Απο βδομαδα με φωτογραφιες.
Printable View
Φερε να φαμε κανενα το πρωι ρε τσιφουτη.
Θα φτιαξω φρεσκα την Τριτη να φερω του μικρου.
Με μελι και ξηρους καρπους, οχι με σοκολατες και γλασσο.
Φερε ρε σαχλαμαρα αυριο πρωϊ στις 9.30 να δουμε και το γουορμαπ του μοτο τζου που.
Αυριο εχουμεν πιδικο παρτι στη γλυφαδα.
Μεγαλη επιτυχια, ολοι οι χωρισμενοι.....
Την τριτη φρεσκα και καλυτερα.
5 ευρω το κιλο τα πιροσκι για τα ντονατς δεν ξερω γιατι ενα με υποτιθεμενη πραλινα ηταν αηδια σκετη και δεν ξαναπηραμε.
Η γυναικα μου στη δουλεια της εχει εναν εκει που τους τα φερνει, ειναι κατεψυγμενα τα βαζεις στη καταψυξη και βγαζεις μονο οσα θελεις να καταναλωσεις.
Τωρα για τα κερδη... βγαζουν καλα λεφτουδακια...
Αυτη την παπαρια με.την πραλινα.εφαγα και.εγω και ακομα ρευομαι.
Λοιπον, εχουμε μαθημα μαγειρικης ζαχαροπλαστικης.την αλλη.βδομαδα.
Κανονιστε.
Οποτε ξαναβρω κομπιουτερ (μονο μια ταμπλετα εχω πλεον)
Δύο καταστήματα στο Ηράκλειο και στο Ήλιον με μοναδικούς πελάτες τους ιδιοκτήτες τους. Ώρα 19:30-20:30. Τι γίνεται ??
δεν ειχαν δει τις" τρυπες" απο τα ντονατς νιγκα μου
Έχει ουρές, είναι καλή ευκαιρία ....they said.
Κάθε βράδυ πανικός, θα γίνω πλούσιος ....they said.
Για να βγάλεις τα έξοδα πρέπει να είσαι φουλ ΚΑΘΕ βράδυ. Τι γίνεται αν πιάνεις το 1/5 του στόχου ?
ξερω γω τι να σου πω κανα χιλιαρικο που ελεγε ο σταθης οτι βγαινει δεν το βλεπεις να βγαινει δηλαδης?
Who gives a flying F. Έτσι αλλιώς γέμισε ο κόσμος μαγαζιά με "donuts 0.60".
Εγω πήγα να πάρω ντονατς και καφε 1 ευρο και μου λέει ο ιδιοκτήτης θα πάθεις πλάκα είμαι 10 χρονια στο χώρο, μέτριο είπαμε ;
Ναι του λέω
Μου λέει γιατρός το είχε 30.000κμ, απάτητο πιτσιρικάς είσαι ειναι παγίδα το αμάξι
Του λέω ε;
Τπτ 1 ευρο μου λέει πειράζει να στον κάνω εσπρεσσο γιατι λείπει η κοπέλα και δεν πηζει το αφρογαλα;
Του κάνω όχι κανένα προβλημα αλλα η μεταβίβαση δικιά σου
οχι γιαννη και σου απανταω σαν αρης τωρα καποιος σοβαρος επιχειρηματιας μπορει να εχει αντιθετη γνωμη
ηταν νυχτα σαββατου (η μηπως παρασκευη?) εξω εβρεχε καποιος εργαζομενος κακοπληρωμενος παρα τα οσα λενε δεν φροντισε να κοπιαρει την μοναδικη ραδιοφωνικη εμπειρια που εζησε εκεινο το βραδυ το διαδικτυο.
σπεσιαλ αφιερωσεις σε real time ποιοτικη rock,pop και μουσικες παρεμβασεις με παραγγελιες χαχα του ακροατηριου!!
Φημες λενε οτι η μη επιτυχια να αποκτησει η ερτ εκεινη την εκπομπη οδηγησε τα πραγματα εδω που ηρθαν.
Προεδρε εχεις το αρχειο της εκπομπης?
θες να κανουμε βιντεο μαγειρεματος, θα βγαλουμε πολυ χρημα στο youtube...
Εχω ολη την εκπομπη σε dvd.
Ειχα προνοησει να την γραψω.
Πεντε ωρες συνολο.
Σοβαρος επιχειρηματιας, κοιταει να φερει κανει δικο του μπραντ, η να φερει καποιο πολυ γνωστο το οποιο δεν υπαρχει.
Κανενας σωστος επιχειρηματιας δεν παει να κανει οτι κανει η μαζα, εκτος και αν εχει καποιο δυνατο χαρτι στα χερια του, τραβωντας ολο τον κοσμο που μαζεψαν αλλοι πριν απο αυτον.
Επισεις, κανενας σωστος επιχειρηματιας δεν επενδυει σε διατοντες αστερες τυπου νανου ντονατς κτλ.
Τα είπε ολόσωστα ο Τόμις.
Κανένας επιχειρηματικός σχεδιασμός. Όλοι γιούργια στη νέα μόδα να κονομήσουμε.
Έτσι γεμίσαμε σε κάθε τετράγωνο 3-4 καφέ και άλλα τόσα με τυρόπιτες και σνακ.
Τώρα η νέα μόδα είναι τα ντόνατ. 6 ο Παπούλιας στην Πάτρα, κατέφτασαν και τα νάνου, πήρε το μάτι μου και άλλο ένα "μάμας ντόνατ". Όλα αυτά σε μια πόλη 200,000 κατοίκων περίπου.
Και ύστερα, όταν θα έχουν μπει με τα μπούνια μέσα, θα κλείσουν και θα χρωστάνε, θα τους φταίει η κρίση.
:facepalm:
Ναι ρε...ετσι ειναι δυστηχως.
Μαγκας ειναι αυτος που ιδρυσε τα νανου...και εκανε ενα καινουριο μπραντ, και πουλαει το μπραντ του, και θα κονομησει μεχρι να ξεφτισει το ονομα.
Απο αυτον τον ανθρωπο, φραγκα βγαζουν μονο οι προμηθευτες του και κανενας αλλος. ΚΑΝΕΝΑΣ...
Επισεις, να εχετε κατα νου οτι το τελευταιο πραγμα απο το οποιο σκεφτοταν να τα κονομησει ο τυπας, ητανε τα ντονατς.
Τα ντονατς ηταν απλα ενα πρωτοτυπο αντικειμενο πωλησης και τπτ παραπανω.
Τα παντα εχουν να κανουν με το ποσο υψηλο στοχο εχεις οταν πας να ξεκινησεις κατι και να βαλεις τις αναλογες βασεις σε αυτο που ξεκινας.
Αλλο δλδ να πεις οτι ξεκιναω τα νανου και θα παω να τα κονομησω απο τις πωλησεις, και αλλο να πεις θα κανω τα νανου για να δελεασω κοσμο και επειτα να κονομησω αλλιως.
Φιλε το μονο που μπορω να σου πω ειναι συγχαρητηρια και μπραβο για τιs αποψειs σου,δεν ξερω ισωs εχειs μελετησει γενικα την αγορα και οσο και να σου φανει παραξενο αυτα που λεs και γραφειs δυστυχωs εταιρειεs περι μαρκετινγκ περι ερευνα αγοραs κ.λ.π εχουν μεσανυχτα.Το δευτερο μπραβο θελω να το πω σε αυτο εδω το forum που βρισκειs απαντησειs που δεν περιμενεs ποτε σου.Και οταν λεω forum εννοω ολουs εσαs που γραφεται εδω μεσα.
Γιατι γραφω ολα αυτα και προs θεου χωριs κανενα ιχνοs ειρωνειαs.
Aπο τον Νοεμβριο του 2012 ειπα να ξεκινησω μια νεα δραστηριοτητα και πηγα σαν ******s να ασχοληθω με τι? με τα donuts.Eυτυχωs και δεν ξερω πωs το σταματησα το θεμα.Απολογισμοs ενα τηληρακι ευρω σε εταιρειs και.....και....και...και εαν το συνεχιζα μια ετατονπενηνταρα για πλακα στην Βelsaw στην Αμερικη γιατι ειχα φτασει να θελω να κανω και γραμμη παραγωγηs....τα χαλια μου..Καποια στιγμη θα γραψω για ολουs αυτουs τον Νανουρη τον Παπουλια την Candy home donuts γιατι τουs γνωρισα προσωπικα και ενιωσα σαν τον ζητιανιο που παει να ζητησει ελεημοσυνη,και αλλεs τοσεs που ξαφνικα απο εργαστηρια που εφτιαχναν κουλουρακια νηστισιμα αυτοονομαστηκαν σε εργοστασια donuts,και δυστυχωs πανε τα θυματα το ενα πισω απο το αλλο και θα εχουν σαν αποτελεσμα να μην μπορουν ουτε το ενοικιο τηs παραγκαs να βγαλουν,γιατι παραγκεs τουs επιβαλουν μεσω franchise να φτιαξουν.Φιλικα σαs λεω μην κανει καποιοs το λαθοs να ασχοληθει με τα συγκεκριμενο θεμα γιατι ειναι ηδη χαμενοs απο χερι.Χοντρικα σαs λεω οτι το κερδοs ανερχεται σε λεπτα κυριοι ναι απο 10-13 λεπτα κερδοs.Kαι το τιμημα για να αποκτησειs ενα τετοιο σουπερ καταστημα ξεκινα απο 8.000 εωs 30.000 ευρω.Και παλι σαs λεω μακρυα συν οτι αρχισαν και ξεφουσκωνουν πολυ πιο γρηγορα απο οσο πιστευαν καποιοι και μεσα σε αυτουs και εγω.
Σαs ευχαριστω πολυ.
Είχα ακούσει πριν από καιρό από ένα γνωστό ότι μόνο το franchise κόστιζε 20k. Αν ισχύει (γιατί προσωπικά αν δεν ακούσω κάτι με τα αυτιά μου δεν πιστεύω τίποτα) τότε αναρωτιέμαι ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα πάει να πετάξει 20k σε franchise για donuts που κάνει μπαμ ότι είναι μόδα. Στον Πειραιά που είναι ένα έτυχε να περάσω πριν από λίγες ημέρες και δεν υπήρχαν ούτε μύγες για να χτυπήσουν...
Eαν θεωρηθει διαφημιση παρακαλω να σβηστει.Κοιτα φιλε 30 θελει
https://www.gotsisdonutshouse.gr/ind...load=franchise
Ankor πες μας κι αλλα για αυτους !
Παράθεση:
.....Καποια στιγμη θα γραψω για ολουs αυτουs τον Νανουρη τον Παπουλια την Candy home donuts γιατι τουs γνωρισα προσωπικα και ενιωσα σαν τον ζητιανιο που παει να ζητησει ελεημοσύνη ........
Ακριβώς. Φουλ λεζάντα ενώ το παίζουν δήθεν δύσκολοι. Γνωστός φίλου πήγε πριν 3-4 μήνες να κάνει ...υπερχονδρική :facepalm: στο Αίγιο. Προσπάθησα να τον αποτρέψω, δεν τα κατάφερα.
κατ αρχας σε αυτα τα καταστηματα εισαι δεσμιος. Αν πχ. υπαρχει ποσοστο αποδοσης στην εταιρεια επι του τζιρου, παιζει να βρεθουν τιποτα ρουφιανοι απ εξω απο το μαγαζι σου και να σε δωσουν χαλαρα, αν δε κοψεις αποδειξη. Και βεβαια δεσμευεσαι να αγοραζεις τα προϊοντα τους και μονο, στις τιμες που θα σου επιβαλλουν.
Στα 1000 ευρω τζιρο, το 20-22% ειναι καθαρα κερδη. Δυσκολο ομως να κανεις τετοιο νουμερο αυτη την εποχη, μονο απο ντονατς
στα ντονατς ο ποιο καλος τυχερος ποστο κλπ κλπ θα βγαλει 800 ευρω , γνωμη δικη μου, στην δευτερη παραγραφο σου συμφωνω αν και εγω ειμαι κατα του φραντσαις