:shok::shok::shok: :notworthy::notworthy::notworthy:
BMW E32 Modules and Electronics - Servotronic https://bmwe32.masscom.net/johan/ele...s/modules.html απο το Ε32 :D :D :D ακόμα το χρεώνανε ως extra στο E60? :th_Laie_67-1: :facepalm:
Printable View
:shok::shok::shok: :notworthy::notworthy::notworthy:
BMW E32 Modules and Electronics - Servotronic https://bmwe32.masscom.net/johan/ele...s/modules.html απο το Ε32 :D :D :D ακόμα το χρεώνανε ως extra στο E60? :th_Laie_67-1: :facepalm:
Κουκλί. Αντε με το καλο.
Προφυλακτηρες, καπακι οροφης, καρδιες καπω, ραγες οροφης και αεροτομη ετοιμα βαμμενα για μονταρισμα που θα ξεκινησει αυριο.
Συνημμένο Αρχείο 30808Συνημμένο Αρχείο 30809Συνημμένο Αρχείο 30810Συνημμένο Αρχείο 30811Συνημμένο Αρχείο 30812Συνημμένο Αρχείο 30813
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
πανεμορφο!!! να το χαρεις οσο δεν παει!!!!
κουκλα ... :tt1:
Σκόρδα αρχηγέ και κάνα ξεματιασμα!
Αντε να σε δώ να το φέρεις στο Βράχο να του βγάλουμε καμιά "περιποιημένη" photo, όπως της αρμόζει της καλλονής.
Βαγγελη θελω να ερθω αλλα θα δειξει πως θα ειναι η γυναικα μιας και κανει επεμβαση αυριο.
Σας ευχαριστω πολυ!!!!!!
Σιδερενιες οι κυριες σου, ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα!
Μονταρισματος συνεχεια σημερα, αυριο παραλαμβανω το επιπλο.
Συνημμένο Αρχείο 30887
Συνημμένο Αρχείο 30888
Συνημμένο Αρχείο 30889
Πωπω πωπωπώ!!!
Το φαντάζομαι τελειωμένο και ...τελειώνω ...
Αλλαχτηκαν και τα μαυρα πλαστικα που φαινονται στην τελευταια φωτογραφια μιας και ηταν η αιτια του κακου που το πορτ μπαγκαζ ηταν μονιμα σκονισμενο. Το κοστος 17 ευρω ασημαντο για την δουλεια που κανουν.
Μεσημερι παραλαμβανω
Συνημμένο Αρχείο 30897Συνημμένο Αρχείο 30898Συνημμένο Αρχείο 30899
Λεωνιδαρα μου τις μαυρες τις λωριδες θα τις περιποιηθουν καθολου να μην φαινονται ετσι ασχημα?
Παραλαβαμε και λερωσαμε το βρακι μας!!!!!!!
Συνημμένο Αρχείο 30909Συνημμένο Αρχείο 30910Συνημμένο Αρχείο 30911Συνημμένο Αρχείο 30912Συνημμένο Αρχείο 30913Συνημμένο Αρχείο 30914Συνημμένο Αρχείο 30915
Μπραβο Λεωνιδα μ@υν@ρα το εργαλειο , εγινε οπως επρεπε να το χαιρεσαι.
Με γεια,κουκλί έχει γίνει να το χαίρεσαι! Βάλτου και μια χάντρα :) Επειδή είσαι βλέπω από θεσ/νίκη μπορείς να μας πεις που έγινε η δουλειά και πόσο στοίχησε αν είναι εύκολο,γιατί ενδεχομένως να έρχεται και η ώρα μου;; Ευχαριστώ!
Με 'γεια Λεο!!!!:thumbsup:
αψογο φαινεται απο τις φωτο,ελπιζω να "ενυδατωσεις" και τα μαυρα προστατευτικα, να δειχνει σα καινουργιο.thumb
Πλύσιμο με πίεση το ξεχνάς για κανένα μήνα.
Αστέρι !!!
Βγάλε και καμία φωτό προφίλ με ζαντικό να χαζέψουμεthumb
επισης ξεχνας τον παιδικο σταθμο για .....ΠΑΝΤΑ!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
το καταλαβες Λεο???:D
https://th04.deviantart.net/fs71/PRE...93-d7ivx3i.jpg
:thumbsup:
SEX BOMB :tt1:
Κούκλα.....Να το προσέχεις τώρα λίγο περισσότερο!
Μπορώ να έχω ενα p.m. μια που ψάχνω εδώ και ενα χρόνο καλό χέρι
έχει να δω δουλειά του;
Που είναι αυτός ο γιακουμ;
Και να κανουμε και την κριτικη μας για το αποτελεσμα μιας και εχει κανενα 2ωρο που το ψυρισα.
8,5 στα 10 . Αν το κατεβαζα στην ανδραβιδα θα ειχε παρει 10αρι με τονο με κλειστα τα ματια. Σε γενικες γραμμες ομως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος
Καλορίζικο!!!
Μήπως τα μαύρα να τα βάψεις ξανά μαύρα ματ ?
Τα μαυρα θα περαστουν με θερμοπιστολο για να ξαναζωντανεψουν επιτηδες δεν τους αφησα να τα βαψουν γιατι θα ειχα θεματα μετα με το παρκτρονικ και δεν ηθελα να μπλεξω.
Με ΄γειά Λέο !!!
Πολύ ωραίο και μου άρεσε πολύ το κόλπο με την οροφή !
Αμαξαρα!!!
Και μια απο ψηλα περνωντας εξιτηριο απο το νοσοκομειο η γυναικα μου.
Συνημμένο Αρχείο 30937