:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Power is nothing without control.
Εμενα ρε παιδια μου αρεσουν τα BMW. Βασικα ετοιμαζομαι να παρω BMW. Γι αυτο ειμαι εδω. Και επειδη ειναι και πολυ φιλοι μου βεβαια.
Το θεμα ειναι οτι δεν το θελω επειδη ειναι καλυτερο απο το audi. Το θελω επειδη ειναι πισωκινητο και επειδη βγαζει αλλη αυρα. Πιο αλητικη. Καλυτερο ομως δεν ειναι.
Δεν θα συγκρινω το Α6 με την σειρα 3 γιατι ειναι αδικο. Μεταξυ μιας 3αρας και ενος Α4 παντως εγω μονο την πισωκινηση βλεπω να κανει την διαφορα. Απο αξιοπιστια? Στα ιδια. Μια Κ03 που ανεφερε ο Σπυρος πριν εχει 750 στη χειροτερη. Μην πω οτι τη βρισκεις με 500. Η BMW στα παιρνει αυτα με χιλιους δυο τροπους. Με ψευτικα ψαλιδια, με σινεμπλοκ που θελουν αερα πατερα αλλαγες. Να μην μπουμε στο ζητημα του λαδιου που τα εξακυλινδρα θελουν το διπλο λαδι σε καθε αλλαγη.
Το ενα ειναι τετρακινητο, ευκολα ελεγξιμο(Α4 ετσι? Οχι ΤΤ η Α3) και κτηνος δυμαμης.
Η μπεμπα ειναι αλλη φαση.
Για τον ρομαντικο η ζυγαρια γερνει υπερ του ενος, για τον ορθολογιστη υπερ του αλλου!
και βεβαια δεν θα με χαλαγε αλλα δεν τα βαφω και μαυρα...ξερω τι εχω ...και σταματημενο που ειναι,το κοιταω και με φτιαχνει...τωρα καποιες φορες ειπα κι εγω...ααα ρε και να χε 20 αλογακια ακομα...αλλα τι να κανουμε...τρεχεις με οτι εχεις κι οσο το λεει η καρδια σου.
καλυτερο σε τι...νομιζω οτι δεν υπαρχει το καλυτερο αυτοκινητο...το ενα ειναι πιο καλο σε καποιο τομεα...το αλλο πιο καλο σε κατι αλλο.
τα ψαλιδια ειναι επιτειδες φτιαγμενα ετσι...οχι ψευτικα αλλα απο ελαφρι υλικο για να πετυχουν το 50-50 στο βαρος
πιστεψε με αν εχεις BMW με εξι κυλινδρα το τελευταιο που θα σε νοιαξει ειναι το ποσο λαδι βαζεις...νομιζω οτι τα 6κυλινδρα ειναι ΑΛΛΑ αυτοκινητα..
με ντι τι σι ον δεν θα εχεις ποτε κανενα προβλημα σε ολες τις συνθηκες...
με 2 λογια ρωτα τον εαυτο σου αν θες γυναικα ή ερωμενη....
Μαζι σου 100% Πετραν. Πανω απ ολα να ξερεις τι θες.
Αν σε ενδιαφερουν οι κοντρες οι ταχυτητες και οι επιδοσεις ετοιμαζεσαι να πας στο στρατοπεδο των ηττημενων.
Επειδη σε ξερω ομως, αντε παρτο, να περιμενουμε να παει αργα το βραδυ, και εκει κατα τις δυο να βγαινουμε εξω! Το πανεπιστημιο ειναι κοντα..
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω κάτι που με βασανίζει από την ώρα που έμπλεξα με τα μπεμβεδοφόρα :
ΓΙΑΤΙ ένα 316 όλοι λέτε ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ τη στιγμή που έχει 122 άλογα κ 210 τελική??
Πόσο θέλετε να πάει δηλ? Γιατί δε λέμε το ίδιο για ένα πασσάτ 1.6, Φόκους, νισσάν, βόλβο κλπ. και πόσο πιο βαριά είναι πια αυτή η 316 από τον ανταγωνισμό? (Εξαιρούνται τα υπερ τροφοδοτούμενα)
Ώρες, ώρες έχει κάτι απορίες αυτό το παιδί... :th_Laie_67-1:
Γιατί είναι μπε-βε και ΠΡΕΠΕΙ να είναι τέλειο παντού και πάντα! :p
Δεν καταλαβαίνω? Καίνε λάδια και χαλάνε σινεμπλόκ και στραβώνουν ψαλίδια?
Εξακύλινδρο εδώ! μου καίει 0.8 - 1.0 lt ανα 15.000 χλμ. :original:
Ψαλίδια και σινεμπλόκ "δεν ξέρω" τι σημαίνει και ναι, έχει αλουμινένια.
Τουρμπίνες σε 335i που ξέρω 2-3 (και αρκετά σκαλισμένα) δεν έχουν βγάλει κάτι ως τώρα... Κινητήρες και σασμάν, τουλάχιστον όσο βρίσκεται το αυτοκίνητο στην περίοδο της εγγύησης ελάχιστα έχουν αντικατασταθεί..
Ξέρω όμως ότι πολλά του group αλλάζουν σασμάν ακόμα και στις 6000χλμ, δεύτερο σασμάν στις 15000, κινητήρα στις 20000 ....και έχω 2 γνωστούς-συγγενείς που ναι, ήταν ικανοποιημένοι από τα γκάζια τους, όχι και τόσο από την κατανάλωσή τους, καθόλου από τη συμπεριφορά τους, απογοητευμένοι από την αξιοπιστία τους ...και λογικό ήταν να τα "ξεφορτωθούν" στη λήξη της εγγύησης.... thumb
Όταν ένα αυτοκίνητο ή κινητήρας έχει δυσεπίλυτα, επαναλαμβανόμενα - κοινά με άλλα αυτοκίνητα του ίδιου τύπου θέματα κατά τη διάρκεια της εγγύησης (όταν χρησιμοποιείται, όχι όταν είναι παρκαρισμένο...) τότε υπάρχει και θέμα αξιοπιστίας, ρισκάρεις να το πληρώσεις διπλό εκτός εγγύησης... ανεξαρτήτως εταιρίας..
Μάλλον εννοούν ότι δεν πάει όπως θα έπρεπε να πηγαίνει ένα BMW άσχετα απο τον ανταγωνισμό.
Απο τους 2 άμεσους ανταγωνιστές του, μόνο η C Class πηγαίνει καλλίτερα, υπετροφοδοτούμενη γαρ.
Στην Audi το θέμα είναι για γέλια. Ξεκινά απο 1.8 Turbo, με το ιλλιγγιώδες νούμερο των......120 ίππων :th_Laie_67-1:
Και παραπάνω κυβικά και υπετροφοδοτούμενο και μικρότερη ιπποδύναμη από την 316. Σε νούμερα βέβαια γιατί στον δρόμο είναι άλλη ιστορία.
Kολητος με evo 8 με επανω απο 600 ps σκυλοκοντραδικο αμαξι και σε Σερρες . . .
Το εχει μολις 2 χρονια και το σκυλοβαρεθηκε . . .
Ουτε βολτα με βενζινες στον θεο (βλεπεις evo) με μια γυρα ξανα μεσα για συμαζεμα
σε διαφορα θεματα ασε που εβαλε αλα 15 με 20κ βεβαια θεματα δικα του αυτα . . .
Πηγαμε με το δικο μου Χαλκιδικη και ηταν σαν χαζος απο την χαλαρωση που ειχε . . .
Στην πραξη ; ; ; ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ και ψαχνουμε Μ3 46 αρι . . .
Ολα ειναι καλα και τα γκαζια και οι κοντρες και και και . . . .
Αλλα οταν μιλαμε για ποιοτητα Α κατηγοριας και αυτο συνεπαγεται απο τον ασσο μεχρι
τις σειρες /// Μ . . .
Κανεις δεν μπορει να βγει να πει την καθε βλακεια του για θεμα δυναμης κτλ κτλ κτλ
οταν ΔΕΝ εχει οδηγησει ενα Bmw . . .
Ειμαι καθαρος Bmw δακιας και δεν το κρυβω οτι κοιταω αντικειμενικα ολα τα
αυτοκινητα . . .
Αλλα εχουν +++ αλλα εχουν ----- ποτε δεν θα βγω να πω ειναι μαπα για κατι που δεν
ξερω . . .
Τώρα μάλιστα! Κατανοητό._
Ps: μου λείψατε μικρούληδες, που χαθήκατε? :original:
Στο δικό μου και σε πολλά άλλα που ξέρω, Ε34, Ε36 κλπ αλλάχθηκαν ψαλίδια κ ακρόμπαρα μετά από 16 χρόνια κ 245.000km. Εξάτμιση? Έχω ακόμα την ίδια χωρίς ίχνος σκουριάς. Ποιότητα κύλισης? Πούλμαν. Θα μου πεις άλλοι καιροί άλλα ήθη (τα παλιά Bmw) άλλα όπως κ να έχει υπάρχει διαφορά χαοτική ακόμα κ σήμερα σε ποιότητα κατασκευής για αυτό κ η διαφορά στην τιμή.
Νίκο η μόνη μου ένσταση για την bmw. Δε μπορεί σε άλλα αμάξια όπως μπαίνει το λάδι να το βγάζεις χωρίς να λείπει ένα ml κ τα δικά μας να το ρουφούν με το καλαμάκι. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι η πολυ στροφότητα τους κ η σπορ φύση τους που δικαιολογεί αυτή την κατανάλωση.
Κατανοητό κ αυτό._ :)
Το οτι το συγκεκριμενο honda εχει το συνεργειο με τον μηνα λεει κατι?Και δεν χωραει αμφισβητηση(Ξερω και τον ιδιοκτητη αλλα και το φιλαρακι που εχει το συνεργειο )
Το οτι ολοι αυτοι οι "γρηγοροι" με τα καψτο-σκουντο και τα κουβαδακια τουs μολιs δουν κανα bmw στον δρομο και ψιλοφενεται τουμπανακι πανε και κολλανε απο πισω προφυλακτηρα και γινονται απο προκλητικοι εωs επικινδυνοι λεει κατι?
To οτι αν δουν κανενα Μ οι ''γρηγοροι" στο δρομο εκει γινεται πολεμοs λεει κατι?
Μηπωs.. λεω μηπωs.. προσπαθουν να δειξουν και αυτοι την παρουσια τουs?Οτι και καλα ειμαστε και εμειs εδω με τα χαρβαλοπανηγυρια που οδηγαμε?
Τελικα οταν γ@μ@νε σφυραει ο κ..λοs τουs?
Πριν κάμποσα χρόνια στο Ράλλυ Ακρόπολις , δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιά περιοχή της Αθήνας, έπρεπε να διανύσουν οδικώς μια απόσταση τα αγωνιζόμενα αμάξια προκειμένου να πάνε στην αφετηρία, και πήγαιναν τα πουντοσαξόραλλα και τα τσιγκλάγανε. Και οι οδηγοί των αγωνιστικών κοιτάγανε τους αυστραλοπίθηκους με απορία...
thumb Ήμουν στο Ζάππειο το 2000 ή 2001 (δεν θυμάμαι καλά) και πήγαιναν από το Ζάππειο στην Λ. Αθηνών-Κορίνθου (Λ. Καβάλας) και με το που έβγαιναν Λ. Αμαλίας προς Σύνταγμα τα έπαιρναν από πίσω οι κάγκουρες και άκουγες ξερογκαζιές του στυλ "κοιτάξτε με" δίπλα από τα εργοστασιακά ...αλλά οι οδηγοί ούτε γύριζαν να κοιτάξουν πήγαιναν νορμάλ με λίγες στροφές ίσα ίσα να μη μπερδεύουν... και τα πουντοσαξόραλα όπως λες, από δίπλα βάραγαν κόφτες ....που πας ρε καραμήτρο??????
ΒMW δεν είχε πάντως σίγουρα! Ευτυχώς! thumb
Θα σου εξηγησω γιατι δεν παει το 316, μιας και πριν απο λιγα χρονια, ημουν στην κατασταση "Παιρνω 316 που ειναι και πισωκουνα και ειναι και BMW, η παιρνω κατι απο τον ανταγωνισμου, που δεν φοραει ουτε την ελικα, ουτε πισωκινητο ειναι, αλλα υπερτερει σε περισσοτερους τομεις?"
Και κατεληξα με ενα Volvo S60 2.0T
Ηταν στα ιδια λεφτα, εχει 180 αλογα, τελικη 240 (με τον πατερα μου στο τιμονι, στην αττικη οδο για αεροδρομιο) ειναι ανετο και μαλακο, μιας και οι δρομοι της Αχαϊας πρεπει να ειναι οι χειροτεροι της Ελλαδας. Αξιοπιστο ειναι (περα απο τα σερβις το μονο που εχει ζητησει ειναι ενας αισθητηρας σταθμης αντιψυκτικου υγρου - 17¤). Απο καταναλωση μπορει να καιει 9,5 λιτρα στα χερια μου, αλλα σε ταξιδι με κανονικους ρυθμους ειναι εξαιρετικα οικονομικο. Η ποιοτητα του εσωτερικου ειναι σε αρκετα καλα επιπεδα και απο χωρους, οσο ενα Α4. Για να μην σχολιασω το βασικο εξοπλισμο σε σχεση με το 316 και ειδικα τα καθισματα. Ο PSDEDES μπορει να το τεκμηριωσει. Πριν καμια ωρα, παραλιγο να κοιμηθει παλι στο συνοδηγο.
Ενταξει, μπορει να μην εχει το τιμονι που εχει ενα 316, ουτε το κρατημα (παντα κοντα στα ορια, γιατι σε φυσιολογικες συνθηκες οτιδηποτε ουσιαστικα ειναι αρκετο), αλλα για τα λεφτα του περνεις περισσοτερο αυτοκινητο στους αλλους τομεις.
Φιλικα,
Γιαννης
Γιάννη αν κοιτάξουμε σαν κριτήριο μόνο την τιμή σαφέστατα αξίζει να κοιτάξεις στον ανταγωνισμό αφού με 10Κ λιγότερα αγοράζεις 1.600 άρι με πλήρη εξοπλισμό.
Αλλά από ότι έχω καταλάβει οι περισσότερες αναφορές στην 316 (στο 'δεν πάει') αφορούν στην 'αναιμικότητα' των επιδόσεων της κ στο ότι 'σέρνεται'. Επειδή λοιπόν ήμουν στο κατώφλι μιας τέτοιας αγοράς απορώ που βρίσκουν βάση οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί πλην τις τιμής για 1600cc - να επαναλάβω.
Τι σας έκανε ρε το αμαξάκι? :crying::mad:
Δεν ξερω παιδια εγω παντως με το 316i του 96 β εξαμηνο με τα 102 ps δεν μου εχει βγαλει τπτ αλλαξα δισκο πριν 2 μηνες μετα απο 170000 και αυτο επειδη το πηρα απο τον πατερα μου και του γ@μ@@σ@ την μ@ν@ με αλλαγες κοφτη ενα εχω να πω για το τιμονι του στιβαροτατο και ενα πραγμα σαν να καταλαβενεις τον δρομο να περναει απο το τιμονι στα χερια σου. Σχετικα ευκολο για δριφτ απο κατι toyota νισσαν κ.τ.λ. Και εχω πατησει πολλα 1600 απο σταση π.χ πασατ,audi a4,aydi a3(2002) και τα δυο nissan ιδιο μοντελο με 105 ps , και το εχω και μανησιο, αμα ξερεις να το ξεκινας ειδικα τοσα λιγα αλογα απο τις 2500 γαντζωνει κατω χωρις να σπιναρει και γενικα πολυ καλο μετα απο ποσα χρονια ουτε να τριζουν τα πλαστικα ουτε τπτ.
Και κατι αλλο πριν λιγο καιρο πηγα καραισκακη με ενα φιλο του πατερα μου 4 ατομα μεσα το αμαξι ειναι 316ci 3θυρο e46 2002 μοντελο και επαθα πλακα απο το πως "τραβουσε" να εχει 4τες να δινει γκαζι και λες και ειχε 150 αλογα. Ενω εχει καπου 110 δεν ξερω ακριβως πρεπει να εχει το μοτερ με valvetronik
Φίλε ο τύπος απλά δεν έχει γκόμενα! Είναι μέλος του μακάκα club!!!!!
Η αλήθεια είναι οτι ο Έλληνας ζηλευει,ειδικά τον κάτοχο BMW!!!
Έχω μία Ζ3 μοντέλο 2000 και τα απογεύματα κάνω τις βόλτες μου παραλιακά στην Κατερίνη,ανοιχτό το αυτοκίνητο,παντα καθαρό και η σύζυγος με το λευκό φουλάρι της!
Λοιπόν,κάθε λογής ανθρωποειδή με τα κουβαδάκια τους προσπαθούν να μου ταράξουν την γαλήνη μου! Ο λόγος απλός,"προσπέρασα μια ΒΜW" το δικό μου τρέχει περισσότερο!!!
Τι να κάνουμε,έχει ελαττώματα ο νεοέλληνας!!!!!
Όσο συνεχίζεται αυτό το θρεντ αρχίζουμε να περνάμε στην άλλη άκρη ... BMW η ανώτερη φυλή ! Εντάξει , χαλαρά ...ήρεμα ένα αμάξι είναι το ένα , ένα αμάξι είναι και το άλλο!
Εδώ θα διαφωνήσω. Το BMW είναι για τον ψαγμένο. Το Audi είναι για τους ιθαγενείς που τρελαίνονται για πολύχρωμες χάντρες.
Πριν πάρεις προσωπικά αυτά που γράφω, να σου επισημάνω πως επί 16 χρόνια ήμουν αμετανόητος Αudάκιας. Αυτή τη στιγμή δε θέλω ούτε να τα βλέπω. Περνώ έξω από αντιπροσωπείες και βγάζω σπυριά. Κυκλοφορούν γύρω μου στο δρόμο και θέλω να τα εμβολίσω. Τα σιχαίνομαι. Τα μυρίζω και ξερνάω. Στα μάτια μου πλέον έχουν ξεγυμνωθεί. Και το θέαμα με αηδιάζει. Πολύ.
Μιλάς για κόστος λαδιών σε ένα εξακύλινδρο. Αν αναφέρεσαι στην κατανάλωση, καλύτερα να το ξανασκεφτείς: Μεγαλύτερες φριτέζες από τα VAG μόνο σε παλιά μοντέλα του group Fiat θα βρεις. Αν αναφέρεσαι στην ποσότητα του λαδιού, πάλι σφάλεις. Τα σύγχρονα VAG χρησιμοποιούν μεν μόνο 5 λίτρα αλλά από το Longlife III που κοστίζει 25 ευρώ το λίτρο τιμή αντιπροσωπείας. 25 ευρώ το λίτρο δε κοστίζει ούτε το φλόκι δεινοσαύρων, οι οποίοι σημειωτέον έχουν εξαφανιστεί ήδη από την Κρητιδική περίοδο ήτοι εδώ και 65 εκατομμύρια χρόνια.
Πως είπες? Μπορώ να το βρω κι αλλού φθηνότερα? Ναι, μπορώ να παρατήσω τη δουλειά μου για να τρέχω στην άλλη άκρη της Αττικής ώστε να βρω λάδι για το κωλάμαξο 8 ευρώ φθηνότερα το λίτρο και να γλυτώσω έτσι 40 ολόκληρα ευρώ! Μόνο που ο τεχνικός σύμβουλος της Audi ο κ. Μ@λ@κοκαύλης έχει το δικαίωμα να μη βάλει αυτοκόλλητο για το longlife service γιατί το λάδι ήταν 'του πελάτου', δημιουργώντας έτσι προβλήματα σε θέματα εγγύησης. Και καλύτερα να παίζεις ρώσικη ρουλέτα με το 45άρι του Κάλαχαν παρά με την εγγύηση των VAG.
Αλλά ας πάει στο διάολο κι αυτό. Πες μου γιατί πρέπει να πληρώσω 25 ευρώ το λίτρο για το λάδι του Audi όταν η 911 παίρνει Mobil 1 με 12 ευρώ το λίτρο, αγορασμένο μάλιστα από την Sportscar? Εκτός κι αν η φριτέζα του Audi είναι κινητήρας επιδόσεων ενώ ο 3.6 boxer της 911 όχι.
Ας πάμε τώρα στο θέμα των ψαλιδιών και των σινεμπλόκ. Θες να πεις ότι τα Audi δεν έχουν θέμα? Εδώ τα Α4 (κυρίως B5, B6) άλλαζαν πιο συχνά τα αλουμινένια ψαλίδια τους απ' ό,τι τα μπουζί. Τα σινεμπλόκ των αντιστρεπτικών που μετά από 1 χρόνο σκούζουν σα σουμιέδες σε ντιβάνι μπουρδέλου? Τα top mounts που γίνονται σώβρακο και όταν γυρνάς το τιμόνι νομίζεις ότι αλέθεις φρυγανιές Βοσσινάκη? Τα ημίμπαρα κρεμαγιέρας που αποκτούν τζόγο με το παραμικρό και που σου δίνουν την εντύπωση ότι οδηγείς αυτοκίνητο της Fischer-Price σε καλντερίμι?
Όσο για τον κινητήρα, το πρόβλημα δεν είναι η τουρμπίνα που κάνει 750 ευρώ, ούτε η πολλαπλή που κάνει άλλα 200, ούτε οι πολλαπλασιαστές που κλάνουν κάθε τρεις και λίγο, ούτε οι σωλήνες αναθυμιάσεων που χάνουν από παντού, ούτε οι υποπιέσεις που σκίζονται, ούτε οι διάφορες αντεπίστροφες βαλβίδες και ηλεκτοβαλβίδες που είναι time bombs, ούτε οι σκάστρες που έχουν διαφράγματα από τσιχλόφουσκα, ούτε τα MAF που καίγονται για πλάκα, ούτε τα καπάκια που ραγίζουν, ούτε οι ιμάντες που ποτέ δεν αναβαθμίστηκαν σε καδένες, ούτε οι υποτυπώδεις μεταβλητοί χρονισμοί που μένουν στον τόπο, ούτε οι τσιμούχες, ούτε οι φλάντζες, ούτε οι πλαστικές αντλίες νερού που μένουν φαφούτες ούτε και τόσα άλλα που θα χρειαζόμουν 3 σελίδες ν' απαριθμήσω. Το πρόβλημα είναι η τσιφουριά της μητρικής εταιρείας. Η τσιφουτιά να φτιάξει όλα τα παραπάνω, η τσιφουριά να βάλει ένα ψυγείο λαδιού, η τσιφουτιά να προβλέψει ένα μεγαλύτερο i/c για χώρες όπως η δική μας, η τσιφουτιά να τον παντρέψει με ένα κιβώτιο που έχει αίσθηση, που δεν κουρεύει γρανάζια, που δεν σκαλώνει στις γρήγορες αλλαγές και που όταν αλλάζεις ταχύτητες δεν κάνει σα να παίζεις με τον κύβο του Ρούμπικ.
Ίσως κάποιοι πιστεύετε ότι το μάμησα και ψόφησε το θέμα με τα Audi. Έχω όμως δυο ακόμη πράγματα να αναφέρω τα οποία με εκνευρίζουν περισσότερο απ' όλα όσα προανέφερα.
Το πρώτο είναι οι άνθρωποι που τα αγοράζουν: Κάποιοι είναι σοβαροί και γουστάρουν τεχνολογία. Αυτοί έχουν αγοράσει λάθος αυτοκίνητο αλλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη. Οι περισσότεροι όμως είναι τύποι που θα ήθελαν να πάρουν Impreza ή Evo αλλά θέλουν ποιότητα και κυριλέ καταστάσεις ώστε ν' ανέβει το status τους. Γιατί πως αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις το φαινόμενο του ανθρώπου που αγοράζει ένα Audi, του βάζει πρόγραμμα, το χαμηλώνει, του πετάει μια χειροποίητη από τον τάδε τσιγκοπάφλα εξατμισά, το κάνει λουκ RS και τελικά καταλήγει να του χώνει μια GT28RS, εξωτερική wastegate Tial, full Samco, i/c Hercules, μπουζί ιριδίου, Aquamist, CAI, ροϊκά βελτιωμένες πολλαπλές εισαγωγής, θηριώδη μπεκ που ψεκάζουν σαν ποτιστήρια της Gardenna, 100άρηδες καταλύτες, headers, by-pass pipes και ελεύθερες εξατμίσεις που καλύπτουν ακόμη και τον -μετριότατο κατά τη γνώμη μου- ήχο του Bose ηχοσυστήματος?
Το δεύτερο που μου τη δίνει είναι το τουπέ των πωλητών και των τεχνικών συμβούλων στις αντιπροσωπείες. Οι πρώτοι χαρακτηρίζονται από επιτηδευμένη ευγένεια που καλύπτει ανυπέρβλητη ηλιθιότητα. Κουστούμια και γραβάτες κι από πίσω αέρας κοπανιστός. Δήθεν ενδιαφέρον κι από κάτω τατουάζ το όνομά σου με ανεξίτηλη μελάνη στα @@ τους. Οι δεύτεροι υπόσχονται τα πάντα και σου δίνουν παπάρια:
- Καλησπέρα σας, ο κύριος Μ@λ@κοπίτουρ@ς?
- Παρακαλώ! (Ναι, ο ίδιος γαμώ την τύχη μου. Τι σκατά θες?)
- Λέγομαι Μ@λ@πέρδ@ς και θα ήθελα να δείτε ένα πρόβλημα που έχω σε ένα Audi.
- Πρόβλημα? Σε Audi? Αδύνατον! (Εννοείς αυτή τη μ@λ@κί@ που παθαίνει όλο εκνευριστικές σπασ@ρχίδικες βλάβες και μας έχει μαμήσει στο τρέξιμο? Τι στο διάολο έπαθε πάλι τέλος πάντων γ@μώ την κάσα μου μέσα που όλο @σχετες κουλομαρίες του κερατά πάνε και αγοράζουν?)
- Να σας εξηγήσω, παρουσιάζει το τάδε και το δείνα αλλά σποραδικά (Μέχρι να μπω στο συνεργείο, όταν ο Υδροχόος είναι στον ανάδρομο Ερμή ή όταν κλάνω και επιταγχύνω ταυτοχρόνως).
- Α μάλιστα, κατάλαβα. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά θα πρέπει να το παρακολουθήσουμε. (Θα παίζουμε με τις τάπες των βαρελιών μέχρι να μας ξαναπάρεις τηλέφωνο για να μάθεις την πρόοδο. Μετά θα σου στείλουμε fax με ταξιδιωτικά περιστέρια ή μήνυμα με σήματα καπνού).
- Ξέρετε, το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση!
- Φυσικά, αλλά αν διαβάσετε τους όρους της επέκτασης δηλώνεται κατηγορηματικά ότι πρέπει να έχετε κάνει ΟΛΑ τα service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία ώστε να ισχύουν οι όροι. Παρ' όλα αυτά, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατί βλέπω πως είστε παλαιός πελάτης (Θα σας αλλάξουμε χωρίς χρέωση το ψιψιψίνι που κοστίζει όσο μια τρίχα απ' το παπάρι μας και θα παρακολουθήσετε ΕΣΕΙΣ το φαινόμενο. Αν το πρόβλημα επανέλθει θα πρέπει να αντικαταστήσουμε και το κοκοψόψαρο που κάνει 1.000.000.000.000 ευρώ και που θέλει 3 χιλιετίες χρόνο παράδοσης. Με δική σας χρέωση φυσικά).
- Δικαιούμαι νομίζω και αυτοκίνητο αντικατάστασης, έτσι?
- Βεβαίως, αλλά έπρεπε να μας είχατε ειδοποιήσει. Θα φροντίσω όμως να σας τακτοποιήσω με ένα εταιρικό που έχουμε, άλλης μάρκας. (Ήρθες με R8, θα φύγεις με Φορντ Φλόκους 1.4).
κωλαφος!:warriorsmiley:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ !!!
Πρεπει να την εχει παθει πολυ απο audi και να εχει δωσει ενα σκασμο απο τα ωραια του λεφτακια αλλιως δεν εξηγειτε!:shok::shok:
Και οπως ανεφεραν και παραπανω ΧΕΙΜΑΡΟΣ
:thumbsup::thumbsup::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ενταξει Αρη.. απο τα καλυτερα ποστ σου :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:thumb
Άρη...S8Nικό ανάγνωσμα.
Αρης σε απιστευτο λιβελογραφημα !!!
Δε φανταζεσαι ομως ποσο με εκφραζουν τα λογια σου!
"Το Audi είναι για τους ιθαγενείς που τρελαίνονται για πολύχρωμες χάντρες."
Δεν εχω λογια απλα προσκυναω στο κειμενο σου και ανεβαινεις ενα ακομα σκαλοπατι στην σκαλα της συμπαθειας και εκτιμησης μου.
(και ας το παιζεις ντροπαλουλης στις συναντησεις):)
GROUP VAG MUST DIE!!!!!!!!!
:warriorsmiley::warriorsmiley::warriorsmiley: