Και αφου εχουν πια εκτεθει τι να κανουν λενε αληθειες !!!!
Τωρα ειναι αργα κυριοι !!!!
https://www.redplanet.gr/Editorial/r...a.1934857.html
Printable View
Και αφου εχουν πια εκτεθει τι να κανουν λενε αληθειες !!!!
Τωρα ειναι αργα κυριοι !!!!
https://www.redplanet.gr/Editorial/r...a.1934857.html
Φυσικά και δεν θα κάνει ηχηρές μεταγραφές. Δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο. Και ο Κόκκαλης όταν έφερνε Τζιοβάνι, Ριβάλντο κ.τ.λ τι κατάφερε ;
Μόνο τον εγχώριο τίτλο έπαιρνε και μια πορεία στους 8 του CL.
Τον τίτλο θα τον ξαναπάρει με τους Ζαρντίμ και Μανωλά.
Για να επενδύσει ένας πρόεδρος σε παίχτες πρέπει να ανέβει συνολικά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο/Πρωτάθλημα. Πρέπει τουλάχιστον άλλες 2-3 ομάδες να κάνουν ανάλογες μεταγραφές ώστε να ανέβει συνολικά το επίπεδο.
Να εχουμε γήπεδα και όχι χωράφια, οπαδούς και όχι ουρακοτάγκους.
Οι εποχές Δονκιχωτισμού (και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα) πέρασαν ανεπιστρεπτί.
Κάνεις πλάκα υποθέτω. Ο Μαρινάκης δεν διαφέρει σε τίποτα απο τους ούνους-χούλιγκαν. Και το έχει δείξει με αυτά που λέει. Η μόνη διαφορά είναι ότι φοράει κοστούμι.
Το εγχώρο ποδόσφαιρο κάνει βήματα πίσω με προέδρους σαν και δαύτον.
Άκου είναι ασέβεια.......
Υπομονη εχει κι αλλο ρε παιδια αμεσως αρχισατε :th_Laie_67-1:
Οι ομαδες θελουν και υπομονη να διορθωσουν τυχον λανθασμενες επιλογες παιχτων -προπονητων ....
Καλως η κακως ο γαυρος με την σιγουρια του πρωταθλητη και τα εξασφαλισμενα εσοδα μονο και μονο απο την συμμετοχη στο Τ.Λ ειναι βιωσιμη επιχειρηση και δεν καταντησε βαζελος η ΑΕΚ ..
Αλλα τα λαθη του χοντρου πρεπει να λεγονται...φετος στο μεταγραφικο παζαρι δεν κινηθηκε εχοντας τσεπατα πολλα εκατομμυρια ,το γιατι θα το δικαιολογησει ο ιδος ΑΝ θελησει...
Ειμαστε και σαν λαος ανυπομονοι και ευκολα ενθουσιωδεις οποτε λιωνει ευκολα το παγωτο στην στραβη..
Οσο για αυτο που λεει ο Βαγγελης σχετικα με προσδοκιες θα πω φιλικα οτι οποιος διαβαζει φυλλαδες η σαιτ οπαδικα "τυφλωνεται" πορωνεται με καλπαζουσα φαντασια οτι θα γινει οπαδος υπερομαδας,μην ασχολειστε με τετοια πληρωμενα κορακια...
Ουδετερος ομιλων σαν φιλος της μπαλλας.....
Καλα αστο εισαι αλλου και το πας αλλου !!!
Καταλαβαινω το πονο σου και ως ενα σημειο το βλεπω λογικο και πιθανο να τον εχεις και για πολυ ακομα στο -7 αλλα μην αναλυσουμε αυτο το θεμα.
Οταν ηρθε Ριμπο Ζιοβανι κλπ στην Ελλαδα ασφαλως και δεν ηταν περιττο.
Ειχαμε ολοι μας την ευκαιρια να βλεπουμε απο κοντα και εμεις αλλα και η υπολοιπη ευρωπη τετοιους μεγαλους παικτες να κοσμουν το Ελληνικο πρωταθλημα και οχι μονο.
Θα σε χαλαγε να τους ειχες στην ομαδα σου ετσι ?
Σε χαλασε ο Λετο ?
Δε νομιζω πως θα βγαλουμε ακρη ετσι και αλλιως αλλο λεμε και αλλα λες εσυ για ευννοητους λογους.
Δεν ειναι η ωρα να αναλυσουμε τα των προεδρων και αλλων ομαδων και αν θα παρατηρησες η συζητηση για το Μαρινακη δεν αναφεροταν σε αυτα που εσυ προσαπτεις.
Δεν το πάω πουθενά αλλού και δεν κατάλαβες τίποτα απολύτως απο το ποστ μου.
Το ζουμί του ποστ μου ήταν αυτό. Για ξαναπροσπάθησε τώρα να καταλάβεις.
Παράθεση:
Για να επενδύσει ένας πρόεδρος σε παίχτες πρέπει να ανέβει συνολικά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο/Πρωτάθλημα. Πρέπει τουλάχιστον άλλες 2-3 ομάδες να κάνουν ανάλογες μεταγραφές ώστε να ανέβει συνολικά το επίπεδο.
Να εχουμε γήπεδα και όχι χωράφια, οπαδούς και όχι ουρακοτάγκους.
Οι εποχές Δονκιχωτισμού (και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα) πέρασαν ανεπιστρεπτί.
Αυτό δεν ήταν απάντηση σε σένα όπως φαίνεται και απο το multi quote.
Και αν το πάω αλλού το ξέρω καλλίτερα απο σένα.
Κάνεις λάθος στο ξαναλέω για δεύτερη φορά και αποτελεί πλεονασμό. Μια φορά το λέμε και καταλαβαίνουμε θέλω να πιστεύω.
Αυτό ήταν μια προσωπική κρίση για τον Μαρινάκη και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με τα -7 και τα λοιπά. Και +37 να ήταν πάλι την ίδια γνώμη θα είχα. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ;;;
Aφου θες να πιστευεις τι λεμε και καταλαβαινουμε σου λεω απλα πως δεν εχει να κανει με το σε ποιον απευθυνεσαι απλα σου απανταω και ας απευθυνεσαι στο Σταθη.
Αρχικα μιλαμε για τον Ολυμπιακο τη χθεσινη του αποδοση και τη πορεια των μεταγραφων,παικτων,προπονη τη και γι αυτο εγραψα και το πιο πανω κειμενο στο οποιο απαντησε ο Σταθης.
Τι σχεση εχει λοιπον το αν ο Μαρινακης ειναι χουλιγκαν η οχι ?
Δεν εχει νοημα η κουβεντα και δε θα βγαλει πουθενα.
Να σαι καλα !!! thumb
αν δεν θελεις να ανοιγεις διαλογους αντωνη μου, για ποιο λογο ποσταρεις σε δημοσιες συζητησεις?
να σου ανοιξουμε ενα μπλογκ να τα λες μονος σου. :thumbsup:
οσο για τις πικρες, λαθος καταλαβες παλι.
σε πληροφορω για να μαθεις οτι πιο πολυ με στεναχωρουν οι επιτυχιες του λαγου παρα οι αποτυχιες του θρυλου. :original:
αρα αυτην την εποχη δεν εχω καποιο λογο να ειμαι πικραμενος, το αντιθετο θα ελεγα... :D :D
Ναι, φαίνεσαι Στάθη. Είσαι μεσ'την τρελή χαρά !
Αν είναι βέβαια να ανοίγω διάλογο με " φιλάθλους" που δεν τους ενδιαφέρει η κατάντια της ομάδας τους αλλά ευχαριστούνται με τις αποτυχίες των αλλων, καλύτερα να τα λέω μόνος μου.
Καταλαβαίνεις, πως όταν έγραψα πως δεν θα ανοίξω διάλογο, εννοούσα μαζί σου.
:original:
Έλα ρε Αντώνη σε αυτο το θρεντ σε βρίσκουμε μόνο όταν χάνει ο γαυρος η κερδίζουν βαζελες τον γαυρο σε προνηπιακους αγώνες...
φυσικα ειμαι μεσ στην τρελη χαρα, γιατι να μην ειμαι υπαρχει καποιος λογος?
καταντια; μαλλον καποιο λαθος -και παλι- κανεις αντωνη, καταντια ειναι να χανει μια ομαδα απο μια καλυτερη της; απο ποτε συμβαινει αυτο;
αν αυτο το θεωρεις ετσι, το να βρισκεσαι στο -7 μετα απο 3 μολις αγωνες με ομαδες της πλακας, πως το βλεπεις;
φιλαθλος ειδικα του ποδοσφαιρου πότε δηλωσα και δεν το θυμαμαι; η μονη πραγματικη σχεση που εχω με αυτο το αθλημα πλεον ειναι η πλακα και η καζουρα που κανω (και δεχομαι).
αυτο ειναι φιλτατε αντωνη που ισως δεν εχεις αντιληφθει.
οταν κανεις πλακα, πρεπει και να τη δεχεσαι.
οταν δεν τη σηκωνει ο οργανισμος σου, μη συμμετεχεις εξ΄αρχης.
στο διαλογο αυτου του ειδους δεν μπορεις επιλεγεις εσυ ποτε θα μετεχεις, αν το χιουμορ σου εκπεμπει σε αλλο μηκος κυματος ειναι σεβαστο, αλλα να το θυμασαι ΠΡΙΝ αρχισεις να γραφεις και να "πειραζεις" τους αλλους.
οχι μετα.thumb
Αυριο παιζει ο βαζελος ο ευρωπαιος....
Για να δουμε..
Ο "κόουτς" Ανδρέας Λοβέρδος αναλύει τον αγώνα Ολυμπιακός-Σάλκε!
https://loverdos.gr/uploads/thumbs/1...ke-640x404.jpg
Ρε τον Αντρικο!!! :whistle:Παράθεση:
O Oλυμπιακός εχθές ήταν δύο ομάδες: αυτή που είδαμε όσοι είμασταν στο γήπεδο,αλλά και εκείνη για την οποία μίλησαν οι παίκτες του και οι δημοσιογράφοι μετά το ματς! Για την ομάδα που είδαμε στο γήπεδο ένα είναι σίγουρο:δεν είχε δύναμη κι έμοιαζε ανήμπορη,απέναντι σε μία Σαλκε που δεν είναι και η Μπαρτσελόνα. Να σημειωθεί εδώ,πως καμμία επιλογή του Ζαρντιμ δεν βγήκε.Ούτε ο Μεγιερι,ούτε η αλλαγή στα κεντρικά μπακ,ούτε ο Φουστέρ.Έμοιαζαν σαν εξυπνάδες,που αποδείχτηκαν μοιραίες.Το 4-4-2 η ομάδα το έπαιξε με συνέπεια,αλλά με αμυντικογενή προσανατολισμό και,κυρίως,δίχως δύναμη.Η ήττα ήλθε,λοιπόν,φυσιολογικά.
Για την ομάδα,σύμφωνα με τις δηλώσεις των παικτών και τις αναλύσεις των δημοσιογράφων:η ομάδα αυτή,αν είχαν" κάτσει" αλλιώς οι λεπτομέρειες θα μπορούσε να έχει φέρει άλλο αποτέλεσμα.Οι παίκτες μάλιστα είπαν πως πιστεύουν στην ομάδα τους και πως είναι θέμα χρόνου να βρουν τον συλλογικό τους εαυτό.Σπεύδω να πω,πως θέλω να υιοθετήσω την άποψη των παικτών και των δημοσιογράφων,γιατί έτσι η ομάδα θα μπορέσει να φέρει καλά αποτελέσματα,να παίξει μέχρι τον Απρίλιο στην Ευρώπη και να είμαστε ευτυχισμένοι όσοι την αγαπάμε και την ακολουθούμε ό,τι κι αν γίνει.Άρα,περιμένουμε,δεν γκρινιάζουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα,δεν βρίζουμε τον προπονητή και τους παίκτες,δεν κάνουμε τους πολύξερους προπονητές κ.ο.κ.
Ας μου επιτραπεί,όμως,μία παρατήρηση με βάση την κοινή λογική: γιατί άλλαξε ο τερματοφύλακας,ενώ ο Καρολ είχε παίξει στα τρία ματς του πρωταθλήματος καθώς και στους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του; Υπήρξε κάποιο πρόβλημα μετά τον αγώνα με τα Γιάννενα; Για το λάθος με τον Σιόβα; Τότε και ο Μέγιερι με τον κακό υπολογισμό στο διωξιμο της μπάλλας που έφερε το ακυρωθέν γκολ της Σάλκε πρέπει να πάει στην κερκίδα; Βέβαια πολλά που ξέρουν οι προπονητές δεν τα ξέρουμε εμείς στην κερκίδα,αλλά γι' αυτό υπάρχουν οι συνεντεύξεις τύπου.Κι αν κι εκεί τίποτε δεν ειπωθεί,τότε τη λύση δίνουν οι υποθέσεις μας:πρέπει να έχει γίνει το ά ή το ή κλπ κλπ κλπ. Συμπέρασμα: υπομονή και στήριξη της ομάδαςμας και του προπονητή. Ανησυχούμε,αλλά έχουμε καιρό να βελτιωθούμε και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας κρατήσουν σε ευρωπαϊκή πορεία
:popcorn::popcorn:
3 .......
παμε το θρεντ ανοιγει
Ρε φστη μου επρεπε να μας δειξει ο Αντ1;
Μας ειδε ολη η Ελλαδα!
Τυχεροι παλι οι γαυροι που τους εδειχνε το συνδρομητικο
αχαχαχαχαχα
Να σου πω κάτι το ποδόσφαιρο είναι άτιμο σπορ πέρσι έσκασα που δεν περάσαμε στην επόμενη φάση το αξιζαμε είχαμε καλή ομάδα φέτος το πήρα χαλαρά τίποτα δεν με έκανε να πιστεύω στην ομάδα μου στην Ευρώπη, ήμουν προετοιμασμένος φαινόταν το πράμα απο χιλιόμετρα , το ίδιο και ο βαζελος φαντάζει πολυ λίγος ξέρεις πριν το παιχνίδι ότι θα χάσει μπορεί και να διασηρθει δεν εκπλισεσαι
Στο λόγο της Ανδρικης μου τιμής δεν είδα ούτε δευτερόλεπτο απο τον αγώνα ήμουν σίγουρος θα τον έπινε ,πραγματικά ο βαζελος με κουράζει να τον βλέπω μπήκα σπορφμ για να δώ μόνο ποσο βαθειά ήταν η διείσδυση
Τι εγινε ρε παιδια κερδισαμε εχτες;;;;;.........{εμεις η Μαριμπορ}
Όλοι λοιπόν την Κυριακή στο γήπεδο να στηρίξουμε τις ομαδάρες μας αδέλφια γαύροι και βάζελοι γιατί είπε κι αυτό ο κυρ Σάββας, ότι τα δύσκολα παιχνίδια είναι αυτά του πρωταθλήματος με αντιπάλους όπως το μεγαθήριο που λέγεται Πάνθραξ.
Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και γίνεται πανικός.
Τότε έρχεται μια ιδέα του Κατσουρανη: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!".
Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Κατσουρανης τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος.
Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα:
"Κατσουρανη, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;"
Τρελλαίνεται ο Κατσουρανης Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται:
"Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;"
Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο:
"Κατσουρανη με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Κατσουρανης!
Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι.
Κατσουρανης:
"Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;".
Κι η γριά: "Σκάσε ρε βλάκα! Ο Βυντρα είμαι!!!"
:th_Laie_67-1:
xaxaxxxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxa
Φέτος με ντουσαν στο πάγκο του Ατρόμητου θα περάσουν όλοι δύσκολα !!!
Να μη πω πως θα ειναι και στη πρώτη τετράδα στο τέλος της σαιζόν !!!!
Αντε βρε...και εις ανώτερα !!!
ΑΧΑΧΑΧΑ...π@υταν@ διαιτησία ...@:\#^+><
Εντάξει Έχει πλάκα να βλέπεις τον μεγάλο σου αντίπαλο να παραπαίει το κακό είναι ότι θα συμπαρασύρει το φτωχό πρωτάθλημα και την ομάδα μου και αν αυτο είναι σίγουρο ότι θα συμβεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του χρόνου θα φανεί ακόμα περισσότερο γιατί ο Χοντρος θα τσεπωσει πάλι τα λεφτά και δεν θα βάλει μια για καλούς παίκτες αφού θα το χει πάλι σίγουρο .ο χρόνος θα δικαιώσει η όχι τις προβλέψεις μου
ΑΧΑΧΑΧΑ...π@υταν@ διαιτησία ...@:\#^+><[/QUOTE]
Καλα , αυτο αστο να το λεμε εμεις, εσεις δεν εχετε κανενα λογο εξαλλου,ολα κανονισμενα ειναι,το ενα δεν αναιρει το αλλο Βαγγελη,
Τα μαυρα και απεριγραπτα χαλια μας τα βλεπουμε ;)
Υγ: στην Β εθνικη ποιες ομαδες παιζουν; :D
Πολύτιμο πόντο, στην προσπάθειά του για παραμονή στη Super League, κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά. Τους τρεις βαθμούς έφτασαν οι πράσινοι, οι οποίοι βρίσκονται μόλις εννέα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Και που σε Κατσαραιος πείτε και κανά φχαριστω στον μωραλη https://www.sport-fm.gr/article/581758
Δεν μπορώ να θυμηθω τον Παναθηναικό, με χειρότερη ομάδα απο τη φετινή.
Ηταν δικαιο να χάσουμε με σκόρ 3-0 ! Κρίμα για την καταντια !
Ξέρω πως είναι η ευκολη λυση να λέμε πάντα για αλλαγη προπονητή, αλλα δεν βλέπω άλλο τρόπο να ξεκινήσει η ομάδα απο την αρχή !
Φυσικά στην αλλαγή, συμπεριλαμβάνω και 2-3 παίκτες !
:shok::shok: Αυτός είναι ο μόνος ευχαριστημενος απο την εμφάνιση του Παναθηναικού.Παράθεση:
Φερέιρα: Δεν είχαμε τύχη
Στην έλλειψη τύχης και αυτοπεποίθησης απέδωσε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.
"Η ομάδα δούλεψε πολύ αλλά όπως είχα πει λείπει η αυτοπεποίθηση και η τύχη", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: "Πραγματικά δεν θέλω να πω τίποτα για το ματς που κάναμε σήμερα. Ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει".
https://www.enikos.gr/sports/81884,F...medium=twitter
Απλα ηταν θεμα τυχης. Που δεν χάσαμε !