δεν με καταλαβες..τα πλαισια τους αντεχαν παραπανω αλογα..τα μοτερ μια χαρα πηγαιναν..και ας εκαιγαν κατιτις παραπανω!!
Printable View
Ειναι δικαιο? Να γινει πραξη?
:popcorn:
ΜΠΑΞΕ πρόεδρε!
Σταματη πριν μπαξεις, δες το ανοιχτο. Διοτι ανοιχτο μοιαζει με βομβαρδισμενο αγροτοσπιτο που του λειπει η οροφη. Η εκδοση μπαουερ εχει απλα κομμενη την οροφη, με το μεταλλικο πλαισο των εμπρος και πισω παραθυρων πρακτικα αμεταβλητο.
Εχω προβληματιστει αρκετα. Ουτε εμενα μου αρεσει τοσο.
Αλλα Ε30 σε καλη κατασταση ειναι πλεον σπανιο πραγμα.
Εχω βρει ενα πρωτης σειρας με τα στενα φαναρια πισω, ενα καμπριο σε πόυ καλη κατασταση και ενα εντελως ρημαδι με χαρτια 316 και μοτερ πιθανον διλιτρο.
Ευχαριστοι προνληματισμοι, σκεφτομαι σοβαρα να παρω το ρημαδι και να το κανω να μοιαζει με Μ3.
Θα διαφερει βεβαια στα ακρα, αλλα θα βρεθει κατι νομιζω.
Θα δειξει. Προς το παρον μαζευω συμβουλες.
Κι εμένα δεν μ'αρεσει το cabrio, μου μοιάζει λίγο αλλόκοτο. Υπομονή να βρεθεί ένα αξιοπρεπές κουπεδακι, γνώμη μου.
Έχεις σκεφτεί 318is;
Ειναι πολυ καλα τα is για να τα κανιβαλισω.
Οσα εχω δει ειναι σε τιμια χρηματα για την κατασταση τους, αλλα δεν θελω ενα ακομα που δεν θα μου κανει καρδια να το πειραξω.
Ενα 30αρι ιδανικα πρωτη σειρα και μετα οτι μου κατεβει στην γκλαβα θα ηταν το καλυτερο.
Θα δειξει. Κατι θα βρεθει. Εκτος αν κατσει παλι καμμια περιπτωση σαν το Ζ3, οποτε θα το παρω και αυτο και μετα θα ψαχνω για αλλο προτζεκτ.
Σταματη τελειωσες τη συλογη με τα υπερατου μεσα στη καραντινα και τωρα μαζευεις σιδερα για να γεμισεις σιλο???
Ειμαι σε φαση που παιζω με τα νευρα της γυναικας μου. Να δω ποσα αμαξια θα αντεξει μεχρι να ουρλιαξει…
https://youtu.be/AXqyFy1SLnA
Σημερα ειχαμε μπουγαδα….
Τι είναι αυτό ρε Σταμάτη? Τι ξενέρωτο βίντεο? Που είναι οι ημίγυμνες καλλονές που βρέχονται με τα σφουγγάρια και καθαρίζουν το παρπρίζ με τα σιλικονούχα στήθη τους? Άμα το επίπεδο του φόρουμ είναι αυτό, να ανεβάσω και 'γω ένα βίντεο που θα φαίνομαι εγώ, με σώβρακο, φανέλα και φραπέ να καθαρίζω φασολάκια ακούγοντας δεύτερο πρόγραμμα.
Ειναι αργα να κανω καριερα στο γιουτιουμπ.
Εσυ ομως με τα φασολακια, προλαβαινεις το onlyfans νομιζω.
Προσωπικά το βρήκα mesmerising το video.
Έκανα like και subscribe.
Χωρις να εχει βγαλει σφαλμα και χωρις ουσιαστικο λογο, εψαξα το μοτερ να δω οτι ειναι «πενα» και ο δευτερος κυλινδρος βγαζει χαμηλες μεν, αλλα διαφορετικες τιμες απο τις υπολοιπες.
Οποτε θα το ψαξω. Γιατι; Επειδη μπορω.
Ξεκιναω με σωληνακια μηπως και καποιο εχει φθορα και τραβαει αερα, θα αυνεχισω με τεστ συμπιεσης (δεν νομιζω πως τοσο χαμηλες τιμες θα δειξουν κατι στραβο) παω μετα σε μπουζι και μπεκ (αλλαγη και καθαρισμα) που ετσι και αλλοιως τα θελει, καλωδια και τελος πολλαπλασιαστη.
Με την ευκαιρια θα κανω και μια προληπτικη συντηρηση σε οτι δω και δεν μου αρεσει.
Ετσι οπως γυρναγα σπιτι εφαγα φλασια.
Σταματησα σε ενα φιλο παλιατζη στο Χαλανδρι και δανειστηκα εναν πολλαπλασιαστη (ειναι μονομπλοκ 4αρης στο Μ43)
Τον περασα πανω και ιδου οι μετρησεις.
Καταληγω λοιπον πως φταιει αυτος μιας και οι ενδειξεις στον κυλινδρο 2 με τον δανεικο ειναι κατω απο τις προηγουμενες.
Αρα, θα παρω και εναν φρεκο μαζι με ολα τα αλλα και το Σαββατο θα του κανω μια συντηρηση.
Με την ευκαιρια μετρησα και τους θερμοστατες και ειναι κομπλε. Ανοιγουν κανονικα και δειχνουν σωστα νουμερα.
Οπως και τα μειγματα.
Ομορφα….
Ποσο χαιρομαι να σκαλιζω διαφορα και να ηρεμω στο γκαραζ το βραδακι.
Να ειχα και τον Γιαννη να με βλεπει και να καθαριζει φασολακια, θα ηταν πραδεισος.
Έτσι για την ιστορία, γιατί στην προτελευταία φωτό η θερμοκρασία ψυκτικού είναι 94.22C ενώ στην τελευταία 104.53C? Ο θερμοστάτης που ανοίγει?
Νομιζω μια γκαραζαδα με Αρη, ειναι επιβεβλημενη.
Το τριο βλαμενο σε απαρτια.
Να ξέρεις ότι έχω κάνει πολλές μ@λακίες τον τελευταίο καιρό, οπότε όπου να 'ναι θα σκάσουν, και θα αναγκαστώ να ανεβάσω το έταιρον ήμισυ στην πρωτεύουσα για ψώνια, για να συνεχίσει να είναι έτερον ήμισυ, και να μην μετατραπεί σε γλυκόπικρη ανάμνηση.
Θα φροντίσω να μου μείνουν 10€ για τα σουβλάκια μου, τα οποία θα έρθω να φάω (και κατά συνέπεια να λερώσω) στο γκαράζ σου. Εσύ φάει φασολάκια, δε με νοιάζει.
Στο γκαραζ μου και θα πληρωσεις ρε φιλε;
Ελεος.
Εχω ταϊσει τον Αρη. Δεν με φοβιζει τιποτα.
Με κάλυψες. Για γλυκό τι θα έχεις?
Οτι φερει ο Αρης…. :-)
Ιδου η αιτια του κακου.
Το εβγαλα ολο και θα αλλαξω και τα καλωδια με την ευκαιρια.
Πρεπει να αντιμετωπιζουμε τις δυσκολες με αισιοδοξια παντως.
Ο Γιαννης θα ελεγε το κερατο μου καταραμενος πολλαπλασιαστης, ρημαδι πεμβε, ατιμη κενωνια κτλ
Εγω το βλεπω θετικα, λεω να μια ωραια ευκαιρια να ριξω λεφτα σε κατι δημιουργικα ωφελιμο και να περασω λιγο ακομα χρονο στο γκαραζ μου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Και μετα λεω το κερατο μου καταραμενος πολλαπλασιαστης, ρημαδι πεμβε, ατιμη κενωνια κτλ
Όλοι στα λόγια μου έρχεστε...
Δεν ανοιγω νεο θρεντ.
Project Impulse
Τι εχει:
Σκοτεινο ιστορικο. Μαλλον εισαγωγη απο τη Γερμανια
Πινακιδες… κουλο, αλλα εχει.
Ταμπλω απο 320 παρολο που ειναι 315
75 μουλαρια (ουτε καν)
Αρωμα απο Paul Bracq
Το δεν εχει:
Σχεδια για το μελλον
Σκουρια. (Καθολου)
Σινεμπλοκ (ειναι σαν να εχει αλλα δεν εχει)
Ειναι απο τις φασεις που λες, δε γμιεται… και το παιρνεις.
Ολη η φαση εγινε στη Νεα Ιωνια διπλα στη δουλεια μου. Το κοιταγα καιρο στο πεζοδρομιο, σημερα πετυχα τον ιδιοκτητη που την ειχε βαλει μπρος και τη δουλευε ρελαντι (προφανως σε μια προσπαθεια να δει ποσο αντεχει η φλατζα) και κουβεντα στην κουβεντα, δεν ξερω πως, βρεθηκα να του συζηταω μεταβιβαση.
Ειπε θα το σκεφτει, του εδωσα το τηλεφωνο μου και εφυγα. Σχεδον το ειχα ξεχασει μεχρι το μεσημερι που με πηρε δυο φορες γιατι την πρωτη δεν το ειδα καν οτι χτυπησε και μου ειπε μια τιμη που δεν σκεφτηκα καν.
Η μεταβιβαση εγινε ηλεκτρονικα παρακαλω σε συννεοηση με την κορη του που εχει και τους κωδικους του, η οποια σχεδον με ευχαριστησε που πηρα το αμαξι…
Τι θα το κανω… δεν εχω ιδεα. Προς το παρον ειναι στο γκαραζ μου στη δουλεια.
Και μαλλον εκει θα μεινει μεχρι να αποφασισω.
Και ναι σαφως και δεν της εχω πει κουβεντα…
Μονη μαλκια πως τωρα στη δουλεια πρεπει να ψαχνω παρκινγκ για να βαλω το αμαξι καιως και στο σπιτι και στο γραφειο τις θεσεις καταλαμβανουν οι γριες….
Αντε, με τις υγειες μου…
Καλα πηγε και αυτο… 323 παντως δεν θα γινει…. Με πομονα με βλεπω μαλλον….
δεν εχει γουστο ο ερωτας αν δεν παιζεις με τα ορια της συντροφου σου! και περα απο αυτα στην περιπτωση σας! καλοο κομματι ,αναμενουμε εξελιξεις !
Σοβαρα τωρα? Αυτο ξεπερναει τα ορια του management για midlife crisis (ζήλεψα.... πολύ....)
Μεγεια το μαυσωλείο Σταμάτη. Αντε θα βγει καλά αυτός ο χειμώνας :original: Αυτής της εποχής τα πενβε με την ανάποδη μούρη like καρχαρία έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ της φίρμας του σπορ του αλητικου του μπγουταλιτατ αλλά και κΕρελε. Εγώ πάντως όταν βλέπω Ε21 Ε28 E24 κτλ παθαίνω ένα τζιτζιρομάλλιασμα. Ρίξε ένα μάτι κι εδώ Σταμάτη
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=23696
Καλοριζικο Σταματη! Τετοια σχεδιαση απλα δεν υπαρχει. Δεν θελω να σου βαζω ιδεες αλλα στο συνεργειο που πηγαινω, εχει φτιαξει ενα ε21 με M54B30 .
Ευχαριστω. Ολα παιζουν, αλλα προσανατολιζομαι σε κατι ομορφο και αδυναμο, κυριως επειδη θελω να το κυκλοφορω νομιμα και ηδη με σκιζουν τα τελη κυκλοφοριας με πεντε οχηματα. Ιδανικα ενας is θα ηταν ταμαμ για δαυτο, πιο συγχρονος και ταυτοχρονα ευκολος στη συντηρηση. Η και ενας σκετος Μ43 με 120 αλογα παλι καλος θα ηταν.
Εγώ θα σου πρότεινα να γίνεις ένας έλληναςο Σρέτεν του Χαλανδρίου και να το αποκαταστήσεις στην αρχική, αναιμική του κατάσταση. Να γίνει μια garage queen που θα μπορούσες να βάλεις και στο σαλόνι σου. Ένα αμάξι άκρως εργοστασιακό, άντε με μερικά period correct mods, το οποίο θα αποκτήσει αξία σε μερικές δεκαετίες, δηλαδή σε επόμενη ζωή.
Άλλωστε, ο μόνος άνθρωπος που έβγαλε λεφτά πουλώντας και αγοράζοντας BMW, στο επώνυμο λέγεται Quandt.
Για την ιστορία, πάντως, το Clio με τα 78 εργοστασιακά του άλογα, ταξιδεύει σχεδόν μια χαρά με 120 και έχει την πλάκα του.
Θα προτεινα να χωσεις ενα μοτερ με κυβικα. Να κανεις οτι ψαχνεις κασετα με επιτυχιες του Αντυπα στο φαναρι( να συμβαδιζει και με το ρετρο αερα του ε21)Και μετα να φευγεις σαν πυραυλος οπως κανει και ο Nik200 με το ε30!!!!