Βάλτε και καμιά φώτο παίδες :whistle: :whistle: :whistle:
Printable View
Ναι..βγαλαμε πανω απο 1000-1500 :P
Καλοκαιρινή μέρα, ετσι όσοι ήθελαν αλλά και μπορούσαν ήρθαν. Κάποιοι έφευγαν, άλλοι έρχονταν, αλλά συνολικά είμασταν πάνω απο 20.
Δώσαμε και τις ευχές μας από κοντά στους εορτάζοντες tsagio και Kostantino E60, ο οποίος μας κέρασε και τα καφεδάκια.
Να και δυό ενδεικτικές φώτο απ το κινητό, για το χατήρι του Βασίλη (bill987).
https://imageshack.us/m/815/2486/imag0060j.jpg
https://imageshack.us/m/819/3598/imag0061qf.jpg
Μπράβο παιδιά !!
Το σαββατιατικο καφεδάκι είναι πια θεσμός!
Για κανά καφεδάκι της Παρασκευής παίζει τίποτα μιας και εκτός απροόπτου στις 3/6/11 Παρασκευή θα είμαι Θεσσαλονίκη;
Φτου,φτου να μη σας ματιασω!!!:thumbsup:
....παλιοπαιδα,.... εχετε κανει ωραιο στεκι και σας ζηλευω,με την καλη την εννοια, που δεν ειμαι εκει!!!....αλλα μετα την πανελληνια στους Ν.Πορους θα κανονισω και εγω μηπως και συντονισω εδω τους Λαρσινους να βρεθουμε για κανενα καφεδακι!thumb
τι καφεδάκι και τρίχες...την παρασκευή δεν παίζει καφεδάκι...παίζει σουτζουκάκι.
να κανονίσουμε κάνα τραπέζι για τον φίλο μας τον νίνο???τι λέτε???ποιος ψήνει
παρασκευιάτικο σουτζουκάκι στον μανώλη???έλα να βλέπω!!!και σαββάτο μετά,
το κάνουμε και το καφεδάκι!!!
υγ. οι καφέδες του σαββάτου, είναι όλα τα λεφτά!!!πως και πως περιμένω να έρθει
το σαββάτο για να κάνουμε την μάζοξη μας!!!
Ειναι θεμα χρονου να ερθω και εγω σαββατο για καφεδακι..!!!
Σουτζουκακι στο Μανώλη(Περαια εκεί δεν είναι;) απίστευτο!!
Αλλά βρε Θωμά δεν ξέρω αν θαμεινω για βράδυ στη Θεσσαλονίκη, θα έχω και την γυναίκα μου μαζί και μάλλον μόλις τελειώσω απο τη δουλειά που έχω να πάμε στον Θανο . Έτσι έχει βάλει το πλάνο στο μυαλό της και αν της το αντιστρεψω...μαύρη συνάντηση θα περάσω χαχαχα.
Βέβαια για μεσημέρι ούτε λόγος μέσα!!
αν υπάρχει πρόγραμμα, πάω πάσο...για παρασκευή μεσημέρι, εγώ είμαι πνιγμένος...χώρια που
την προηγούμενη θα πάω λάρισα, οπότε θα έχω και τις δουλειές της πέμπτης, για παρασκευή...
γαμώ...για 3 άτομα δουλειές κάνουμε, και χαίρι δεν βλέπουμε πάλι...τες πα. για μεσημέρι
εγώ δυστηχώς δεν...