Και νομιζεις ότι θα την γλιτώσεις?
Κάτσε να δεις τι θα γίνει από του χρόνου με τα 1600-1800 κυβικά που έχουν εργοστασιακή πάνω από 15-20Κ.... Θα γελάσουμε...
Printable View
Βάλτο 30Κ όπως αυτός εδώ...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3224314/
Που έλεγε άντ μην το βάλω 30Κ και μετά με παρακαλάτε.... :hystericalbs1:
Έτσι είναι βρε Στέφανε. Το αστειάκι με την κρίση παράγινε. Σαν κάτι άλλους που νοικιάζουν σπίτια τζάμπα μόνο και μόνο για να βγάζουν τα χαράτσια. Όχι ρε παιδιά. Ούτε κλεμένα είναι, ούτε μου τα χάρισαν.
καλησπερα. καιρο ειχα να γραψω. το νημα αυτο ειναι επικαιρο οσο κανενα αλλο πλεον... απο περιεργεια θα ρωτησω ενα παρομοιο 5αρι ποσο παει στο mobile.de;
Μόνο μην τον πάρεις να τον ρωτήσεις αν καίει. ΠΑΡΕ ΚΙΑ ΠΙΚΑΝΤΟ το λέει ξεκάθαρα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3501076/
Δεν ξέρω τι θα γίνει...η Bmw, Mercedes, audi πάντως στην Ελλάδα κάνει πολιτική τρανσφερ πραϊσινγκ https://www.fimes.gr/2013/05/mercedes-bmw-forodiafyfi/ και όλα τα αμάξια έχουν εργοστασιακή αξία μέχρι 20.000 για να μην έχουν φόρο πολυτελείας.
Το κάνουν από το 2012 νομίζω...έπαθα πλάκα...
Φυσικά κερδίζουν πολύ παραπάνω αφού πληρώνουν λιγότερα χρήματα τελώνείο σε σχέση με παλιά, χωρίς όμως να έχουν μειώσει τις τιμές στον τελικό καταναλωτή.
Δεν ξέρω πόσοι το έχετε πάρει χαμπάρι...
Αφου πλεον τα πραγματα ειναι ετσι που να μη θες αλλο πια μεγαλο αυτοκινητο, κανε ανταλλαγη το bmw με οποιο ντιζελακι καινουργιο θα σου στοιχισει λιγοτερο. Η κρατας το bmw ή το ανταλασσεις με αυτο που θα πληρωσεις φθηνοτερο. Διαλεξε με το κριτιριο της οικονομιας αναμεσα σε 3-4 μοντελα που να τα συμπαθεις.
ασχετο:
ηρθε απο το οστραλια ο θειος τζων του παιδιου μου και μου εδειξε φωτο την σιλβερ γκρευ 46 μητρια του μτχ την πηρε 30.000 σε ευρω.
του λεω δεν μου τα εδινες σε μενα να παρω δυο;
και με κοιταγε σαν ελληνοαυστραλος τουριστας!
ετσι που λες σατανάρη μου :D
Πολυ ωραιο αμαξι το κλιο τελικα. το ειδα σε μια εκδοση που εχει και κατι χρωματιστες μαλακιες στις πορτες.
Να το παρεις Αρη.
Εχει και ενα συστημα που κανει θορυβο απο τα ηχεια οπως θα εκανε αν ηταν v6 gtr
Ο πωλητης ηταν πολυ περηφανος για αυτο.
Και εγω θα ειμαι περηφανος αν ο φιλος μου παρει τετοια αμαξαρα.
τελεια...
https://www.volkswagen.gr/gr/el/model/Configurator.html
https://www.renault.com.gr/cars/newclio/colors.html
για τον ηχο δεν νομιζω να σε πιεζουν
https://www.motori.gr/newsarticle/3299
και απ οτι λεει υπαρχει στο rs...
Δεν καταλαβαινω το λογο που υποστηριζεις ενα αυτοκινητο που δεν εχεις οδηγησει.
Τιμονι σε παραξενη θεση, πλαστικα για γελια, ηχομονωση απαραδεκτη, ποιοτητα εσωτερικου εμφανως περασμενης δεκαετιας για τα γερμανικα στανταρ και καθισματα για εφηβους.
Ισως στριψει καλυτερα στο οριο του σε μια κατηφορα με τερμα γκαζι και δαγκωμενη ταυτοτητα.
Ειναι αυτο ζητουμενο για εναν 40αρη με δυο παιδια;
Τι αποσταση φρεναρισματος εχει;
Τι λαστιχα πρωτης τοποθετησης φοραει;
Ποσο κοστιζει στη ρενω ενα τυπικο σερβις;
Η εγγυηση επεκτεινεται η κλεινει σε καποια χρονια;
Τι μεταπωληση εχει;
Δεν υποστηριζω οπαδικα ΚΑΜΜΙΑ μαρκα μην παρεξηγηθω.
δεν υποστηριζω τιποτα.... ΔΕΝ ΚΑΙΩ ΤΙΠΟΤΑ....
απ το 1ο ποστ εισαι αρνητικος με το renault, και γενικα υπαρχει ταση για θαψιμο σε ολα τα γαλλικα...
πρωτη τοποθετηση εχει λαστιχα michelin μουφα και αυτα?
https://www.renault.com.gr/services/warranty.html
5 χρονια εγγυηση...
οσο για τις μλκς των περιοδικων για αποστασεις φρεναρισματος κλπ, εγω δεν καθομαι να διαβαζω παραμυθια, τεστ ντραιβ και το βλεπεις μονος σου...
Δεν ξερεις αν το εχω οδηγησει και την γνωμη μου, ο Αρης που θα δωσει και τα χρηματα, το οδηγησε και του αρεσε, ποιος ο λογος να πεισω τον Αρη οτι δεν του αρεσε?
Δεν προσπαθω να προμοταρω τιποτα γιατι δεν εχω οφελος απο τιποτα, προσπαθω να εχω μια φωνη λογικης....Υπαρχουν στην μικρη/μεσαια κατηγορια πολυ πιο οικονομικα αυτοκινητα απο τα ψευτογερμανικα!
Αν επαιρνα αυτοκινητο δεν θα επαιρνα το κλιο, ισως δεν επαιρνα καν renault δεν μαρεσουν, αλλα δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν να μην παρει renault γιατι αν ξεχασεις οτι το 19 και το πρωτο μεγκαν ηταν προβληματικα, ειναι πολυ καλα αυτοκινητα...
Παίδες, μου άρεσε, θα το αγόραζα με κλειστά μάτια, αλλά το να δώσω το Ε60 11.000 ευρώ, να τσοντάρω άλλα 6.000 και σε ένα χρόνο το Clio να έχει 9.000 τιμή μεταπώλησης και το E60 10.000 δεν το κάνω.
Την αγγελία θα την βάλω το Σ/Κ αλλά με τιμή Γερμανίας και ανάλογο ύφος στις παρατηρήσεις. Το συννεφάκι πάνω απ' το κεφάλι έσκασε, θα κάνω από αλλού οικονομία, το αυτοκίνητο το παντρεύτηκα αλλά θα γίνω γραφικός στο car έτσι για το γαμώτο.
Έχει τραύματα ρε ο πρόεδρος απο τα clio. Από τότε στην Αγγλία που είχε μπει σε πίστα, οδήγησε στο όριο και νόμιζε ότι έκανε τον χρόνο της χιλιετίας, και στο καπάκι μπήκε ένας διοπτροφόρος νέρντ με ένα clio και του έχωσε κάμποσα δευτερόλεπτα in his face.
Ε, καλά δεν ενθυμούμαι πρόεδρε :D
γραφικος δε γινεσαι εσυ. γραφικοι γινονται αυτοι που παιρνουν τηλεφωνο για να σου κανουν τα νευρα τσαταλια. Οι μπαγλαμαδες, ειτε εσυ 18 ζητας ειτε 8 δε θα το αγορασουν γιατι ειναι ξεβρακωτοι μπαγλαμαδες. Αν το κρατησεις καλως να το κρατησεις, αν το πουλησεις με το καλο να χαρεις το νεο σου αποκτημα.
Έλεγα να το πω,Άρη,τόσες μερες που παρακολουθώ το θέμα.
Οικονομοτεχνικά κυρίως,δε σε συμφέρει η όλη συναλλαγή,πέραν του ότι θα το βαρεθείς το κουβαδακι (οποιο κι αν ειναι αυτό...) γρήγορα.
Βάλε την αγγελία και βλέπεις.Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ κάποιες ημέρες με το δικό μου (αγγελία στο car,με προοπτική αγοράς οικογενειακού με μικρότερα πάγια έξοδα) και υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον.
Μερικοί βεβαια δεν καταλαβαίνουν ότι τα καθαρά αυτοκίνητα και τα γούστα πληρώνονται. Επειδή έχει γεμίσει το car με χρέπια εισαγωγής,θέλουν να πάρουν τα μπουμπούκια σε τιμή ξεφτίλα. Πάρε το χρέπι ρε φίλε και μην το συγκρίνεις με το δικό μου,γιατί με προσβάλλεις.
Εν πάση περιπτώσει,καλή επιτυχία σε όλο το εγχείρημα,αν και προσωπικά διαφωνώ με την κίνησή σου,υπό τους όρους που θέτεις (οικονομία στο μισό,γρήγορη απόσβεση κλπ).Εξ ορισμού η αγορά καινούριου αυτοκινήτου,στις παρούσες οικονομικές συνθήκες αλλά και γενικότερα) συνεπάγεται γρήγορη και μεγάλη απαξίωση.
Πάντα φιλικά.
Αρη αν θελεις να το βαλεις και στο mobile.de και στο autoscout24.de σου φτιαχνω αγγελια οποτε θελεις. Ηρθε πηρε Γερμανος Ε90 320si απ'το χωριο μου που το ειχε βαλει στο mobile.
Πρωτον: μη διαφωνεις μαζι μου.
Αν πω οτι ο γαϊδαρος πεταει, την επομενη μερα η επικαιροτητα θα ειναι τιγκα σε αεροπορικα ατυχηματα γαϊδαρων και η φωτογραφια της ημερας γεματη με γαϊδαρους σε σχηματισμο σμηνους.
Δευτερον
Εδω δεν ειναι μερος ελευθερης επικοινωνιας, ανταλλαγης αποψεων και προβληματισμου.
Αν θες τετοιο φορουμ να πας στο ινδυμεδια παρεα με τους αλλοιθωρα αριστεριζοντες αναρχοαυτονομους φιλους σου να τα βρειτε παρεα.
Τριτον και σημαντικοτερον.
Εχεις ξεχασει ποιος ειμαι, οχι εδω μεσα, αλλα "εκει εξω" οποτε οι επιλογες σου και η αποψη σου περιοριζονται στις εξης δυο: απο γεραμματα και σε δρυινο η απο αδιαλλαξια και σε τσιμεντο.
Τεταρτον, ανοιξε καμερα να δω αν εισαι ορθιος οταν διαβαζεις ολα αυτα.
Πεμπτον, ειπα ο αρης δεν θα παρει κλιο.
Ο Αρης λοιπον, δεν θα παρει κλιο.
Εκτον δεν εχει γιατι βαρεθηκα.
Θα τα ξαναπουμε σε δυο εβδομαδες.
Διαλεξε, η θα μπαναριστεις μονος σου η θα σου στειλω το τικετο για τη γαλαζια παραλια.
Πολυ φιλικα ολα αυτα και χωρις ιχνος εμπαθειας στο ατομο σου, με σεβασμο στα δικαιωματα σου και την προσωπικοτητα σου.
Επισης, δυναμει των εξουσιων με τις οποιες ειμαι περιβεβλημενος, της συμπαντικης αρμονιας που με οδηγει και τις φωνες που ακουω στο κεφαλι μου, απο εδω και στο εξης, απαγορευω την οποια αναφορα σε ρενω κλιο.
Εκτος αν παραστει μεγαλη αναγκη, οποτε θα χρησιμοποιηθει με μετρο και μετα απο πολυ σκεψη του μελους που θα το τολμησει.
Ζητω το Εθνος..:thumbsup:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...4&d=1372352393
Αρη το 1.5 diesel το ρενο εχει ιμαντα, καθε 5 χρονια 500ευρο.....
ασε που αν δεν τον βαλουν καλα τον ιμαντα τελος....
ΜΑΚΡΥΑΑΑ...
Ρε δεν πατε καλα.
Αντι μετα το ρενο να παρει το πενβε και μετα το αουντι, τα εκανε αναποδα.
Αμαν πια αυτο το παιδι, γι αυτο ο θεος τον καταραστηκε να ξαναπαρει ρενο...
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Επειδη ειναι διχασμενος αυτη την στιγμη ο S8N και σκεφτεται μεχρι και να δωσει το Ε60 και να παρει τον σκ@τοκουβα ισως τον επαναφερω λεγοντας του να παρει.......... Ε60 6κυλ!!! :thumbsup: :fountwtis:
Του πανου ειναι καλο απο οτι λενε.
Η εξισωση ειναι σωστη αν την δεις απο την επενδυτικη πλευρα. Το καινουργιο αυτοκινητο απαξιωνεται αμεσως μολις βγαλει νουμερα. Τα δε Renault δε φημιζονται για τη μεταπωλητικη τους αξια. Παντως συμφωνω μαζι σου, απλως η αποσβεση καθυστερει 2 χρονια. Ετσι οπως πανε οι δουλειες, οι μετακινησεις θα ειναι μειωμενες. Αρα τα δυο μπορει να γινουν και τρια. Το σκεπτικο ηταν μια η αλλη η εστω μια μικρη διαφορα για να αρχισει αμεσως η αποσβεση. Δεν πειραζει, σε δυο χρονια μεταχειρω.
Εγώ λέω να βάλεις κανα 6κύλινδρο μοτέρ στη φρεγατα σου γιατί δεν σε βλέπω καλά!
Πάλι ξύλο τρως... χαχα
Δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο.
Από τη μία είναι κρίμα να δώσεις ένα καλό αυτοκίνητο, από την άλλη είναι πιο κρίμα να σε ζορίσει οικονομικά!
Στη θέση σου μερικούς μήνες πριν, ήθελα να δώσω το Μ3 (περισσότερα έξοδα) και να πάρω ένα rapid diesel ή yaris ή auris... κλπ.
Στις ανταλλαγές έπρεπε να δώσω κανένα τάλιρο επάνω (5000 ευρώ).
Το σκέφτηκα.. το ξανασκέφτηκα πολλές φορές.
Εγώ κάνω λίγα χιλιόμετρα με το Μ3 (7-8000 το χρόνο). Να κοστίζουν τα τέλη κλπ. Αλλά και από το ντιζελάκι θα έχανα αξιακά, αλλά και σαν τυχόν μεταπώληση από την άλλη μέρα.
Δεν άλλαξα γνώμη, στο να πάρω ένα ντιζελάκι, αλλά σίγουρα τη μετέθεσα για το μέλλον. 1 χρόνο, δύο χρόνια.... Δεν ξέρω. Με την πίεση που έχω (ψυχολογική), το τελευταίο διάστημα στη δουλειά... χρειάζομαι κάτι να ξεδίνω! Από το να τρέχω σε ψυχολόγους... προτίμησα... το Μ3.