Ρε παιδιά αυτα τα βίντεάκια είναι νομίζω απο τις αρχές του έτους που σημειώθηκαν αντιδράσεις πολιτών.
Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το που βρισκεται το θέμα σήμερα ;;;;
Μήπως υπάρχει κάποια μαζική αντίδραση, γιατί μεμονομένα δεν γινεται τίποτα.
Printable View
Ρε παιδιά αυτα τα βίντεάκια είναι νομίζω απο τις αρχές του έτους που σημειώθηκαν αντιδράσεις πολιτών.
Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το που βρισκεται το θέμα σήμερα ;;;;
Μήπως υπάρχει κάποια μαζική αντίδραση, γιατί μεμονομένα δεν γινεται τίποτα.
γνωριζει κανεις το κοστος της ειδικης συσκευης;
ισχυει για ολη την ευρωπη πως πιστονουμε φορτονουμε διελευσεις διοδιων την συγκεκριμενη συσκευη;
και όμως, μεμονωμένα εγώ τις τελευταίες 15 μέρες έχω πετύχει μπροστά μου (Μακρυχώρι Λάρισας και Πυργετός Λάρισας) αυτοκίνητα να σταματάνε, να σηκώνουνε μπάρα και να περνάνε - οι υπάλληλοι (3 φορές) δεν αντέδρασαν...
Η συσκευη (της Αυτ. Αιγαίου) είναι δωρεάν
Ισχύει ΜΟΝΟ για την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (από τις Ράχες Φθιώτιδας έως και το Κλειδί Ημαθίας)
https://www.aegeanmotorway.gr/eway/
Η Αττικη Οδός έχει διαφορετικό μηχάνημα!
Φυσικά, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ τίποτα από αυτά στο εξωτερικό...
δηλαδ απο αθηνα θεσσαλονικη , κ αντιστροφα....
ολα τα διοδια ειναι παρανομα και μπορεις να κανεις αυτο μας δειχνετε? ή ορισμενα ?
νομιζω οτι δειχνουν στα βιντεακια ειναι παρανομο....αρα...
δεν τα δειχνουνε ολα , αν δε κανω λαθος..
κυριως αφορουν κομματια δρομων που ειναι οφθαλμοφανες οτι δεν ειναι αυτοκινητοδρομοι....και κομματια που ειναι φτιαγμενα δεκαδες χρονια τωρα και δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να πληρωνουμε τιποτα σε κανεναν εργολαβο για δηθεν συντηρηση μιας και πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας!!!.....αυτη η κοροιδια πρεπει καποια στιγμη να σταματησει.......πληρωνουμε 3 ευρω στο δρομο καρμανιολα κορινθο πατρα?και γιατι πληρωνουμε απο τωρα αφου δεν εχει φτιαχτει......
δηλαδη επρεπε να πληρωνουμε διοδια και για τη γεφυρα ριου αντιριου πριν ακομα αυτη φτιαχτει:ranting2::ranting2:?αυτο ειναι σα να μας λενε...
και αν εχω καταλαβει καλα ευρωπαικη αποφαση λεει οτι διοδια μπαινουν μονο σε αυτοκινητοδρομους.....και για να οριστει καποιος δρομος αυτοκινητοδρομος υπαρχουν καποια κριτηρια οπως διαχωριστικη γραμμη στη μεση,, πανω απο μια λοριδα ανα κατευθυνση..αλλα και εναλλακτικη διαδρομη για οσους δεν θελουν να πληρωσουν τα διοδια..
γιαυτο χτυπιωνται τα παιδια στα βιντειο και λενε διοδια στοπ.....γιατι ολοι βλεπουμε οτι σε πολλους δρομους που πληρωνουμε διοδια δεν πληρουνται αυτες οι προυποθεσεις
τους εστειλα email για την ερωτηση μου πιο πανω..και η απαντηση ηταν :
μονο στα μαλγαρα πληρωνουμε.
Που ειναι αυτο ?
τα τελευταια διοδια πριν την Θεσσαλονικη οπως ανεβαινουμε απο νοτο