Πες μου οτι δεν θα ερθεις τωρα....
Printable View
Ρε κωστη θα ειμαι Αθηνα...!! :whistle:
Καλα μας δεν ειναι να αρχισουμε να οργανωνομαστε λιγο καλητερα? Οι μερες περνανε και εχουμε στη διαθεση μας μιαμιση βδομαδα ακομα.
Καλημερα και απο εμενα. Νομιζω οτι για την καλυτερη οργανωση θα πρεπει να ξερουμε ακριβη αριθμο ατομων. Επισης, με το φαγητο πως θα το κανουμε?? Καποιος μπορει να μην θελει κατι και να θελει κατι αλλο. Να παρει ο καθε ενας μεριδα και να μοιραστουμε τα ορεκτικα και τα ποτα ολοι μαζι?? Και με την πιτα πρεπει να το κανονισουμε κι αυτο.. Αν θελετε μπορω να ρωτησω εγω για πιτα σε κατι γνωστους που εχω, αλλα και παλι θα πρπει να ξερω αριθμο ατομων για να δουμε ποσα κιλα θα βγει!!
Αν θελετε αναλαμβανω να μιλησω και με το καταστημα στο Ρεθυμνο, αλλα νομιζω πρεπει να καταληξουμε σε τελικο αριθμο ατομων.:original:
Όντως παιδια ας οργανωθούμε λιγάκι....
1ον) Θα είμαστε απο bmwfans, bmw club@ facebook και bmw-motorsport?
Απ όπου είμαστε ας κανονίσει ένας για κάθε club.
2ον) Να ορισουμε μια μέρα πχ Πέμπτη οπου θα έχουμε καταλήξει στο πόσοι θα είμαστε.
Να φτιάξουμε μια λίστα όπου ο καθένας θα βάζει το όνομά του και των αριθμό των ατόμων που θα είναι μαζί του. Η λίστα να κλείσει μια συγκεκριμένη μέρα, ανάλογα με το πότε θέλει και το μαγαζί να ξέρει.
3ον) Ας κανονίσουμε για κάθε πόλη ένα σημείο συνάντησης για να πάμε κομβόι στο Ρέθυμνο παρέα και όχι ο καθένας μόνος του γιατι προφανώς δεν έχει νόημα.
Μέχρι τώρα έχει κανονιστεί κάτι? Φάνη-Γιώργο?
απο Χανιά έχουν πεί 8 αυτοκίνητα αλλα όχι άτομα....προσπαθώ να μάθω ...αλλά με δυσκολεύουν.
Λέω να κλείσω για 20 άτομα και ότι γίνει ... τι λέτε?
Δεν θα βγει άκρη αν τους κυνηγάς έναν έναν ρε. Γιατί να μην το κάνουμε όπως λεω? Να πάρουμε στο μαγαζί και να πούμε θα είμαστε περίπου 30 άτομα και οτι θα τους πούμε τον τελικό αριθμό την παρασκευή, ισως κάνουν και καλύτερη τιμή...
+1 Και για την καλυτερη τιμη δεν το συζηταμε. Οι βενζινες εχουν παει στον Θεο!!
Αναλαμβανω, αν δεν εχουν προβλημα τα αλλα παιδια απο Ηρακλειο, να οργανωσω τους Ηρακλειωτες.
Οποτε:
Οσοι θα συμμετασχουν στην παγκρητια συναντηση στις 18/3 στο Ρεθυμνο, ας μου στειλουν pm :original:
Ας μπει καποιος ομως γενικος οργανωτης για ολη την Κρητη. Ισως καποιο παλιο μελος. Εγω ειμαι "ψαρακας" ακομα και δεν ξερω πολλα ατομα.
παιδες, εμεις οι δυο nikos1400 και stavr
λογω βαρδιας και των δυο μας
θα ξεκινησουμε απο Χανια κατα τις μια και κατι ψιλα (1300).
ΟΚ Νίκο.... στα υπόψιν
Λοιπον παιδια. Συγνωμη που αργησα να ποσταρω αλλα δεν εβρισκα τον υπευθυνο. Μολις τωρα κλεισαμε το τηλεφωνο. Του ειπα οτι σκεφτομαστε να παμε γυρω στα 20-30 ατομα. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα με τον αριθμο των ατομων, αλλα και ουτε και με τα φαγητα. Μπορουμε να παραγγειλουμε και εκεινη την στιγμη οτι θελει ο καθε ενας. Μου ειπε αν θελουμε να κατσουμε ολοι μαζι και του ειπα ναι. Επισης, κατι μου ειπε για το παταρι του μαγαζιου. Εγω επειδη δεν εχω ξαναπαει δεν εχω αποψη. Ειναι καλα στο παταρι ή να του πουμε να μας βαλει αλλου?? Επισης μου ειπε να παμε σχετικα νωρις, επειδη ειναι Κυριακη και θα εχει κοσμο (για την καλυτερη εξυπηρετηση μας).
Ακουω...Τι λετε??
Κοπέλια τι θα κανουμε??
Μην ξεχάσετε όταν θα κάθεστε όλοι μαζι εκει να εκφωνησετε λόγο ευχαριστήριο για την αφεντιά μου που άνοιξε αυτό το καταπληκτικό θρεντ!
Αχαχαχαχαχαχαχα
Καλά να περάσετε!
Μην ξεχάσετε όταν θα κάθεστε όλοι μαζι εκει να εκφωνησετε λόγο ευχαριστήριο για την αφεντιά μου που άνοιξε αυτό το καταπληκτικό θρεντ!
Αχαχαχαχαχαχαχα
Καλά να περάσετε!
κατ' αρχην να πω ενα ευχαριστω στον φιλο limas που συνεννοηθηκε με το μαγαζι!!!
δευτερον, οπως ειπε κι ο Νικος εμεις 1 και 10 θα ξεκινησουμε απο ακρωτηρι...1 και 20 θα μαστε εκει......πλακα κανω!...κατα τις 2 θα μαστε παντως!
Παιδια, αυριο ειναι Τεταρτη. Το καλυτερο θα ηταν να εχουμε ενα αριθμο συμμετοχων. Μην του πουμε 30 ατομα και παμε 10, θα γινουμε ρεζιλι. Νομιζω το καταλαβαινουμε ολοι μας. Προτεινω λοιπον και μου λετε κι εσεις:
1) Καταρτιση λιστας με τους συμμετεχοντες
2) Να πουμε την ακριβη ωρα που θελουμε να ειμαστε στο μαγαζι
3) Θελετε τελικα παταρι ή καπου αλλου?
4) Δεδομενου οτι δεν υπαρχει προβλημα στς παραγγελιες, θελετε να το αφησουμε ανοικτο και να παρει ο καθε ενας οτι θελει και τα βρισκουμε στο τελος??
5) Πιτα ποιος/απο που θα βρουμε?
Φιλικα παντα.
Υ.Γ.: Καλησπερα φιλε stavr. Δεν σε ξερω, αλλα μαλλον σε λενε Σταυρο!!! Χαχα!! (Πανεξυπνος ειμαι, τρομαρα μου!!) Ελπιζω ολοι να συνδραμουν στην ωστε η συναντηση μας να στεφθει απο πληρη επιτυχια!thumb Μιχαλης
Oποτε εχουμε και λεμε...
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Στην Ταβέρνα του Ζήση - Διεύθυνση Μάχης Κρήτης 63, Μυσίρια
Τηλέφωνο 28310 28814
ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗΣ 12:00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ (Για φωτογραφιες)
https://maps.google.com/maps?q=%CE%9...CF%82&t=m&z=17[/QUOTE]
Μιχαλη την πιτα ανελαβε τη εσυ που εχεις τον φιλο σου και κανονιζουμε το χρηματικο στη συναντιση.(αλλα κατσε να δουμε ατομα για να κανονισουμε ποσες πιτες θα χρειαστουν και σε τι μεγεθος )
Για το θεμα παταρι η κατω εγω θα ελεγα παταρι ωστε να εχουμε μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων και εκφραστικοτητας λογο ημερας πιστευω θα εχει πολυ κοσμο για να στρυμοχτουμε ολοι κατω.
Τωρα για το τι θα παραγγειλουμε τι λετε να το αφησουμε ανοιχτο,ωστε να παρει ο καθενας οτι θελει και να βαλουμε καποια στανταρ πιατακια στη μεση?
Επισης τον καφε θα ελεγα να τον πιναμε προς θαλασσα μερια και οχι στους 4 τοιχους μιας και η μερα μαλλον θα ειναι ηλιολουστη...
Δεν βλεπω κινηση ομως .......αντε ....λετε ποιοι .....ποσοι θα μαστε ...μη στρωσει ο ανθρωπος για 30 και παμε 5!!!!!
τουλαχιστον 6 αμαξια ακομα απο τα χανια
και δεν ξερω ποσο λαο θα εχουν μεσα
... θα μαθω κ θα σας πω
1) tzanis320si +1 (αυριο θα ξερω και για αλλους 2)
2) stavr
3) nikos1400
4) limas
5) yiorgosxania
6) kloukakis + 1 ατομο
7)
ps sorry που εχω χαθεί και είμαι θεατής, αλλα η εξεταστική μου τελειώνει αύριο και δεν είχα καθόλου μα καθόλου χρόνο. Γιώργο που είσαι ρε?
Γκρεμίζει το σπίτι του και βρίσκει δικαιολογίες. Παρ τον Π@π@ρ@ ενα τηλ να τον κραξεις και συ ρε....
Παιδια στον αριθμό των ατόμων πρέπει να βάλουμε και τα παιδια απο τα άλλα club εκτος του fans. Απο εκει πόσους περιμένουμε?
μεσα και εγω!!!! με αλλον 1
το πιθανοτερο και εγω μεσα εκτος απροοπτου!!!!!
1) tzanis320si +1 (αυριο θα ξερω και για αλλους 2)
2) stavr
3) nikos1400
4) limas
5) yiorgosxania +1
6) kloukakis +1
7) fanis +2
8) NIKOS Z3 +1
9) giannis@118
10)
11)
μάλλον θα έρθουν και 3 Ζ4 απο χερσόνησο ...κάποιος Μάνος και 2-3 ακόμα απο Χανιά απο την Ομάδα μας στο Φατσοβιβλίο... αλλά ξέρετε ότι θα πέσουνε τηλέφωνα αύριο για να έρθουν.
H Lucatti είναι πλυμένη και περιμένει υπομονετικά....