Θωμα μπραβο.
Πραγματικα ενα ευχαριστο νεο σε ολη τη μλκοκατασταση που μας Τυραναει.
Printable View
Θωμα μπραβο.
Πραγματικα ενα ευχαριστο νεο σε ολη τη μλκοκατασταση που μας Τυραναει.
Θωμα ειλικρινα δεν εχω λογια!
Πολυ ομορφα ολα τους!
Συγχαρητηρια!!!!:thumbsup:
τα σεβη μου ρε ψηλε!!!
καλη κινηση.....
και ειδικα στο εξωτερικο,που τετοια πραγματα,εκτιμουντε περισσοτερο εκει....παρα εδω!!!
Mπραβο ρε φιλε . . .
Αν ο ανθρωπος εχει ορεξη και μερακι για την δουλεια φτανει σε διαφορετικα επιπεδα !!!
Στηρίζω προϊόντα Θωμά μόνο ή ελληνικά!χεχε
Αν είναι ελληνικό θα με ενδιέφερε...αλλιώς θα αρκεστω σ ένα δίσκο σερβιρισματος!
Sent from my iPhone using Tapatalk
πολθ ωραια πραγματα ρε φιλε!
μπραβα!!!καλες δουλειες!!!!
ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας ρε παιδιά...μου τελείωσαν τα thanks.
η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική, γιατί για μας αυτό είναι και ένα πρώτο crash test, για το
πως βλέπει τα συγκεκριμένα αντικείμενα το μάτι του ιδιώτη, το οποίο είναι και αυτό που στο
τέλος ή θα ανεβάσει ένα προιόν στην αγορά, ή θα το στείλει στα αζήτητα. σημεία πώλησης
ακόμα δεν υπάρχουν, υπάρχει στρωμένο έδαφος σε εταιρείες που έδειξαν ενδιαφέρον για
τα συγκεκριμένα αντικείμενα, μία εκ των οποίων είναι και η apple. ελπίζουμε για τα καλύτερα,
και φυσικά για όποιον ενδιαφέρεται για κάποιο απο τα συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται να πάει
σε κάποιο κατάστημα για να τα πάρει...για τα φιλαράκια μου, κανονίζω εγώ απευθείας με
ένα πμ.
ας δούμε πως θα πάει πρώτα, να ξεκινήσουμε με μια σωστή ποσότητα, και όλα τα άλλα είναι
εύκολα...
Μπραβο Θωμα, ωραια πραματα !
thumb
Οπως ειπε και ο Πανος, ποιοτητα, λειτουργικοτητα, απλοτητα και η βοηθεια λογικης τιμης ειναι συστατικα της επιτυχιας !
Ειδικα σε πραγματα 'επικαιρα' που χρησιμοποιει ο κοσμος.
thumb
Να μας ενημερωνεις πότε-που-πόσο θα κυκλοφορησουν,
εγχώρια, εξω, ή online,
για οσους ενδιαφερονται.
Και ειναι καλη εποχη τωρα που ερχονται οι γιορτες.
Θωμα πανεμορφη η θηκη! Μολις βγει θα κανω δωρο μια στον αδερφο μου (που και αυτος με ζαλιζει με το macbook) :thumbsup:
Αμα βγει και σε inox (μονο ξυλο δουλευεις ε?) θα ειναι ο λογος που θα παρω mac :hystericalbs1: