Τελικά από τηλέφωνο άλλα λέει ο άλλος η καλύτερα άλλα θέλει να πει και άλλα καταλαβαίνεις.
Τα πάντα ήταν ελεύθερα πλην των πιτς που ήταν σταθμευμένα τα αμάξια και η είσοδος των αυτοκινήτων στον χώρο μπροστά απ την καφετέρια. :original:
Printable View
Τελικά από τηλέφωνο άλλα λέει ο άλλος η καλύτερα άλλα θέλει να πει και άλλα καταλαβαίνεις.
Τα πάντα ήταν ελεύθερα πλην των πιτς που ήταν σταθμευμένα τα αμάξια και η είσοδος των αυτοκινήτων στον χώρο μπροστά απ την καφετέρια. :original:
Μάλλον θέλαν να αποτρέψουν , υποτίθεται διακριτικά, την συρροή πολύ κόσμου.Τελικά έλεγε τίποτα η τζάμπα πήγες κ.Γιώργο? Καμιά φώτο? :thumbsup:
Ζέστη αρκετή με τρελλό αέρα, λίγος κόσμος.
Κατά τα άλλα όμορφα διοργανωμένο event, όπως όμορφο ήταν και το δικό μας πριν 2 χρόνια σχεδόν.
Οι πρώτες φώτος εδώ. :original: Θα ακολουθήσουν και άλλες
καφεδάκι θα πιούμε αύριο? Σχολάω στις 14:00..
:cheers:
Λογικά ναι
Μέσα και εγώ!!!!!!!!
Καλά να περάσετε τεντυμπόιδες...Βουκουρέστι είμαι και φυσάει σαν π@υστης τώρα να δω πως θα δουλέψω αύριο:thumbsdown:
άντε να δούμε πότε θα σε δούμε! :whistle:
Έλα ντε...στον επόμενο καφέ που θα βρεθούμε Ζορζ θα πάμε οπωσδήποτε την καθιερωμένη :drive: άντε γιατί μπούχτισα !
αραέτσ θέλω σε πουλόπομ! Να λελέβο σε! :warriorsmiley::drive:
Απων σημερα.......παιζει μπαλα ο Θεοδοσης
Καφέ κανείς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
πάντα κάποιος πίνει καφέ το Σάββατο! thumb
Ξεκινώ κι εγώ τώρα. :)
Χαρήκαμε την λιακάδα σήμερα....
https://imageshack.com/a/img538/5807/uANvww.jpg
Καζάκος team
https://imageshack.com/a/img674/8989/AGLd2y.jpg
αααα..ωραια η ''αφιερωμενη'' κ. Γιωργο! :th_Laie_67-1:
Kazakos garage hoodie !!!!!!
Για κανα φιλαρακι στα νοτια ???:whistle::whistle:
Δεν εχει νουμερα Γιωργο!!!!!!!!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Large ρε Λεω??:hystericalbs1::hystericalbs1:
κανε τιμη να εφοδιαστουμε ,χειμωνας ερχεται...
Για μας κανα hoodie δεν έχει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι ρε μάστορα εμείς στο κάρτερ κατουρήσαμε?? Να πλερώσουμε ρε φίλε όσο είναι :cheers:
:whistle:
Ναι...
Ναι...ναι..
Κ ενω έφυγα απο νωρίς απο το σπίτι με διάθεση για καφε στο shell, προέκυψε επαγγελματική υποχρέωση κ δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω .
Λογω διάθεσης ομως , κατάφερα να χαρώ το αυτοκινητο στη διαδρομη μελισσοχωρι - Ωραιόκαστρο κ πισω , κ το γραφω γιατι ξερω οτι πολλοι θα χαρείτε μαζι μου .
Βροχή , τριτη σχέση στο κιβώτιο, το μπλοκε να δουλεύει υπερωρίες , κ να λικνίζεται η μπεμπεμμμ ( που λέει ο γιος μου ) απο υπερστροφή σε υπερστροφή ... Αχχχ αξιζει καθε ευρω των τελών κυκλοφοριας , για να μου χαρίζει τετοια χαμόγελα .
Μπράβο ρε Βαγγέλη το τρως και καλά κάνεις! Και εγώ ευχαριστήθηκα την μικρή βολτούλα που είχαμε κάνει,είναι θωρηκτό το άτιμο!
Ρουφεν τομοροου?
Ναι! :original:
ναι, μετα την δουλεια.
Ειμαι στο δρομο για Αγιο ορος........
λογικα κ εγω μετα την δουλεια θα περασω!
Μόλις παράγγειλα
Έχεις δίκιο Βαγγέλη.
κοσμεεεεεεεε
Μάκη μου..πήγες και εσύ μια φορά πρώτος, μην φωνάζεις! χαχαχα...
κάναμε και το βολτάκι μας! Τέλεια σήμερα..τα NS-2R απλά γ@μανε!!! ο costask2 είπε οτι πρώτη φορά είδε Μ3 να πηγαίνει να evo!! χαχαχαχαχαχ...:warriorsmiley::drive: