Πόσο κόστισε ρε αδερφέ το πακετάκι ??
Γιατί ψάχνομαι και γω για κάτι καλυτερο στο φρενάρισμα
Printable View
Πόσο κόστισε ρε αδερφέ το πακετάκι ??
Γιατί ψάχνομαι και γω για κάτι καλυτερο στο φρενάρισμα
Βασιλη ψηθηκες να αφησεις το σηματακι Porsche πανω στις δαγκανες!?
Φρεναρες παντως...για λεγε τιμες..
ΥΓ. Ξερεις αλλο τροπο περα απο σφυροκοπημα και wd40 για να ξεκολλησει δισκος απο το hub?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Βασιλη μπραβο σου πολυ ωραιο το αποτελεσμα!!!! αυτο που δεν μας εχεις αναφερει ακομα ειναι στο οδηγικο κομματι πως συμπεριφερεται το αυτοκινητο?
Φρεναρισμα στα λιγα χλμ?, αργουν να ζεσταθουν?, συγκριση με τα παλια φρενα στις μικρες ταχυτητες? ενημερωσε μας!!!!
Nίκο όχι και "πακετάκι" ρε φίλε...
Το σηματάκι έμεινε κατ'επιλογή μου και ανανεώθηκε κιόλας με καινούριο...
Είχα πολύ διαθέσημο χρόνο και έτσι τα πράγματα μαζεύτηκαν σιγά σιγά και σε λογικές τιμές για την εποχή τους...
Στο τέλος οι όλες μετρήσεις που έγιναν απο μένα εγκρίθηκαν και υλοποιήθηκαν απο μεγάλο βελτιωτή στη Βόρεια-Ελλάδα...
Αν δεν έπερνα την έγκρισή του όχι μόνο του συγκεκριμένου αλλά και άλλων μαστόρων στο χώρο, δεν θα συνέχιζα παραπέρα και θα ακολουθούσα άλλη γραμή στη σχεδίαση...
Το κοστολόγιο ανέρχεται γύρω στα 1500 ευρώ τοποθετημένα....
βασιλη με ένα προχειρο υπολογισμο που εκανα, δεν ξεπερασες το συνολικο βαρος των φρενων του 330 εμπρος-πισω..οριακα εισαι και λιγο χαμηλοτερα.περιμενουμε να τα στρωσεις και να αρχισεις τις δοκιμες.παντως οπου πηγαίνεις τα φρενα πρεπει να τραβουν τα βλεμματα και να είναι το πρωτο αντικειμενο συζητησης
Ο μπροστινός άξονας επιβαρύνθηκε με ένα ποσό της τάξεως των 2-3 κιλών σε σχέση με του 330 και ο πίσω έχει ελαφρύνει κατά 5 κιλά...
Αμελυτέα η διαφορά μιας και δεν με ενδιαφέρει να γράφω χρόνους σε κάποια πίστα...
Όπως είπα και παραπάνω οι μετρήσεις έγιναν με απλή ζυγαριά και όχι με ακριβείας εξού και χονδρικά π.χ. δαγκάνες 330 10kg και όχι 10,19075
Γιατί προσβολή είναι να πω πακετάκι ?? σχήμα λόγου είναι ως προς το σύνολο αυτών
που έβαλε .... δεν αναίρεσα κανενα αποτέλεσμα ....
Ειμαι απο ξενύχτι και μόλις σηκώθηκα δεν το νιωσα :/ νόμιζα στράβωσε
πάλι κάτι, btw ανεβαίνω Σέρρες αυτη τη βδομάδα θα σε πω αν ειναι
Οntopic:
Βασίλη για κάτι ποιοτικότερο όταν είπα εννοούσα δισκόπλακα και δαγκάνες
γιατί με τα μονοπίστονα που έχω .... χμμμ κατι με χαλάει
Πάντως εγω, ύστερα απο μια μικρή ερευνα που εκανα, τεινω προς δισκόπλακες
απο Μ3 Ε92 και δαγκάνες απο πορσε, αλλα δεν ξέρω απο εφαρμογή
Ωραίος ο συνδυασμός πάντως που έκανες, το φρενάρισμα
δίνει αλλη αισθηση στο αυτοκίνητο
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Δημήτρη
Έχω 18αρες εγώ και ειμαι λίγο δύσκολα για μεγάλες δισκοπλακες
Αν πάρω ολοκληρο setup απο Μ3 e92, θα ναι καλά ?? μιας που το χεις κιολας
ή πιστεύεις οτι του εβο ειναι καλύτερες ??
τι αμάξι εχεις?
335i e92 με setup γύρω 380-400 hp ....
παιδιά μην χαλάτε το θέμα του Βασίλη,φτιάξτε ένα άλλο :-)
δισκο απο Μ3 e9x δαγκανες 4πιστονες απο evo η αντιστοιχίες απο πορκε και εισαι αλλου...
μετα αν θελεις μεγαλύτερο δισκο πας σε 6πιστονες και με δισκο απο 360 μεχρι 390 αλλα
ξεχνας τις 18αρες..
η πρωτη λυση θα βγει οικονομικά μετα ανεβάζεις budget
Δεν το χαλάμε, με βάση το δικό του setup συνεχίστηκε η συζήτηση
Εξάλλου ψάχτηκε με το θέμα και η αποψη του θα ναι πολυτιμη
Σ ευχαριστώ Δημήτρη