Ποιος εγκαθετος τις λεει κ@λοτρυπιδες ρε?? :whistle::D:D
Printable View
Γιατι δεν ειναι? Χαχαχχαχαχ
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Zαχο αυτο που λεγαμε παιρνω και γω τηλεφωνο να μου δωσει το VIN... με τα πολλα και μου το εδωσε = WBSBL91020JP80119
το αμαξι μου ειπε οτι ειναι εισαγωγης με πρωτη αδεια το 07 και οτι ειναι στη Χερσονησο Ηρακλειου οχι στον Αγ.Νικολαο...
Το αμαξι τελικα ειναι 11/2001...!! οχι του 2004 :facepalm:
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6542235/
Τι μ@λακιες γραφουν τελικα.... :thumbsdown:
Εδώ κ ο εξοπλισμός
https://www.bmwarchive.org/vin/jp80119.pdf
Φαίνεται πολύ προσεγμένο πάντως. Το εσωτερικό του είναι άψογο για τα χρόνια του. Μιλάμε για αμαξι δεκατεσσάρων χρονών. Στα λεφτά που το δίνει, φαίνεται καλή αγορά αν μηχανικά δεν είναι για τον @@...
και πού'σαι ακόμα, ο άνθρωπος κάθε μέρα που θα το απολαμβάνει, θα ενθουσιάζεται και περισσότερο, για πολύ καιρό.
Ζάχο, αν τελικά πάρεις Μ3, όταν θα 'ρθει η ώρα να το δώσεις, πάρε με ένα τηλέφωνο, πρίν σηκώσεις αγγελία (οπουδήποτε) ... :whistle:
:thnx:
Ζαχο μια ευκαιρια να παρει ο Γιωργος pilot πορσικο και να παρεις το Μ3 του το μιλησατε ; ; ;
Eιναι μεσα στα υπερ Μ3 τις Ελλαδας αυτο του Στελιου everget το CS κτλ . . .
Δηλαδη καλυτερα αν υπαρχει ενα απο εδω απο εμας παρα ενα που να μην ξερεις το
ιστορικο του και εχει αλλαξει 3-4 χερια . . .
Η τιμη αγορας διαμορφωνεται απο την προσφορα και την ζητηση. Υπηρξε μια περιοδο πριν κανα δυο χρονια οπου η προσφορα ηταν τοσο μεγαλη οπου εβρισκες πολυ καλα αυτοκινητα σε πραγματικα πολυ χαμηλες τιμες ακομη και για την συγκεκριμενη περιοδο. Αυτες ηταν οι λεγομενες ευκαιριες.
Αυτη η περιοδος ομως περασε. Σημερα η προσφορα ειναι χαμηλοτερη, με μια εξισου χαμηλη ζητηση, ισως ενα κλικ παραπανω απο οτι ητανε πριν 1-2 χρονια. Αυτο εχει διαμορφωσει ομως τις τιμες προς τα επανω καθως λογω της μειωμενης προσφορας τα καλα αυτοκινητα ειναι λιγοστα.
Η αποψη μου ειναι οτι αν θες καλο Μ3 θα πρεπει να το πληρωσεις. Οι ευκαιριες που υπηρχαν λογω αυξημενης προσφορας δεν υπαρχουν πια. Το φτηνο Μ3 εχει τα ρισκα του, τα εχουν αναφερει αλλοι προγενεστερα. Αλλωστε εισαι και γνωστης οποτε και γνωριζεις τους κινδυνους μιας τετοιας αγορας.
Αν αξιζει να το ακριβοπληρωσεις, σε αυτο δεν μπορω να σου απαντησω. Εχε υποψιν ομως οτι μιλαμε πλεον για ενα αυτοκινητο πανω απο 10 ετων, οποτε προβληματα οπως smg pumps, vanos solenoids κτλ μπορουν να βγουν ακομα και στα πιο καλοσυντηρημενα αυτοκινητα.
Αυτα απο μενα. Ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις το συντομοτερο δυνατον.
Με βλεπω να συμβιβάζομαι πάλι με χειροκίνητο.. Αν δεν βρω καλο SMG..
Βασικά με 2-3 φίλους-γνωστούς-μαντράδες-αντιπροσωπεία που μίλησα αυτές τις μέρες και τους είπα ότι ψάχνω για Μ3 Ε46 κουπέ SMG μου είπαν καλύτερα να δω για χειροκίνητο και ότι το SMG είχε θεματάκια και ΟΛΟΙ μου είπαν να το αποφύγω..
Ζάχο ,είχα και χειροκίνητο και smg ...το χειροκίνητο δεν είναι συμβιβασμός ...είναι μονόδρομος !
εγώ προσωπικά πάντως, όπως έχω ξαναπεί δεν θα άλλαζα το SMG με τίποτε!! :original:
Καλησπερα Ζαχαρια,αν θες μπορω να σε φερω σε επαφη με ενα Μ σαν και αυτο που ζητας...
Ειναι smg, αβαφο,πολυ καλοδιατηρημενο και ενας ιδιοκτητης απο το 2006
Ειναι σε γκαραζ με πολυ λιγα χιλιομετρα...
Στειλε μου το τηλεφωνο σου να σε ενημερωσω
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6568872/
Το συγκεκριμένο νομίζω είναι ενός φίλου του Βουδούρη ή κάνω λάθος????
Για ψάξω το μία ρε Ζαχαρία είναι μπιμπελό από τις φωτό...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6516929/
φαινεται ομορφο και περιποιημενο εσωτερικα και εξωτερικα!! δεν γνωριζω κατι περισσοτερο για το αμαξι ...
Εαν οδηγησεις μια φορα SMG δεν θα θες να δεις χειροκινητο ξανά!
Απλά υπαρχει ο φοβος της βλαβης κλπ οπως τον εχουμε και εμεις αυτον το φοβο γιατι ειναι βλαβη ακριβή!
Εμενα προσωπικά δεν με χαλάει και το χειροκινητο καθόλου!, αλλα το SMG ειναι αλλη φαση!
Εξαρτάται και την χρήση του καθενος! Στην πίστα για παραδειγμα είναι το απολύτο σασμάν! Και οταν θες να οδηγήσεις γρήγορα! Και επίσης είναι πολύ ξεκούραστο εάν πιαστείς σε κίνηση!
Ειδικά εμείς που πάμε χαλκιδική στην επιστροφή είναι must! το βάζεις στο Auto και στο 2 και πας κυριος!
Ομως δεν ειναι τοσο παιχνιδιάρικο οσο ειναι το χειροκίνητο (βέβαια αν το μάθεις πάλι μπορεις να παίξεις)
Αλλα το κυριοτερο απο ολα ειναι αυτο της Βλάβης!
Εαν δεν είχαν αυτά τα προβλήματα με τις αντλίες είναι το απόλυτο σασμάν Ζάχο!
και εγώ δεν σου κρύβω οτι ώρε ωρες το σκέφτομαι μην τυχόν και βγάλει τιποτα! Μέχρι στιγμής ολα οκ
Και φυσικά δεν σημαίνει οτι όλα οσα είναι SMG ντε και καλα θα βγάλουν ετσι!
Φενεται ωραίο. το Σαλονι του ειναι σε πολυ καλη κατασταση και ειναι αναλογο των χιλιομετρων που γραφει.
Αυτο που προσεχω αμεσως αμεσως ειναι οτι ειναι αλλαγμενα το πισω καπο και τα φαναρια με facalift μιας και το αμαξι δεν ειναι f/l και αυτο ειναι σιγουρο!
Φενεται απ τον κλιματισμό ο οποιος ειναι ο παλιος αλλα και την μοναδα ABS!
Ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακο, επειδη αλλαξε το πισω μερος με f/l
Απλά χρήζει εναν ελεγχο παραπανω για τυχον τρακαρισμένου.
Θα σου πουλουσα το δικό μου αλλα δεν ξέρω τι να πάρω!! :original:
δεν με καλυπτει κατι αλλο τώρα!
Μονο γνησιο CSL!!!
Η αλήθεια είναι ότι το ες εμ τζι έχει την γλυκά του. Σε κάνει να αισθάνεσαι οδηγάει ώρες ώρες. Κανάτα ψέματα όμως, η τέλεια οδήγηση με χειροκίνητο δεν συγκρίνεται με τπτ.
https://m.youtube.com/watch?v=MfRy6R9-vj4
Κάνε έστω και μια τέτοια αλλαγή σε χειροκίνητο και θα τα ξεχάσεις ολα.
Αυτο το αυτοκινητο ειναι το ex-δικο μου. Ειμαι βεβαιος για αυτο γιατι εχω δει λεπτομερειες που μονο εγω γνωριζω.
Ειναι προ FL και το ειχα κανει εγω FL με φαναρια-πορτμπαγκαζ. Αρ. πλαισιου JP81254.
Το αυτοκινητο ειχε πουληθει πριν δυο χρονια στα 15Κ. Ειχε πραγματικα 78Κ χιλιομετρα και ηταν πραγματικα ατρακαριστο. Η κατασταση του οταν ειχε πουληθει ηταν σαν καινουργιο γιαυτο και η τωρινη του κατασταση ειναι τοσο καλη.
Tο εχω δει απο κοντα του Δημητρη και σιγουρα ηταν αψεγαδιαστο και αριστα διατηρημενο..
Σιγά το κότερο!!! :D
Πιστεύω πως δεν θα παρεξηγήσει ο φίλος turbodog μιας και πλέον δεν είναι δικό του: αλλά παρότι το αμάξι φαίνεται όντως πολύ προσεγμένο, θα παίρνατε Μ3 που κάποτε δούλευε κομπρεσσέρ? Εγώ πάντως όχι...thumb
Με τα specs του συγκεκριμενου κιτ, τον τροπο και γενικα την χρηση που του εκανε ο Δημητρης, ειμαι σιγουρος πως το μοτερ δεν ενοιωσε και πολλα!
Μοτερικα, περα απο τα μεταλλα, το μονο σημειο που ''πασχει'' ειναι η φλατζα γιατι ειναι πολυ λεπτη αναμεσα στους κυλινδρους..μπιελες στροφαλος και πιστονια αντεχουν μια χαρα..
Νάσο επειδή διάβασα πολύ καλά το θέμα, θα συμφωνήσω απολυτα μαζί σου
Για τις τιμές δεν γνωρίζω αν είναι πράγματι έτσι αλλά για να έχεις ολόσωστο & garage queen αμαξι και όχι κοτέτσι που είναι τα 8 στα Μ3 που κυκλοφορούν ή πωλούνται κατα διαστήματα στο car.gr και όπου αλλού πρέπει να τα σκάσεις
Όπως ακριβώς πρέπει να τα σκάσεις για να πάρεις ένα πολύ καλό και διαχρονικό ρολόι (Rolex Daytona) , όπως πρέπει να τα σκάσεις για να πάρεις ένα καλό φουσκωτό (Technohull 999 & Scorpion 860 stephull), έτσι πρέπει να τα σκάσεις για να πάρειε Ε46 Μ3 είτε έτοιμο από τον προηγούμενο είτε για ΟΛΙΚΟ μάζεμα από την πλευρά σου
Πραγματικά θαυμάζω όλα τα παραπάνω οπου ανέφερα και χαίρομαι όταν στο δρόμο ή στη θάλασσα βλέπω διαχρονικά αυτοκίνητα/φουσκωτά τα οποία είναι δεκαετίας + και τα έχουν πένα thumb
Άλλος ο κόσμος του smg και αλλος του χειροκίνητου .
Για την πίστα , την γρήγορη οδηγηςη, και την ευκολία στη μετακινηςη , το smg ειναι must . Το csl ειναι για χρόνους και το smg βοηθάει .
Για εμένα το fun to drive περιλαμβάνει το ανακάτεμα της σούπας κ τη χρήση του συμπλέκτη .
Διάλεξε τι θέλεις και αποφάσισε . Στο νησί θα χαρείς περισσότερο το εργαλείο και οχι σε πίστα . Προσωπικά δε θα χαιρόμουν , αν είχα το φόβο της βλάβης .... Κ εσύ εισαι μακριά απο Συνεργειο μαλλον .
Το M3 ειναι ενα αυτοκίνητο όνειρο , τόσο απο συμπεριφορά όσο και απο μοτέρ και ομορφιά . Δεν ξερω κατα ποσο θα σε ενθουσιάσει μετά το 330 . Σίγουρα ειναι πιο δυνατό αλλα η δύναμη ειναι ψηλά και θέλεις δρόμο και χώρο . Ειναι αναβάθμιση αλλα δεν ξερω ποσο μεγάλη .
Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις . Προσωπικά μου άρεσε , αλλα προτίμησα τη ροπή του M5 έναντι του στροφάρισματος του Μ3 . Ίσως να γέρασα κιόλας .
Δεν μπορώ να σου προτείνω αν πρεπει να πάρεις κάποιο καλό κ ακριβό , μιας και εγώ πήρα ενα καλό αυτοκίνητο ( σύμφωνα με τα μέλη του φόρουμ ) σε άριστη για την έποχη τιμη , το οποίο υποτίθεται οτι βελτίωσα με καλύτερο ακόμα προγράμμα απο το εξωτερικό , αλλα τελικά χάλασε λιγο μετά την πώληση και ενώ ο επόμενος ιδιοκτήτης το πήρε και αυτός ως καθαρό και καλό μηχανικά ...
Ειναι και θεμα τύχης , κ θεμα συντηρησης αλλα δεν παύουν να ειναι και ευαίσθητα και παλιά αυτοκίνητα .
Εγώ λέω μετά από τα γραφόμενα του Νασου μην μπλέκεις με Ε46 εκτός και αν το ξέρεις το αυτοκίνητο.
Πόσα άλογα ήταν το 330?
Το 330 ηταν μαμα με διαφορικο απο Μ3 και μόνο Εξατμιση..
Και το Μ3 πιστεύω ότι στα χέρια μου θα κοντύνει λιγο σε βήμα διαφορικού (λόγω νησιού) όταν με το καλο το παρω και μου φανεί μακρύ..
Πρώτη επιλογή μου ειναι ένα καλο SMG.. Δεν βιάζομαι να αγοράσω Μ3.. Αν δεν βρω καλο SMG θα παρω ένα καλο χειροκίνητο.. Για λιγότερους πονοκεφάλους.. :D
Να αναφερω οτι τωρα πια δεν χρειαζεται να πληρωσεις 2000Ε για νεα αντλια SMG καθως περασαν τα χρονια και πολυ εξοικοιωθηκαν με την επισκευη. Δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα απλο ηλεκτρικο μοτερακι !!!! δεν ειναι πυρινικη φυσικη. Κατασκευαστικα δεν διαφερει απο μια μιζα, ετσι και η επισκευη της...
μια εταιρια του εξωτερικου που κανει χρονια αυτες τις επισκευες ειναι εδω :https://www.ebay.com/itm/BMW-E46-M3-...item23519e2b29
αλλα και εδω στην Ελλαδα εχουν γινει επισκευες και οι αντλιες ακομα δουλευουν