:whistle::whistle:
μην κατσω μερες δεν λες????
Printable View
Έλα πάμε γερά και σήμερα... :up::up: :fagopoti::fagopoti:
θα εχει σαματα μετα?????????
χαχαχαχαχα...τι σαματά ρε???αφού όλοι +1 είναι δηλωμένοι...εγώ πάντως αν έρθω θα έρθω μόνος.
κανόνισε μλκ καζάκο να μου φέρεις ζουμάκι.
Εγώ ψήνομαι και για κανένα πατηματάκι στα κυβικά μου,αααααααντε και λίγο παραπάνω !! (Bazil ακούει?) Ετσι για το χαβαλέ ρε τεντυμποιδες !!:drive:
Είναι η τελευταία σου λέξη αυτή?γιατί έχω άγριες διαθέσεις
εγω? η δικια μου ναι, της Ολγας η τελευταια δεν ξερω ποια θα ειναι!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
αλλα τωρα ειναι και χαρουμενη γιατι 21/10 ορκιζεται! χααχαχαχα
Νίκο δοκίμασε με του Γρήγορη.Παι καλά
ααα για τετοιο σαματα μιλας?? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:thumbsup::drive:
το δικο σου το +1 μαλλον δεν καταλαβε γιατι σαματα μιλαει ο Καζακος! χαχαχαχαχαχα
Περνα απο ΕΔΩ Τεκνον μου να ευλογήσεις και εσυ τα γενια σου. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Υ.Σ Εχεις κανει ηδη εγγραφη βλέπω :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Χρηστο μεχρι την τετάρτη ποσα αλογα μπορει να παρει το υπερωκεάνιο προλαβαινουμε. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:fountwtis:Πάλι θα πέσει?
θα ερθω με κομπρεσορατο 16αρι και τρεχατε να κρυφτειτε οι διλιτροι!!!!!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
αν δεν ερθουμε με το Χ3 του ψηλου, τοτε θα ερθουμε με το C180 μου... το νου σας!
^
νταξ χαλλλλαρα!
+1 άτομο ακόμα στον Καζάκο..
:up::up::up:
Παράκληση:
Όσοι είναι με ερωτηματικό και όσων ο αριθμός προσώπων έχει αλλάξει, μέχρι αύριο το βράδυ να ενημερώσουν το φόρουμ, ούτως ώστε την Τρίτη, να δοθεί στο μαγαζί όσο το δυνατόν άκριβέστερος αριθμός συμμετοχών, για να διαμορφωθεί και κατάλληλα ο χώρος μας
:thanks:.
ego pali thelo na do foto kai na katasparaxete kai merika souvlakia kai gia mena
Θαλασσινά θα έχει το μενού.τσιπουροκατασταση
εγώ μετά τις 10 θα είμαι εκεί.
λεω 100% ναι