Η πρωτη ειναι απο 46αρι 4κυλινδρο μηχανογκαζο.
Η 2η απο 46αρι τετρακυλινδρο παλι ηλεκτρογκαζο.
Οπτικα υπαρχει καλη διαφορα.
Το δικο σου με ποιο μοιαζει?
Printable View
Η πρωτη ειναι απο 46αρι 4κυλινδρο μηχανογκαζο.
Η 2η απο 46αρι τετρακυλινδρο παλι ηλεκτρογκαζο.
Οπτικα υπαρχει καλη διαφορα.
Το δικο σου με ποιο μοιαζει?
πως μπορω να στειλω μια φωτο που την τραβηξα?
Μπορεις να την αναιβασεις εδω: https://photobucket.com/
και να ποσταρεις το λινκ!
αυτος ειναι ο κινητηρας
δεν φαινεται καμια φωτο?εμενα μου την δειχνει κανονικα εδω:-(
τωρα φαινεται?
αχ...δεν ξερω τι κανω λαθος...παιδια θα παω σπιτι κ θα σας την στειλω γτ ειμαι δουλεια κ μπορει το firefox να μου την μπλοκαρει..
ghost πριν μενα μου εμφανιζε μια εικονα οχι δυο ηι αυτο σε ρωτησα...:-)
m43 είναι το μοτέρ σου ντιζάτο ;)
Εγώ κανονικά τις βλέπω τις φωτό :original:
Eφοσον εισαι ντιζατος θες λιγη μανουρα οπως ειπαμε!
Οποτε δεν αν πραγματικα σε συμφερει και προχωρα αναλογα!
μαλιστα....περιπου ποσο παει η μανουρα ξερετε?σκεφτομαι να το προχωρησω το θεμα...που πρεπει να παω?κατι για ενα QS BMW στη βουλιαγμενης διαβασα ισχυει?
τιμη περιπου ξερει κανενας?;-)
Βασικά συγχαρητήρια στον Πάρη.
Κάτα δεύτερο κλέινω Πάρη και Γιαννάκη ,για ένα ΣΚ,φα'ι' ,ύπνο,και κα'ι'μάκι έτοιμα στρωμένα απο μένα!!!!
3ο) Ο Αλέξης κυκλοφοράει με 316 το αλάνι???Ωραίος !!!!!!
Η τιμη ειναι λιγο φλου γτ ( το θεωρω δεδομενο.......) θα πας για μεταχειρισμενα κομματια! Οποτε οτι βρεις αλλα λογικα για να βρεις κουμπια ( συνηθως μαζι με τιμονι) εγκεφαλακι + σερβομηχανισμο + την καλωδιωση ( καινουρια απο αντιπροσωπεια) + εργατικα!
Νομιζω θα φυγει πανω απο 200 ειδικα αν παρεις και τιμονι μαζι!
Πολύ λίγα λες μη σου πω...
Για το ραδιόφωνο δεν θα πάει πάνω απο 60 ευρώ η εργασία για να φτιαχτεί η καλωδιώση και να κωδικοποιηθεί κατάλληλα πιστεύω. Το θέμα είναι τα χειριστήρια στο τιμόνι (τριάκτινο ή τετράκτινο) αν δεν υπάρχουν,σαν το μεγαλύτερο κόστος.
Για τον αυτόματο πιλότο, θα πάει πάρα πολύ το μαλλί και αυτό για ένα απλό λόγο. Δεν υπάρχει ρέτροφιτ! ή ερχόταν απο το εργοστάσιο με τον αυτόματο πιλότο ή αλλιώς επίσημα δεν μπαίνει μετά.
Αυτό σημαίνει ότι θέλει καλωδίωση στο χέρι (με φύσες που είναι πανάκριβες!). Σερβομηχανισμό, εγκέφαλο και άλλες βλακείες που μεταχειρισμένα αν τα παλέψεις θα σου πάνε κανα 100άρικο στην καλύτερη. Για καινούργια ξέχνα τα απλά, οι τιμές είναι αλλού. Μετά πόσα θα ζητήσει κάποιος για να το κάνει, τι να πω. Θέλει αρκετή μελέτη το θέμα και τα εργατικά θα είναι στο θεό και δικαιολογημένα...
Βλεπωντας ενα παρομοιο αρθρο σκεφτηκα να γραψω αυτο το thread λοιπον πατωντας το κουμπακι στον λεβιε αριστερα στο τιμονι γνωριζεται οτι μπορεις να εναλαξεις ωρα, ποσα κμ εκανες κτλπ εγω το χω βαλει στην καταναλωση... Εχω την εντυπωση πως παλαιοτερα αλλαζε δηλαδη εδειχνε live ποσο εκαιγες ... Τωρα εχει κολησει στα 11.9 L ... Επισεις να σημειωσω πως παει πολυ καλα και ανεβαζει πενα..,. 1895cc :drive:
Το 11.9 είναι ο μέσος όρος σε φάσμα πολλών χιλιομέτρων που έχεις κάνει.
Για να βλέπεις και πάλι 'live', μηδένισέ το. Μετά από κάμποσα χιλιόμετρα θα σταθεροποιηθεί πάλι.
Στο πόσο θα γράφει, εξαρτάται από τη χρήση... thumb
Ωραια να σται καλα :)
Καλησπέρα σε όλους του μπεμβεδάκιδες.
Είμαι κι εγώ κάτοχος Μπεμβεδακίου Ε46 N42B18 και έβαλα τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών το οποίο δεν δουλεύουν τα κουμπιά. Το θέμα ειναι ότι είδα τις καλωδιώσεις και δεν υπάρχουν. Υπάρχει κάποιος στην Θεσσαλονίκη να το πουλάει ? Κι επίσης αν υπάρχει βίντεο ή κάτι τελοσπάντων το οποίο να εξηγεί σωστά την τοποθέτηση για να την κάνω ?
Ξέρω λίγο παλιό το πόστ αλλά δεν ήξερα που αλλού να το κολλήσω για να μην ανοίξω άλλο αφού ηδη υπάρχει αυτό.
Ευχαριστώ προκαταβολικά. :-)
Αρχικά καλωσήρθες στην παρέα μας! :viannen_01:
Για να το φτιάξεις θα χρειστείς απο καλώδια αυτό το κιτ https://www.ebay.co.uk/itm/Retrofit-...6/253435461418
ή αυτό https://www.ebay.co.uk/itm/Original-...l/163413643756
Επίσης σημαντικό, ίσως χρειαστεί να αλλάξες και το δαχτυλίδι του τιμονιού (slip ring) εκτός απο τo να τραβηχτούν τα καλώδια
Ευχαριστώ Βασίλη για την άμεση απάντηση.
Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν θέλει αλλαγή το δαχτυλίδι του τιμονιού ?
Αν έχεις και τις τρείς αυτές υποδοχές και έχουν μέσα τους pins τότε λογικά δεν χρειάζεσαι :original:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...Steering-1.jpg
Αφού είναι Ν42 δλδ απτ το 2001 και μετά μοντέλο δεν χρειάζεται το δαχτυλίδι του τιμονιού, αλλά μόνο το πλεξουδακι απ τα χειριστήρια και η καλωδίωση για τον αυτόματο πιλότο