Γιωργο ο κυριος Γιωργος θα δυναμομετρησει το αμαξι του. Ευκαιρια να δω ποσο εχει πεσει το δικο μου που εχει τα τριπλασια + χιλιομετρα μιας και εχουμε τον ιδιο κινητηρα. thumb
Printable View
ok τότενες..
Μεσα κυριως για κανενα βρωμικο καντινιερος.
να συνεννοηθουμε λιγο και για το ποτε ομως.
τα επομενα σαββατοκυριακα μπορει να ειναι δυσκολο να μαζευτουμε ολοι.
29-30-31 δεν μπορώ εγώ ... σε όλα τ άλλα δεν θα χω θέμα
Λοιπόν μόλις μίλησα με τα παιδιά στην Χρυσαυγή, Σάββατα δεν ανοίγουν κανονικά αλλά μπορούν να το κάνουν, απλά η τιμή δεν μου άρεσε καθόλου..50 ευρώ/αυτοκίνητο.. πάρα πολλά..
Όποιος ξέρει τον Πάπα η τον Ταξόπουλο ας κάνει μια ερώτηση..
χχαχαχαχαχα...τι λε ρε. κλασική περίπτωση έλληνα επιχειρηματία. προτιμά να είναι σβηστό το μηχάνημα, να τρέχουν όλα τα έξοδα, αλλά η τιμή ίδια εκεί που είναι...
άκου 50 ευρώ...6 κατοστάρικα αέρα. σου είπε μήπως γιωρίκα πόσα ραν για το κάθε αμάξι?
βασικά μόλις άκουσα την τιμή δεν ρώτησα τίποτε άλλο..
και εγώ μέσα με λογική τιμή βέβαια.. να δούμε και εμείς πόσα είναι ψόφια
Ε ναι δε γινεται σε αυτα τα χρηματα. Πιστευω μαξ 30 ευρω ανα αμαξι ειναι το καλυτερο. Παραπανω εφοσον θα παμε 10-12 αυτοκινητα ειναι πολλα.
Mιλησα πριν με Παπα 50 ευρω μου ειπε και αυτος . . .
Εχει μου ειπε πολυ δουλεια και πολυ δεσιμο το νεο του δυναμομετρο . . .
Στο παλιο που ειχε οταν ειχε ξανακανει το Bmwclub(οχι το δικο μας) δυναμομετρηση
τους το ειχε αφησει 30 ευρω !!!
Τον ειπα οτι ειναι μαζεμενη δουλεια αλλα τιποτα !!!!
Δεν ξερω τι και πως, αλλα τα 50 ευρω μου φαινονται πολλα.
Μου φαινεται παραλογο η χρεωση εδω να ειναι υψηλοτερη απο οτι στην Αθηνα
Βρηκα ακρη με Ταξοπουλο περιμενω νεα του !!!
πραγματικά δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία μερικών.
εμείς πχ, κάναμε τώρα κάποιες εκπτώσεις, γιατί 4 στις δέκα πρέσσες δεν δουλεύουν. τα έξοδα τρέχουν, οπότε, με ένα μικρότερο κέρδος, θα βάλουμε σε λειτουργία και τις υπόλοιπες. χαμένοι δεν θα βγούμε, εφόσων τα έξοδα στο τέλος του μήνα πάλι θα έρθουν.
τι να πώ. ήδη έχω στρβώσει με την φάση.
30 ευρω Ταξοπουλος . . .
Χωρις αποδειξει . . .
Οποιος θελει αποδειξει πληρωνει το φ.π.α . . .
Αυτα κατι αλλο δεν γνωριζω περι δυναμομετρου στην Θεσσαλονικη ετυχε να
εχουμε κοινους συνεργατες και μιλησα μαζι του ο ιδιος . . .
Κριμα που δεν εχω αυτοκινητο αυτον τον καιρο να κανω και εγω το γουστο μου . . .
με τον Ταξόπουλο είχε μιλήσει ήδη ο manosm3e36 και του είχε πει και τότε 30 ευρώ.. περίμενα να μου πουν λιγότερα στην Χρυσαυγή αλλά...
Και εγώ είμαι μέσα για 30, δεν υπάρχει και τίποτε άλλο εξάλλου.
μπορούμε να το αναρτήσουμε στην κεντρική σελίδα? με την προσφορά κιόλα.
30 ευρώ χωρίς παραστατικό.
σορυ, αλλά αυτά που βρίζω δεν τα κάνω. όταν ο μπουγατσατζής κάθε πρωί μου δίνει απόδειξη για το ένα ευρώ, το θεωρώ ξεφτίλα να μην δίνει κάποιος άλλος.
και αν είναι έτσι, πες του να υπολογίσει και τον φόρο που θα κρατήσει η εφορία απο αυτά τα 600 ευρώ και να τα αφαιρέσει και αυτά απο το 30άρι. γιατί οκ, το φπα δεν θα το κόψει, δεν θα το πάρει, δεν θα το αποδώσει. τον φόρο απο το κέρδος όμως πως θα τον πληρώσει στο κράτος???
για μένα άκυρη η δυναμομέτρηση.
Από τη μία είναι καλή η τιμή αλλά και από την άλλη ο Θωμάς έχει δίκιο ! ! !
Με λίγα λόγια σου λέει και ΑΝ ΘΕΣ ..... ακούγεται κάπως .. τέλως πάντων
Κανονίστε μια ημερομηνία και για να μην χαλάσω τη παρέα θα έρθω
Μόνο 29-30-31 ξαναεπισημαίνω πως δεν μπορώ
ελπίζω στην λίστα να μην υπάρχει κόσμος που λυσάει και βρίζει για την φοροδιαφυγή.
θα ήταν μεγάλη ειρωνία...