όλα ειναι στο μυαλο μας, οπως λες και εσυ γιωργη.
Printable View
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=432117&cid=4
άσχετα απο αυτό φυσικά, και μόνο που ελληνικός οργανισμός πάει να το βγάλει βλαβερό και τόσα χρόνια δεν απαγορεύει την πώληση των κανονικών τσιγάρων, είναι ακόμα ένα παράδειγμα για το πόσο πουλημένοι είναι οι οργανισμοί μας...
δε πα να λένε ότι θέλουν???το σίγουρο είναι, πως πιο βλαβερό απο το κανονικό τσιγάρο δεν είναι...
με νικοτίνη στα 6 mg πλέον που κάνω, είναι σαν να καπνίζω κοπανιστό αέρα...
λέω να κάτσω κάνα μήνα σε αυτή την ποσότητα, και μετά να παίζω με την ίδια και με καθόλου...
να δώ αν θα το κόψω ανώδυνα...
μέχρι στιγμής απο την ημέρα που το πΗρα, έχω κάνει 3 μισά τσιγάρα...
Πολλά ψέματα και λίγες αλήθειες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011, 16:41
Πολύς θόρυβος με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, έγινε τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με κάποια επερχόμενη απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Στη συζήτηση ενεπλάκη και ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκου, ο οποίος σύμφωνα δηλώσεις των υπευθύνων του Οργανισμού δεν έχει ακόμη καταλήξει σε οριστικό συμπέρασμα.
Αντιθέτως ο ΕΟΦ θα ασχοληθεί με το θέμα από Δευτέρα όπως δήλωσαν στη zougla.gr στελέχη του. Άλλωστε, όπως επισημαίνουν πηγές του Υπουργείου Υγείας και άμεσοι συνεργάτες του Υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, ο ΕΟΦ δε συμμετείχε καν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της επιτροπής για την απαγόρευση του καπνίσματος στην οποία μίλησαν ο Α. Δημόπουλος, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας και Π. Μπεχράκης, πνευμονολόγος και πρόεδρος της Επιτροπής για τον έλεγχο του καπνίσματος. Άλλωστε ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Υγείας πιστεύουν πώς τελικά είναι αδύνατον να απαγορευτεί η πώληση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ιδιαίτερα η εκδοχή χωρίς νικοτίνη ,παρά τις περί του αντιθέτου τοποθετήσεις. Επισημαίνεται πώς διεθνώς δεν υφίσταται γενικευμένη και κάθετη απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ούτε καν στην Αμερική. Μόλις τώρα η Πολιτεία της Νέας Υόρκης αρχίζει να συζητά το ζήτημα σε επίπεδο γενικών επιτροπών δημόσιας υγείας.
Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Αντώνης Δημόπουλος ανέφερε ότι ο ΕΟΦ θα απαγορεύσει τόσο την πώληση όσο και τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, και ιδιαιτέρως εκείνων που περιέχουν σταγόνες νικοτίνης. Μία απόφαση την οποία δεν επιβεβαίωσε ο ΕΟΦ ο οποίος έχει και τον τελικό λόγοι σε μία τέτοια υπόθεση . Στην κοινή συνέντευξη Τύπου για την καταπολέμηση του καπνίσματος, ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής, Π. Μπεχράκης, ανέφερε αορίστως ότι η απαγόρευση αποφασίστηκε λόγω της έλλειψης επιστημονικών στοιχείων για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες συζητείται εσφαλμένως ότι το υπουργείο Υγείας προχωρεί στην απαγόρευση της χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε κλειστούς δημόσιους χώρους, καθώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Οι επιστημονικές αντιφάσεις
Ο κ. Π. Μπεχράκης της Επιτροπής ελέγχου του καπνίσματος παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε να ενοχοποιηθεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Είπε όμως ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο φαίνεται να είναι βλαβερό αλλά σε σαφώς λιγότερο βαθμό από τα κανονικά τσιγάρα. Σύμφωνα με τον κ. Μπεχράκη, μελέτη που έχει γίνει δεκτή για δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό δείχνει ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο επηρεάζει τις «αντιστάσεις του αναπνευστικού συστήματος και τα στοιχεία φλεγμονής που ανιχνεύονται στην εκπνοή». Ωστόσο, ο καθηγητής αναγνωρίζει ότι «το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μπορούσε κανείς να το τοποθετήσει σαν μια ενδιάμεση διαδικασία διακοπής του τσιγάρου. Όχι να το μονιμοποιήσει, αλλά να το χρησιμοποιήσει για δύο τρεις μήνες και μετά να διακόψει το κάπνισμα».
Οι φαρμακοποιοί από την πλευρά τους επισημαίνουν ότι στα καταστήματά τους τίθεται προς πώληση το ηλεκτρονικό τσιγάρο, χωρίς νικοτίνη και πως ο ΕΟΦ δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τη διακίνηση οποιουδήποτε «e-cigarette», δίχως πιστοποίηση.
Η μεγάλη μάχη εντυπώσεων
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα προϊόν, η πώληση του οποίου ζημιώνει σαφώς τις καπνοβιομηχανίες αλλά και τα κρατικά έσοδα που μειώνονται δεδομένου του φόρου επί του καπνού. από τον φόρο επί του καπνού. Όταν μάλιστα επίκειται και νέα σημαντική αύξηση της τιμής πώλησης των τσιγάρων τότε η «επίθεση» κατά του ηλεκτρονικού τσιγάρου προσλαμβάνει αναγκαστικά διαστάσεις οικονομικού πολέμου.
Στις ΗΠΑ, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων η περίφημη (FDA) αποθαρρύνει χωρίς να απαγορεύει τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, επισημαίνοντας ότι οι κατασκευαστές μπορεί να βάζουν στο στόχαστρο τους νέους χωρίς να προειδοποιούν για τις ενδεχόμενες επιδράσεις στην υγεία τους. Από την άλλη πλευρά, ο Αμερικανικός Σύλλογος Ιατρών Δημόσιας Υγείας αναγνωρίζει το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως μέσο διακοπής του καπνίσματος. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τέλος, ανακοίνωσε το 2008 ότι δεν υπάρχουν επαρκείς μελέτες που να δείχνουν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ασφαλής θεραπεία υποκατάστασης νικοτίνης. Πέρνα τούτου όμως ..ουδέν.
Πηγη
ΤΡΕΞΤΕ!!!!
Alter ego-T KIT (=2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΟΜΠΛΕ+ΑΛΛΑ ΕΞΤΡΑ+ΦΟΡΤΙΣΤΗ)
39e !
https://www.goldendeals.gr/deals/39....mpaign=website
δεν ειναι σιγουρο αν θα το κοψεις η οχι.εμενα πειραν μαζι ο πατερας μου κ ο θειος μου (παρεπιπτοντως αυτο που θες κ εσυ),ο θειος μου το εκοψε σε 3 μηνες κ ο πατερας μου το πεταξε....γιατι ειπε πως δεν κανει δουλεια......τωρα εσυ πως θα αντιδρασεις σ'αυτο,απότι φαινεται εξαρταται τον οργανισμο....παντως οπως κ να εχει καλη επιτυχια κ μακαρι να τα καταφερεις thumb
Τι δουλειά έχει ρε γμτ το κεράτό μου μέσα ο παλιό ΕΟΦ;
Μπορεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μου πει τι δουλειά έχει;
Δλδ όλα τα αρωματικά χώρου, τα αιθέρια έλαια και χίλιες δυο άλλες @@@@@ που κυκλοφορούν έχουν έγκριση του ΕΟΦ;
Δε με εκνευρίζε τόσο ο ΕΟΦ όσοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και υποκριτές οι ΔΗΘΕΝ αδέκαστοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ μπόρεσαν και πέτυχαν την απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου (που ναι μεν ΜΠΟΡΕΙ* να βλάπτει, το μπορεί όπως ΜΠΟΡΕΙ σύμφωνα με ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ, ανεξάρτητες εννοείται, έρευνες το κανονικό τσιγάρο να βλάπτει) και δεν μπορούν να απαγορέψουν ΟΥΤΕ το αλκοόλ ΟΥΤΕ το κανονικό τσιγάρο.
ΕΜΕΤΙΚΟ Μπράβο και στο ανεξάρτητο πανεπιστήμιο θεσαλλίας και ΕΜΕΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους σπέρνουν έτσι εύκολα φόβο και απαγορεύσεις.
Απαγορεύτηκε η πώληση του;;;τι ακριβώς έγινε;
1ον Πεταγεσαι μεχρι το κοντινοτερο φαρμακειο και αγοραζεις μια συριγγα!!!! (αποστειρωμενη μην παθουμε και τιποτα τρομαρα μας...)
2ον Εχεις αγορασει 2 ανταλακτικα λαδια!! με αρωμα σοκολατα και κανονικο τσιγαρο..!!
3ον Περνεις το λαδι με την κανονικη γευση κρατας τα 2/3 του περιεχομενου και στην συνεχεια προσθετης την σοκολατα!!!!
Τελος κανεις μερικες τριπουλες στο πανω μερος για να ρουφαει καλα το εργαλειο και εισαι θεος!!!! :whistle::whistle::whistle:
www.inaweraflavours.com
ψωνισε κ καθαρισες...
φτιαχτα μονος σου ή αγορασε τα ετοιμα ,τσαμπα!
εχω ψωνισει 3 φορες ηδη!
οταν κανεις λογαριασμο (δωρεαν ειναι)
θα αρχισεις να προσθετεις στο καλαθι
δεξια λοιπον που ειναι το καλαθι σου βγαζει το κοστος των μεταφορικων
για πραγματα αξιας περι των 25 ευρω τα εξοδα ειναι 4,10!
το τσεκαρεις ομως για να δεις τι σε συμφερει....
πανω σε αυτο θα ηθελα να πω οτι το χω καπου 45 μερες και εχω ζηλεψει τσιγαρο κανονικο.
καθε φορα που ζηλευα το κανονικο δοκιμαζα αλλα στην τριτη τζουρα με χαλαγε και βουταγα το μπανανοτσιγαρο μου και του εριχνα ασφαλεια απο τις τζουρες...συνολικα θα χω κανει καπου 6-7 τσιγαρα κανονικα και τα πιο πολλα τα εκανα αυτες τις μερες γιατι με φοβιζουν οσα λενε οτι μαζευουν υγρα οι πνευμονες κτλ
Το'χα παρει ζεστα το θεμα αλλα το παρατησα με αυτα που ακουω.. περιεργα υγρα, υγρα στους πνευμονες, κ.α Τσαμπα η επενδυση χαχα!
Το κανονικο τσιγαρο ειναι καλυτερο? Οχι.. αλλα τουλαχιστον οι ουσιες και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα σε ολους. Δεν ξερω..
Επισης, η Marlboro εβγαλε μια προσφορα στην αρχη, 2 πακετα με ζελατινα για να μη τα σπας 7¤ αντι 8. Τωρα τα εχει ολα 3.50 χωρις να πρεπει να παρεις 2. Η γευση ειναι πιο χαλια απο οτι πριν (γιατι παλαιοτερα ηταν καλυτερη) και επειδη δεν δουλευουν για τη ψυχη της μανας τους ουτε το κανουν για να σωσουν τη τσεπη μας, μαλλον εχει αλλες χημειες μεσα.. ριχνουν το κοστος, κρατουν το ιδιο κερδος.
Και αλλες μαρκες ριξαν τιμη, πως σας φαινεται η γευση?
Τρεχα γυρευε τελικα, ή κοψιμο και σωσιμο ή τιποτα..
καλα που παρατησες το σπορ φανη γιατι με τα μπαξιματα που θα χες κανει θα το φουντωνες στην Βαρκιζα και θα μαστουρωναμε στην πετρουπολη!
Το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τι φταίει?
Αν δεν κάνω λάθος, η έρευνά του κατέληξε στο ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι σχεδόν εντελώς ασφαλές, καμία σχέση με το κανονικό τσιγάρο.
Ο πατέρας μου πάντως, που κάπνιζε 1 πακέτο τη μέρα, απ'όταν ξεκίνησε το ηλεκτρονικό ζήτημα να κάνει πάνω από 5 τσιγάρα την εβδομάδα και σύντομα λέει θα σταματήσει εντελώς το κανονικό (μακάρι).
Γενικά, αν υπάρχει και θέληση έχω διαπιστώσει από πολύ κόσμο ότι κάνει δουλειά και σε συνδυασμό με το ότι είναι αρκετά πιο οικονομικό από το να καπνίζει κάποιος ένα πακέτο καθημερινά αλλά και με την σχετικά ακίνδυνη (ιδίως συγκρινόμενη με το κανονικό τσιγάρο) σύνθεσή του, νομίζω πως αξίζει η αγορά του.
Τζόγος εκατομμυρίων με ηλεκτρονικά τσιγάρα και καπνοβιομηχανίες
Ο ΕΟΦ αρνείται να κόψει τον γόρδιο δεσμό.
Είναι ένα παιχνίδι εκατομμυρίων η βασική αιτία των αντιδράσεων του ΕΟΦ και του υπουργείου Υγείας για την απαγόρευση της κυκλοφορίας και της χρήσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων;
Από τα μέσα του 2008, εποχή που έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά στην αγορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις και τα προβλήματα, καθώς το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι εισπράξεις από την φορολόγηση των τσιγάρων. Βασική αιτία της μεταστροφής των καπνιστών προς το ηλεκτρονικό τσιγάρο φαίνεται να είναι το υψηλό κόστος των κανονικών τσιγάρων. Ένας μέσος καπνιστής ξοδεύει πάνω από 100 ευρώ το μήνα για τα πακέτα του, ενώ για το ηλεκτρονικό τσιγάρο το κόστος υποτίθεται πως είναι πολύ μικρότερο, αν εξαιρέσει κανείς το αρχικό ποσό της συσκευής, που κυμαίνεται από 50 έως 70 ευρώ. Από εκεί και πέρα, το μπουκαλάκι με το υγρό διάλυμα νικοτίνης έχει τιμές από 10 ευρώ έως 30 ευρώ και αρκεί για 2-3 εβδομάδες.
Αρκετές ήταν οι βιομηχανίες, αλλά και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που κήρυξαν άμεσα πόλεμο λέγοντας πως είναι επιβλαβές για την υγεία του χρήστη, χωρίς κανένας όμως να έχει κάνει μέχρι σήμερα μία ολοκληρωμένη έρευνα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις επιδράσεις του στον ανθρώπινο οργανισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ότι ενώ η FDA, η υπηρεσία φαρμάκων και τροφίμων του υπουργείου Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία είναι υπεύθυνη για την προστασία και την προαγωγή της δημόσιας υγείας, σε ανακοίνωσή της, σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δήλωσε, χωρίς αποδείξεις, ότι σύμφωνα με έρευνες οι οποίες διεξήχθησαν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, βρέθηκαν ουσίες βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Για την συγκεκριμένη υπόθεση, όπως εξηγεί στο www.koutipandoras.gr ο κ. Μαρκόπουλος εκπρόσωπος της εταιρείας «Nobacco», «έχουν γίνει συνολικά 3 δικαστήρια από αμερικάνικες εταιρείες που εμπορεύονται το συγκεκριμένο προϊόν και έχουν κερδίσει και τα 3».
Από την άλλη πλευρά, άλλες επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει καμία βλαβερή ουσία και είναι ασφαλές για τον ανθρώπινο οργανισμό και μ αυτό τον τρόπο αναίρεσαν με αποδείξεις την ανακοίνωση της FDA. Μία από αυτές τις έρευνες διεξαχθεί από την ανεξάρτητη υγειονομική επιτροπή της Νέας Ζηλανδίας Health New Zealand Ltd. Study υπό τον Dr. Murray Laugesen και κατέληξε στο συμπέρασμα πώς η ποσότητα νικοτίνης που ανιχνεύτηκε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι περισσότερη από εκείνη που χρησιμοποιείται στα αυτοκόλλητα νικοτίνης τα οποία δίδονται με ιατρική συνταγή σε άτομα που επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα. Επιπροσθέτως, ειδικός πνευμονολόγος του Πανεπιστημίου του Νόττινχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, σχολιάζοντας την έρευνα του Iνστιτούτου της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε: «Αν η ποσότητα νικοτίνης που ανιχνεύεται είναι ίδια με τα μέσα που χρησιμοποιούνται ιατρικώς για την διακοπή του συμβατικού καπνίσματος τότε δεν βρίσκω τον λόγο ανησυχίας, ούτε ότι υφίσταται πρόβλημα».
Ο ΕΟΦ, δια μέσω του προέδρου του Γιάννης Τούντα, μιλώντας στο ww.koutipandoras.gr από την πλευρά του δηλώνει ότι δεν έχει δεχθεί κάποιο αίτημα για να ελέγξει το συγκεκριμένο προϊόν και γι αυτό δεν έχει κάνει κάποια έρευνα. ΠαρΆ όλα αυτά έχε προβεί σε 3 κατασχέσεις σε εταιρείες που εμπορεύονται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η «Nobacco» για να είναι καλυμμένη από την πλευρά της στις 27 Δεκεμβρίου κατέθεσε ένα 36σέλιδο υπόμνημα στον ΕΟΦ: «Εμείς καταθέσαμε προ ολίγον ημερών υπόμνημα 36 σελίδων στον ΕΟΦ όπου τους εξηγούσαμε ότι δεν θεωρούμε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι φάρμακο ή ότι αποτελεί μέθοδο για την διακοπή του καπνίσματος. Θεωρούμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος. Γι αυτό τον λόγο δεν κρίνουμε αρμόδιο για την έγκριση της κυκλοφορίας του τον ΕΟΦ» εξηγεί στο www.koutipandoras.gr o κ. Μαρκόπουλος και απευθύνει το ερώτημα, «γιατί δεν περνάνε από τον έλεγχο του ΕΟΦ και τα κανονικά τσιγάρα τα οποία περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης;»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναπληρωτής καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, πνευμονολόγος – εντατικολόγος και συντονιστής της αντικαπνιστικής εκστρατείας, Παναγιώτης Μπεχράκης, ενώ αρχικά χαρακτήριζε το ηλεκτρονικό τσιγάρο επικίνδυνο και άμεσα καταστροφικό για τον οργανισμό. Λίγους μήνες αργότερα αναδίπλωσε τις δηλώσεις του για το συγκεκριμένο προϊόν λέγοντας: «Ποτέ δεν ζητήσαμε ποτέ την απόσυρσή του, δεν έχουμε πάρει θέση ούτε ως επιτροπή ούτε εγώ προσωπικά. Ποτέ δεν προτείναμε κάτι, η απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι σκέψη του υπουργείου και του ΕΟΦ και δεν έχουμε κάτι γραπτό για να συζητήσουμε» και συμπλήρωσε: «Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν χρήση μεταβατικής – παροδικής διακοπής του καπνίσματος, αλλά τι μπορεί να προκαλέσει η χρήση του 10 – 20 χρόνια κανείς δεν μπορεί να το πει γιατί είναι πρόσφατο προϊόν».
πηγη : https://www.koutipandoras.gr/?p=13855
π@@τσεςπ@@τσες π@@τσες...
γράφτε τους στα @@ σας ρε παιδιά, και κάντε ότι αγαπάτε.
για να είστε και τελείως οκ αν σας αρέσει το ηλεκτρονικό, να αγοράζετε υγρά της νομπάκο, που τους κάνουν αέρα στα @@ και ο ΕΟΦ, και όποιος άλλος θέλει.
πουλάνε κανονικότατα υγρά με νικοτίνη, και κανείς δεν μπορεί να τους πεί τπτ.
επίσεις, απο όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, οι τύποι πουλάνε τα πιο ποιοτικά επίσεις.
εγώ ξέρω πως σχεδόν 2 μήνες, ζήτημα να έχω κάνει 10 τσιγάρα απο τότε που το πείρα, και δεν μου έχει λείψει καθόλου το κανονικό.
αυτή την στιγμή κάνω υγρά των 5 - 6 μιλιγκράμ νικοτίνης, και φυσικά η διαφορά πλέον μετά απο 2 μήνες χωρίς κανονικό τσιγάρο, είναι εμφανής.
ούτε φλέματα, ούτε χαζοί βύχες, ούτε λαχανιάσματα επειδή ανέβηκα 10 σκαλοπάτια.
ατμίστε άφοβα...μετά απο μένα, τουλάχιστο 10 άτομα το άρχισαν, και πλέον όλοι φανατικοί του σπόρ αφού δεν τους λείπει και τόσο το κανονικό.
Είμαι κι εγώ ατμιστής εδώ και 2 μέρες. Όλα μια χαρά μόνο που στέγνωνει το στόμα μου κάπως. Θα το συνηθίσω και θα περάσει αυτό ή πρέπει να αλλάξω το λάδι; Έχω το freedom της halo 18ml. Ωραία η γεύση μου αρέσει πολύ και με ικανοποιεί το χτύπημα στο λαιμό και δεν έχω σκοπό να γυρίσω στο κανονικό. Ελπίζω μόνο να περάσει αυτό το στέγνωμα.
Και'γω εδω και ενα μισυ μηνα περιπου ατμιζω . Εχω καταφερει απο 2,5 πακετα στιβενσον κοκκινο την ημερα , να εχω κανει στις 40τοσες μερες που ατμιζω να μην εχω αναψει 10 τσιγαρα ολα κι'ολα σε αυτο το διαστημα. ΝΟBACCO βαζω και'γω και εδω και 5 μερες εχω ριξει μεσα , για πρωτη φορα , γευση φραουλα με 0,9 νικοτινη και σημερα που δοκιμασα ενα κανονικο τσιγαρο , στην τριτη τζουρα το πεταξα καθως μου βρωμαγε ασχημα. Πλεον ομως εχω φτασει στο σημειο να θελω να πεταξω και το ηλεκτρονικο και φυσικα ουτε λογος να γυρισω στο κανονικο . Ηδωμεν ....
Παιδια καντε μια ανακεφαλαιωση και πειτε μου το καλυτερο για να το αγορασω...
Εννοω διαρκεια μπαταριας, αισθηση,ακινδυνοτητα , κτλ μετα απο εμπειρια σας...
Τhanks
Μαλλον για nobacco giant με βλεπω
εγω πηρα χθες το eGO-T. επειδη ακομα κανω τα δειγματα που εχει η συσκευασια εχετε να μου προτειτενε καποιο τυπο νικοτινης η δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες?
τυπος νικοτινης δεν νομιζω οτι υπαρχει
μαλλον θες να πεις γευση
αυτο ειναι κατι που μονος σου θα αποφασισεις μετα απο αρκετες δοκιμες !
Εγώ πάντως πλέον έχω κόψει και το ηλεκτρονικό.Κανά βράδυ κάνω μόνο(όχι κάθε μέρα).
Βλακείες είναι όλα τελικά(τσιγάρα κανονικά,ηλεκτρονικά..).
Πραγματικά είναι μόνο μέσα στο μυαλό μας και το ηλεκτρονικό ήταν απλά για μένα η αφορμή να το κόψω τελείως.
Γι΄αυτό τι λέτε ????
https://www.montecristo-shop.gr/inde...products_id=16
https://www.cheapis.gr/785-44€-για-2...a_bid=360be79a
https://www.saletime.gr/index.php?ci...ra_deal_id=203
https://www.stardeals.gr/cities/athe...-cigarette-278
https://couponorama.gr/index.php/fro...=link&ai=CD462
διαλεξε καλυτερα καποιο γνησιο παρα καποιο ημιτασιον
αλλωστε οι τιμες ειναι παραπλησιες τωρα με τις προσφορες...
https://www.tinydeal.com/rechargeabl...3-p-45128.html
Το έχω εδώ και 3 εβδομάδες και έχω γίνει ατμομηχανή....