Ποιο ειναι εδω το πεπραγμενο που αδικειται η υπερομαδα??
Printable View
Προς εξιστορηση της αληθειας..
Εκεινο το βραδυ ο Ποντικης ηταν το κομμαντο αυτοκτονιας (ενα απο τα πολλα της παραγκοΜητροπουλοΣπαθοΚοκ καλικης εποχης)..
Ημουν μεσα και φαινεται σε καποια στιγμιοτυπα οτι ο κοσμος ειναι ετοιμος για ντου,ακουγοταν πολλες φορες στα μεγαφωνα να μην μπουμε μεσα ,σκαρφαλωμενοι στα καγκελα απο την αηδια με τις κοκκινες ...
Πολυ καλα κανανε και βρηκανε αυτον τον τροπο να διακοπει το ματς προκειμενου να θρηνουσαμε θυματα οπως θα ηθελαν τα κομαντα...
Επειδη βλεπω οι γαυροι επιμενουν και δεν κανουν τουλαχιστον λιγο πισω αγαπητε Koyotte μηπως εχεις το βιντεο με το αλλο μεγαλο κομμαντο τον Δημητροπουλο παλι στην Φιλαδελφεια χωρις κοσμο να το θαυμασουμε ??
2ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ....
Ξερεις την νυχτα που ο μπραβος(ποιου αραγε?) εβγαλε το περιστροφο στο memebers club και την επομενη ο πατρινος ρεφερι παρελαβε την 500ρα μερσεντες με κοκκινη ταινια δωρου...
Οταν κερδιζατε δικαια κανεις δεν μιλαγε μην μας τα πρηζετε λοιπον ..
https://www.youtube.com/watch?v=33UK4WQ0JgI
Ισως εκεινο το βραδυ πληρωσαμε μονο τον Ποντικη και οχι τον εποπτη που μετρησε το γκολ της Αεξαρας ενω ξεκινησε καθαρα απο οφσαιντ.
Επιλεκτικη μνημη!
https://youtu.be/0onl1-0d7hU
Θαυμάστε λοιπόν: Ο Καλιτζάκης που πήγε να κόψει στα δύο τον Τζιοβάνι. Μήπως δεν ήταν κόκκινη; Του Νινιάδη του παίρνει τα πόδια ή όχι;
Α! Πάρτε και λίγη κλάψα (στο 1.03 όλα τα λεφτά):
https://youtu.be/Kncet2cFGW0
Το παλικάρι δεν το ξέρω αν είναι ναρκομανής, εσύ πως το γνωρίζεις; Φυσικά, δεν λοιδορώ πρόσωπο, αλλά μια παγιωμένη κατάσταση που είναι η ατελείωτη κλάψα σας σαν ομάδα. Τώρα, αν θες να αποφύγεις να απαντήσεις σχετικά με αυτά που σου είπα για Τζιοβάνι και Νινιάδη, μιας και εσύ ζήτησες το βίντεο με το Δημητρόπουλο, μην μου το γυρνάς σε εξαγωγή συμπερασμάτων περί των προθέσεών μου, ούτε σε αιχμές περί του χαρακτήρα μου. Δεν με ξέρεις, όπως κι εγώ εσένα και δεν σου έκανα προσωπική επίθεση. Ειρωνείες και καλά "ποιος είναι για γέλια άραγε" , όχι σε μένα.
Παλικάρια κράζουμε καταστάσεις και γεγονότα. Προσωπικές αντιπαραθέσεις με ειρωνικά
σχόλια να τα αποφεύγουμε !
Ποσταρα κατι εχθές ετσι για να ζωντανεύει λίγο το νήμα και να σπασει λιγο το ψυχολπακωμα της επικαιρότητας και των τελων....εδω εμφανιζεστε συνήθως οταν χάνει ο ολυμπιακός και τοτε ολα ειναι καλα,εσείς μου ξεθαβετε οτι βιντεακι σας συμφέρει ώστε να αρχίσετε την γκρίνια,αλήθεια δεν βαρεθήκατε την κλάψα τοσα χρόνια μονο το cd του βαζελου δεν βάλατε (αλήθεια που είναι αυτοί? )Μία φολα έριξα και αρχίσατε την λαϊκό κλάψα :original:
Λοιπόν θελω να μου πείτε την τελευταία 20ετια ποιο ομάδα συνολικά ειναι καλύτερη απο τον ολυμπιακό (όχι για κανα τρίμηνο ) σε διάρκεια.Αυτο θελω οχι άλλη κλάψα.
Κατι γατάκια δεν εμφανίστηκαν ακόμα
Ααααα και σήμερα καθίστε καναπέ να δείτε μπαλίτσα
:original::original::original:
Οτι γραφω ειναι με μεγάλη διάθεση χιούμορ ή πλάκας πάρτε το όπως θέλετε.
Βitz!!!
:hystericalbs1::hystericalbs1:
αντε βρε και του χρονου....
Χαχαχαχα. Ολυμπιακός !!! Η καλυτερη και ποιο τίμια ομάδα της τελευταίας 20ετίας !!
Ολοι την φθονούμε και ψάχνουμε λόγους να γκρινιάξουμε !
χαχαχαα ρε Μαϊκ μην κρυβεστε άλλο πίσω απο το δαχτυλό σας !
Γελάνε και οι πέτρες !!
Μεσα κ εσύ
Συνημμένο Αρχείο 33529
Υπεκφυγές.....θελω απάντηση του στυλ.
Η Χι ομάδα την περίοδο τάδε(2-3 χρόνια) έπαιζε καλύτερη μπάλα αλλά η παράγκα του έκλεψε τα πρωταθλήματα.
Καλο βράδυ....ξεκινάει το ματς
Το 2008 που πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά με την υπόθεση Βάλνερ ο γαύρος η κούλα έπαιζε καλύτερη μπάλα thumb
"ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΡΕ"
Κογιοτ δεν σε ειρωνευτηκα ειπα οτι λοιδωρεις εναν ναρκομανη αρρωστο και ναι τον ηξερα τοτε ,ισως τωρα εχει λιωσει καθως χαθηκαν τα ιχνη του πριν χρονια ...
Εσυ εβαλες φατσες αρα κοροιδευεις...
Δυστυχως ο Μπιτζαρακης πανω στην πλακα κατι ειπε για χειμωνες και κρυα,ξεχναει οτι μακρυμανικη φανελλα στην ευρωπη φορεσατε μολις το 1996 και ολο το βρωμερο ΠΑΡΑΓΚΟσυστημα που σας εκανε χαρισμα τα φραγκα του τσουλου..
Μωραινεται ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει !!!
Μη μου τσιτώνεις Γιώργη θα έρθετε και σεις ,τι διάολο τόσα απανωτά τζακ ποτ δε μπορεί ;)
Ε, όχι και δεν ειρωνευτηκες, το ποστ του KONSTANTINOS E60 για ποιον πήγαινε άραγε? Σου ξαναλέω λοιπόν ότι δεν κοροιδεψα πρόσωπο, τον οπαδό που κλαίει έβαλα ως δείγμα της οπαδικης σας κλαψας. Εσύ όμως, που είσαι και ευαίσθητος ως φαίνεται στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες και προφανώς και ορθώς δεν θέλεις να προσβαλεις κάποιον με βάση την αρρώστια ή κάτι που τον ξεχωρίζει από το σύνολο, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί αποκαλείς "αραπη" τον Χαρα και "πιθηκομουρη" τον Μητρογλου, λίγα ποστ πριν?
ΥΓ Η παράγκα δουλεύει και στην Ευρώπη?
Πέρνα μέσα και εσύ μαζι με τον νινο
Συνημμένο Αρχείο 33533
Το ποστ για τα ειρωνικά σχόλια το έγραψα και για τους δυο σας.
Οχι η παράγκα σας δεν δουλεύει και στην Ευρώπη γι'αυτο και σας πάνε βεντούζα πλην μερικών εξαιρέσεων που λογικό είναι μετά από 16-17 χρόνια στο τσου λου να έχετε.
Χαρείτε τώρα την νικη σας γιατί μετά εχει ασπιρίνες και πολύ κλάμα.
Για να τελειωνουμε το παληκαρι ηταν πρωτος ξαδελφος κολλητου και δεν σε τιμα να συνεχιζεις τα περι κλαψας,κανεις υγιης δεν κλαιει για το τοπι χαβαλε κανω εδω και 20 χρονια που καταλαβα το νοημα του βρωμικου συστηματος ...αναλυσεις σε αλλο νημα ισως..
Προς τιμην του Τασου που εφαγε ψωμακι στην ΑΕΚ του φερθηκε πολυ πιο ανθρωπινα απο τα ζωα της συρραφης του βιντεο οσο και να μην το παραδεχεσαι.
Ειμαι καυστικος και αποκαλω αραπη και πιθηκομουρη τον καθε κλεφτη ,οπουδηποτε και αν κλεβει μην σου πω και χειροτερα ακομη που εχω πει ...
Το μονο που δεν πιανεις εσυ και σχεδον ολοι οι οπαδοι σας ειναι οτι συνηθισατε στην κλεψια την οποια αποδεχεστε και υπερηφανευεστε να την χρησιμοποιειτε και χανετε και καποιο δικιο αν εχετε...
Ποια ευρωπη απο μια ψιλοειρωνεια του Μπιτζαρακη και μια αφελως τοποθετημενη ερωτηση μου αφου ηξερα τι θα γινει ,το φτασατε αλλου..
Καλα να ειμαστε να γελαμε ξαναλεω ....
Το καλύτερο για τον πόνο φίλε μου με διαφορά......
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...1JgN1McJ-1.jpg
Καλα εσεις παρτε κασκολ της μπαγιερ και καθιστε να δειτε τον θρυλο να μαζευει γκολ να χαρειτε γιατι με τον Παοκ χαρα δεν...
Κωνσταντινε αντε με τους υπολοιπους και εσυ.
Συνημμένο Αρχείο 33535
Μα αυτό που σπείραμε χαιρόμαστε !!!
Αυτό που κανείς άλλος δεν είναι ικανός να το κάνει ;)
Αν η ψευδαίσθηση της δικαίωσης σε κάνει να νιώθεις καλά πάω πάσο(κάτι θα πρέπει να βρείτε και σεις οι πικραμένοι να σας κάνει να αισθάνεστε καλά,γιατί αν περιμένεις απο τους προέδρους και τις ομάδες σας :thumbsdown:)
Επι της ουσίας όμως δεν αλλάζει τίποτα,καναπέ και να ναι καλά ο θρύλος που σας προσφέρει ποιοτικό θέαμα !!!
Ε ναι ποιος αλλος να ειναι τόσο ικανος ? Τόση σαπίλα μαζεμένη ειναι δύσκολο να βρεθεί.
Δεν είναι ψευδαίσθηση πιστεψέ με.thumb
Λες να κάνει και ο Πόντιος παράγκα ? Επι της ουσίας και εγω δεν πιστευω οτι μπορεί να αλλάξει κατι με τόση σαπίλα που εχετε απλώσει όλα αυτα τα χρόνια.
Το ποιοτικό θέαμα θέλεις να το σχολιάσω τωρα ή να περιμένω την επόμενη αγωνιστική ??? :th_Laie_67-1:
Περίμενε την επόμενη ,είπαμε ο.τι σου δίνει την ψευδαίσθηση να νιώθεις καλά .
Ξέρω τι μου γίνεται ξέρω ποια ειναι η Μπάγερν και ο Ολυμπιακός .
Δε θα με χαλάσει λοιπόν το όποιο αποτέλεσμα .
Έτσι και αλλιώς στον καναπέ άλλοι κάθονται, εμείς δίνουμε τις μάχες μας ανεβάζουμε την βαθμολογία της Ελλάδας και είπαμε χαιρόμαστε ότι σπείραμε !!!
Ευτυχώς που είστε γατοπαρδοι και τα πιάνετε όλα.Εμείς που συνηθίσαμε στην κλεψια, τι να καταλάβουμε μπροστά στους βράχους ηθικής που έσβηναν προβολείς και φεσωνουν το δημόσιο ρίχνοντας την ομάδα στη γ' Εθνική. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω, μας πρήξατε τα ουμπαλα "ερχόμαστε και ερχόμαστε" φάγατε την τεσσάρα, διώξετε τον προπονητή σας, θα φάτε καλά και στη συνέχεια. Υγεία και ευτυχία και δι' υμας εύχομαι.