Κατς...για group buy BB μεταχείρο είμαστε. Να τα πάρουμε ακόμα πιο φθηνά ρε...χαχα!!!
Printable View
Κατς...για group buy BB μεταχείρο είμαστε. Να τα πάρουμε ακόμα πιο φθηνά ρε...χαχα!!!
Παιδια υπαρχει τροπος να βαλουμε πληκτρο συντομευσης για να ανοιγει το 3g και τα δεδομενα;δλδ να μην χρειαζεται να πηγαινω καθε φορα στις ρυθμισεις κτλ;το να τα εχω μονιμα ανοιχτα αποκλειεται
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μήτσο,
Αν έχεις κάνει J/B , κοίταξε το SBSettings
https://www.youtube.com/watch?v=wWCM...?v=wWCMKZMfniU
Ευχάριστα νέα για την jailbreak σκηνή ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο pod2g.
Συγκεκριμένα στο twitter του αναφέρει πως βρέθηκαν όλα τα exploit για το untethered jaibreak για την έκδοση 5.1. Στο tweet του αναφέρει:
https://f.cl.ly/items/3m2B3M2r1Q3530...1334818962.jpg
Σύμφωνα με αυτό οι κάτοχοι ios συσκευών που αναβάθμισαν στην έκδοση 5.1 θα έχουν την δυνατότητα σε λίγο καιρό να περιμένουν το jailbreak που περιμένουν λίγο καιρό τώρα.
Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
πηγη:AWH
TΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ..Εχασα μια "λακτα":ranting2::ranting2::ranting2: που δεν με ξυπνησε προχθες και χθες πηγα μια ωρα αργοτερα στη δουλεια:thumbsup::thumbsup:...
Αceman απαντησε μην κατεβω και σε τσαγιασω αγρια μεσα στο Μικρολιμανο....:warriorsmiley:
Νεα προσφορα για το τεσσαρι σου,το 3gs τους προφυλακτηρες τελειωμενους(χωρις μονταρισμα)
και ενα κανονικο ξυπνητηρι με διαφορους ηχους αφυπνισης απο πουλακια,τον υμνο της ΑΕΚ μεχρι και την φωνη του stelmaniac με τα γνωστα γλυκολογα του!!!:original:
υγ. ουτε σε μενα δουλευει η παπαρια, αλλα μολις το ανοιξεις χτυπαει το ξυπνητηρι κανονικα και ας εχουν περασει ωρες:thumbsdown:
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Άσε Γιάννη είχαμε επαγγελματικό στην cosmote με πάγια ξεφτίλα για 3 χρόνια, βέβαια δεν πήρα ποτέ αναβάθμιση και μας τα κόβουνε από τον επόμενο μήνα, μας έκανε μια προσφορά η vodafone και μας δίνει ένα 4ς και 2 μήνες πάγια δώρο....
Πίστεψέ με δεν το ήθελα :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Βασίλη μου, έχω διαβάσει αυτό ! Εκτός λάθους μου, νομίζω πως σε καλύπτει !
Μόνο που γίνεται με Mac .
Ισως κάποιος περισσότερο ενημερωμένος μας διαφωτίσει !! https://www.iphonehellas.gr/33068/un...2-absinthe-a5/
το τηλεφωνο οταν ειναι κλειστο νομιζω ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να χτυπαει....
πριν καλα καλα βαλω μπροστα με εχει ακουσει ολο το μικρολιμανο κυριος.
Ουτε να πιασεις το λεβιε δε θα προλαβεις....ξανασκεψου το!!!!
Το sbsettings περναει σε ολα τα ios.
δε μπορει να βαλει 5.0.1 τωρα πια ετσι ευκολα......
Αν ειναι 5.0.1(μαλλον δε θα ναι...) μπορεις.
Η 5.0.1 σπαει σε ολα τα τηλεφωνα.
Η 5.1 σπαει ΜΟΝΟ σε 3gs με old bootrom.Στα υπολοιπα ειναι tethered το σπασιμο που πρεπει να ανοιγετε τη συσκευη μεσω pc(δε συστηνεται)
Λοιπον το περασα και ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα.Δουλευει αψογα στην 4.1 και πραγματικα μου λυνει τα χερια.Ευχαριστω πολυ Αντωνη
Προ μιας ώρας κοντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή. Μου έπεσε το 4S από το φωταγωγό στο υπόγειο από ύψος 7-8 μέτρων. Χτύπησε πάνω σε τσιμέντο. Περιμένω να το βρω κομμάτια και ως εκ θαύματος δεν έχει απολύτως τίποτα, πλην ενός αμελητέου στραβώματος της άκρης του μεταλλικού πλαισίου του στο πάνω μέρος. Μην ξαναπεί λοιπόν κανείς οτι δεν είναι ΚΑΙ γερά τα iPhonια.
Σημείωση: δεν φέρει κανενός είδους θήκη, bumper πλαστικό κλπ κλπ.
κ μενα μια χαρα χτυπαει ρε παιδια...
τι να πω?
μπας κ τα δικα σας ειναι ... ημιτασιον?
Το απογευμα μιλησα με τον κουμπαρο μου και μου ειπε οτι σημερα τον πηραν απο το καταστημα που ειχε παρει το 4ς και του ειπαν να μην ξαναβαλει το τηλεφωνο να φορτισει με τον φορτιστη και πως θα του στειλουν αλλον.
Ρωτωντας γιατι του απηντησαν οτι εκανε ανακληση η Apple.
Μαλιστα ο κουμπαρος μου τους εκανε πλακα,τους ειπε πως εχει 5 συσκευες(2 ipad και 3 iphone) και δεν ξερει ποιος ειναι ο φορτιστης,η απαντηση ηταν οτι θα του στειλουν 5 νεους.
Ξερει κανεις κατι η μου εκανε πλακα ο τσογλ@νος;
Οχι τιποτε αλλο αυριο θα παω να παρω το ενα ipad και δεν θα μου δωσει τον φορτιστη.
Σε συνέχεια των πιο πάνω οδηγιών για το πρόβλημα με το home buton, και εφ'οσον το πρόβλημα δεν οφείλεται στο software αλλα στη συσκευή,
παραθέτω πιό κάτω ένα ποστάκι με οδηγίες που δίνονται απο μέλος στο foroum iPhoneHellas :
Φαίνεται πως η προτεινόμενη λύση είναι αρκετά διαδεδομένη γιατί υπάρχουν και αρκετά βιντεάκια στο youtube.Παράθεση:
Δημοσίευση 10 March 2012 - 15:27
Το προβλημα γνωστο στο 4αρι ιδικα.
Οστοσο φτιαχνεται πανευκολα και χωρις να ανοιξεις καν το τηλεφωνο.
Θα σας πω πως εφτιαξα το δικο μου κουμπι το οποιο εκανα τα εξης : καποιες φορες παταγα μια φορα και αυτο εκανε σαν να παταγα 2.
Καποιες φορες παταγα και δεν εκανε τιποτα...
Το εφτιαξα με τον παρακατω τροπο :
Με κλειστο τηλεφωνο , βαζεις σε ενα ποτηρακι λιγο ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Βαζεις το δαχτυλο σου στο ποτηρακι και βρεχεις την ακρη του δαχτυλου σου με οινοπνευμα.
Αμεσως χαιδευεις με το δαχτυλο σου την περιοχη γύρω απο το κουμπι HOME ετσι ωστε να παει οινοπνευμα στο κενο που υπαρχει μεταξη του κουμπιου και της οθονης.
Αρχιζεις να πατας για καμια 20αρια φορες το κουμπι.
Θα παρατηρησετε οτι βγαινει και βρωμια μεσα απο το κενο που υπαρχη.
Σκουπιζεται με πανακι και επαναλαμβανετε για ακομα μια φορα την διαδικασια.
Μετα περιμενετε περιπου 10 λεπτα και ανοιγετε το τηλεφωνο.
Βουαλα !!!!
Το κουμπι πλεον ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Την παραπανω διαδικασια την εχω κανει πριν 3 μηνες και απο τοτε το κουμπι δουλευει ακομα ΑΨΟΓΑ.
P.S ΠΡΟΣΟΧΗ : Το οινονευμα πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΥΠΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.
P.S 2 : Το οινοπνευμα στεγνωνει πολυ γρηγορα και δεν υπαρχει προβλημα στο να χαλασει την συσκευη.
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 10 March 2012 - 15:31.
https://www.iphonehellas.gr/forum/to...4/page__st__20
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη συζήτηση στο πιό πάνω πόστ του iphonehellas
https://www.youtube.com/watch?v=zNwr_mxgs9Q"]https://www.youtube.com/watch?v=zNwr_mxgs9Q
τωρα για να ανακεφαλαιωσουμε...
τα μισα μηλοφωνα κουδουνιζει το ξυπνητηρι και κλειστα και τα μισα οχι!!!
τι ιστορια ειναι παλι αυτη?
APPLE STORY.
BB FTW, APPLE FTL...
:D
μηπως εχει σχεση η κοικιλια του μηλου? φουτζι, γκραν σμιθ, ρεντ ντλισιους, φιρικια.... εμας εδω στην Ελλαδα μαλλον για φιρικια μας κοβω
το κανα κ το μηλοφωνο ''ακουει'' σφαιρα πλεον!
το προτεινω ανεπιφυλακτα
μου κανε εντυπωση η ''μακα'' που εμφανιζεται ...τριβωντας το κουμπι...:th_Laie_67-1:
εμενα παντως χτυπαει...
κ της συζυγου χτυπαει...
τα πουλαμε ...750 ευρω εκαστο...:whistle::th_Laie_67-1:
«Υγρό μέταλλο» το νέο υλικό του iPhone
Οι καρποί της συμφωνίας δύο μεγάλων εταιριών, της Apple και της Liquidmetal Technologies, ενδέχεται να φανούν στην επόμενη έκδοση του iPhone.
H Apple Inc, στα τέλη του 2010, εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα για την κατασκευή ηλεκτρονικών συσκευών από ένα παράξενο μεταλλικό υλικό που ονομάζεται Liquidmetal, δηλαδή υγρό μέταλλο, για να αποκτήσει μια πιο ελαφριά σχεδίαση.
Το εξωτικό υλικό έχει δομή που μοιάζει περισσότερο με του γυαλιού παρά με των μετάλλων, και είναι ιδιαίτερα σκληρό χωρίς να είναι εύθραυστο όπως το γυαλί. Έχει επίσης ιδιότητες που θα μπορούσαν να απλοποιήσουν τη διαδικασία κατασκευής των συσκευών.
Το τηλέφωνο της Apple – η παρουσίαση του οποίου αναμένεται να συμπέσει με το Παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών τον Ιούνιο – που χρειάζεται σίγουρα μια σημαντική ενημέρωση όσον αφορά το σχεδιασμό, λόγω της έλλειψης καινοτομίας στον τομέα αυτό μετά το iPhone 4S.
Ένα από τα πλεονεκτήματα των αντικειμένων που παράγονται με Liquidmetal είναι πως βγαίνουν από το καλούπι σχεδόν έτοιμα για χρήση και δεν χρειάζονται γυάλισμα. Αυτό συμβαίνει επειδή το υλικό δεν συστέλλεται όταν κρυώνει και επομένως δεν χάνει την επαφή με το καλούπι καθώς ψύχεται.Επιπλέον το Liquidmetal, δεν είναι τόσο μαλακό όσο το αλουμίνιο και είναι πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τα βαθουλώματα.
πηγή :https://www.sosto-lathos.gr/?p=34619...cf%2585-iphone
https://www.iphonehellas.gr/35283/bobsled/Παράθεση:
To Bobsled είναι μια VOIP εφαρμογή με την οποία δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες iPhone, iPod touch και iPad να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση πέρα από το data plan που καταναλώνεται (λειτουργεί και μέσω Wi-Fi φυσικά).
H παραπάνω πρόταση φαντάζει σαν αστείο αλλά παρά τη δυσπιστία μας την δοκιμάσαμε και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι -τουλάχιστον για την ώρα- λειτουργεί όπως διαφημίζεται! Στην περιγραφή της εφαρμογής αναφέρεται ότι οι συμβατές χώρες είναι οι ΗΠΑ, Καναδάς και Πουέρτο Ρίκο αλλά η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά και στην Ελλάδα. Είτε πρόκειται για λάθος είτε όχι μπορείτε από τώρα να δοκιμάσετε και εσείς την εφαρμογή από το App Store [iTunes link] και να εκφράσετε τις εντυπώσεις σας στο forum.
thanks to Stacy
παιδια ειστε σιγουροι οτι χτυπαει με εντελος κλειστο τηλ??? και στο 4 που ειχα και στο s δεν χτυπαει κλειστο. μηπως τοκλεινετε και το βαζετε να φορτισει?επειδη με το που το βαλεις να φορτισει το τηλ ξανανοιγει μονο του απλα ειναι σε κατασταση αναμονης!!! τοτε ναι χτυπαει αλλα τελειος κλειστο δεν χτυπαει ουτε χτυπουσε στο προηγουμενο
Έκανα κ εγώ μια δοκιμή κ δουλεύει!!
Με wifi και το τηλέφωνο σε airplane mode!
Υ.Γ. για το bobsled αναφέρομαι!
γι αυτο λεω Γιωργο μηπως τυχαινει απλα να ειναι στην φορτιση οποτε χωρις να τοπαρουν χαμπαρι αυτο ανοιγει και χτυπαει. αλλιως δεν μπορει κατι παιζει. αλλα και αν δεν παιζει και απλα ετσι ειναι δλδ δεν χτυπαει,τοτε ειναι αλλη μια π@παρια της apple