nomizo 302 (den eimai sigouros) eimoun perastikos ego logo ilikias
Printable View
nomizo 302 (den eimai sigouros) eimoun perastikos ego logo ilikias
arta kai mono arta gia mena:whistle:
καλά εσύ είσαι και κτηνίατρος....:morningcoffee:
Λοιπόν είμαι offtopic καθώς δεν ΗΜΟΥΝ στο στρατό αλλά είμαι ακόμα!!
Δ09 (309 σειρά).
Μοδίστρα 23 μέρες τρίπολη.
Μετά 112ΠΜ ελεύσινα και απόσπαση στο Καραϊσκάκη Β (δίπλα από το παλιό ΚΕΒΟΠ, τις τωρινές διαβιβάσεις) στην Προεδρική Φρουρά / Μ.Λ.Α.Τ..
Ακόμα δεν έχω βάλει σειρά και τις ελεύθερες ώρες μου κάνω την καθαρίστρια, τον G.C.*(General Coubalist) του κυλικείου και άλλα τέτοια χαρούμενα.
Από εξόδους καλά μας πάει αλλά έφαγα 2 ήμερες εμπλοκές παραμονή και ανήμερα και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!
Βύσμα έχω,αλλά στη φάση που είμαι τώρα και δε ζορίζομαι δε θέλω ούτε εγώ να ζορίσω καταστάσεις ούτε να κάνω το λαμόγιο.
Προσωπικά περνάω μια χαρά.
Υ.Γ.: ΨΑΡΑΚΕΣ είστε και φαίνεστε και από τον @@@@σας κρέμεστε!
302 ΕΣΣΟ
Α 08 δηλαδη.
Αεροπορεια (περνας καλα)
28 μερες Τριπολη (κρυο και των γονεων)
1 μηνα στην 128 ΣΕΤΗ (Σμηναρχια εκπαιδευσης τηλεπικοινωνιων) για
εκπαιδευση και καλα (καθε βραδυ στα μπουζουκια)
Και στη συνεχεια επιστροφη στην Τριπολη
μεχρι το κλεισιμο της....καριερας μου σαν σμηνιτης.
Δεν το μετανοιωσα που πηγα και σπαταλησα 12 μηνες
απο τη ζωη μου αλλα αν μου λεγανε να ξαναπαω
θα ελεγα "ευχαριστως ναι αλλα ΟΧΙ"
308 ΣΕΙΡΑ ΕΣΣΟ 2009 Γ'
Παρουσιαστηκα 17 Αυγουστου στο Αργος ορεστικο,Καστορια στο 585 Τ.Π για τη βασικη εκπαιδευση.
Μετα πηγα στο Κ.Ε.Ε.Μ στη Σπαρτη και μετα 3ο ΤΕΝ στο Γυθειο.Η εκπαιδευση κρατησε σε αυτα 7 εβδομαδες αν κ ομολογω οτι ηταν δυσκολα λογο 1000κμ μακρια απο το σπιτι μου.
Οταν εφυγα απο εκει πηγα Εβρο στο 535Μ/Κ.Τ.Π
Λιγο αργοτερα πηγα Κοζανη Α.'Σ.Σ οπου εκανα ΖΩΑΡΑ!
Τελος ηρθα Θεσ/νικη Σ.Δ.Ι.Ε.Π (Στρ.Νταλιπη) οπου κ απολυθηκα 17 Απριλιου
Περασα πολυ ομορφες στιγμες παντως!
:fagopoti:
Καπου στη 10 σειρα ημουν πισω απο ενα φιλο μου !!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Αν και επρεπε να ειμαι 86Α πηγα 90Β Ναυτικο.
97 Ε ΕΣΣΟ 250 σειρα
2 μηνες χαιδαρι Διαβιβασεις
4 μηνες πατρα (παραμενοντας) εκπαιδευση Η.Τ.Ο. (ζαχαρη υπευθηνος εστιατοριων)
6 μηνες σερρες μοναδα (ρεκλα μονη υπηρεσια τεχνιτης ασφαλειας ορχου)
6 μηνες γουδι Α.Σ.Δ.Ε.Ν. (οδηγος στρατηγου)
18 μηνες αρχοντιας ..........
Ισα ισα Αυγουστο ειναι καλητερα!!Εγω μπηκα τοτε κ μαλιστα στης 17 αρα ειχα κανει τις διακοπες μου ;)
Γιατι?
Αν μπεις Νοεμβριο απολυεσαι Αυγουστο αρα παει το πασχα και το καλοκαιρι
Αν μπεις Φεβρουαριο απολυεσαι Νοεμβριο αρα παλι τα χανεις
Αν μπεις Μαιο εισαι μεσα και καλοκαιρι και χριστουγεννα (ασχετως αδειων) και απολυεσαι Φεβρουαριο
Μπες Αυγουστο να απολυθεις Μαιο ετσι ωστε να μην χασεις ουτε το καλοκαιρι ουτε Πασχα.Τσιμπας και το γκρουπ π ειναι 28/12-04/01 και εισαι εξω για νεα χρονια.
Ολα αυτα στα λεω εμπειρικα απο σειρες που ειχα οταν ειμουν μεσα 306 και 307
thumb
*Αν εχεις βισματα κοιτα να εισαι σε κεντρα για να περνεις αγραφες
**ΚΡΑΤΑ τις αδειες σου για το τελος πριν απολυθεις γιατι δυσκολα παιρνεις τιμιτηκες κ μεγαλη αδεια απολυσεως.Εγω την κρατησα.Εφυγα 1Απριλιου απο το στρατοπεδο πηγα 17 να παρω το χαρτι και αιιιι γεια!
305 Δ'08 ,Εφ. Ανθλγος (ΜΧ)
Ναυπλιο (ΚΕΜΧ)
Λουτρακι (ΣΜΧ) για ΥΕΑ
Ξανθη 724 (ΤΜΧ)
Ξανθη 732 (ΔΣΕ)
257 στη Θηβα οδηγος αυτοκινητου μετα 9 μηνες Αλεξανδρουπολη κ 6 μηνες στο θανατηφορο φιλι!Τρεξιμο στο στρατο!!
εγω λεβεντες ημουν 242 σειρα παρουσιαστικα στην Σπαρτη ΣΕΜ ειδικοτητα γραφεας, μετα 10 μηνες Ροδο 400 μετρα το στρατοπαιδο απο την παραλια (στα κολυμπια ηταν) απο μπροστα περνουσαν φουλ μ....α χαμος λεμε χαμος, και 6 μηνες Φαρσαλα με λιγα λογια περασα υπεροχα..........................:hyper:
καλαααα ολα βυσματα εδω καλααααααα περασατε ολοι!
thumb Σε ευχαριστώ πολύ :) Θα το συζητήσουμε απο κοντά :)
Για όλους τους λόγους που είπε ο Μιχάλης. Επίτηδες την έκοψα το Πάσχα για να πάω Αύγουστο. Δεν έχω πρόβλημα με την ζέστη αλλά με το κρύο και το σημαντικοτερο είναι οτι απολύεσαι λίγο πρίν το επόμενο καλοκάιρι. Ίσως να ισχύει οτι ο Νοέμβρης είναι καλήτερη ημερομηνία αλλά συμφωνώ 100% με τον Μιχάλη
243 96Δ. Κιλκις (Καμπάνη) έξοδος με στολή εξόδου,δακτυλοδεικτούμενο χαχαχα
638 ΜΤΠ Λαγκαδας και 565 ΕΤΠ Λαγός Εβρου οπου και απολύθηκα (πίκρα) !!!
Τωρα επιδή είμαι ψάρακας είναι αλλά δεν βγάζω άκρη με κανένα απο τα αρτικόλεξα (Γ.Τ.Π. και τέτοια) χαχαχαχαχαχα
'Α 08 σε σειρα αεροποριας,αν το παμε με το πως μετραει ο στρατος ξηρας ημουν 302
124 Π.Β.Ε Τριπολης :gr: ,
2ο Κεντρο Ελεγχου Περιοχης ,στην Παρνηθα (Radar :sm-scared5:) ,
135 Σμηναρχια Μαχης Σκυρου :warriorsmiley: ,
Κεντρο Αεροπορικης Ιατρικης στο Γ.Ν.Α
και τελος 123 Π.Τ.Ε Τατοι !
225 - 93Δ .... Ο ΠΡΟτελευταιος των Μοικανών .... Η 226 ήταν η τελευταια σειρα των Μοικανών .... Φορουσαμε Φεοπρασινες ...Μετα φορεσαν παραλαγης οι υπολοιπες σειρες .
Στρ ΠΖ με ειδικότητα ΟΑ/ΔΒ
Παρουσιαστηκα Ρεθυμνο
Πηγα Σπαρτη για οδηγος - Εγινα εκπαιδευτής λόγω διπλωματος
Χαιδάρι για Διαβιβαστής - Με εκαναν επιλοχια
Πηγα Κω στο 295
Γυρισα ΚΑΑΥ Αγιου Ανδρέα .... Συνορα ....Νεας Μακρης με Ευβοια ... Κοιταζαμε τα βραδια μην περασουν απο δω οι Ευβοιωτες και μας σφαξουν ... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αποσπαση στα Γλυκα Νερα
Επιστροφη και απολυση απο ΚΑΑΥ Αγιου Ανδρέα ....
Καλα περασα... Πολύ ωραιες στιγμες και λιγες ασχημες αλλα σε γενικες γραμμες οι ωραιες στιγμες ειναι περισσότερες και αυτες εχουν μείνει ....
καμμια φορα σκεφτομαι ... Γιατι δεν καθομουνα μονιμος ...ΑΛΛΑ τελίκα μου περναει αμεσως .... Βαζω και μια κρυα κομπρεσσα αμα κρατησει πολλη ωρα η αναζητηση της απαντησης και ολα κομπλε ....
5 μερες στο διαδρομο αγγαρεια (κ@υλ@ θα το ελεγα εγω ) να "χτενιζω" την ασφαλτο για πετραδακια κ αντικειμενα που θα μπορουσε να ρουφηξει εισαγωγη απο F-16 κ να το καταστρεψε...
αναμεσα σε :worthy: 4 F-16 block 52+ (Σουδας) , 4 F-4 Phantom , 2 A-7 corsair που ηταν σε ασκηση ΙΕΡΑΚΑ :warriorsmiley: !!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!
96A .240 σειρα . Κεντρο ΚΕΕΜ Σπαρτης, εκει εμεινα 4 μηνες, μετα Χιο αρμολια 96 ΤΥΠΕΘ για 1,5 μηνα, μετα αποσπαση σαν οδηγος λεωφορειου στην ταξιαρχια 96 ΑΔΤΕ , η δουλεια μου να πηγαινω τις οικογενειες των αξιωματικων για μπανια!! μια χαρα περασαμε!! τελος παλι Σπαρτη λεωφορειο και εκει, απο οπου και απολυθηκα. παροτι δεν ειχα βυσμα περασα πολυ καλα.
96ΛΑΤΕΘ!! διπλα διπλα ημασταν!!!
Που να ησουν το 96-97!! Μαυρη μαυριλα!!! μονο οι τοιχοι δεν ειχαν φυλακη!!!!!
234 ΑΥΛΩΝΑ 5 μηνεσ ΙΛΥΒ και μετα 13 μηνεσ ΚΩ παρων στα ΙΜΙΑ πικρες μεγαλεσ
γειασου Ιωσηφ.
Ναύτης Μηχανικός Γ'...
1 μήνα Παλάσκα προπέδευση και...
24 μήνες Αντιτορπιλικό Κουντουριώτης !!!
Πολύ θάλασσα, πολύ μαυρίλα, αλλά τα καλά μένουν να θυμάσαι !!!
υπηρχε ναυτικο τοτε που υπηρετησες εσυ?:think:
νομιζα οτι ανακαλυφθηκε αργοτερα...:gr:
262 35 MK ΚΥΠΡΟΣ
Σειρα 291,υγειονομικο Αρτας,Λεσβο 6μηνες και τελος απο Τριπολη.Ωραια ηταν αλλα στην Λεσβο πικρα
λοιπον ημουν 269 σειρα!
παρουσιαστικα Συρο.
μετα πηγα στο ΚΕΤΧ στην πατρα ημουν τεχνιτης ελπιστριοφορων
τελος πηγα θεσσαλονικη στο 34 ΛΑΤ
1 χλμ απο το σπιτι μου :whistle: