Εαν χρειαστείς κάτι μου λες για το συγκεκριμένο...
Ο ιδιοκτήτης του είναι πρώην BMWδάκιας (335i)
Printable View
Κατάλαβα, για Mitsuba την υπέρτατη τετρακίνηση πάμε!! [emoji12][emoji12]
ωχ ωχ ωχ ωχ downgrade μου μυρίζει....:facepalm:
Μια χαρα το παει...οχι θα κατσει πληρωνει 5Κ νταβατζιλικι στον προεδρο του δεκαπενταμελους που μας κυβερναει και αλλα 5Κ στην Best Qualitat my Ass επειδη ξυπνησε ενα πρωι και αποφασισε να χρεωνει το πλαστικο παγουρι καθαριστηρων 1000 ευρω. Ασε που και με το κλασιμο σπαει το παγουρι και θελει και αλλαγη καθε 150 χιλιομετρα
EVOoooooooooo :D :D Aριθμό δεν ξέρουμε... Λέτε να υπάρχει κανένα Evolution VI Tommi Makinen Edition? :D :D :p
Οικογενειακό; To Porsche; Με ποιό κριτήριο; Οι πίσω θέσεις είναι σχεδόν διακοσμητικές. Ο Θεός να τις κάνει θέσεις....Για παιδιά μέχρι 7-8 χρονών άντε πες τρώγεται....
Για μεγάλους μάλλον είναι αστείο το θέαμα... :hystericalbs1:
Συνημμένο Αρχείο 40214Συνημμένο Αρχείο 40215
Alex υπάρχει και η λύση της ενοικίασης οπότε θέλεις και για όσες μέρες θέλεις και χωρίς τεκμήρια τκ κλπκλπ
Ε ναι σιγουρα. Ειδικα σε ανεση πισω επιβατων οπως αναφερθηκε πιο πανω αλλα και σε χωρους αποσκευων, μην το ξεχναμε και αυτο
Ειπαμε ρε Doc καλυτερο το πορκυ για επιδοσεις και στριψιμο, και εγω πορσακιας ειμαι, αλλα με το οτι ειναι και καλυτερο σαν οικογενιακο απο το Μ5 το μαμησαμε το θεμα
όπελ μαντα/ασκονα/καντετ του 80, σαλιγκάρι να βαράει 2μπαρα και σβούρες όλο το τετράγωνο στο οποίο στεγάζεται η εφορία. στην οροφή μια τεράστια αερογραφία με 2 κάκαλα και απο κάτω να γράφει πάρτε τα @@ μου μλκς.
αυτό θέλει. ειδικά αν η εφορία είναι σε ωραίο μέρος με ανοιχτωσιά χωρίς κίνηση. τα burn out είναι πολύ βαρετά, όπως επίσης και τα donuts.
μπα......τσάμπα η βενζίνη. Το πολύ πολύ να ξυπνήσεις κανάν υπάλληλο από τον μεσημεριανό ύπνο πάνω στα γραφεία....:hystericalbs1::hystericalbs1:
κι αυτοί υπάλληλοι είναι. Στα παλιά τους τα παπούτσια.
Αλλες είναι οι λύσεις αλλά είπαμε: δεν είμαστε λαός, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του.
Διαβαζοντας σχεδον ολα τα ξενα φορα αυτες τις ημερες, διαπιστωνω οτι το προβλημα με το IMS στα 997-1 δεν εχει εχει λυθει.
Το αλλαζεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... (κατεβαζοντας το μοτερ φυσικα) αλλα το προβλημα συνεχιζει να υφισταται.
Το νεο ανταλλακτικο της porsche ναι μεν ειναι διαφορετικης σχεδιασης και πιο ενισχυμενο, αλλα δεν παυει να ειναι η καταληξη του προβληματος, καθως η βασικη αιτια ειναι η λαθος σχεδιαση του κινητηρα.
Υπαρχουν εταιριες αφτερ μαρκετ που παραγουν ακομα πιο ενισχυμενο απο της porsche και αυτοι ομως ειναι ξεκεθαροι οτι καθε 25000 μιλια πρεπει να αντικαθισταται!!!
Το ποστο αστοχιας ειναι περιπου 7-10%, σαφως πιο εντονο στα 2004-05-06 μοντελα και μειουμενο στα 2007-08.
Για την ιστορια... το μοτερ του 997 3.8 εχει γυρω στα 15000 ευρα μεταχειρο...:innocent:
....ε και τι χολοσκας ρε Πατρινε????......ποτε θα κανεις εσυ 25,000 μιλια???
Το παίρνεις , βάζεις ενα κομπρεσορα κ ενα μπλοκέ κ εισαι έτοιμος ....
Εγώ έτσι το ονειρεύομαι ... ( όταν σπάσει θα λέμε φταίει το κομπρεσέρ κ οχι η Πορσε χαχαχα )
Μην μπλεκεις... Πάρε Ιάπωνα να τελειώνεις ούτε ΦΠ, Τεκμήρια κλπ...
Δεν ειναι το θεμα τι θα αγορασω εγω, το ποστ μου εχει να κανει με τα προβληματικα bmw ///Μ με τα θεματα των μεταλλων-vanos κ.λ.π. και τα αλεξισφαιρα... porsche που δεν παθαινουν τιποτα!!!
Η ουσια της υποθεσης στο ποστ μου ειναι οτι ολα τα ειδικα μοτερ εχουν τα θεματα τους, σε καποια μαλιστα το προβλημα δεν λυνεται ποτε γιατι αποδεδειγμενα εχουν λαθος σχεδιαση κατασκευαστικα.
Ειναι διαφορετικο να κυκλοφορεις με ενα αυτοκινητο και να παθει ζημια ο κινητηρας του και τελειως διαφορετικο να ξερεις εκ των προτερων οτι ο κινητηρας σου εχει λαθος σχεδιαση και ανα πασα στιγμη μπορει να κανει κραου... και μιλαμε για κινητηρες των 13-17000 ευρω μεταχειρισμενοι!!!
Οσο με αφορα προσωπικα στα 51+ πλεον... :whistle: δεν εχω τη διαθεση για να ζω με τετοιους ψυχαναγκαστικους προβληματισμους!!!
Χαχαχα σωστος ο μιτσοδημητρης!
Τα ρημαδια ενα παξιμαδι και ενα enter τους βαζεις και απογειωνονται!
Εχω μια απορία.
Αν τα γιαπωνέζικα είναι τόσο γερά και alexισφαιρα γιατί δεν τα βλέπουμε πλέον στους δρόμους.
Που είναι τα STI ?
Χρόνια έχω να δω.
Για να δω evo9 περνάνε βδομάδες.
6, 7, 8 δεν το συζητάμε, έχω ξεχάσει πως είναι...
τα bmw λιωνουν μεταλα κλπ, τα s2000 καινε ολα λαδι κλπ,τα πορσε χαλανε τα IMS, τα μισα κουβαγκ βγαζουν ρυπους, τα αλλα μισα μετα τα 50k χλμ βγαζουν τα κερατα τους, τα r8 περνουν φωτια, τα αλφα ρομεο καινε πλεξουδες, τα gtr σταματησαν να πρωτοπορουν, τα evo δν βρησκεις μαμα, ..., ..., ...,
Αν υπηρχε brand χωρις θεματα, προβληματα, εληψεις και αστοχιες, στην αρχη θα επερνε το μονοπωλειο και στη συνεχεια θα φαληριζε επειδη θα σταματαγε να πουλαει.
Η φτωχη μου αποψη ειναι παρε (οχι εσυ μονο Αλεξη, γενικα το θετω) ενα αμαξι ειδικο ή μη, που εργοστασιακα, κατα το δυνατον ΔΕΝ εχει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ θεματα.
Παντα θα κοιμασαι με το ενα ματι ανοιχτο να προσεχεις το οτι και αν ισως βγει. Αν τωρα θες και να σκαλισεις/βελτιωσεις, τοτε κοιμασαι και μετα 2 ανοιχτα.... αλλα δε θα σου φταιει καμια μαρκα ή μαστορας αν σπασει...
Τουλαχιστον τα EVO (τα περισσοτερα τουλαχιστον) ειναι στην πιεση και κανουν αυτο που σχεδιαστηκαν να κανουν, να προσφερουν οδηγικη απολαυση ειτε αυτο μεταφραζεται σε στριψιμο ειτε σε κοντρες.
Δεν θα ελεγα το ιδιο για τα Porsche που ναι μεν αλλα, και χρησιμοποιουνται κυριως για εξωτερικη διακοσμηση σε Μπουζουκλερι.
Οι οποιες εξαιρεσεις (που υπαρχουν και αυτες) δεν αλλαζουν τον κανονα της διακοσμησης η της επιδειξης της κατοχης της συγκεκριμενης μαρκας αυτοκινητου
Όταν ή διαδρομή που κανεις είναι από το Teatro στο Μoorings και για κάνα καφεδακι στο soleto δεν βγαίνουν ζημιες
Τώρα ότι τα περισσότερα Porsche κυκλοφορούν στις πίστες και όχι στα μπουζούκια, εγώ δεν το βλέπω, αλλά ο καθένας έχει την γνώμη του για το πώς έχουν τα πράγματα και είναι και απολύτως σεβαστή.
Καλα τα λεει ο ντοτορε,Κηφισίας μονο πορσε και Range κυκλοφορουν καθημερινα να τρωνε και κινηση.
Κατ'αρχην, Πορσε βλεπεις καθε μερα, γιατι πας μια φορα την ημερα στο γκαραζ σου!!!:thumbsup:
....Εvο και Sti, αμα θες να δεις, να πας σε βενζιναδικα.....εκει συχναζουν!!!:thumbsup:
Καταναλωση πουσαρισμενου Εβο vs Πορσε???......ουτε Μ5 V10 δεν καιει τοσο!!!:thumbsup:
Όλα χαλάνε....
Όλα σπάνε...
και τα περισσότερα καίνε και τα άντερά τους χαχαχα
Πάρε ότι γουστάρεις.
Καλά να είμαστε να αλλάζουμε.
όταν κάτι το κυνηγάς σε κυνηγάει και αυτό...απαράβατος κανόνας για τα αμάξια κροτίδες. είναι θέμα πρώτα του ιδιοκτήτη και μετά όλων των υπολοίπων παραγόντων. τα σχολαστικά σέρβις και οι αλλαγές λαδιών, ο προγραμματισμός επίσκεψης στο συνεργείο για τα γνωστά θέματα του κάθε μοντέλου, η σωστή χρήση του αυτοκινήτου κτλ, παρατείνουν την ζωή του αυτοκινήτου.
κάποια πράγματα από τα οποία με έχει ξεκουράσει το Χ5:
ωχ, ακούστηκε αυτό - πέρασα τα 5κ πρέπει να αλλάξω λάδια
- θέλουν ή δεν θέλουν οι βαλβίδες ρύθμισμα, πα να γ.......εί το πάω για λάδια και θα το ανοίξω κιόλα
- άλλαξα μέταλλα πριν από 90κ, μάλλον κοντά είναι η ώρα τους
- είμαι στα τόσα χιλιόμετρα, άραγε η αντλία πόσο ακόμα θα πάει μέχρι να κλάσει
- κάτσε να μπω στο αμερικάνικο που έχω καιρό επισκεφτώ μπας και παρουσιάστηκε τπτ καινούριο, όχι τπτ άλλο, μην περιμένουμε από αλλού και από αλλού μας έρθει
- αυτή την εβδομάδα νομίζω πως το αμάξι σέρνεται ενώ την προηγούμενη γ.....ε
- σκατά, ο βενζινάς που βάζω κάθε πέμπτη βενζίνη την ανέβασε στο θεό και άντε τώρα να ξαναβρείς καλό βενζινάδικο
- μου χτύπησε πυράκια
- από τα 150€ λογαριασμό κινητής τα 80€ είναι σε κλείσεις με άλλους κατόχους του ίδιου αυτοκινήτου
- ο μηχανικός σου είναι μέρος της καθημερινότητας σου, σαν να είναι κολλητός σου ένα πράμα, ενώ δεν πάτε μαζί ούτε για έναν καφέ
- μόλις αρχίζει και σηκώνεται στην ράμπα παρατάς ότι κάνεις, τσακώνεις τον φακό και σαν κάφρος σκουντάς δεξιά και αριστερά όποιον βρίσκεται από κάτω και ψάχνεις σαν τον βλάκα αν έχει ανοίξει και που έχει ανοίξει
- μια φορά την εβδομάδα ξαπλώνεις σαν τον βλάκα και κοιτάς από κάτω(αυτό ακόμα δεν έχω εξηγήσει γιατί το έκανα)
- σε κάθε σταυροδρόμι που είναι να βγεις ελέγχεις από 2-3 φορές τον κάθε καθρέφτη και δεξιά αριστερά για να σιγουρευτείς πως δεν υπάρχει τροχαία ή αστυνομία. και πολλά άλλα σπαστικά τα οποία είναι μέρος της καθημερινότητας κατοχής ενός ειδικού αυτοκινήτου.
θεωρώ πως αξίζει τον κόπο να το ζήσει κάποιος έστω και μια φορά στη ζωή του αν είναι λάτρεις της οδήγησης.
ώρε φίλε ... τζάμπα την βγάζω εγώ με το Μ5... ξένοιαστα χαχαχα