο που εξυπηρετεί σε πολλα αλλα αν η τιμη του ειναι αυτη που αναφερθηκε ποιο πανω τοτε πιστευω οτι ειναι υπερβολη!
Καποτε ελεγα μονο καινουργιο αυτοκινητο τωρα με τις τιμες που παιζει η αγορα θα νιωσω πολυ μ@λ@κας να παρω καινουργιο.
Και για ν μην παρεξηγηθω μιλαω παντα με το σκεπτικο το δικο μου.
Θα βγεί και DSG αυτό το μαραφέτι...?
Εκεί να δείτε γέλια....
Ολοκληρωμενη λυση με 75000 ευρω και χατσμπακ αυτοκινητακι?! Μηπως ειναι λιγο πολλα
θεωρώ πως ταβάνι για ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι τα 55κ. παραπέρα είναι κοροιδία
για τέτοιο αυτοκίνητο. το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον άσσο. και όλα αυτά ειδικά σε
αυτές τις εποχές που ζούμε. οι τιμές των προιόντων πρέπει να προσαρμόζονται πάντα
στις συνθήκες τις οποίες βρίσκεται η αξία του χρήματος.
Κοιτα δεν νομιζω στην κατηγορια 1.8 η bmw να εχει κατι να σταθει απεναντι στο 1.8Τ..Αν το συγκρινεις με ενα 2 λιτρο εγω το Α3 θα επαιρνα γιατι η σειρα 1 δεν μου αρεσει και η 3αρα πεφτει καπως για την ηλικια μου(23)..Τωρα με 325 σε δυναμη αν το συγκρινεις αν σκεφτεις πως το Α3 με 500 ευρω παει 220 τουρμπατα και παλι εχει τα δικα του πλεονεκτηματα εκει ασε που το παιρνεις και quattro..Σαν αμαξι προσωπικα το Α3 με καλυπτει απολυτα εμφανησιακα οσο αφορα αυτο που μου αρεσει και θεωρω οτι μου ταιριαζει και σε δυναμη...Τωρα το s3 δεν ξερω να πω σε συγκριση με ενα 335...Θα διαλεγα το 335 προφανως για λογους κ@@λας με τα bmw αλλα αν το σκεφτω σαν 3ος και ουδετερος θα εκλινα προς το S3..Ειναι και 2λιτρο αν δεν κανω λαθος οποτε παιζει και η εφορια μεσα..
Ναι, και αμα θες ακομα μικροτερο μοτερ, skoda fabia rs 1,2!!!!
Περιμενω καρτερικά το μελλοντικό vw chico με μονοκύλινδρο μοτερ και πτυσσόμενα πεντάλια μοτοσακκό για γυμναστικη στις ανηφόρες.
Στεφ, συγγνώμη, παω να κανω χαρακίρι
Μηηηη συγκρατήσου σε παρακαλώ!!
Ακολουθώ κι εγώ, αλλά προτιμώ το seppuku!
https://en.wikipedia.org/wiki/Seppuku
Για μικρό & γρήγορο, ψηφίζω Polo GTI. Best value for da money.
Πανεμορφο αυτο το RS3 .....στα εξτρας περιλαμβανεται και αυτοματο ποτισμα για χρηση ζαρντινιερας....οποιος το αγορασει μη ξεχασει να μας το κοινοποιησει για τα σχετικα συχαρικια......
Εννοεις κατι τετοιο?
https://www.youtube.com/watch?v=UcwcToLeAPg
Μπα... δε γυρνανε τα quattro...
στο βιντεο του ghost rider το αμαξι κανει αναποδο τιμονι???η κανονικο τιμονι(προσοχη στους μπροστινους τροχους)???πως το λενε αυτο ???ααα με τοση γλιτσα και ο ασσος μου γυρναει...:th_Laie_67-1: