ποια συσκευη ειχες πριν???
μηπως νοκια???
Printable View
ποια συσκευη ειχες πριν???
μηπως νοκια???
οχι ρε παιδια sony ericson ηταν και το προηγουμενο, οταν κανω κληση μου γραφει κανονικα τα ονοματα, οταν ομως λαμβανω κληση ενω ειναι αποθηκευμενος ο αριθμος μου δειχνει μονο το νουμερο! Το ιδιο και στα μηνυματα!
πριν δοκιμασεις οτιδηποτε, βγαλε τη σιμ, σβησε τις επαφες απο το τηλεφωνο, ξαναβαλε τη σιμ και δοκιμασε να τα ξαναπερασεις.
Μου χει συμβει παρομοιο σε απο symbian γιαυτο ρωτησα αν ειχες νοκια.
Επισης δες μηπως θελει να ειναι αποθηκευμενα με το +30 (ή 0030) διοτι ετσι ερχονται απο τον παροχο οταν δεχεται τις κλησεις. Αν και στο δικο μου δεν εχει τετοιο θεμα, εχουν αναφερθει καποιες περιπτωσεις που με το που μπηκε το προθεμα εφτιαξε...
το +30 ή το #31# και γενικα προθεματα που δουλεια τους δεν ειναι να καλουν αριθμο αλλα να του δινουν ιδιοτητες, ειναι ρυθμισμενο να μην "ενοχλουν" τις συσκευες.
Αυτο που λεει ο sharky οτι εχει παρατηρηθει πρεπει να ειναι bug λογικα στα carrier settings.
Οπως και να εχει, ολες οι λυσεις πρεπει να δοκιμαστουν μεχρι να βγαλεις ακρη τι ειναι αυτο που φταιει.
παιδια πως θα συνδεσω το κινητο με το pc? οταν το πηρα συνδεσα με usb στο pc μου και μου εβγαλε το κινητο 3 ενδηξεις, φορτηση-συνδεση με υπολογιστη και ακομα μια που δε θυμαμαι, τωρα οταν το συνδεω το κινητο με το pc κανει απευθειας φορτηση δε με ρωτα για συνδεση με pc και τετοια, τι κινηση να κανω απο το κινητο για να συνδεθει? προσπαθησα 2 μερες δεν εβγαλα ακρη και αν συνδεθω υπαρχει τροπος να μεταφερω τις επαφες μου στο pc? με το προγραμμα media go και pc companion γινετε? αν ναι πως?
τελικα καταφερα να το συνδεσω ηθελε μια ρυθμιση απο το τηλ (συνδεση εντοπισμος σφαλματων επρεπε να ειναι ενεργο) , τωρα για το πως θα περασω τις επαφες στο pc γνωριζει κανεις κατι?
Τι εννοεις? Που εχεις τις επαφες σου? Αν τις εχεις στο τηλεφωνο γιατι να τις περασεις στο PC?
θελω να το κανω αναβαθμιση φιλε μου και θα σβηστουν ολα, ο λογος που θα το κανω αναβαθμιση ειναι οτι δεν κρατα πολυ η μπαταρια πηγα στο καταστημα που το πηρα και μου ειπαν ισως μια εφαρμογη να κολησε και να σε τραβα συνεχεια μπαταρια, αρα δοκιμαζουμε την αναβαθμιση και μετα βλεπουμε, μια μερα το πολυ μου κρατα η μπαταρια, τις επαφες τις εχω στο τηλ και θελω να τις περασω στο pc
Ε τοτε σωσε τις μεσω του site της sony ericsson ή googlemail με τη διαδικασια μεσω του τηλεφωνου -> συνδεση web. Αλλο τροπο δεν ξερω σορυ
μπορεις να περασεις τις επαφες σου ειτε στο office (outlook), ειτε αν εχεις λειτουργικο μετα των vista στα windows contacts(αυτο προτεινω).
ακομα μπορεις αν εχεις google contacts ή yahoo! address book.
Λοιποοοον ! Η συζηγος εχει πλεον το προ και εγω πηρα εχτες το απλο απο το φιλο Σνουπη! Οταν πηρα το δικο μου πηγε η γυναικα μου και εβαλε το δικο της g-mail στο δικο μου, αποτελεσμα ολες της οι επαφες να ερθουν στο κινητο μου!!! Κανενα προβλημα ....του πατησα ενα ρεσετ "επαναφορα εργοστασιακων" εκανα αλλο, δικο μου g-mail και ολα οκ! Ελα ομως που εμειναν οι επαφες μου στο g-mail της γυναικας μου και τωρα εχει αυτη το ιδιο προβλημα!!! Απο οτι φαινεται θα αλλαξει κι εκεινη το δικο της και ολα οκ.
Εχοντας το 2 μερες στα χερια μου πιστευω οτι κανει τα λεφτα του! Γενικα ευχαριστημενος. Καποια applications που εχει και θελουν license και λοιπα μπορουμε να τα σβησουμε αν δεν τα χρειαζομαστε??? Με το GPS δεν μπορω να βγαλω ακρη... λεει για χρεωσεις κτλ ..........χωρις χρεωσεις οπως ηταν το παλιο χperia δεν γινεται???
Καλοριζικο!!!! Προσεξε μονο μη του φορτωσεις απο το μαρκετ α) προγραμματα που κλεινουν αποτομα τις ανοικτες σου εφαρμογες και β) προγραμματα που παρακολουθουν realtime τη καταναλωση της μπαταριας. Αυτα απο οτι ακουω ειναι βασικη αιτια να πεφτει γρηγορα η μπαταρια...κατι το οποιο δεν ειναι το φορτε του ....
1. Οχι δεν σβηνουν εκτος αν το κανεις routed - δεν ξερω πως γινεται, ουτε το συνιστω, αλλα αν σου πετυχει μετα κανεις οτι θες
2. Οταν συνδεεσε με web δεν χρεωνεσαι. Οταν ομως συνδεεσε μεσω διντυου κινητης ναι εχει χρεωσεις. Για το λογο αυτο φορτωνεις αυτα που σου εστειλα με ΡΜ....
καλη αρχη
First Trojan Hits Android Phones
A local outbreak of a mobile trojan in Russia has shown us something new: The Android operating system might need an antivirus.
The malware was detected by security firm Kaspersky, who confirmed the file is named “Trojan-SMS.AndroidOS.FakePlayer.a” and is downloaded as a typical .APK Android app. The company stated this is the first known Android (Android)-specific trojan.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ
πηγη:mashable.com
Διαφορες δεν βρηκα μεταξυ των 2 παρα μονο στο παχος, το προ εχει το πληκτρολογιο και ειναι λιγο πιο παχυ απο το αλλο.
Τωρα ποιο απο τα 2........προσωπικα προτειμω το προ με βολευει καλυτερα στα μηνυματα λογω του πληκτρολογιου αλλα και η μικρη διαφορα στον ογκο για εμενα ειναι στα + μιας και το απλο εχει γλυστρισει απο τα χερια μου 2-3 φορες ηδη!!! ευτυχως χωρις πτωση ......ακομα !
Το θεμα με την αναγνωριση κλησης το παρουσιαζει το προ, απο οτι μας ειπαν απο την εταιρια μαλλον ειναι προβλημα της συγκεκριμενης συσκευης. Αυριο θα επιστραφει και ελπιζω οτι θα αντικατασταθει αμεσως μιας και ειναι μιας εβδομαδας, ευχομαι να μην ακουσω διαφορα του στυλ "αφηστε το θα το στειλουμε Αθηνα για αναβαθμιση " κτλ γιατι θα εχουμε ξεστροφαλιασματα!!!:ranting2:
τελικα εκανα αναβαθμιση το experia και βρηκα την υγεια μου :thumbsup:, 2 μερες τωρα και ακομα δεν το εχω φορτιση ενω πρωτα καθε μερα το φορτιζα, η αναβαθμιση ηταν θεμα 5 λεπτων και δωρεαν φυσικα, τελος καλα ολα καλα μικρο και θαυματουργο το experia thumb
ρε παιδια ξερει κανεις ποτε βγαινει η καινουρια αναβαθμιση για το xperia?
σορυ δεν διευκρινισα για το xperia mini εννοουσα!!μπαινω να κανω update και μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο το τηλ και εχει την εκδοση 1.8!!η 2 δεν ηταν να βγει μεσα στον Σεπτεμβρη?
ΥΓ οκ την βρηκα για να δουμε τι θα γινει!!!!!!https://www.sonyericsson.com/cws/sup...?cc=gr+lc%3Del
Οσον αφορα τις εκδοσεις android για τα xperia,υπαρχει εντονη φημολογια οτι θα περασει απο την 1,6(donut0 απευθειας στην 2,2(froyo).στις επομενς μερες θα ξερουμε...Εξαλλου μονο η htc εχει προς το παρον περασει την 2,2,ενω η samsung περιμενει λογω καποιων bugs που ειχαν οι πρωτες beta versions..
Παρακατω βαζω μερικες χρησιμες εφαρμογες-παιχνιδια που χρησιμοποιω προσωπικα στο galaxy:
1)3G Watchdog
2)Apn Droid
3)Eortologio Greek
4)MSN Droid
5)Barcode Scanner
6)Advanced Task Killer
7)aFlashlight
8)AndRanking
9)BattleSea
10)Bump
11)TowerRaiders
12)Flight Director
13)FingerScanner
14)Zougla
15)WiFi Analyzer
16)Google Sky Map
17)Shazam
18)Smart Measure
19)Texas Hold Em
για το Χ8 τι γνωμη εχετε?? θελει να το παρει η κοπελια μου σε ασπρο....//
ειναι κατι αναμεσα στο Χ10 και στο X10 mini.
μετριος προς καλος επεξεργαστης για την εποχη.
Μετριοτατη καμερα.
Ομορφο design.
Μειον του οτι τρεχει σε 1.6 και οχι 2.1(δε θυμαμαι αν εχει βγαλει update)
Oστοσο δε ξερω αν εχει κυκλοφορισει ακομα εδω
ρε παιδια πως στο καλο παιρνουμε bacup στο xperia mini???δεν βγαζω ακρη με τπτ
Δεν νομιζω οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα με την προσεγγιση που ξεραμε μεχρι σημερα πχ στα νοκια.
Τις επαφες σου τις περνας στο google mail ή μεσω του site της ericsson και φωτο κλπ στο PC με αντιγραφη.
Επισης μπορεις να βγαλεις την καρτουλα και να την βαλεις στο λαπτοπ να κανεις copy paste ολων των αρχειων σου
Ουουουουουουουουου σε βρισκω πολυ πισω.
Απο τα 3 προγραμματακια του γινεται το μπακαπ.
Δεν θυμαμαι πως διατανο τα λενε αλλα εχουν επιλογη.
Συνκ καπως ετσι.
Χεχε ρε ατομο, το sync (synchronization) ή συγχρονισμος δεδομενων ειναι ακριβως αυτο που περιγραφω πριν.
Μεσω google mail ή μεσω sonyericsson.
Συγχρονιζει επαφες, ημερολογιο κλπ
καταλαβα μπλεξιμο!!!βασικα θελω να κανω αναβαθμιση!!αν κανω θα χαθουν οτι εχει μεσα οπως γινοταν σε ολα τα αλλα τηλ η περναει απο πανω την αναβαθμιση και παραμενουν ολα οπως ειναι???
Για τον ιδιο ακριβως λογο δεν εχω κανει αναβαθμιση, αν και οσοι εκαναν μου ειπαν οτι δεν ειχε κανενα θεμα μετα. Το περασε απο πανω χωρις να σβηστει τπτ.
Και γιατι ομως να κανω αναβαθμιση? Μια χαρα δουλευει, και δεν εχω ορεξη για μπλεξιματα
εμενα δυστυχως Κωστα κολλαει και κανει διαφορα !!να φανταστεις το κανεις απενεργοποιηση και αυτο κανει επανεκκινηση δλδ ξαναανοιγει!!!και θελω να κανω και το bluetooth να δουλευει κανονικα μιας και δεν το αναγνωριζει κανενα κινητο
καλησπερα παιδια
αγόρασα κι εγώ το xperia mini pro εδώ και 5 ημέρες, και παρότι θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι και ασχετη με την τεχνολογία, το μηχάνημα με έχει βγάλει νοκ-αουτ και τα νευρα μου τα έχει κάνει αλοιφή.
1. Κατέβασα και εγκατέστησα το bluetooth file transfer. Υποτίθεται ότι δουλεύει. Δεν συνδέεται με κανένα μηχάνημα, βγάζει συνεχώς ότι είναι "συζευγμένο αλλά όχι συνδεδεμένο". Καμία πρόταση?
2. Αφού ρώτησα τους υπαλλήλους της κινητής τηλεφωνίας για το εφικτόν του πράγματος, πήρα μια 8αρα GB κάρτα και αφού αντέγραψα μέσα όλα τα αρχεία που είχε η αρχική κάρτα από τη μαμά του, το έβαλα στο κινητό. Μετά από 36 ώρες κόλλησε η κάμερα και το κινητό έκλεινε μόνο του. Γιατί κόλλησε με τη νέα κάρτα? Καμία ιδέα?
3. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις επαφές, παρότι τις έιχα περάσει μέσα σύμφωνα με τις οδηγίες, δεν αναγνώριζε τα νούμερα. Από το κατάστημα μου είπαν οτι έφταιγε το +30. Και το προσέθεσα δια χειρός σε όλες τις επαφές.
Οκ, αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί γελάτε με τα παθήματά μου, δεν είμαι τόσο εξοικειωμένη , αλλά βρε παιδιά, χρειάζεται δίπλωμα ΕΜΠ για αυτό το κινητο? Τι κάνω λάθος? Σας παρακαλώ βοηθήστε γιατί το χρειάζομαι οπωσδήποτε αυτές τις μέρες και αν δεν είναι η συσκευή προβληματική (αλλά εγώ) πρέπει να βρω τρόπο να δουλέψει άμεσα.
Κατ αρχη καλως ηρθες στο φορουμ. Αν θες πες μας 2 λογια εδω να συστηθούμε.
Οσο για το κινητο σου:
1. Το bluetooth file transfer δεν λειτουργει οπως ξεραμε μεχρι σημερα τα bluetooth. Στην πραξη βλεπει της αλλης συσκευης τα αρχεια (σε φακελο βεβαια που επιτρεπεται να φαινονται) και μετα τα μεταφερεις.
2. Αυτο με τη καρτα δεν το καταλαβαινω. Μηπως ειναι μεγαλη ή μηπως φταιει η συσκευη...
Τι να πω ρε παιδι μου...εγω δεν ειχα κανενα προβλημα. ολα δουλεψαν αμεσως και συνεχιζουν να δουλευουν αψογα στο κινητο αυτο.
για το θεμα με τη καρτα απλα δοκιμασε να σωσεις οτι χρειαζεσαι στο πσ.Μετα διεγραψε τα παντα απο μεσα, στη συνεχεια βαλτη στο κινητο.Απο τις ρυθμισεις καπου θα σου εχει να κανεις διαμορφοση καρτας μνημης(αλλιως γνωστο και ως format memory stick).
θα κανει μονο του το κινητο διαμορφωση και μετα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα για κολληματα της καρτας.
Τι σκ@τ@ κάνουν ρε γμτ μου με τα λογισμικά τους?
Ενώ το sony ericsson K770i μέσω του bluetooth έπαιζε άνετα μεσω του dynavin σε όλα του, το xperia mini ενώ μου λέει στις υπηρεσίες του use for phone audio και use for media audio, το δεύτερο το κάνει, ακούγοντας τα μουσικά κομμάτια απ τα ηχεία του αυτοκινήτου, στην λειτουργία τηλεφώνου ενώ έχει επικοινωνία με την οθόνη του dynavin, επιλογή, phonelist κλπ, από ήχο τίποτα.
Αυτες τις μερες απεκτισα και εγω ενα mini!!
Ευχαριστημενος ειμαι αλλα εχω μερικες ερωτησειςQ
Στις επαφες δεν μπορω να βαλω γενεθλεια και να τα βαζει κατ ευθειαν στο ημερολογιο??
Η φωτογραφικη δεν εχει ζουμ??
Προφιλ δεν εχει (οπως παλια)??
Σε πιο φακελο αποθηκευονται τα ρημαδιασμενα τα αρχεια(μουσικη, φωτο, βιντεο)???
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ Manual?????