Ένα Ζ3Μ δεν θα μας πειραζε φυσικα! Δεν ζητάμε βελτιωμένα!
Printable View
Hades +1 ντατσια καφές και λουκάνικα .....
Άρα συζητάμε μόνο για Ζ3Μ .
Κρίμα γιατι υπάρχουν Ζ3 βελτιωμένα (οχι Μ) και ποιο δυνατά απο Ζ3Μ,Μ3 Ε46,1Μ μαμά η απο 335 μαμά η απο boxster μαμά .
Σορρυ που ρωτάω απλά προσπαθώ να καταλάβω , αν το κριτήριο είναι το μοντέλο η παλαιότητα η δύναμη η βελτίωση ,ο ανθρωπος η κοινωνική του θέση όλα μαζι η κάποια απο ολα αυτά.
Το οτι σου εχω εμπιστευτεί και σε εχω αφησει να δεις το project που ειναι σε εξέλιξη δε σημαινει πως θα πρεπει να το βγάλεις φορα παρτίδα πριν το ίδιο βγει στο δρομο .
Οταν με το καλο βγει τοτε θα συζητιέται στα γνωστά και μη εξαιρετέα στέκια και οχι μόνο.
Αλλα δεν ειναι το θεμα μας τώρα :) thumb
Να φανταστω καλο compressor kit...????
Eιναι κατι που δεν εχω συζητησει γιατι είχαμε κουβεντιασει αρχικα σαν minimum σε κάθε μαρκα πιο πολύ χρονολογικα εκτος εάν ηταν κατι πραγματικα σπανιο...
Σιγουρα θα σε ενημερωσω για ένα event μεσα στον καινουργιο χρονο που θα σε ενδιαφερει πολύ για να δεις και το αμαξι σου!
Τι εννοείς να δω το αμαξι μου ;
Πως παει εννοείς η να το δω σε κάποια συνάντηση ;
Δε μιλώ ειδικα για το δικο μου αμαξι υπάρχουν γενικά αρκετά αμάξια μεσα στο φόρουμ μας με πολύ καλες και δυνατές βελτιώσεις και ποικίλουν χρονολογικά .
Δε με ενδιαφερει να δω πως παει το αμαξι μου απλα ρωτώ για να καταλάβω τα κριτήρια .
Ασφαλώς οταν βρεθήκαμε ένα βράδυ μετα το Φλοκα της κηφισιας περιμένοντας το συγκεκριμένο Μ που τελικα δεν ηρθε έγιναν δοκιμές αν θυμάσαι με 2 Μ3 κομπρεσορ,με ένα Evo μπλε πολυ δυνατό και με εσένα και ασφαλώς ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσει οποιοδήποτε αμαξι κάτω απο 400+ άλογα έστω απο κοντα στις τεράστιες αυτες ευθείες !!!
OOOOle!
Γράψε ρε Ντοκ και 2-3 λέξεις για το event. :original:
Ανεβασε και κανα βιντεακι να ακουσουμε καμια μελωδια .....
Φτιαξε μας λιγο ακομη:shok:
Πολλά ωραία αυτοκίνητα.
Πολλά Porsche 911,Cayman, Boxter,
BMW M3, Z4, M5E39, M6, ένα πανέμορφο 1Μ,
Corvette Z06,
R8, GTR, Ferrari, Maserati,...
O ήχος στα τούνελ, απίστευτος.
Πατήματα
Drift
Εξατμίσεις
Λάστιχα 325
Petrol head 's paradise :thumbsup:
και μερικες απο my point of view....
Είδα καλά ένα CSL?:original:
στα αεροπλανα καλα το πας, στα Μ3 το χανεις λιγο! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Yπήρχε CSL γνήσιο (του Πάνου - αυτό που βλέπετε δίπλα στο Ε39 Μ5 το Silverstone, φώτο Doctore) χτες στη μάζωξη στη BP το οποίο όμως δεν ακολούθησε στην εκδρομή.
Η χαρά του Στουρνάρα!!!
Νάσο και γιατρέ, αυτό το γκρι 1Μ να υποθέσω ότι ήταν μεμβράνη;
Το γκρι είναι 135 με ΟΕΜ φτερά και body kit 1 M!
Ως συνήθως όμως δεν γ@μι@@νται αυτοί που έχουν λίπος αλλά οι υπόλοιποι. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ντοκ,αυτο το Χ5 πολυ σε πλησιασε.....γι'αυτο μας γυρισες την πλατη,ειχες το νου σου???!!!:thumbsup:
πολεμος η Κορβετ απο ηχο???
Ωραια συναντηση,ελπιζω καποτε να εχω την ευτυχια να δω απο κοντα τοσα πολλα σπεσιαλ οχηματα,ή ακομα καλυτερα να συμμετεχω με ενα τετοιο!!!:original:
Παψε Πατρινε,σ'ακουω που μουρμουρας.....
Γιατρέ είδες τι αυτοκολλητάκι έχει ο τύπος με το Corvette στον πίσω προφυλακτήρα κάτω αριστερά...?
:whistle:
Να είναι καλά τα παιδιά να βολτάρουν!!!
και λιγα λογια...
αν και δεν ειναι του στυλ μου ως γνωστον τετοιες συναντησεις αποφασισα και εγω να ακολουθησω....καθως ειναι κατι το οποιο δεν βλεπεις καθε μερα + οτι εχω πολλους φιλους και γνωστους αναμεσα στα παιδια..
πολυ βροχη λοιπον...ιδιως οταν ξεκιναγαμε απο αθηνα..με αποτελεσμα μερικα απο τα αυτοκινητα που ειχαν πει να ερθουν το μετανιωσαν και γυρισαν πισω...οι γεναιοι λοιπον ξεκινησαμε ενα κομβοι καμποσων αυτοκινητων...θαρρω καμια 30αρα-40αρα...ομορφαινοντας (chic..) την εθνικη...παρα το γεγονος οτι δεν πηγαιναμε ιδιαιτερα γρηγορα (περισσοτερο λογω συνθηκων)...η διαδρομη μεχρι αραχωβα ειναι πραγματικα ομορφη..και φυσικα αξιζει...ποσο μαλλον οταν πλαισιωνεται με αυτοκινητα σαν corvette-porsche turbo 996- bmw m6-bmw m5-maserati 3200gt-nissan gtr-audi s5-audi s4 με μονη παραφωνια τα ferrarika 360 και california τα οποια ενω ηρθαν στην αρχικη συναντηση...δυστυχως δεν ακολουθησαν...
φτανοντας στην αραχωβα...γιναμε show....ναι ημασταν παντελως εξωγηινοι ακομα και για την μυκονο του "χειμωνα"...αν και ο κοσμος πιο πολυ με θαυμασμο κοιταζε παρα με envy..παλι καλα..φυσικα την ατακα "α ρε στουρναρα" δεν την γλιτωσαμε..αν και μεταξυ μας αμφιβαλλω οτι ο εν λογω κυριος πηγε στην αραχωβα με σκαραβαιο....
ανηφοριζοντας προς το χιονοδρομικο ηταν η επομενη μας σταση...πριν φτασουμε ομως...για να λεμε και λιγο για ουσια...τι ωραια διαδρομη!!!!...παρα το βρεγμενο του οδοστρωματος το m diff μου...δουλευε υπερωριες...κλειδωνες τιμονι και ναι πηγαινε μονο του (σχεδον)....τα πεταλα λοιπον ναι ηταν μαγευτικα...και αρκετος κοσμος τα δοκιμασε!!!
και ναι φτανουμε για το φαγοποτι....σε μια πολυ συμπαθητικη ταβερνα ονοματι ζαχος (δογκανος????)...εκει πραγματικα γεμισαμε το παρκιν...αλλα who cares...εβρεχε και τρεξαμε ολοι μεσα..)...ζεστουλα λοιπον και το φαι αφθονο και το κρασι επισης...και οι ιστοριες να δινουν και να παιρνουν...με καλη παρεουλα...και ακομα καλυτερη διαθεση...
Πραγματικά σας(και τους τους φυσικά) χαίρομαι που βλέπω να γίνονται τέτοια πράματα στην Ελλάδα
Κύριοι...είσαστε πολυ ωραίοι :original:
συνεχεια φωτο....(απο ζαχο)
Νικο λογικο ρε για φερραρι..σαν τα Ντουκατι ειναι και αυτα, φοβουνται την βροχη!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μαλλον το luxury κοιτάνε πάντως πιο πολυ παρα τις δυνατότητες αυτοκινήτων ...βλέπε μονο m και οχι κάτι βελτιωμένο που μπορει να πηγαίνει καλύτερα ,x5 και q7 που απλα δεν ειναι για να πηγαίνουν οπως τα πραγματικά γρήγορα sport car .εντυπωση μ κάνει π δέχονται και gtr δηλαδη ενα evo βελτιωμένο στο θεό που πατάει σχεδόν ολα αυτά δεν θα το δεχόμασταν να φανταστώ ...