η θα δουλεψεις την 85 της meguiars που σου ειπα πιο πανω η θα τριψεις με 2000 γυαλοχαρτο νερου και μετα θα γυαλισεις με την 82. καλυτερα να δοκιμασεις με την 85 και να επιμεινεις λιγο.ειπαμε δουλευεις αλοιφαδορο ετσι???? οχι με το χερι
Printable View
η θα δουλεψεις την 85 της meguiars που σου ειπα πιο πανω η θα τριψεις με 2000 γυαλοχαρτο νερου και μετα θα γυαλισεις με την 82. καλυτερα να δοκιμασεις με την 85 και να επιμεινεις λιγο.ειπαμε δουλευεις αλοιφαδορο ετσι???? οχι με το χερι
Το γυαλοχαρτο το φοβαμε,το χρεισιμοποιω μονο για να σβησω χτυπηματα απο πετρες.
Οποτε μενει η 85 που πρεπει να αγορασω.
Τα περισσοτερα μεγαλα σημεια με αλοιφαδορο τα περασα,τα υπολοιπα δυστηχως ειναι αδυνατον να δεχτουν μηχανη.
οκ τοτε δουλεψε τα σημεια με τις γρατζουνιες με την 85 και αλοιφαδορο.κανονικα η 85 δουλευεται με την γουνα της μεγκ αλλα αν δεν θες να την παρεις δουλεψε την με το κιτρινο παντ
Ξέρει κάποιος φίλος πως θα δώσουμε ξανά ζωντάνια στην μεταλλική επένδυση του αυτοκινήτου εσωτερικά? (μιλάω για ε39)
Ειδικά αυτό στην κονσόλα έχει θαμπώσει πάρα πολύ, ενώ τα άλλα είναι μια χαρά!
γυαλιστερα η ματ ειναι?αν ειναι γυαλιστερα τα βγαζεις και τα περνας με μια ψιλη αλοιφη με αλοιφαδορο και γινονται καινουρια. αν ειναι ματ δεν μπορεις να κανεις τπτ
https://www.youtube.com/watch?v=o6pj...eature=related
δειτε εδω περιποιηση
ρε παιδια,το ειδικο"τετοιο"για το δερμα που το βρισκουμε?απο αγγλια?
Ήρθε η ώρα να αγοράσω ξανά το αγαπημένο μου ΝΧΤ Glass Cleaner της Μegs. Ωστόσο ψάχνοντας στο νετ έπεσα κάπου που έλεγε ότι υπάρχει και συμπυκνωμένη συσκευασία (όχι το απλό των 710ml) που σε βγάζει για χρόνια και συμφέρει περισσότερο.
Ξέρουμε τίποτα σχετικό για αυτήν??? :thanks:
Σε ευχαριστώ Άρη! Εδω το έγραφαν https://www.cardetailing.gr/phpBB3/v...php?f=23&t=211
Παράθεση:
Θα πάρεις την μεγάλη συσκευασία της megs και θα δίνεις και στην μάνα σου γυναίκα σου να κάνει τα τζάμια και στο σπίτι (είναι πολύ μεγάλη λόγω αραίωσης). Αν πάλι δεν θες το συγκεκριμένο που διάλεξες είναι πάρα πολύ καλό.Παράθεση:
alexandros έγραψε:
13. Meguiar's NXT Glass Cleaner (710ml). Θα θελα τη βοηθεια σας γιατι θα βαλω φιμε οποτε πρεπει να το προσεχω λιγο.
Γι'αυτό το ρώτησα.Παράθεση:
Καλή επιλογή αλλά η συμπικνωμένη συσκευσία μετράει!Παράθεση:
alexandros έγραψε:
13. Meguiar's NXT Glass Cleaner (710ml). Θα θελα τη βοηθεια σας γιατι θα βαλω φιμε οποτε πρεπει να το προσεχω λιγο.
Έχω φιμέ στα τζάμια και θέλω να προσέχω με τα καθαριστικά.
Έχεις καμία πρόταση άλλη που να ενδύκνειται για φιμέ?:original:
:thanks:
To'γραφε στο cardetailing και δεν το πήρα χαμπάρι?
Πάει γέρασα.:th_Laie_67-1:
Νομίζω κι αυτό που έχω εγώ κάνει.
Σίγουρα κάνει το fast glass της Autoglym, αλλά και το ΝΧΤ είναι εξίσου καλό οπότε δεν έχει νόημα να αλλάξεις.
Ιδίως αν βγαίνει και συμπυκνωμένο και σου'ρχεται πολύ οικονομικότερα.
Θα πάρω αύριο τηλ. στο μαγαζί που αγοράζω τα megs να ρωτήσω :original: και θα ενημερώσω ;)
Λοιπόν ρώτησα και τελικά υπάρχει επαγγελματική συσκευασία των 4 λίτρων, με αναλογία αραίωσης 10λίτρα νερο/1 λιτρο χημικό.Κοινώς φτιάχνεις 44 λίτρα υλικό (too much για οικιακή χρήση)
Η τιμή της είναι στα 60 ευρώ,πράγμα το οποίο με κάνει να το σκέφτομαι.Απο την άλλη τα 710ml δεν φτουράνε.
Καλά θα ήταν αμα ενδιαφέρει και κάποιον άλλο να το πάμε δια 2 ή και δια 3 για να είμαστε όλοι κερδισμένοι μιας και οι εποχές είναι δύσκολες και το υλικό πάρα πολύ thumb
και απο που το βρηκες αυτος μπιλ???
Aπο το μαγαζί που αγοράζω όλα τα προιόντα της Megs.Είναι στον Άλιμο :original:
NXT Glass Cleaner σε bulk συσκευασία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Τουλάχιστον το αμερικάνικο & ευρωπαικό site ΔΕΝ το έχουν
Μήπως εννοούσαν το Glass Cleaner Concetrate?
https://www.meguiarsdirect.com/categ...heels-solvents
Kαι ο άνθρωπος στην αρχή το ίδιο μου είπε και μάλιστα ότι το ειχε πάρει κάποτε και το χρησιμοποίησε στο μαγαζί και δεν ήταν το ίδιο προιόν,για να προσέξω.
Ωστόσο επέμεινα και πήρε τηλέφωνο και εξακρίβωσε όντως οτι τι NXT Glass Cleaner βγαίνει και σε bulk για επαγγελματική χρήση thumb
Θα τον ξαναπάρω αύριο και θα του το ξανατονίσω, για να το επιβεβαιώσω ξανά :thumbsup:
Εντύπωση μου κάνει...
Οι Άγγλοι να μην το έχουν & το έχουμε εμείς οι μνημονιακοί...
Μακάρι βέβαια!
Παιδιά μια απορία, εύκολη μάλλον:
Έχουμε πλύνει, κερώσει, κλπ και το αμάξι γυαλίζει. thumb
Το αφήνουμε 1-2 βράδια έξω και το μεθεπόμενο πρωί έχει πάνω ένα στρώμα ψιλής σκόνης. Που ειδικά σε μαύρο αυτοκίνητο κάνει μπαμ..!
Πώς την καθαρίζουμε αυτή χωρίς να το ξαναπλύνουμε από την αρχή?
Ξαναπλενεις.:original:
Μιχάλη δεν υπάρχει σωτηρία, μόνο πλύσιμο? Κάτι να το ξεσκονίσουμε? Κανένα Swiffer ίσως? :original:
BTW, ευχαριστώ κι από δω για το πλύσιμο του κινητήρα, έγινε πολύ σωστή δουλειά..! thumb
Οτι και να χρησιμοποιησεις θα κανεις πολλες τριχοειδη γρατζουνιες στο βερνικι και επειδη εχεις απο κατω μαυρο φοντο θα φαινονται...ιδιως στον ηλιο.thumb
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο quick detailer, το οποίο λόγω των λιπαντικών στοιχείων που περιέχει, θεωρητικά δεν θα δημιουργήσει αράχνη.
Δες ενδεικτικά εδώ:https://www.swell.gr/car/index.php?p...mart&Itemid=72 . To χρησιμοποιώ διαλυμένο με νερό, κατά το στέγνωμα, και πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται.
Επίσης, στο παρελθόν χρησιμοποιούσα για αντίστοιχη εργασία, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, το Optimum No Rinse ( https://www.swell.gr/car/index.php?p...mart&Itemid=72), το οποίο προορίζεται για waterless πλύσιμο.
Όσο προσεκτικός κι αν είσαι, μακροπρόθεσμα, ιδίως στο μαύρο χρώμα, θα ξαναδημιουργηθεί αράχνη.
Απλά με τα παραπάνω προϊόντα, θεωρητικά καθυστερείς την εμφάνισή της και περιορίζεις το εύρος της.
μεσα στο καθισμα μου το καλοκαιρι μεχρι τωρα ειχα πετσετα γιατι ιδρωνω αυτο το διαστημα αρκετα...τωρα που το εβγαλα καθως το καθαριζα ειδα οτι εχει κατι λεκεδες απο ιδρωτα που δυσκολα διακρινονται και μαλλον εγιναν κατα την διαρκεια ενος καθαρισμου μεσα στον καυσωνα που προσπαθησα ματαια να μπω να καθαρισω εσωτερικα το αμαξι.
ειναι υφασματινο και μονο στο κατω μερος οχι στην πλατη.προτεινετε να το παω για βιολογικο η' μπορω και μονος μου? πιο προιον προτεινετε για αυτη την δουλεια?
σευχαριστω για την απαντηση...ναι το ξερω αυτο που λες,αλλα εγω δεν μιλουσα για αυτον τον τροπο με πλυσιμο απο μερους μου...αλλα για κατι τετοιο https://www.mysonax.gr/autoshop/prod...t=292.αυτο λεει οτι δεν χρειαζεται πλυσιμο,μονο ενα καθαρισμο με στεγνο πανι.επειδη ομως δεν το εχω δουλεψει δεν ξερω αν αληθευει.εχει κανεις εμπειρια?
Φθειρονται.
Μπορει να ανοιξει το χρωμα τους, να μεινουν κηλιδες, γενικα τα καθαριστικα τυπου αζαξ ειναι πολυ "βαρια" για μεμβρανες και πρεπει να αποφευγονται.
Χρησιμοποιησε καποιο ηπιο καθαριστικο σαν αυτο που προτεινα (ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και το ΝΧΤ της meguiars κανει) αλλιως σκετο νερακι.
μεταφερω ερωτηση που ειχα κανει σε αλλο τοπικ σαυτο .παιδια μενω χαλκιδικη και θελω να περιποιηθω το αμαξι μου.υπαρχει θεσσαλονικη η' τριγυρω καποιος σοβαρος επαγγελματιας ντιτειλερ να μου προτεινετε? οχι τυπου βενζιναδικα αλλα αυτους που αγαπανε την δουλεια αυτη και την κανουν με μερακι,οπως οι 3 που συστηνετε μεσα απο το φορουμ στην αθηνα.
ευχαριστω.
Απ'όσο γνωρίζω, το καλύτερο detailing center στη Θεσσαλονίκη είναι το Dazzle.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία, ωστόσο από φωτογραφίες φαίνεται να κάνει κορυφαία δουλειά.
Επειδη εχω προσωπικη εμπειρια απο το Dazzle....οποιος ενδιαφερεται μπορει να με ρωτησει!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2