Έχει ένας φίλος έναν πολύ καλό αλλά είναι Θεσ/κη. Δεν ξέρω ονόματα κτλπ. Θέλεις να ρωτήσω?
Printable View
Έχει ένας φίλος έναν πολύ καλό αλλά είναι Θεσ/κη. Δεν ξέρω ονόματα κτλπ. Θέλεις να ρωτήσω?
υπάρχει περίπτωση να φταίνε θερμοκρασίες περιβάλλοντος (πολύ υψηλές πχ;)
Μόνο πρόγραμμα έβαλες ή έκανες κ άλλες αλλαγές;
Χριστόφορε διαφωνώ καθέτως με αυτά που λες.
Βέβαια, άν θέλει κάποιος να το μεταφέρει σε νέο θρεντ μιας και δεν θέλω να χαλάσουμε το θρεντ της Κωνσταντίνας.
ελα ντε πεστο ψεματα.....κατσε να το ρυθμισουμε μην μου ριξετε εσεις νταλικες διαφορα κ ξεφτυλιστουμε τελειως ΛΟΛ :):):):):) ελπιζω να βρω ακρη!!!!
μονο προγραμμα εβαλα ολα τα αλλα ειναι τα ιδια οπως ηταν κ πριν!!!φοραω μαμα τελικο racing καταλυτες κ ελευθερο φιλτρο .
ναι θα βαλω κανενα βαρελακι απο μπυρα λολ
Καποιος ανεφερε θερμοκρασια περιβαλλοντος... Ηταν ιδιες στις 2 δυνακομετρησεις Κωνσταντινα? Δε μιλαμε για 1-2 βαθμους αλλα για 10 υπαρχει διαφορα.
οι ημερομηνιες ειναι η πρωτη εγινε στις 28 ιανουαριου του 2012 κ η αλλη εγινε 27 αυγουστου του 12 απο θεμα θερμοκρασιας εχουμε αρκετη διαφορα!
Οποτε μιλαμε για 20+ βαθμους διαφορα... Το θεμα ειναι τι απωλεια ιπποδυναμης φερουν οι 20+ βαθμοι κελσιου.
να σας ρωτησω ποιος εχει προγραμμα στο αμαξι του??? κ εαν το εχει παει για διαγνωση μετα το προγραμμα να μου πει τι του εβγαζε στο διαγνωστικο???ολα καλα?η εβγαζε σφαλματα?
Κων/να δεν στελνεις ενα πμ στον Σκανδαλη;
λογικα θα σε εξυπηρετησει το παιδι .
Εγω αυτο που καταλαβαινω, ειναι οτι το αδειασε ψηλα και το ζωντανεψε χαμηλα.
Πραγμα αχρηστο, μιας και το μοτερ αυτο οσο ψηλοτερα δουλευει, τοσο πιο μεγαλη δυναμη βγαζει.
Επισεις το.θεωρω και επικινδυνο...τρεμω στην σκεψη του να δουλευει φτωχα στις ψηλες ενα Μ μοτερ.
Σκεψου εκει στις 8000 να στεγνωσει, τι εχει να γινει.
Πανε ξηλωσε το καλυτερα κωνσταντινα και μην ασχολεισαι. Δωρο αδωρο τα ελληνικα προγραμματα σε αυτα τα μοτερ.
Αν στεγνωνε ψηλά τότε θα πήγαινε καλύτερα. Αν δε πηγαίνει σημαίνει ότι είναι πλούσιο για λόγους ασφαλείας όποτε μη το φοβάσαι...
το εβαλα στο διαγνωστικο κ μου βγαζει οτι εχει πολυ πλουσιο μιγμα κ βγαζει οτι δεν μπορουν να διορθωσουν οι λαμδα κ οι 2 κ δειχνει οτι εχει προβλημα ο εγκεφαλος....στην εθνικη σημερα που το ανοιξα ειδα οτι οντως ψηλα δεν παει οπως πηγαινε κατι σαν να το σταματαει χαμηλα οντως παει καλα πιο καλα απο πριν....αυριο θα παω κ σε αλλο δυναμομετρο καπου στον ν κοσμο να το βαλω να δω τι γινεται κ εχει παραγγηλει αλλο τσιπακι το παλικαρι απο γερμανια κ θα μου πει να του παω παλι τον εγκεφαλο να το αλλαξει τωρα εαν στεγνωνει στα ψηλα δεν το ξερω αλλα ελεγα μηπως εβαζα ρυθμιστει πιεσης βενζινης επιπλεον....δεν ξερω βεβαια εαν θα κανει δουλεια γιαυτο ακουω τις γνωμες σας....:):):):):)
Ασε τους ρυθμιστές πίεσης, είναι μπακαλιστικη μέθοδος το μίγμα ρυθμίζεται απονομή προγράμμα...τέλος...
οποτε θα δω κ το αλλο τσιπακι που ειπε οτι θα φερει κ αμα δεν τα διορθωσει ολα αυτα θα του ζητησω τα λεφτα πισω......
Να ξαναβαλεις το Μαμα προγραμμα
Δεν χρειάζεται να πας σε άλλο δυναμομετρο
Δεν θα σου δείξει κατι άλλο εφόσον ήδη το πήγες στο ίδιο.
Γιατί το σκέφτεσαι;
Μην μπεις στο τρυπακι καινούργιο προγραμμα δοκιμές δυναμομετρα κλπ.
Να σου βάλει το Μαμα κ τελείωσε
Η διάφορα στο ίδιο δυναμομετρο κ η αίσθηση που είδες αυτο σου λένε.
+απειρο, στην απειριοστη...
το θέμα είναι ότι μου πέταξε μια κ μου λέει οτι φταίει το δυναμόμετρο....γιαυτό ήθελα να βεβαιωθώ ότι όντως δεν φταίει το δυναμόμετρο κ φταίει το πρόγραμμα να του το αποδείξω με νούμερα όχι με λόγια .....:) αυτό ήθελα να κάνω....