Αρχικό μήνυμα απο
kloukakis
Σωστότατος και κατατοπιστικότατος!
Δεν λέμε οτι όλοι οι παράλληλοι είναι για πέταμα, ούτε οτι το αμάξι του mike δεν θα δουλέψει. Όμως με τον παράλληλο θα είναι και πάλι εξαρτημένος απο τον μαμά εγκέφαλο 20ετίας που έχει το Ε36 του-μας. Όντως στα καινούργια αυτοκίνητα ο μαμά εγκέφαλος είναι ένα φοβερό μηχάνημα το οποίο δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί και κατά την γνώμη μου δεν πρέπει κιόλας. Πολλά μάλιστα τρέχουν με διπύρηνους επεξεργαστές, όχι όμως η αντίκα μας και ο mike το θέλει για πίστα οπότε ίσως αυτές οι παραπάνω έξοδοι που έχουν οι άγραφοι να του φανούν πολύ χρήσιμες και να τον γλυτώσουν απο παραπάνω έξοδα ή ζημιές στο μέλλον. Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι ότι στο μέλλον θα θέλει να προσθέσει κάποια πράγματα όπως πχ water injection, staged injection κλπ, θα πρέπει να πληρώνει πάλι για περιφερειακά εγκεφαλάκια-οργανάκια κλπ οπότε θα φτάσει τα ίδια χρήματα και η απόδοση θα είναι και χαμηλότερη.
ps1:το θέμα με τους παράλληλους δεν το έχω ψάξει σε βάθος γιατι όταν γνώρισα το MS για την δική μου περίπτωση ήταν μονόδρομος, οπότε σταμάτησα να ασχολούμε με παραλληλους και επαναπρογραμματισμούς.
ps2:Το MS έχει 16χ16 fuel και advance tables και 0,1% resolution.
psp:φιλικά πάντα:original: