Στο θέμα μας ρεεεεεεεεεε!!!!!χαχα
Έχουμε κανά λινκ ή φωτό του Νηρεα;...να δούμε περί τίνος πρόκειται;
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Στο θέμα μας ρεεεεεεεεεε!!!!!χαχα
Έχουμε κανά λινκ ή φωτό του Νηρεα;...να δούμε περί τίνος πρόκειται;
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
Ενταξει ρε παιδια μη τρελαθουμε, σιγα μην βάλει σε 4,5 μ. σκάφος 150 αρα..... (στο τέλος θα το κάνεις σημαδουρα απο το ορθοπλώρισμα) :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Η προταση μου είναι αν θα κανεις περισότερο ψάρεμα πηγαινε στην λύση του πολυεστερικού. Στα 4 - 4,5 μέτρα θα βάλεις μια μηχανή μέχρι και 30 άλογα και θα είσαι αρχηγος. Εκτος από το δίπλωμα δεν θα χρειαζεσαι και να το ασφαλισεις.
Αν το θέλεις περισότερο για βόλτα και διασκέδαση διάλεξε φουσκωτο με πολυεστερική γάστρα (μικρο Rib δηλαδή). Η συμπεριφορά του θα είναι πολύ καλή και αναλογη με rib 5-6 μετρων. Στα 3.80 που λές χρειαζεσαι μια μηχανή 15 hp, και αν βάλεις και μια μικρή κονσόλα, χειριστηριο κλπ θα την περνας όμορφα :thumbsup::thumbsup:
Όσον αφορά το σκι ο κανόνας λέει πως όταν το σκάφος ξεπερνάει τα 17 νμ/ώρα σε ταχυτητα μπορει να σηκώσει σκι. Τώρα ανάλογα τις συνθήκες (κιλά επιβενόντων σκάφους, ατομο που κάνει σκι) αλλάζουν ανάλογα. Η εμπειρία του χειριστη βοηθά πάρα πολυ....
Εδώ είσαι : https://www.nireus-boats.gr/
Αντρεα πριν αρκετα χρονια ειχαμε ενα boston waller κοντα στα 5 μετρα με 2 60αρες επανω.....
Το μονοσκι το σηκωνε πολυ δυσκολα μιλαμε για πολυ δυσκολα....βεβαια το θεμα δεν ειναι η μηχανη. αλλα το οτι ηθελε κονταρι λιγο ψηλο στο πισω μερος του σκαφους για να δενετε το σχοινι...ολο το θεμα ηταν στο που ηταν δεμενο στο σχοινι, αν ηταν δεμενο στις πισω χαμηλες δεστρες που ειχε το σκαφακι,δεξια και αριστερα, ε τοτε για να το σηκωσει του εφευγε το νεφρο και επρεπε και ο αναβατης να ειναι πολυ εμπειρος
Αν ομως ηταν δεμενο στο κονταρι (που βαλαμε μετα ) οπως ειχαν και ολα τα ειδικα γι αυτο τον σκοπο σκαφη, ε τοτε τον πεταγε πανω με την μιαthumb
Θελω να πω, πως με 40αρα μηχανη και προφανος χωρις κονταρι πισω, αμφιβαλω αν θα μπορεσει να βγαλει απο το νερο σκιερ...
πάρε πλαστικό, το φουσκωτό θέλει συνέχεια να το βγάζεις έξω κ να ξεπλάινεις με γλυκο νερό οταν βγει που δε χρειάζεται στ πλαστικό + τα φουσκωτά δέχονται επιθέσεις από τους ποντίκους (τους αρέσει πολύ να τα τρώνε) που τα αχρηστεύουν πανευκολα
εξωλέμβια πάρε 4χρόνη (μακρυά από 2χρόνες) 25άρα-40άρα (ανάλογα το σκάφος) suzuki (τις έχω στ δουλειά μου τρώνε πολύ γ@.. κ δε καταλαβαίνουν τπτ μιλάμε για πολύ σκυλία μηχανές)
Φωτογραφία, για λογαριασμό του φίλου μου του ghost_rider, από το σκαφάκι στο οποίο αναφέρεται στις προηγούμενες σελίδες.
:cheers:
και με πολυεστερικο και με φουσκοτακι κανεις το ψαρεμα σου φιλε μου.απλα στο φουσκωτακι θα περιοριστεις στην καθετουλα ...αντε βαρια βαρια κανενα μικρο παραγαδακι....σημερα γυρισα απο ναυπλιο οπου φιλαρακι εχει κατι 3.80 φουσκωτο με 15αρα jonson 4XRONH και ηταν καλα για μεχρι 2 ατομα!!!! φυσικα για κοντινες αποστασεις. τωρα αν θες να κανεις και κανενα αθλημα...αρκεσου το πολυ σε καμια σαμπρελα και αυτο με το ζορι.....
στο πολυεστερικο το μονο που αλλαζει ειναι οτι θα εχει πιο ξεκουραστο ψαρεμα και πιο ανετο,σκι και με 25αρα να βαλεις παλι δεν μπορεις να το σηκωσεις.
αυτα στα λεω απο πρωτο χερι γιατι ετυχε και τα εκανα και με τα 2 σκαφοι το 3ημερο!!!
επειδη και εγω ειμαι σε αυτην την φαση ...βεβαια για του χρονου πλεον!!!