Εγω θα ψηφισω τον spengler να τους σκισει στο Lausitz:thnx:
https://img848.imageshack.us/img848/1015/120364.jpg
By soc12r at 2012-05-06
Printable View
Εγω θα ψηφισω τον spengler να τους σκισει στο Lausitz:thnx:
https://img848.imageshack.us/img848/1015/120364.jpg
By soc12r at 2012-05-06
Και στις προηγούμενες εκλογές είχα ήσυχη τη συνείδησή μου, και σε αυτές, παρ' ότι η επιλογή μου ήταν διαφορετική. Θα αντιτάξω μόνο σε αυτούς που φοβούνται την "ακυβερνησία" το χιλιοειπωμένο "η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα", το οποίο τώρα οι δύο μεγάλοι το 'χουν επιμελώς ξεχάσει.
Και τελικά μάγκες, τόσα χρόνια είχαμε κυβέρνηση; Μεγαλοεκδότες, μεγαλοεργολάβοι, εργατοπατέρες μας κυβερνούν. Εξαγγέλονται μέτρα και φτιάχονται νόμοι οι οποίοι δεν τηρούνται γιατί προσκρούουν σε συμφέροντα. Και το αγαπημένο μας σπορ είναι η καταστροφολογία, ο ένας στους τέσσερεις σχεδόν είναι άνεργος, οι άλλοι δύο έχουν φτάσει σε μισθούς πείνας, και μόνο ο ένας περνάει ακόμα σχετικά καλά. Έχει νόημα να μιλάμε για μνημόνια, αγορές, τόκους, πλεονάσματα -αριθμούς δηλαδή- όταν ο απλός καθημερινός άνθρωπος δυστυχεί;
Έχει, για όσους κερδοσκοπούν από την κατάσταση αυτή αλλά και για τους φοβισμένους που από το πολύ μέγκα-σκάι κλπ έχουν κάψει και το τελευταίο ίχνος λογικής και νομίζουν πως η μόνη λύση είναι αυτή που τους πασάρουν τα ξένα και ντόπιο συμφέροντα, τα "συνεταιράκια".
Εγώ πάντως ελπίζω ακόμα στους συμπολίτες μας που δεν το βάζουν κάτω και θέλουν κάτι καλύτερο γι'αυτούς και τα παιδιά τους από την κοροϊδία των πρασινομπλέ.
Και πιστεύω ότι σήμερα το αποτέλεσμα της κάλπης θα κλείσει πολλά στόματα, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
Εγω δεν βλεπω καμια λυση στον οριζοντα..Παλι οι ιδιοι θα βγουν,με λιγοτερα ποσοστα ομως..
Να δω σε λιγα χρονια που η νεολαια θα φυγει τι θα κανουν τα γεροντια και τα κομματοσκυλα.Καθηστε να σας κοβουν τους μισθους και τις συνταξεις και μετα να κατηγορατε τους αλλους που εφυγαν απο την ελλαδα
Με αίσθημα ευθύνης, καθαρή συνείδηση και αποφασισμένος πάω να εκτελέσω το διαίωμά μου, αυτό της εκλογής του εκπροσώπου μου στην διακυβέρνηση της χώρας.
Πάω να δώσω την εντολή μου.
Βλέποντας απο το πρωί δηλώσεις, συνεντεύξεις και απόψεις στην τηλεόραση, είμαι σίγουρος ότι κάνω τη σωστή κίνηση.
Και εμείς για σένα Πρόεδρε
Sent from my iPhone using Tapatalk
ηταν η πρωτη φορα που πηγα κ ψηφισα συνηδητα.κ ελπιζω τα δυο κομματα που μας κλεψαν την ζωη μας να πανε στον αγυριστο κ οι υπολοιποι που καταρτιζαν τουσ 300.ολοι τους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τισ εκλογέσ θα απαγορευτούν τα μπινελικια στο φόρουμ! Περίοδος προσαρμογής ορίζεται μέχρι την ορκωμοσία την νέας κυβέρνησης.
Το παρόν μήνυμα δεν έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα !
Φαντάζομαι ότι άπαντες εκτονώθηκαν σήμερα στην κάλπη. Από αύριο θα φταίει μόνο ο καθενας μας και κανείς πολιτικός. Το "δεν καταλαβα, δεν ήξερα" δεν παίζει πλέον thumb
το μονο σιγουυρο ειναι οτι η εφορευτικη επιτροπη στο εκλογικο τμημα μου ειναι θανατος και συντελεια μαζι και ταυτοχρονα
ειναι ενα κοντο με κοκκινο μαλλι που του εριχνα και 5 σταυρους μαζεμενους
*sent with Tapatalk for BlackBerry
Ψήφισα κι εγώ. Η δική μου αντιπρόσωπος δεν ήταν καμια κοντή τουμπανιασμένη καροτομαλλούσα αλλά μια 50άρα με σωματάρα, φουσκωμένες χειλάρες και καυλιάρικα γερασμένα πράσινα μάτια. Βγήκα έξω, βρηκα τη γυναίκα μου, τη ρώτησα αν τελικά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ (λόγω του κουνιάδου μου), μου απάντησε πως ναι και πάνω που ήμουν έτοιμος να την παραδώσω στους Χρυσαυγίτες στην είσοδο του σχολείου διαπίστωσα πως ήταν απασχολημένοι βοηθώντας ηλικιωμένους να περάσουν τον δρόμο. Μετά σκέφτηκα πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα, θα μπορούσε να είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ όπως ο πεθερός μου. Ακολούθησε ένα σύντομο ερωτικοπολιτικό καυγαδάκι στο πεζοδρόμιο, το οποίο συνεχίστηκε στο αυτοκίνητο και το οποίο ξεκίνησε η ίδια με τη γνωστή πάντα κατάληξη, εμένα να απολογούμαι για τις επιλογές μου. Την ξεφόρτωσα στην πεθερά μου για να πεταχτώ στο γραφείο, με το που κλείνει την πόρτα φεύγω με νεύρα σπάζοντας 1η-2α στο Terios (35km/h) αλλά στην πρώτη στροφή μου φεύγει ο καφές από τις γαμωποτηροθήκες και κάνει το πατάκι και τη μοκέτα του συνοδηγού σκατέ ολέ. Φτάνω στο γραφείο, δεν είχαμε καρπέξ, δεν είχαμε δεύτερο scotch brite, είχαμε όμως καινούργιο pigale για την τουαλέτα. Τι μυρίζει τόσο? Να 'ναι το Fabuloso? Πάρτα μωρή άρρωστη. Ξαναψήφισε Τσίπρα την επόμενη φορά.
Σοβαρά τώρα, ό,τι και να γίνει, όποιοι κι αν κυβερνήσουν, μακάρι να καταφέρουν να μας οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες.
Άντε ρε π@@στη και απο αύριο αλλάζει η ζωή μας...θα ξανά γίνουμε λεφτάδες ρεεεεεε!!!
Αν τα exit poll πέφτουν μέσα μέχρι στιγμής, μιλάμε ότι έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Τα συνεταιράκια και ο συρφετός τους θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.
Αλλά είναι νωρίς ακόμα για χαρές.
Υπομονή μια ώρα ακόμα.
Σήμερα πάντως είναι η παγκόσμια ημέρα γέλιου...
Παιδιά καλύτερα να μην πανηγυρίσει κανείς με το exit poll γιά να μην στεναχωρηθεί αργότερα. Ο εκλογικός νόμος είναι πολύ πονηρός, πρέπει να καταμετρηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό ΟΛΩΝ των ψήφων για να φανεί πως κατανέμονται οι έδρες τελικά. Περασμένα μεσάνυχτα θα φανούν οι έδρες του πρώτου κόμματος.
Νομίζω πως το θέμα της αυτοδυναμίας πρέπει να το ξεχασουμε! :hystericalbs1:
Πόσο λένε τα exit poll?
17-20 nd
15-18 syriza
14-17 pasok
10-12 anex
7-9 kke
4.5-6.5 dimar
3 oikoilogoi
3 laos
6-8 xrysi avgi
-2.28disym
2,8 drasi
1.9 - .25 tzimeros
Ο λαός ΜΙΛΗΣΕ.
Ο δικομματισμός ΠΕΘΑΝΕ.
Ούτε συγκυβέρνηση δεν θα μπορέσει να κάνει.
Σήμερα αισθάνομαι ξανά περήφανος που είμαι Έλληνας.
Οι τρόικες και τα εγχώρια και διεθνή λαμόγια δεν περίμεναν ούτε στο χειρότερό τους εφιάλτη τέτοια ποσοστά για τις αντιμνημονιακές παρατάξεις.
Και αυτό είναι απλά η αρχή.
Τεράστια μέρα για τη χώρα μας και για την Ευρώπη ολόκληρη!!!
Η πρώτη ευχάριστη ανάγνωση των exit poll είναι η κατάρρευση του δικομματισμού.
Η επόμενη ανησυχητική όμως ανάγνωση είναι το 6-8% της χρυσής αυγής.
Πειτε μου και εμενα ρε παιδια, δεν εχω ελληνικη τν εδω πανω...
Eμενα παντως αμα με ρωταγαν τι ψηφισα, στα exit poll, θα ελεγα πασοκ. Η νδ... Ευτυχως δεν ειχε exit poll στην περιοχη μου και δεν χρειαστηκε να ταλαντευτω...
Ειναι νωρις ακομα.
Αλλα μακαρι να εχεις δικιο Αρη.
θα μιλήσουμε τον ιούνιο καλύτερα...και επειδή τον τσίμπλα τον βλέπω να έχει κερδίσει πολύ μεγάλο έδαφος, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια για το πως θα μπορούσε να χειριστεί ο ίδιος την υπάρχον κατάσταση.
το τραγικότερο πάντως έρχεται. απ'ότι δείχνει το πράγμα, τα χρυσά αυγά μάλον θα μπούνε μέσα.
Thom μην απορεις για την χρυση αυγη. Εγω το περιμενα.
Δεν ξερω αν κατεβαινεις συχνα Αθηνα και τι αποψη εχεις για το κεντρο της, ομως εγω γνωριζω πολυ κοσμο που στραφηκε υπερ της χρυσης αυγης γιατι τους προσταυτευει . Αμα ακουσεις ιστοριες θα μεινεις καγκελο, απο μαγαζατορες που βρηκαν την υγεια τους με αυτους. Περιεργο , αλλα απο εκει , και τις γριουλες που τις πανε στην τραπεζα αντλουν τις ψηφους τους.
Και κατι καλο που ακουσα. Ειπε λεει ο προεδρος της ΧΑ οτι θελει αν μπουν στη βουλη να τους τοποθετησουν να καθονται τερμα δεξια στο κοινοβουλιο. Οχι για τις ιδεες τους, αλλα για να μπορουν να σβηνουν τα φωτα οταν οι πολιτικοι θα λενε μλκιες :d
δεν λέω όχι, και φυσικά τα καλά πρέπει να τα λέμε. και αν η Χ.Α βοηθάει κάποιους πολίτες, είναι προς τιμήν της.
η γενικότερη ιδεολογία του κόμματος αυτού όμως, έχει πολλά μείον για την χώρα.
ειδικά στην ιδέα του ότι ο αρχηγός θέλει να φτιάξει δικό του στρατό, βγάζω σπυριά και μπιμπίκια. δεν υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσει μπούμεραγκ στον κόσμο μια τέτοια κίνηση.
εδώ η ίδια η αστυνομία και είδαμε στο παρελθόν τι έχει κάνει στους διαδηλωτές. φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει ένας ορκισμένος στρατός υπο τας εντολάς μιάς ναζιστικής παράταξης.
ουτε εγω συμφωνω μαζι τους και δεν τους ψηφισα. Ομως σκεψου οτι οσο διογκωνεται το προβλημα με τους μεταναστες , και οσο η πολιτεια αδιαφορει , τοσο αυτο το κομμα θα εχει φιλαθλους (γιατι συμπορευτες ιδεολογους δεν παιζει..) Εδω το πασοκ εβαλε πακιστανους να κουνανε τις σημαιες στην ομιλια του βενιζελου.... τραγικοτατο! Θα ηθελα να ρωτησω τον βενιζελο αν εχουν πρασινη καρτα οι ανθρωποι που προσελαβε για να του κουναν τα σημαιακια...
τεσπα και πολλα αλλα που μπορουμε να γραψουμε 150 σελιδες. Εν αναμονη λοιπον των αποτελεσματων και βλεπουμε
Παιδιά, μην ασχολείστε, σήμερα τουλάχιστον, με τη ΧΑ.
Τους δίνετε αξία που δεν την αξίζουν,
Σήμερα νίκησε η δημοκρατία και πάνω απ'όλα, ο λαός μας έδειξε ότι ούτε εκβιάζεται ούτε σκύβει το κεφάλι.
Με τους νεοναζί ας ασχοληθούμε από αύριο και μακάρι στις εκλογές που θα ακολουθήσουν σύντομα, οι πολίτες να τους γυρίζουν την πλάτη.
Η ήττα του δικομματισμού όμως και του μνημονίου είναι πολύ μεγαλύτερης σημασίας και θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
Ας σταθούμε σε αυτό κυρίως.
Ετσι οπως παει νδ με πασοκ ουτε 150 εδρες δεν θα χουν χαχαχα
ο ολαντ μαλλον στη γαλλια και ετοιμαζονται ισπανια ιταλια,
ελπιζω οι σκατοτροικες να το χωνεψουν!
με 38 έδρες το πασοκ απο τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις. το λαος έχει πατώσει στην κυριολεξία, και ο συριζα δεύτερο κόμμα μέχρι στιγμής.
πιστεύω γράφεται ιστορία απόψε, και όλα αυτά που ακουγόντουσαν ότι ο κόσμος θα τιμωρήσει βγαίνει αληθινό μέχρι τώρα.
εφτά κόμματα εισέρχονται, και ακολουθούν άλλα τρία με απόσταση αναπνοής.
οικολόγοι - λαος - μπακογιάννη, είναι πολύ πιθανό να μπούνε μέσα. είναι απο 2,7 - 2,9. οπότε το 3% δεν είναι και πολύ μακρυά, οπότε παίζει να δούμε 10 κόμματα μέσα στα έδρανα. τρελή κατάσταση, και μου αρέσει.
κατσαραιος... δεν επρεπε να διπλασιασεις το στοιχημα! χαχαχαχα
χαχαχαχαχα...ο ηλίθιος ο ΓΑΠ, τελικά το διέλυσε το μαγαζάκι του πατέρα του.
τρίζουν τα κόκκαλα του κ@λόγερου σήμερα!!!