sorry ρε Στεφανε αλλα ειχα μπλοκαρει. Μετα το θυμηθηκα.
Thanx chief μου.
ΔΕΝ ειμαι βυσμα ρεεεεεε. Τον Γιαννη περιμενω να με κανει
Printable View
sorry ρε Στεφανε αλλα ειχα μπλοκαρει. Μετα το θυμηθηκα.
Thanx chief μου.
ΔΕΝ ειμαι βυσμα ρεεεεεε. Τον Γιαννη περιμενω να με κανει
Ρολαριστες από 50 και μόνο χαχαχαχα. GT 3072 φοράει; Αλλα για να μην χαλάσουμε το thread θα σε ενημερώσω. Μέσα στον επόμενο μήνα να ανέβωΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos
Sent from my iPhone using Tapatalk
850σιεσαι πατας?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis
Αμην και πότε Σταματη
Πρέπει να βγουν οι καταλητες. Εκεί να δεις πανηγύρι. Αλλά επειδή μετά θα σκορπά πολύ πράγμα από πίσω δεν τους βγάζωΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο GARRETTMAN
Ενα απο τα καλα του ταπατοκ ειναι πως δεν βλεπεις τι εχω κανει στο user title σου!
Ωχ... Πείτε ρε γιατί δεν μπορώ να δω. Άμα την έχει κάνει ο Σταματης την δουλειά δεν φοβάμαι και πολύ.
Στρατο δεν ειδα κατι καινουργιο σημερα στο περιοδικο για το αμαξι σου.κανω λαθος?παιχτηκε τιποτα με το περιοδικο?
Ειμαι σήμερα εξοδουχος και πήρα το περιοδικό. Με έκπληξη διαπίστωσα οτι δυστηχώς δεν υπάρχει ανανεωμενη δυναμομετρηση. Θα επικοινωνησω με τον συντάκτη του περιοδικού για να έχω νεότερα.
Το σημαντικο ειναι οτι ο κόσμος του BMWfans.gr την είδε on-line και όχι σε περιοδικό.
:wacko:Στρατο τα καταφερες τελικα...
Μπραβο αγορινα,να τα χαιρεσαι!!!
Τι αλλο να πει κανεις για τοσο ωραια νουμερα...
mpravo vre strato , 450 aloga einai para polu kala .ta 66 ropi einai poly kala alla na prosexeis ektos apo syblekti kai kibotio mia kai apo oti thymamai ta xeirokinita kratane aneta mexri 550 -570 kai ta aytomata 630 .
Νικο και Atha σας ευχαριστώ πολύ. Για το κιβώτιο δεν έχει ακουστει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα πέρα του συμπλέκτη ο οποίος πατηνάρει και με πολύ χαμηλότερα νούμερα ροπής μετά απο κάποιο καιρό. Ελπίζω μόνο να μην μας αφήσει σύντομα και αυτός είναι ο λόγος που το δουλεύω με χαμηλή πίεση το αυτοκίνητο τον περισσότερο καιρο
Μπραβο στρατο για τα αποτελεσματα!εχει να πεσει πολυς πονος...
Power Techniques τεύχος Ιανουαρίου. Εγινε τελικά η φωτογράφηση :)
Συγχαρητήρια για το άρθρο Στράτο. Μπράβο για τις ευχαριστίες που έδωσες σε αυτό το φορουμ.thumb Δεν είχα μάθει ότι είχε μπει Vishnu Water Methanol kit:shok: Θα μας πεις μερικά πραγματάκια παραπάνω? (Εγκατάσταση, χρήση κ.ο.κ.) Επόμενο βήμα είναι η προσθήκη aftermarket δίσκου???:whistle:
Υ.Γ: Το μόνο σημείο που διαφωνώ είναι η τελευταία φράσηΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Power Techniques
Αλλά ας μην αρχίσουμε τέτοια συζήτηση!!!:original:
εεεεε? Βγήκε? αχαχαχαχαχαχα δεν το έχω πάρει στα χέρια μου ακόμα !!!!!!!!!!!!!!!
Για το kit μεθανόλης καλό είναι να ανοίξω ένα νεο thread να το συζητήσουμε εκεί.
Οσο για την φράση που παρέθεσες δεν έχω να πώ κάτι. Αντικατοπτρίζει την γνώμη του συντάκτη που έχει δοκιμάσει αρκετά αυτοκίνητα. Ο κάθε κινητήρας έχει τις ιδιαιτερότητες του και τα πλεονεκτήματα του οπότε ας μείνουμε σε αυτό
Στράτο με τέτοια νούμερα αδερφέ θα ήμουν ευτυχισμένος πίστεψέ με! Διάβασα απο την αρχή όλα τα πόστ και έχω να πω τα συγχαρητήριά μου για την "Ασπρούλα" σου μιας και τα διαγράμματα τα βλέπω πολύ "τσαμπουκαλεμένα" :thumbsup:
μπράβο ρε στρατούλη...θα πάω να το πάρω και εγώ σήμερα αν είναι ρε...
υγ.πόσες και σήμερα???
Μπραβο Στρατο!!!:thumbsup:
Εμεις εδω επαρχια μαλλον απο Δευτερα θα το εχουμε.....τελος παντων,αλλα κοιταξα στην ιστοσελιδα τους και βρηκα μια δοκιμη μιας 135,για δες:
https://www.powermag.gr/articleDetails.php?id=321
Μόλις έστειλα μια φίλη μου απο Αθήνα να μου το αγοράσει. 127 και σήμερα Θωμαααααα !!!!
Αρη σε ευχαριστώ πολύ. Το 135 που λές είναι ένα πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο και ανοίκει στο μέλος dim135 και μπορώ να πώ οτι ίσως είναι το δυνατότερο N54 που κυκλοφορεί αφού τα 442 ps που αναφέρονται είναι παρελθόν
άντε ένα 318 είσαι...σε λίγο πάς για 316.
μετά θα πρέπει να αλλάξουμε μάρκα...
Στρατο μπραβο για τα αποτελεσματα πολυ αξιολογα νουμερα!παντος ασχετα με την παρουσιαση αν θελεις αντικειμενικα την προσωπικη μου γνωμη θεωρω πως πρεπει να σταματησεις να πειραζεις μονος σου το αυτοκινητο!
Ο τιτλος τα σπαει .'' Φονέας Μ3 - Λευκή 3αρα με πίεση και μεθανόλες, η συνταγή της επιτυχίας'' . Ενα μεγάλο μπράβο Στράτο για το εργαλείο σου . Α μην ξεχάσω οτι στο τέλος υπάρχουν και δημόσια οι ευχαριστίες σου στο bmwfans.gr.
Θα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω αυτο το περιοδικο.
Αιτια ειναι ο Στιρατος.
Αν θελετε το σκαναρω και το σηκωνω να το διαβασετε.
Παρτε το παιδες απλα δεν καταφερα να ενσωματωσω τα pdf σε ενα και ειναι 5 δεν πιστευω να πειραζει? https://www.megaupload.com/?d=U91DK6LN
Ευχαριστούμε Λεωνίδα!!!
Μπράβο Στράτο!!! Ωραίο το θηρίο!!! :hyper: :worthy: :worthy: :gun_bandana:
...ωραία και η αναφορά στο φόρουμ! :thumbsup:
Μπράβο ρε Στράτο με το πριόνι σου!!!!
Να το χαίρεσαι φίλε μου!
το πείρα το σαββάτο...ωραίο άρθρο.
κάνω έκκληση στην μισελέν να βρούν τα λάστιχα
πρόσφυση...χαχαχαχαχα...καλό . που να βρούν ρε
μεγάλε πρόσφυση τα έρμα!!!
Τι να την κάνεις την πρόσφυση.... Αυτά τα αμάξια δεν είναι για πρόσφυση αλλά για πλαγιολισθίσεις απείρου κάλλους! :thumbsup:
RESPECT strato!!!!:notworthy::notworthy::notworthy:
Ελπιζω η δημοσια ,μεσω περιοδικου .ευχαριστια στο Φορουμ μας, να πιανει και εμας που δε σου δινουμε τεχνικες πληροφορειες αλλα σε εμψυχωνουμε γενικως!!!:thumbsup:
Στρατο κ απο εμενα τα συγχαρητηρια για το εντυπωσιακοτατο αποτελεσμα των 457 ιππων
αλλα κ για το συνολικο κερδος αποδοσης με βαση τις αλλαγες στο αμαξι!
Θα συμφωνισω ωμος κ με τον kostada στο θεμα του «σκαλισματος» του αυτοκινητου συνεχεια απο μονος σου!!
Θεωρω οτι με λιγο πιο ψαγμενες λυσεις στο θεμα διαχειρισης το αμαξι εχει να δωσει αρκετα ακομα σε αποδοση κ επιδοσεις!
Αναμενουμε ολοι(οι πιο σκληροπυρηνικοι :-) :-). ) πιο δυνατο συνολο την επομενη φορα!
Keep tuning....