Γιωργο (Geo316) δεν βλεπω συμμετοχη.παρε την γυναικα και ελατε να ξεσκασετε thumb
Printable View
Γιωργο (Geo316) δεν βλεπω συμμετοχη.παρε την γυναικα και ελατε να ξεσκασετε thumb
Αν δεις την ωραία κοπέλα δίπλα από αυτόν με το μουστάκι μακριά...καραδοκεί ένας περίεργος που δαγκώνει... (αυτός ο μόντελος με τη γκρι γραβάτα δίπλα της με τα κλειστά μάτια...):whistle: :whistle: :whistle:
Ε δεν κρατιέμαι μέχρι και εγώ γελάω... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
:thnx: guy's!!!:thumbsup:
Γιωργο(Geo316),αυτο :tease: σημαινει οτι θα ερθεις???:thumbsup:
για παμε δυνατα!!!:warriorsmiley:
Τελικα για ποσα ατομα θα ειναι το τραπεζι?Ακομα δεν εκανα καμια κινηση να κλεισω γιατι αφενος εχουμε περιθωριο μεχρι και αυριο και αφετερου δεν ξερουμε ακομα τα σιγουρακια thumb
Oι μεχρι στιγμης συμμετοχες:
1.aristent +1
2.strof
3.dimimav +1
4.Christos 330
5.Andri +1
6.GanKostas-E90 +3
7.dafidack +1
8.Μιχάλης
10.nikospat ?
11.nfot
12.HLIAS - E36 coupe +1
14.Geo316 +1
15.
16.
με μεγαλη μας χαρα, να γνωρισουμε και απο κοντα, τα νεα μελη μας,τον Νικο(nikospat)και τον Ηλια(HLIAS - E36 coupe) :original:
:warriorsmiley:
Και επειδη δεν εχουμε αλλο περιθωριο χρονου,καταληγουμε για την ημερα(Σαββατο) και την ταβερνα (Χρυσο Τζακι). thumb
ΥΣ...αλλαζω και τον τιτλο του θρεντ και οποιος θελει να δηλωσει συμμετοχη,ας το κανει σημερα για να παει αυριο ο Βασιλης να κλεισει το τραπεζι!!!:original:
Βασιλη,αν μεινουν ετσι οι συμμετοχες, κλεισε για 18 ατομα και ας ειμαστε λιγοτεροι.thumb
Ok thumb
Γκρινιαρηδες...σε ολα μεσα,(επρεπε να παρουμε αδεια)
GEO316 +1
παιδες συγνωμη που το ακυρωνω τελευταια στιγμη λογο δουλειας επιστρεφω σαββατο αλλα δεν ξερω ακομα τι ωρα. οποτε κανονιστε και αν προλαβω δεν νομιζω να δημιουργησω προβλημα για μια καρεκλα +
Παιδια εκλεισα τραπεζι για 20 ατομα (οι δυο θεσεις επιπλεον ειναι για τον Andri που ειναι χοντρος :tease: ) και απο κεμπαπ θα εχει προβειο και αρνισιο.Αν θελουμε βεβαια μπορει να βαλει και χοιρινο κατοπιν παραγγελιας δικιας μας.Απο ψητα της ωρας απ'ολα.Σημερα ή αυριο θα πεταχτω να δω και το τραπεζι που θα μας βαλει μην μας πεταξει σε καμοια γωνια και ψαχνουν να μας βρουν τα νεα μελη μας.! :thumbsup:
Καλημέρα σε όλους! Το Σάββατο για καφε να με περιμένετε σίγουρα...
Για το χρυσο τζάκι βάλτε με ένα ερωτηματικό προσωρινά μήπως και καταφέρω να το βολέψω το θεματάκι που προέκυψε και μπορέσω τελικά να ερθω...
Παιδιά Σάββατο πρωί κατά τις 0630 (μην βγει ήλιος δεν κάνει) όσοι θέλετε πλύσιμο αυτοκινήτου στην αυλή του Βασίλη...έχει και πιεστικό 150bar που δεν χρησιμοποιεί...!!
Υ.Γ Είσοδος ένα κόκκαλο για το σκύλο....
εεεεε Μήτσοοοοοοοοοοο https://www.car.gr/parts/view/3454845/ καλορίζικα !!
Ισως ερθει και μια φιλη μαζι μου, για παρεα.
Παιδια οσοι ερθετε για πλυσιμο να εχετε απο κοντα τον Andri γιατι ετσι που ειναι θα τον περασει ο σκυλος για κοκκαλο και θα τον αρπαξει :th_Laie_67-1:
Υ.Γ
Μολις εφυγα απο το Χρυσο τζακι.Πηγα κανονισα το μερος που θα μας βαλει.Πιστευω το μερος που διαλεξα να ειναι αρεστο αλλα κι αν δεν ειναι,μη νομιζετε οτι θα νιωσω τυψεις και δεν θα τσακισω οτι βρω μπροστα μου!!!!!!!
Ναι,ναι,ναι!!!!! :thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=EPIa...?v=EPIaABpL2lY
Ελα και το bruno σχεδον διπλα το εχω.Αλλωστε εγω ξυπναω με τα κοκορια τετοια εποχη.Μονο μην σηκωθει η τριχα σου αν δεις κανα Audi παρκαρισμενο.Οοοοοχι,δεν αλαξοπιστησα,του κουμπαρου μου θα ειναι,δανεικο.
Κάνε αναπ να δω αν έχω τον αριθμό αποθηκευμένο ώστε να μιλήσουμε....
Υ.Γ 2τη συσκευή που έσπασα φέτος... δεν είμαι εγώ για touch ...:whistle:
Υ.Γ2 Αν θέλεις να πλύνεις και εσύ θα έρθω για παρέα...αλλιώς θα πάρω το Μιχαλίξ να πάμε πουθενά να παίξουμε και μπουγέλο :th_Laie_67-1:
Οχι ρε,τι να πλυνω εγω.αφου ειναι η ωραια κοιμωμενη.Ελατε πλυντε τα με την ησυχια σας.Εγω παρεα θα σας κανω. thumb
Σιγα τη φασαρια.Αμα το αποφασισετε να ερθετε παρτε με τηλ να εχω ετοιμα καφεδακια thumb
Σειρα μου...:tease::tease::tease::tease:
:hystericalbs1::hystericalbs1:
Σαν το σπιτικό πλύσιμο παιδιά δεν έχει πουθενά αλλού...:thumbsup:
Γι' αυτό κι εμένα το πρόγραμμά μου για Σάββατο μεσημέρι γράφει ''ΜΠΟΥΓΑΔΑ''...
...αρκεί να μην μας τα χαλάσει ο καιρός γιατί δεν υπάρχει γκαράζ και κοιμάται έξω η μπέμπα μου...!!!:no::no:
Για μια συναντηση εχετε θρεντ 50 σελιδων:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μπορει καποιος να εξηγησει λιγο τι εχετε κανονισει?
Μηπως κανουμε καμια βολτουλα αυριο αν και ο καιρος βοηθησει:whistle::whistle: