Sachs ή Luk
Printable View
Sachs ή Luk
με 500-600 ευρώ αγοράζεις 6άρι από Μ3 Ε36 (ίδιο με του Ε46)
με 700-800 6άρι από 330/530/Ζ4
θα χρειαστείς και δίσκο πλατό αναλόγως την επιλογή σου
φυσικά άνετα υπάρχουν και τιμές στο θεό από τύπους που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι πρέπει να πάψουν να κλέβουν στεγνά
Που ρε παιδιά αυτές οι τιμές?
PM, ανοιχτά, κλειστά, sms, vga, ότι νάναι, όλα δεκτά.
Απο το ebay δεν συμφέρει γιατι τα μεταφορικά είναι φαρμάκι
Απο το car, 4 έχω πάει να δώ και απο το serial ήταν κατασκευής 1997 και το πιό καινούργιο 2003.
Ενας μάλιστα είχε και το θράσος να το έχει ΑΝΟΙΧΤΟ σε μια παλέτα στη βροχή.
Τώρα το έβγαλα να το δείς μου είπε.
Ρε μάστορα, αυτό έχει φυτρώσει χόρτα επάνω...
Τεσπα, τα άλλα δύο έπασχαν χοντρά, ο λεβιές κουνιόταν δεξια αριστερα με φορεμένη πρώτη, ένα μάλιστα είχε και λίγο αίμα επάνω.
Αν έχεις κανα καλό πάντως, ψάχνω.
για κάτσε ρε μπας και λέμε αλλον?
ποιόν λες εσύ?
για βαλε λινκ
https://www.car.gr/parts/view/660255/
Σασμάν:
Ε36 Μ3 6άρι >600¤
Ε36 Μ3 5άρι >350¤
Ε39 Μ5 6αρι >950¤
E39 540 V8 χειροκινητο >750¤
E46 330 6άρι + άξονας >750¤
Έχω μιλήσει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για τιμή σε μετατροπή... https://www.car.gr/parts/view/660255/
Εντυπώσεις:
1)Κατατοπιστηκός και ειλικρινέστατος σε αυτό που πουλάει...
2)Γρήγορη εξυπηρέτηση στο θέμα επικοινωνίας...(κάποια e-mail για λεπτομέρειες)
3)Η τιμή καλή αλλά θα μπορούσε και καλύτερη (είναι υπό συζήτηση πάντως και όχι κατηγορηματικό όπως μερικοί άλλοι)...
Πάντα εκ προσωπικής απόψεως και τπτ παραπέρα...
Εγω είχα μιλήσει εναν άλλον πατάτζα που δεν βρίσκω τώρα να τον βάλω, και ηταν ολο σουμουξουτουσουξουμου.
Περιοχή Πειραιά.
Νομιζα λεμε τον ιδιο, γιατι κατι για Αγγλικά μοντέλα μου έλεγε, απο ασφαλιστικές κτλ.
Θα τον δοκιμάσω αύριο πρωί.
καλησπερα βοηθηστε και μενα με το διαφορικο για να καταλαβω τι ειναι. απο την μερια του οδηγου γραφη 12146221 από την αλλη γραφη gf 984 και bmw y8 kαι πισο 1428123 και κ21/54 ξερει κανης κατη???
δεν μου λενε κατι τα νουμερα αυτα
3.38?
για 36άρι μιλάμε?
E46 320 2,2
328 auto
ωραιο βήμα, δεν το ήξερα.
Πρέπει να πηγαίνει πολύ καλά ψηλά αν εχεις άλογα.
αυτό δινει 4.500 στα 160, οπότε σε ρεπρίζ πρέπει να γαζώνει αν το βάλεις απο 25άρι και πάνω.
ενδιαφέρον.
σταμάτη πήρες τηλ για το σασμάν;
άνισε το είπαμε...έχεις 3,38 επάνω που σημαίνει ότι δεν έχεις το διαφορικό του 330.
ειδικά για 5άρι σασμάν είναι κοντό για τη γνώμη μου
τελικα ειναι κοντο ?? η μακρη? γιατι ενας λεει θα δουλευει ψηλα κ αλλος χαμηλα επηδεις ειμαι σε νησι κ θελω ροπες μπορω να βαλω πιο κοντο??